Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Oberstleutnant kaže...
mmspace kaže...

kužim tvoju frustriranost...

meni je igra fakat jeb*na, al malo mi je sve preprazno, teško nać ekipu a ne igram na nekom slabom i praznom serveru, puno više ljudi na empire strani nego na republic... sve to malo frustrira...

pazi ovo.

presaltam se jucer sa svim bracketima po svim zivim planetama, pricam s ekipom..

covjece.

svaka planeta u prosjeku ima 30-50 ljudi...koji god bracket uzmes i planet..rijetko kad se dogodi da ima vise od jedne instance i to je najcesce na flotama, bilo imp ili republic...

jedino flote imaju prosjecno 150-200 ljudi u peak houru...i to je tako od 15og od kad sam dobio early access.

i onda mi prodaju fore sa queueom...kao server full i to..

neki se tejse igra je tke izasla..nadamo se bit ce tu jos cuda, ovo ono..

nece bit tu nista, nekih sitnih korekcija da..preokrenut cijeli sistem, ekipa je vec bye bye

da ne piracm o konkurenciji i MMO boomu koji je na sceni vec godinama..

bas smo jucer frend i ja i jos par ljudi iz WZ racunali da to ispada da nemas ni 500-600 ljudi na TOFN serveru.../za one koji ne znaju, to je najpopunjeniji EU server, da ne bi bilo hrackanja od strane trolova/

super je igra za odigrat ono..pogledat tu famoznu pricu od svake klase...probauljat prostranstvima...rijetko sretnes nekog iz svoje frakcije, a kamoli suprotne..

to ti je ono kao da trazis iglu u sijenu...strava

ne gine merge, ne gine LFG tool, neki su za neki protiv..na zalost to je tako.

ovak kad zujim okolo, kao iz one dean martinove pjesme; My Rifle, My Pony and Me :D

PvP necu ni spominjat jer je on nepoznanica u ovoj igri.

illum je point trade..katastrofa

warzone..ajd da se jos takticki odigrati, al nema veze sa star wars, nakelji koji god hoces skin i mozes i s pokemonima igrat.

world pvp...???

main lik mi ima 7dana played time, sveukupno kad zbrojim imam oko 400h za sada.

Massive Single player Online.

Cak je i ovo Massive upitno.

dezurni pametnjakovici na forumu nek suzdrze molim, pogotovo oni koji jos nisu ni zaigrali,

hvala.

Kao da sam znao. I meni si uštedio novac! Hvala.

13 godina
protjeran
Nos kaže...

Ovakve sam informacije tražio! SKužio sam da su zone podijeljene (instancirane) zbog toga se gubi sva čar. Užas! Hvala uštedio si mi 350kn.

ak ti se da nateravat za monsterima i za to placat 100 i kusur kuna mjesecno, igra je za tebe ko stvorena XD

procitaj si ovaj thread sve ce ti biti jasno. naravno /ignore na trolove sa klasicnim internet gaming uletima.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=169614

BMK za BTK XD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 15:41 (Oberstleutnant).
17 godina
neaktivan

Upozorenje svim igračima SWTOR, kad kupite igru(kupio u infomarku verziju u kutiji, standard edition) dobivate 30 dana besplatne igre....što nije sasvim točno.

Nećete se moći logirati dok ne date EA-u broj žiro računa preko kojeg ćete se obvezati da ćete nastaviti plaćati mjesečno produljenje nakon što vam istekne prvobitnih 30 dana( u mom slučaju preko pay pala) znači tih 30 dana uz igru ne znači vam ništa dok ne potvrdite kao nekim  oblikom trajnog naloga da vam ea može skidati svaki mjesec s računa 95kn za 30 dnevno produženje...

Znači pošteno kupiš igru, očekuješ ju ko ozebli sunce i kad pomisliš zaigrat ono prccccc...Pohlepa EA(po kojoj su poznati) je nemjerljiva. Bio sam uvjerenja plativši 450 kn igru, da ću ju bez problema zaigrati, a kada mi istekne 30 dana poslat će mi mail da nadoplatim mjesečnu pretplatu. A što ako ja želim 1 mjesec igrat, 2 ne igrati, pa 3 igrati,a 5 ne igrati...

dakle sam si određujem tempo, hoće li me ea izbaciti i dati mi zabranu što ne igram svaki mjesec?  Gluposti...

Ne razumijem takvu pohlepu, na bilo koji pederski način osigurati si stalno pretplatništvo.

Ja sam bez problema registriran, imam žiro i pay pal (stariji sam gejmer, čitaj 32 god), ali što s mlađom populacijom koji nemaju tu mogućnost jer su maloljetni? Vuć roditelje za rukav?

druga opcija su time card bonovi, ali u mom slučaju infomark nije imao bonove u prodaju, želim zaigrati igricu i šta? da čekam još deset dana za bon?

Glupost...

prvo stave hrvatsku u crvenu zonu (s mijanmarom i burkinom faso valjda), a zatim ove lihvarske fore....samo odbijaju prave swotr fanove, što ja svakako jesam...

inače u swotr sam trooper, ime u igri je paksu..pa me potražite....

Keep this frequency clear...

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

stavis sub tek tolko da te pusti tranu i da ti 30 dana free pa maknes nakon toga, cancel sub.

onda fino nastavis doplacivati ili bonovima ili karticom..naravno ak bus i dalje zagrijan nakon mjesec dana...

jbg

to su stavili ne bili se preseravali koliko subscribera ustvari imaju..NE.

BMK za BTK XD
17 godina
neaktivan
Tiberius kaže...

Upozorenje svim igračima SWTOR, kad kupite igru(kupio u infomarku verziju u kutiji, standard edition) dobivate 30 dana besplatne igre....što nije sasvim točno.

Nećete se moći logirati dok ne date EA-u broj žiro računa preko kojeg ćete se obvezati da ćete nastaviti plaćati mjesečno produljenje nakon što vam istekne prvobitnih 30 dana( u mom slučaju preko pay pala) znači tih 30 dana uz igru ne znači vam ništa dok ne potvrdite kao nekim  oblikom trajnog naloga da vam ea može skidati svaki mjesec s računa 95kn za 30 dnevno produženje...

Znači pošteno kupiš igru, očekuješ ju ko ozebli sunce i kad pomisliš zaigrat ono prccccc...Pohlepa EA(po kojoj su poznati) je nemjerljiva. Bio sam uvjerenja plativši 450 kn igru, da ću ju bez problema zaigrati, a kada mi istekne 30 dana poslat će mi mail da nadoplatim mjesečnu pretplatu. A što ako ja želim 1 mjesec igrat, 2 ne igrati, pa 3 igrati,a 5 ne igrati...

dakle sam si određujem tempo, hoće li me ea izbaciti i dati mi zabranu što ne igram svaki mjesec?  Gluposti...

Ne razumijem takvu pohlepu, na bilo koji pederski način osigurati si stalno pretplatništvo.

Ja sam bez problema registriran, imam žiro i pay pal (stariji sam gejmer, čitaj 32 god), ali što s mlađom populacijom koji nemaju tu mogućnost jer su maloljetni? Vuć roditelje za rukav?

druga opcija su time card bonovi, ali u mom slučaju infomark nije imao bonove u prodaju, želim zaigrati igricu i šta? da čekam još deset dana za bon?

Glupost...

prvo stave hrvatsku u crvenu zonu (s mijanmarom i burkinom faso valjda), a zatim ove lihvarske fore....samo odbijaju prave swotr fanove, što ja svakako jesam...

inače u swotr sam trooper, ime u igri je paksu..pa me potražite....

Netočno. Upišeš broj kartice da se potvrdi tvoj način pretplate na igru. Nakon toga otkažeš taj način pretplate i igraš tih 30 dana. Tako je u svakom pay 2 play mmo.

14 godina

Bravo pametnjakovicu, kad je full server ima oko 4500-5000 igraca tako da ne pametuj! 

Ja bez problema nadem ekipu na bilo kojem svijetu np heroic 2+ - 4+ .. takoder sam naiso puno puta na suprotnu frakciju, to sto je tebi pusta je tvoj problem, takoder UVIJEK netko pomogne sta je najbolje  nijednom nisam dozivio da mi netko nezeli pomoci ubiti np nekog elite uvijek se netko nade na General chatu i to manje od minute.

P.S jucer napisem na General ( Tatooine planet ) ima koga i javi mi se preko 15 hrvata tj balkanca {#}

I da kada je heavy server bude na tatooine planetu oko 60-100 ljudi na republic fleetu oko 150-250...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 16:14 (XVII Mini).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Bravo pametnjakovicu, kad je full server ima oko 4500-5000 igraca tako da ne pametuj! 

Nije stvar što ima 5k ljudi nego kad uđeš u zonu koja je fragmentirana još na pet instanci susret ćeš samo petinu poplacije u samoj zoni, ako uzmeš u obzir da se možda u toj zoni nalazi 100 ljudi od toga pola je tvoje frakcije.... pustoš drugim rječima.

Tako sam bar razumio da svijet funkcionira.

I'm very large!
13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Ja bez problema nadem ekipu na bilo kojem svijetu np heroic 2+ - 4+ .. takoder sam naiso puno puta na suprotnu frakciju, to sto je tebi pusta je tvoj problem, takoder UVIJEK netko pomogne sta je najbolje  nijednom nisam dozivio da mi netko nezeli pomoci ubiti np nekog elite uvijek se netko nade na General chatu i to manje od minute.

P.S jucer napisem na General ( Tatooine planet ) ima koga i javi mi se preko 15 hrvata tj balkanca {#}

Btw: kada je heavy server bude na tatooine planetu oko 60-100 ljudi na republic fleetu oko 150-250...

odj. u troskocima

ovo kaj ja pisem su cinjenice.

5000 igraca mozes samo sanjat.

ne obracaj mi se osobno jer se ja tebi nisam obratio nego iznio svoje misljenje

bmk to kaj ti jedva cekas da se s nekim ovdje obracunas.

jasno?

igra je kaj se mene i mase druge ekipe tice za sada fail

to kaj ima ekipa kojima je ovo vrhunac, super.

nit ja hrackam po njima nit zelim da se hrcak po meni.

super su ti cifre. upravo si ponovio ono kaj sam ja napisao..doduse nakalemio si kojih 50ak igraca...

10 planeta pomnozi sa maksimumom koji si vido, a to je ocito 250 je 5000.

matematika ti je jaca strana.

frende

BMK za BTK XD
13 godina
protjeran
Nos kaže...
X

Nije stvar što ima 5k ljudi nego kad uđeš u zonu koja je fragmentirana još na pet instanci susret ćeš samo petinu poplacije u samoj zoni, ako uzmeš u obzir da se možda u toj zoni nalazi 100 ljudi od toga pola je tvoje frakcije.... pustoš drugim rječima.

Tako sam bar razumio da svijet funkcionira.

trabunja lik gluposti.

jucer je poceo igrat pa misli da je yoda

igra stvara instance po potrebi, znaci kad predje odredjenu cifur stvori instancu!

npr do 250 je jedna isntanca ak ima potrebe za drugom stvara drugu.

instance mozes provjeriti na mapi u desnom donjem kutu

znaci one brojke koje ti gore pisu je trenutno stanje instance, ak ti dole ne nudi promjenu instance znaci da je NEMA!

i ne dam i se vise prepucavat samo zato kaj sam iznio svoje misljenje i misljenje velike vecine

zleveliraj na 50 pa cu te pitat kaj bus radio za tjedan dva.

BMK za BTK XD
14 godina

Ajme meni, gle u SVAKOJ ZONI ces naci najmanje 15 ljudi, uvijek na nekog naides, pogotovo kad imas quest da odes po nekoga i tako, koliko sam puta naletio na Imperialse i lvl 50 igrace na World bossu i meni najbitnije uvijek netko pomaze posto je stvarno neke elite tesko ubiti a main quest ti je to.

PVP je super, samo ima previse retardiranih il glupih ljudi u Republiku neznam... 

WoW sam igrao preko 2 godine, ovi manji leveli 10-85 tj "zone,podrucja" su pusta takoder nema ti skoro pa nitko za pomoci u questanju iako u WoW-u to nije ni potrebno jel je lvlanje prelako.

Istina je da se stvarno teze nailazi flashinpointovi za manje levele i to je problem sto nema helera, stvarno ih je malo skoro pa nitko ne igra njih sto je jadno! uvijek se skupi ekipa al takoder uvijek i fali healer pa se trazi po 15 minuta sto zivcira i onda naravno ljudi livaju.

Btw: vjerujem ti da nema sadrzaja za level 50 ali igra je VANNILA ako razumjes sto to znaci, sadrzaj ce tek doci, bugovi ce se ispraviti nije ni WoW poceo odmah sa 14 milijuna igraca.

I daj smiri dozivljaj malo, take a chill pill.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 16:28 (XVII Mini).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Ajme meni, gle u SVAKOJ ZONI ces naci najmanje 15 ljudi, uvijek na nekog naides, pogotovo kad imas quest da odes po nekoga i tako, koliko sam puta naletio na Imperialse i lvl 50 igrace na World bossu i meni najbitnije uvijek netko pomaze posto je stvarno neke elite tesko ubiti a main quest ti je to.

PVP je super, samo ima previse retardiranih il glupih ljudi u Republiku neznam... 

WoW sam igrao preko 2 godine, ovi manji leveli 10-85 tj "zone,podrucja" su pusta takoder nema ti skoro pa nitko za pomoci u questanju iako u WoW-u to nije ni potrebno jel je lvlanje prelako.

Istina je da se stvarno teze nailazi flashinpointovi za manje levele i to je problem sto nema helera, stvarno ih je malo skoro pa nitko ne igra njih sto je jadno! uvijek se skupi ekipa al takoder uvijek i fali healer pa se trazi po 15 minuta sto zivcira i onda naravno ljudi livaju.

ak tebe zadovoljava da trenutno na coreliji, (47-50 zona, za one koji ne znaju) na tofn serveru(najnapuceniji EU server) ima 28 igraca onda super.

postujem tvoje misljenje

nisi zato trebao hrackat.

cak i tvoje misljenje se skoro pa uklapa u moje, samo na drugi nacin.

razmisli malo.

kvotao bi recenicu po recenicu i odgovorio bi, al mi se fakat ne da.

velis meni da se smirim,a ti mene nazivas pametnjakovicem koji pametuje..tebi pametnom..

sve pet stari.

BMK za BTK XD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 16:29 (Oberstleutnant).
13 godina
protjeran

p.s.

jucer mi je trebalo 2 sata da skupim jos troje ljudi da odradimo neke instance na coreliji...a pazi, furam i tanka i healera..po potrebi..mada bi vise volio da ne moram imat toliko altova nego jednostavno da mogu DUAL SPECat.

cak ni to nema...

show program

znaci sad je vec relativno tesko i izlevelirati lika, narvno dok se ovi kaj furaju 50ice ne odluce napravit alta pa se opet low level popuni...kuzis kaj pricam?

ponavljam. ne gine merge i LFG.

rezi me ak ne bu tak.

BMK za BTK XD
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 16:36 (Oberstleutnant).
14 godina
neaktivan

Sta reci? Koju posluku porati...

Kome?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Oberstleutnant kaže...

p.s.

jucer mi je trebalo 2 sata da skupim jos troje ljudi da odradimo neke instance na coreliji...a pazi, furam i tanka i healera..po potrebi..mada bi vise volio da ne moram imat toliko altova nego jednostavno da mogu DUAL SPECat.

cak ni to nema...

show program

Rekli su ubaciti Dual Spec, samo se neki debili na forumu zale na to.

Rekoh kada dodem na 50 lvl i ako ne bude sadrzaja i ja cu vjerovatno quitat, preci opet na WoW ili cekati Guild Wars 2...

Za sada mi je super al eto vidjet cemo.

13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

Rekoh kada dodem na 50 lvl i ako ne bude sadrzaja i ja cu vjerovatno quitat, preci opet na WoW ili cekati Guild Wars 2...

pa jasno. i meni je 300 sati retaila i 100injak bete bilo zabavno(mozda neko to odigra u godinu dana..pa ono..kaj ces) ..igrat cu i ovih 6 dana istim tempom..cisto zato da se jos vise isfrustriram XD

sigurno je da ce se stvari mijenjati, al opet ponavljam. tempo i konkurencija diktiraju pravila igre!

mogu ja bit emotivno vezan za star warse koliko god hocu, al ako radis korak untrag, voda si.

pojede te konkurencija.

sve kaj je novo je na mah interesantno i dobro, dok ne prodje malo vremena pa skuzis neke stvari..

rijetko koji mmo zadrzi zavidnu bazu igraca kroz godine..

vidis i sam da je doba F2P-a

nekad je to bilo nezamislivo..

igrajte, uzivajte..frustrirajte se..veselite..druzite, XD

mene je ovo fakat razocaralo.

BMK za BTK XD
14 godina

uletjeli mi neki neplanirani troskovi pa ak neko zeli kupit igru,cijena je 35 funti(ma 300 cuna i vozi). narucena je sa zavija,stize za koji dan. ak ima zainteresiranih, pm.(tvrdo pakiranje,nije samo kljuc)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

30 ljudi na Tatooineu, peek rijetko kada prelazi 80 ljudi i to većinom u Fleetu.

Planeti variraju oko 50 ljudi i sve teže je naći igrače za grupe. Starija ekipa je na 50. levelu, novi baš i ne pristižu te oni koje ne mogu brzo levelirati, imaju problem.

LFG tool će trebati, a ni merge servera nije daleka budućnost. 

So this is how liberty dies...with thunderous applause

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskreno mene vuče da zaigram jer vjerujem da je bioware odradio fantastično posao što se tiče priče i leveliranja. SVe  mi to pruža Skyrim, što se tiče open worlda i bolje iskustvo, bez mjesečne pretplate i cijene od 350 kn! Sačekat ću da prođe hype i krenu popusti.

Ne uspoređujem Skyrim s mmo igrama čisto da ne bi bilo. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gloom&doom bjezite od SW:TOR-a igra je propala...

*sarcasm mode off*

Ekipa koja uziva u igri nema vremena ni razloga whineat po forumima,fala bogu sta za 25 min iden s posla pa necu morat vise citat ovo {#}

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Cekaj, hocete reci da je bivsi zaposlenik 2010. bio u pravu ?{#}

"And you know what they're most proud of? This is the kicker," the blog reads. "They are most proud of the sound. No seriously. Something like a 20Gig installation, and most of it is voiceover work. That's the best they have. The rest of the game is a joke. EA knows it and so does George Lucas, they're panicking, and so most of Mythic has already been cannibalized to work in Austin on it because they can't keep pushing back launch."

http://www.1up.com/news/ea-louse-blows-lid-old-republic-budget-warhammer-failure

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...
XVII Mini kaže...

pa jasno. i meni je 300 sati retaila i 100injak bete bilo zabavno(mozda neko to odigra u godinu dana..pa ono..kaj ces) ..igrat cu i ovih 6 dana istim tempom..cisto zato da se jos vise isfrustriram XD

sigurno je da ce se stvari mijenjati, al opet ponavljam. tempo i konkurencija diktiraju pravila igre!

mogu ja bit emotivno vezan za star warse koliko god hocu, al ako radis korak untrag, voda si.

pojede te konkurencija.

sve kaj je novo je na mah interesantno i dobro, dok ne prodje malo vremena pa skuzis neke stvari..

rijetko koji mmo zadrzi zavidnu bazu igraca kroz godine..

vidis i sam da je doba F2P-a

nekad je to bilo nezamislivo..

igrajte, uzivajte..frustrirajte se..veselite..druzite, XD

mene je ovo fakat razocaralo.

Zaboravio si napomenuti da igra ne dava HIGH RESOLUTION TEXTUREs osim u cut scenama a igra se svugdje reklamira sa nastelenim slikama.

Na forumu je preko 600 stranica na ovu temu. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=167957

Netko je otkrio da su na test serveru makli opciju Medium i da je ostala samo Low i High a High je u biti medium.

Postoji trik koji vam na 0.5 sekundi pokaze sliku kako izgleda armor u High postavkama za koje su rekli da je bug, te da nikada nisu mislili imati High Res texture osim u cut scenama, sto je laz, jer smo betu igrali, a moze se vidjeti i na nekim

youtube filmovima kao i na promo filmovima od strane BW, da su bile High Res texture izvan Cut scena.

Za holo deck trick evo slike http://imgur.com/3JUxV

usporedba WoW i Swtor armor texturea http://i146.photobucket.com/albums/r277/UnruheEndlos/TORWOWComparison.jpg

grafika armora i toona u igri bez holo trika http://img839.imageshack.us/img839/9871/hiresbeforeholotrick.jpg

i sa holo trikom http://img254.imageshack.us/img254/6746/hiresafterholotrick.jpg

13 godina
Oberstleutnant kaže...

jucer je poceo igrat pa misli da je yoda

LOL

13 godina
protjeran

bas si razmisljam i skuzim da me ova igra podsjeca na onaj film s Will Smithom I am legend..ili onaj klasik iz 70ih..the omega man...XD

jedino mi fali neki cuccak da me prati..steta kaj nisam uzeo CE pa bi imal onog mouse droida..heeebeno!

BMK za BTK XD
13 godina
protjeran
Arkulin kaže...

Zaboravio si napomenuti da igra ne dava HIGH RESOLUTION TEXTUREs osim u cut scenama a igra se svugdje reklamira sa nastelenim slikama.

Na forumu je preko 600 stranica na ovu temu. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=167957

Netko je otkrio da su na test serveru makli opciju Medium i da je ostala samo Low i High a High je u biti medium.

Postoji trik koji vam na 0.5 sekundi pokaze sliku kako izgleda armor u High postavkama za koje su rekli da je bug, te da nikada nisu mislili imati High Res texture osim u cut scenama, sto je laz, jer smo betu igrali, a moze se vidjeti i na nekim

youtube filmovima kao i na promo filmovima od strane BW, da su bile High Res texture izvan Cut scena.

usporedba WoW i Swtor armor texturea http://i146.photobucket.com/albums/r277/UnruheEndlos/TORWOWComparison.jpg

grafika armora i toona u igri bez holo trika http://img839.imageshack.us/img839/9871/hiresbeforeholotrick.jpg

i sa holo trikom http://img254.imageshack.us/img254/6746/hiresafterholotrick.jpg

ne smeta ti to mene..btw meni je grafika na high i zgleda mi ko high sa ove slike...

BMK za BTK XD
15 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...
Arkulin kaže...

ne smeta ti to mene..btw meni je grafika na high i zgleda mi ko high sa ove slike...

Nema nikakve sanse da ti armor izgleda kao na ovim slikama jer su papci prije dva dana sluzbeno rekli da su makli High Resolution Texture sa sa svih mogucih oklopa u igri.

15 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

bas si razmisljam i skuzim da me ova igra podsjeca na onaj film s Will Smithom I am legend..ili onaj klasik iz 70ih..the omega man...XD

jedino mi fali neki cuccak da me prati..steta kaj nisam uzeo CE pa bi imal onog mouse droida..heeebeno!

Pa nemoj sad tako {#}

13 godina
protjeran

e sa bez zahebancije...joj kak volim ovaj H nemres blivit

:D

citam ove njihove forume..pa tam nema posta koji ne hracka po igri

ovo je mozda najveci fail ikada

EPIC

jbmpsmtr

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

gadi mi se ovaj forum... vi koji uspoređujete s wowom, to nema potrebe...kaj se možda osjećate ugroženim od ove igre pa mislite da potoji potreba da branite svoj wow...?

pustite one koji hoće igrat swtor nek igraju swtor, a vi se vratite svojoj primarnoj ovisnosti, wowu, mlatite svog lich kinga, deathwinga ili uskoro nekog trećeg ponavljajući istu taktiku svakim danom 365 dana u godini...

ja ću ostat uz swtor, ostat igrat još dva-tri mjeseca, past pokoji ispit zbog toga, prisjetit se davnih dana, slave kotora, kockaste igre po filmu s kraja prošlog milenija sw eI: the phantom menace... uživati svaki trenutak... neću dopustiti, kao što nisam ni wowu, da mi to preijeđe u ovisnost... jer svi ovi koji si daju truda uspoređivati, pljuvati, tražiti dokaze, itd. itd. su samo lifeless geekovi kojima je wow oduzeo život, prešao u ovisnost (imam i jednog frenda takvog, dobri smo si, al pljuvao je po swtoru prije nego što je izašao, nastavlja i dalje bez obzira kaj nije pogledao nikakav video o igri, a kamoli ju probao)...ja ne vidim nikakvu potrebu nekog dokazivanja, izlaganju dokaza - a to će mi jednog dana čak biti i struka... :D

pratim ovaj forum gotovo od kada se otvorio... pomogao mi je u nekim stvarima, a sad me na kraju i razočarao...

hvala svima koji su mi pružili brojne korisne informacije o kupnji igre ili o samoj igri...

pozdrav i sretno, koju god igru da igrali, bio to swtor, wow, rift...

ja se vraćam svom životu, faxu, curi i naravno swtoru :P

"živi i pusti druge da žive" ;)

1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prijatelju, ovo su čari foruma, informiranje, rasprave, trollanje itd... svatko ima svoje misljenje, a ti ako to ne želiš čitati i gledati , jednostavno... nemoj... pusti ljude nek uživaju :D

15 godina
neaktivan
mmspace kaže...

gadi mi se ovaj forum... vi koji uspoređujete s wowom, to nema potrebe...kaj se možda osjećate ugroženim od ove igre pa mislite da potoji potreba da branite svoj wow...?

pustite one koji hoće igrat swtor nek igraju swtor, a vi se vratite svojoj primarnoj ovisnosti, wowu, mlatite svog lich kinga, deathwinga ili uskoro nekog trećeg ponavljajući istu taktiku svakim danom 365 dana u godini...

ja ću ostat uz swtor, ostat igrat još dva-tri mjeseca, past pokoji ispit zbog toga, prisjetit se davnih dana, slave kotora, kockaste igre po filmu s kraja prošlog milenija sw eI: the phantom menace... uživati svaki trenutak... neću dopustiti, kao što nisam ni wowu, da mi to preijeđe u ovisnost... jer svi ovi koji si daju truda uspoređivati, pljuvati, tražiti dokaze, itd. itd. su samo lifeless geekovi kojima je wow oduzeo život, prešao u ovisnost (imam i jednog frenda takvog, dobri smo si, al pljuvao je po swtoru prije nego što je izašao, nastavlja i dalje bez obzira kaj nije pogledao nikakav video o igri, a kamoli ju probao)...ja ne vidim nikakvu potrebu nekog dokazivanja, izlaganju dokaza - a to će mi jednog dana čak biti i struka... :D

pratim ovaj forum gotovo od kada se otvorio... pomogao mi je u nekim stvarima, a sad me na kraju i razočarao...

hvala svima koji su mi pružili brojne korisne informacije o kupnji igre ili o samoj igri...

pozdrav i sretno, koju god igru da igrali, bio to swtor, wow, rift...

ja se vraćam svom životu, faxu, curi i naravno swtoru :P

"živi i pusti druge da žive" ;)

Kako možeš napisati tekst koji kolje sam sebe? Jel to znači da se gadiš sam sebi? Ovo je forum ljudi tu iznose mišljenja. Par kratkih informacija.

I'm very large!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice