kužim tvoju frustriranost...
meni je igra fakat jeb*na, al malo mi je sve preprazno, teško nać ekipu a ne igram na nekom slabom i praznom serveru, puno više ljudi na empire strani nego na republic... sve to malo frustrira...
pazi ovo.
presaltam se jucer sa svim bracketima po svim zivim planetama, pricam s ekipom..
covjece.
svaka planeta u prosjeku ima 30-50 ljudi...koji god bracket uzmes i planet..rijetko kad se dogodi da ima vise od jedne instance i to je najcesce na flotama, bilo imp ili republic...
jedino flote imaju prosjecno 150-200 ljudi u peak houru...i to je tako od 15og od kad sam dobio early access.
i onda mi prodaju fore sa queueom...kao server full i to..
neki se tejse igra je tke izasla..nadamo se bit ce tu jos cuda, ovo ono..
nece bit tu nista, nekih sitnih korekcija da..preokrenut cijeli sistem, ekipa je vec bye bye
da ne piracm o konkurenciji i MMO boomu koji je na sceni vec godinama..
bas smo jucer frend i ja i jos par ljudi iz WZ racunali da to ispada da nemas ni 500-600 ljudi na TOFN serveru.../za one koji ne znaju, to je najpopunjeniji EU server, da ne bi bilo hrackanja od strane trolova/
super je igra za odigrat ono..pogledat tu famoznu pricu od svake klase...probauljat prostranstvima...rijetko sretnes nekog iz svoje frakcije, a kamoli suprotne..
to ti je ono kao da trazis iglu u sijenu...strava
ne gine merge, ne gine LFG tool, neki su za neki protiv..na zalost to je tako.
ovak kad zujim okolo, kao iz one dean martinove pjesme; My Rifle, My Pony and Me :D
PvP necu ni spominjat jer je on nepoznanica u ovoj igri.
illum je point trade..katastrofa
warzone..ajd da se jos takticki odigrati, al nema veze sa star wars, nakelji koji god hoces skin i mozes i s pokemonima igrat.
world pvp...???
main lik mi ima 7dana played time, sveukupno kad zbrojim imam oko 400h za sada.
Massive Single player Online.
Cak je i ovo Massive upitno.
dezurni pametnjakovici na forumu nek suzdrze molim, pogotovo oni koji jos nisu ni zaigrali,
hvala.
Kao da sam znao. I meni si uštedio novac! Hvala.