Strasno kako vi i dalje usporedjujete 7 godina uredjivanu igru(WoW) I igru koja je izasla prije par mjeseci(SWTOR)
Nema ovo nema ono,pa koji MMO koji je tek izaso je imao sve. Da vam je izasao WoW odmah sa svime igrali bi ringe ringe raja 7 godina a ne WoW igrali bi ga max 2 godine i popeo bi vam se na ku***.
SWTOR isto kao i sve druge igre ima dobar put za ispravljanje bugova, dodavanja novog konteksta i uredjivanja same igre.
A upravo to novo dodavanja konteksta i uredjivanje igre ce ju ciniti zanimljivijom kako vrijeme prolazi. Mozda ce failat u necemu u necemu opet nece,nemozete mi reci ni da je WoW u svemu bio uspjesan,i da nije bilo zamjerki na njega tokom njegovog razvijanja.
I tu neki ljudi pricaju da fanboyi napadaju i da su oni hejteri!? lol molim vas 2 stranice tkzvnih "fanboya" postova i jedno 20 stranica vas "ne hejtera" pa sami racunajte.
I da slazem se sa jednom stvari ono sranje sto su napravili da vas nakon odredjenog broja dijeli u drugu instancu/planetu/brod,to je najveca moja zamjerka ovoj igri i volio bih kada bi jednog dana to uklonile ili isprave nekako, jer mislim da bi bio puno veci dozivljaj igre bez tog djeljenja.
Takvi argumenti su kao da napraviš auto bez žmigavaca i retrovizora i onda kažeš "pa ni prvi auti ih nisu imali pa su ih ljudi vozili"
Danas vrijede malo druga pravila nego kad je wow izlazio, neki drugi standardi..
Više nije dovoljno da je igra samo prisutna na tržištu, mora odmah zgrabiti igrače ili ulazi u pad..
Eto, moram copy/paste svog posta.
Da, mora imati napredniji sustav traženja grupe jer se nikome više ne stoji 2h na mjestu.
Da, mora imati pametniji sustav opremanja u pvp jer ovo trenutno je debilana.
Da, mora imati bolji UI jer je ovaj sramota.
Da, mora imati fluidnu borbu jer je inače neigriv.
I da, mora imati iskreniji odnos sa igračima jer ih oni hrane.