Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
ReaperCRO711 kaže...

Strasno kako vi i dalje usporedjujete 7 godina uredjivanu igru(WoW) I igru koja je izasla prije par mjeseci(SWTOR)

Nema ovo nema ono,pa koji MMO koji je tek izaso je imao sve. Da vam je izasao WoW odmah sa svime igrali bi ringe ringe raja 7 godina a ne WoW igrali bi ga max 2 godine i popeo bi vam se na ku***.

SWTOR isto kao i sve druge igre ima dobar put za ispravljanje bugova, dodavanja novog konteksta i uredjivanja same igre.

A upravo to novo dodavanja konteksta i uredjivanje igre ce ju ciniti zanimljivijom kako vrijeme prolazi. Mozda ce failat u necemu u necemu opet nece,nemozete mi reci ni da je WoW u svemu bio uspjesan,i da nije bilo zamjerki na njega tokom njegovog razvijanja.

I tu neki ljudi pricaju da fanboyi napadaju i da su oni hejteri!? lol molim vas 2 stranice tkzvnih "fanboya" postova i jedno 20 stranica vas "ne hejtera" pa sami racunajte.

I da slazem se sa jednom stvari ono sranje sto su napravili da vas nakon odredjenog broja dijeli u drugu instancu/planetu/brod,to je najveca moja zamjerka ovoj igri i volio bih kada bi jednog dana to uklonile ili isprave nekako, jer mislim da bi bio puno veci dozivljaj igre bez tog djeljenja.

Takvi argumenti su kao da napraviš auto bez žmigavaca i retrovizora i onda kažeš "pa ni prvi auti ih nisu imali pa su ih ljudi vozili"

Danas vrijede malo druga pravila nego kad je wow izlazio, neki drugi standardi..

Više nije dovoljno da je igra samo prisutna na tržištu, mora odmah zgrabiti igrače ili ulazi u pad..

Eto, moram copy/paste svog posta.

Da, mora imati napredniji sustav traženja grupe jer se nikome više ne stoji 2h na mjestu.

Da, mora imati pametniji sustav opremanja u pvp jer ovo trenutno je debilana.

Da, mora imati bolji UI jer je ovaj sramota.

Da, mora imati fluidnu borbu jer je inače neigriv.

I da, mora imati iskreniji odnos sa igračima jer ih oni hrane.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 11:10 (NightShadow).
15 godina
neaktivan
ReaperCRO711 kaže...

Strasno kako vi i dalje usporedjujete 7 godina uredjivanu igru(WoW) I igru koja je izasla prije par mjeseci(SWTOR)

Nista preostaje nam čekati gw2 i Titan da vidimo jel ta teza danas drži priču...

btw

Prodajem swtor digi verziju, 250kn, bon ističe 5.2.2012

na acc.u lv 13 assasin

Svoj sam prodao, ostao još bratov acc, dajem sve podatke kljuceve tajna pitanja email na kojem je igra i presliku osobne u slucaju kakvih problema...

kontakt na

email : hrvojekraft@gmail.com

mob : 0981958506

pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 11:27 (smiglcro).
13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
ReaperCRO711 kaže...

Nema ovo nema ono,pa koji MMO koji je tek izaso je imao sve. Da vam je izasao WoW odmah sa svime igrali bi ringe ringe raja 7 godina a ne WoW igrali bi ga max 2 godine i popeo bi vam se na ku***.

SWTOR isto kao i sve druge igre ima dobar put za ispravljanje bugova, dodavanja novog konteksta i uredjivanja same igre.

A upravo to novo dodavanja konteksta i uredjivanje igre ce ju ciniti zanimljivijom kako vrijeme prolazi. Mozda ce failat u necemu u necemu opet nece,nemozete mi reci ni da je WoW u svemu bio uspjesan,i da nije bilo zamjerki na njega tokom njegovog razvijanja.

I tu neki ljudi pricaju da fanboyi napadaju i da su oni hejteri!? lol molim vas 2 stranice tkzvnih "fanboya" postova i jedno 20 stranica vas "ne hejtera" pa sami racunajte.

I da slazem se sa jednom stvari ono sranje sto su napravili da vas nakon odredjenog broja dijeli u drugu instancu/planetu/brod,to je najveca moja zamjerka ovoj igri i volio bih kada bi jednog dana to uklonile ili isprave nekako, jer mislim da bi bio puno veci dozivljaj igre bez tog djeljenja.

Takvi argumenti su kao da napraviš auto bez žmigavaca i retrovizora i onda kažeš "pa ni prvi auti ih nisu imali pa su ih ljudi vozili"

Danas vrijede malo druga pravila nego kad je wow izlazio, neki drugi standardi..

Više nije dovoljno da je igra samo prisutna na tržištu, mora odmah zgrabiti igrače ili ulazi u pad..

Da, mora imati napredniji sustav traženja grupe jer se nikome više ne stoji 2h na mjestu.

O kakvom autu bez zmigavaca ti pricas. Eo ti pa dan danas ti imas recimo auto nema klimu? Pa jesi ti oso u jedan FIAT i poceo njima tamo srat kako se usudjuju izbacit auto bez klime? Teza ti je na kvadrat ta sa autima!!!!

16 godina
smiglcro kaže...
ReaperCRO711 kaže...

Nista preostaje nam čekati gw2 i Titan da vidimo jel ta teza danas drži priču...

btw

Prodajem swtor digi verziju, 250kn, bon ističe 5.2.2012

na acc.u lv 13 assasin

Svoj sam prodao, ostao još bratov acc, dajem sve podatke kljuceve tajna pitanja email na kojem je igra i presliku osobne u slucaju kakvih problema...

kontakt na

email : hrvojekraft@gmail.com

mob : 0981958506

pozz

ako je netko sumnjicav oko kupovine "rabljenog" acc-a, ja sam kupo prvi acc od smigla i same pohvale, nema mjesta panici, sve stiglo i prije dogovorenog...

sry na {#}

OT:

sad mogu iz prve ruke za manje nofce sam donijeti odluku dali igra valja ili ne, jer vi ste ga stvarno zabrazdili malo previse....radi se o fkin igri, ne o jednom bubregu pa da sad "kirurzi" raspravljaju jel dobar ili los a pacijent  to gleda i ceka oce mu bubreg pasat ili ne....{#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
ReaperCRO711 kaže...
NightShadow kaže...
ReaperCRO711 kaže...

O kakvom autu bez zmigavaca ti pricas. Eo ti pa dan danas ti imas recimo auto nema klimu? Pa jesi ti oso u jedan FIAT i poceo njima tamo srat kako se usudjuju izbacit auto bez klime? Teza ti je na kvadrat ta sa autima!!!!

kad imas love onda sigurno neces kupit fiat, nego mercedesa. u ovom slucaju je stvar takva da je bioware obecavao mercedesa a dao fiata. ti ako zelis napredovat u bilo kojem smislu i ako zelis nekoga ili nesto nadmasiti vjerojatno neces nazadovati, nego traziti napredna rijesenja. to samo tukac moze govoriti da je fiat bolji od mercedesa i to samo zato jer je sebi u glavu stavio takav sklop, bez obzira sto to nema nikakve logike. 

buduci da usporedujemo auta i mmo evo super primjera. mercedes izmisli klimu, nitko drugi je nema (wow izmisli lfg). konkurent ili ukrade specifikacije, napravi kopiju sto vec ili kupe patent od mercedesa na. i svi sretni i zadovoljni. imaju i mercedes i neki xy isto, samo drugi dizajn

It's not who u are, it's who u know.
14 godina

Vi i vaš FIAT i MERCEDES, skuzili smo sve nemorate vise trollat. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Obi, slazem se sa tobom, ali to ide malo drugacije. Mozda su izbacili neispolirani proizvod, ali ja ocekujem od igre zabavu, i to sam dobio.

Sad ide onaj drugi dio. Gdje se mora napredovat i ulagat od strane BW. Poznavajuci njih, rade odlicne stvari (govorim o drugim igrama) i sumnjam da ce zapostavit ovo. Na njima je da slusaju community, na nama je da dajemo misljenja i prijedloge. Daze mi je ovih para sta sam dao i igrao SWTOR nego COD BO i MW3. A njih sam ipak igrao svakodnevno po barem uru. Ne mozes bas ocekivat odmah gotovo sve i da bude savrseno, jer to tako ne ide. A ako misle da igra ostane ziva, moraju konstantno ulagat, kao sta je i Blizzard radio/radi.

Ja gledam to sa druge strane na ove neke nedostatke. Recimo neimanje bracketa, jer nije bilo odma dovoljno ljudi. Sad ima, sad i uvode. Recimo puno servera, pa je ekipa rastrkana. Nemam namjeru stajat u lobbyu pola sata samo da udjem, pa je lako moguce da su to htjeli izbjeci. Lako moguce da ce sad marge servere di je omjer populacije 70 30 na strani republike sa nekim di je 70 30 za Empire. Itd... Gle, meni je igra zabava i ubijem naporan dan time. Mozak na pasu, i to je to.

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
ReaperCRO711 kaže...
NightShadow kaže...
ReaperCRO711 kaže...

kad imas love onda sigurno neces kupit fiat, nego mercedesa. u ovom slucaju je stvar takva da je bioware obecavao mercedesa a dao fiata. ti ako zelis napredovat u bilo kojem smislu i ako zelis nekoga ili nesto nadmasiti vjerojatno neces nazadovati, nego traziti napredna rijesenja. to samo tukac moze govoriti da je fiat bolji od mercedesa i to samo zato jer je sebi u glavu stavio takav sklop, bez obzira sto to nema nikakve logike. 

buduci da usporedujemo auta i mmo evo super primjera. mercedes izmisli klimu, nitko drugi je nema (wow izmisli lfg). konkurent ili ukrade specifikacije, napravi kopiju sto vec ili kupe patent od mercedesa na. i svi sretni i zadovoljni. imaju i mercedes i neki xy isto, samo drugi dizajn

Primjer je grozan :) Prvo, postoji dizajnerski problem. Bioware, pretpostavljam, želi da ljudi istražuju svijet. Ako im daju letjelice i LFG, svijet će biti pust (ne osporavam vaše tvrdnje da je on pust i ovako, ali LFG svakako ne bi pomogao). Druga stvar je to što to nije "samo". Ne postoji u programiranju "samo" i ponavaljam, nisu oni glupi, ako su nešto izostavili ili napravili drugačije, to je zato što su ili a) mislili da je tako bolje b) nisu imali dovoljno resursa. Pod dovoljno resursa ne mislim samu lovu, postoji i limit ljudi na projektima ilit "if you add a new person to a late project, it's only going to make it more late". Pojednostavljujete izradu igara kao da se radi o prodaji krumpira. Svakako svatko ima pravo na mišljenje, ali samo ponavljate već rečeno.

13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
mmspace kaže...

hahahahahahahahaha

ja čitam i ne mogu vjerovat... trgam se od smijeha.... :)))) taman kad sam pomislio odustat od ovog foruma jer mi ide na živce ovo trollanje, postalo je zanimljivo XD

ovaj ovom po sinu, ovaj mu vraća, zovu se na "kavu", prijete... hahahahahaha

ajd kad se nađete i potučete napišite na forumu ko je koga prebio... baš me zanima :) po mogućnosti snimite to i uploadajte :D nek sin snima :P

a jel smijemo i neku okladu bacit?

nemreš vjerovat kaj je ostalo od foruma u koji sam jednom davno polagao neke nade :S

Ti si novi u ovom svijetu internet foruma? {#}

Inače nagovaranje i navođenje na nasilje ti je kažnjivo zakonom {#}

bez brige... studiram pravo tak da ja dobro znam kaj bi bilo kažnjivo... :D pogotovo u ovom trenutku jer mi je do roka ostalo još desetak dana, a taman bih trebao položiti kazneno ;)

možda bi me teretili za neki prekršaj, ali teško poticanje :P

dok prijetnja i kleveta stvarno spadaju pod kaznena djela, pa puno ljudi se na to niti ne obazire :D

dobra vježba mi je ovo za ispit, a mislio sam da ne znam tak dobro hehe ;)

17 godina
neaktivan

Eto nakon samo 2 tjedna igranja (kao i nekoliko dana u beti koji su me oduševili), vidljive su mane kojih nažalost ima. Slaba izvedba PvP-a, jako malo instanci, nedovoljna fokusiranost na 'party play', nedostatak endgame sadržaja i još ponešto..

Ukratko igra ima (još uvijek) ogromni potencijal i sad sve ovisi hoće li ju na vrijeme nadograditi i ispolirati.

Pod tim 'na vrijeme' mislim u idućih mjesec, dva.. inače će inicijalno izgubiti preko 50% početne baze igrača kao i dobiti negativnu reputaciju.

Imam neki deja vu - tak nekak je bilo i sa Age of Conan-om kad je izašao - velika očekivanja, no nespretna izvedba - šteta..  velika šteta {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Eto nakon samo 2 tjedna igranja (kao i nekoliko dana u beti koji su me oduševili), vidljive su mane kojih nažalost ima. Slaba izvedba PvP-a, jako malo instanci, nedovoljna fokusiranost na 'party play', nedostatak endgame sadržaja i još ponešto..

Ukratko igra ima (još uvijek) ogromni potencijal i sad sve ovisi hoće li ju na vrijeme nadograditi i ispolirati.

Pod tim 'na vrijeme' mislim u idućih mjesec, dva.. inače će inicijalno izgubiti preko 50% početne baze igrača kao i dobiti negativnu reputaciju.

Imam neki deja vu - tak nekak je bilo i sa Age of Conan-om kad je izašao - velika očekivanja, no nespretna izvedba - šteta..  velika šteta {#}

SWTOR ima jednu prednost..

Nisu svi koji su ga željeli kupiti, kupili..

BW će otvoriti igru za sva tržišta kad osjete da im brojevi padaju i to možda dadne neki manji uzlet igru.

Barem kupi vrijeme da stvarno naprave ono što očito nisu.

17 godina
neaktivan

Manji merge servera, neke izmjene u komunikaciji igrača radi lakšeg grupiranja i već će se popraviti situacija. Jedini ozbiljniji problem mogao bi biti endgame sadržaj, vidim da tu ima zapravo najviše kritika. Sjećam se kada je BioWare obećavao kako će na to posebno pripaziti, no očigledno ništa od toga. Mislim, meni ne smeta - ionako sam mislio s jednim-dva lika doći do 50. levela i dosta. Nemam toliko vremena da se posvetim jednoj igri.

Nego, nova zakrpa oznake 1.1 je online. Igra puno ljepše izgleda sa zaglađenim rubovima, a također vidim kako je BioWare nešto i perfomanse popravio te probleme s učitavanjem tekstura.

So this is how liberty dies...with thunderous applause
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 19:07 (Deadwalker).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vi ne igrate, ne čitate forume službene?

Uglavnom PvP od ovog patcha sithovi u bitci za Ilum mogu uči u bazu republike i ubijaju sve i dobijaju urnebesne količine poena. Neki su sa lvl 1 valora u 4 sata došli do lvl 60. Uglavnom pročitajte forume, gotovo je. ako ne rerolaju valor status i resetiraju poene na jutrošnje stanje igra je gotova. Sa moje friends liste svi , a iz klana od 24 membera samo 1 ne prestaje igrat ako se ne rolbacka valor status i poeni na jutrošnje stanje.

Da navedem primjer? ZA 15 minutnu bitku prosječan igrač dobije 60 poena za iteme, a Imperialci na ilumu dobijaju 140 po uništenom turetu u našoj bazi na Ilumu, tj zgiran si max i max lvl an pvp status za 2-4 sata.

E sada neka netko meni kaže da ovaj patch nije izbačen pod prisilom prije vremena, nekompletan, totalno zbugiran i tako dalje i tako dalje.

Nisu ispravili hrpu Pve bugova koje su obečali , ali preko toga bi se još prešlo da se trenutno ne dešava ovo u Pvp u.

Pogledajte službene forume, imaju preko 10 k odgovora za 1 sat od sluđenih igrača.

A sada vi recite da neče igra propast do sutra ujutro ako ne vrate server na status od jutra.

Ne da sam lud , nego sam lud... od žalosti. Tako am se radovao igri, tako igra je imala potencijala, lvl anje je bilo hebeno, uveli su napokon end game content, ali da njihov ljudski faktor može toliko biti loš tako upropastiti igru to je nevjerojatno.

Uglavnom , odoh na server , vidjeti dali šta če biti jer su se več guildovi počeli mergati i slično koliko je ljudi quitalo , hebeno zalosna situacija, nadam se , NADAM se da če riješiti to na zadovoljstvo nas mušterija jer u suprotnom , igra umire sa 20.01.2012. Hebote kako sam žalostan zbog ovakvoga stanja, koje se samo pogoršava.

Al opet, vele da je jutro pametnije, nadam se da ču se dignuti ujutro i da če sve biti samo jedan loš dan iza mene.

Odoh ,

pozdrav,

crot

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=TL0kDP_Cexo#t=9s

Video od ljudi , i objašnjenje od biowarea.:

"Hi folks,

We're currently investigating potential issues related to the Ilum open world PVP area post 1.1. We understand that this is a topic of much discussion and we ask that you please direct all discussions to this thread.

As always, we ask that the community keep the following things on mind when responding:"Uglavnom samo zatvaraju postove kada napune 10 k ljudi koji su ludi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 19:31 (Crotiger).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Majko mila...katastrofa. Ma igra umire nakon ovoga, gotova je.

A čisto sumnjam da je BioWare sposoban napravit samo rollback Valora, nego će ovo fixat a ko se je okoristio okoristio nikom ništa. SRAMOTA !

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 19:48 (Radament).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

haha, kao što bi Tony rekao " Umirem sto puta dnevno" ili u ovom slucaju u minuti cccc, slam dunk on the game cya bye and see ya

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ne znam kako vama ali meni igra izgleda isto i sa High AA i sa high Anisotropy {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Njihov AA je smece. Lijepse izgleda i bolji performance dobijem ako forcam samo 2x AA kroz Catalyst a njihov disablam.

0 0 hvala 0
17 godina

Jel BW dao ikakvo sluzbeno priopcenje, ili nesto u vezi ovog patcha i problema?

Mislio sam igrati veceras, ali vidim da neki spominju i kompletan reroll, pa mi se ne zaje..je cijelu noc ako cu kad se probudim sutra biti gdje i sad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam znao ovo za PvP pošto ga baš i ne igram, ovo je grozno :(

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

{#}

strava :D

P.S. ja se ne sjecam ovakvog faila jos od one Daikatane jbmpsmtr

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 21:40 (Oberstleutnant).
14 godina

Ja i frend zelimo probat SWTOR, ali neznam poslije ovih komentara dali se isplati davat novce za igru? Molim vas mi pomognite odlucit :D

15 Da
17 Ne

0 0 hvala 0
14 godina

moze i pokoji savjet, ne samo vote molim vas? stvarno nisam siguran.. dati 60$ i nije malo za ovo vrijeme....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

moze i pokoji savjet, ne samo vote molim vas? stvarno nisam siguran.. dati 60$ i nije malo za ovo vrijeme....

Ako ti nakon toliko iskustava sa prošlih stranica još treba savjet što onda reći?!

Evo: pričekaj još mjesec dana, ako igra krene u galop nećeš gotovo ništa propustit, bude li propala, uštedit ćeš novce.

17 godina
NightShadow kaže...

Evo: pričekaj još mjesec dana, ako igra krene u galop nećeš gotovo ništa propustit, bude li propala, uštedit ćeš novce.

to sam upravo ja odlučio,a kontam da će se za nekih mjesec dana i key moći naći za nekih 50-100 kn jeftinije nego sada,a u tome vremenu se igra jedino može popraviti,tako da se isplati strpiti malo.

17 godina
neaktivan

Izuzev problematičnog pvp-a koji me generalno ne zanima, meni igra rula. Odigrati cu je jednom na strani Republike, jednom na strani Carstva i to je to uglavnom. S vremenom će se vjerujem neke stvari i srediti još pa postoji realna šansa da cijelo ovo iskustvo i malo duže potraje. Osim ako BioWare ne bude dalje radio ovakve nesređene zakrpe.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prodajem swtor keyeve 350kn standard 400kn deluxe mob 985 828 8472

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Ne znam kako vama ali meni igra izgleda isto i sa High AA i sa high Anisotropy {#}

Developer veli : "Anti-aliasing is currently disabled for ATI graphics cards."{#}

14 godina
neaktivan

swtor nakon patcha 1.1 

Edit: 

Maknuli su cancel subscription gumb {#} http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=197768

istu stvar su napravili sa Warhammer Online kad je izlazio rift http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/6173252

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 4:37 (Segata).
15 godina
neaktivan

Mail od njuih jutros :

"Thank you for helping to make Star Wars™: The Old Republic™ one of the most successful MMO launches to date.(opaska ????????????????????????????????????????????????????????????????????????)

For a limited time only, to honor our first players, we will be granting the exclusive "Founder" title to qualifying accounts*, which will apply to all of your in-game characters.

This title will not be available to any new players after 3/18/2012. "

Titula je gratis za ljude koji su aktivirali account do neznam kraja 03/2012 i koji su PRODUŽILI paid time.

Neču komentirati sa komentarima "koji očajni potezi , samo da ljudi popuše foru i dobiju titulu founder i plate im još par sto kuna" , neču komentirati.... Sry zar sam komentirao? My bad ....

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

Mail od njuih jutros :

"Thank you for helping to make Star Wars™: The Old Republic™ one of the most successful MMO launches to date.(opaska ????????????????????????????????????????????????????????????????????????)

For a limited time only, to honor our first players, we will be granting the exclusive "Founder" title to qualifying accounts*, which will apply to all of your in-game characters.

This title will not be available to any new players after 3/18/2012. "

Titula je gratis za ljude koji su aktivirali account do neznam kraja 03/2012 i koji su PRODUŽILI paid time.

Neču komentirati sa komentarima "koji očajni potezi , samo da ljudi popuše foru i dobiju titulu founder i plate im još par sto kuna" , neču komentirati.... Sry zar sam komentirao? My bad ....

Izgleda da će onda svi bit founderi kad su maknuli cancel subscription gumb!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice