Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 874.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Što ima novoga?.....Jesu pustili 3.0 na testiranje u closed grupu??? Jel izlazi kad su rekli početkom 7-dmog mjeseca?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.5.2017 9:36 (ZujoVg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Re: Star Citizen
ZujoVg kaže...

Što ima novoga?.....Jesu pustili 3.0 na testiranje u closed grupu??? Jel izlazi kad su rekli početkom 7-dmog mjeseca?

https://robertsspaceindustries.com/schedule-report

Krajem 07. mjeseca prema novim informacijama. Naravno, to znači da ne očekuješ 3.0 prije Božića.

8 godina
neaktivan
Star Citizen

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Star Citizen

eto i novog progress reporta. Ha ha, ma sve to divno i bajno ali brate mili ovi sve rade samo da nikad ne izdaju igru :-D 

Al dobro, za sada mi je prilično interesantno gledati ove progress reporte. Iako lagano postaju zamorni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Krajem 07. mjeseca prema novim informacijama. Naravno, to znači da ne očekuješ 3.0 prije Božića.

Kojeg Božića? Kad se Krist vrati?  Uvijek stižu nove informacije i uvijek se stvari događaju kasnije prema novim informacijama.

Nope.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 22:32 (Tonči).
8 godina
neaktivan
Star Citizen

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Star Citizen

Novi ATV

Iskreno čudi me da su se tek kasnije sjetili uvesti custom "universe generator", odosno da planete, mjesece i asteroide ne dodavaju ručno preko Lumberyard Enginea nego preko posebno napravljene aplikacije koja će to napraviti za njih. Kako li su to samo mislili napraviti ručno? Takvi stručnjaci, genijalci, mogli bi knjige i knjige napisati, raditi tutoriale o programiranju i 3D dizajnu na Lynda i TotalTraining stranicama, ... a oni krenuli u dizajn igre ovolikog kalibra s takvom naivnošću, kao da Indie developeri rade Indie naslov u rangu "Overgrowtha" 

Ipak, zanimljiva događanja i novosti. Isplati se pogledati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Dosta je stranica nasjelo na lažne izvještaje. Službeno pojašnjenje:

https://www.reddit.com/r/Games/comments/6jgfc4/official_statement_from_cloud_imperium_games/

Edit: Derek Smart, koji je među prvima počeo da širi informacije o navodnoj propasti, nije nimalo sretan razvojem događaja, sudeći po twitteru. No, navikli smo da Derek Smart i ispravne informacije često ne idu ruku pod ruku.

Edit 2: Portal Press-Start se ispričao zbog objavljivanja netočnih informacija: http://press-start.com.au/news/2017/06/25/clarification-status-star-citizen-development/

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2017 12:09 (AlexTm).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Meni je užasno zabavno čitati Tweeter i blog od Dereka Smarta.

Čovjek toliko mrzi Star Citizen da živi za to da dočeka propast projekta a izjave mu graniče sa kultističkom zaluđenosti mržnje prema SC-u, CIG-u i Chrisu Robertsu (jer je ljubomoran ko pas što on nije bio u stanju napraviti nešto bolje..).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Alex, to ne funkcionira tako...

Nope.
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Samo ovaj dio za animaciju lica. Fast forward na negdje 5 minuta.

P.S. Da se razumijemo - pricam o tehnologiji. Nema tu nikakve inovacije. Indie team Ninja Theory radi istu stvar, tako da o nekom pomicanju ljestvice od strane CIG-a ne mozemo ni mastati...

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2017 22:15 (Deus ex machina).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da se prebace sad na UE4? 

Nope.
16 godina
Tonči kaže...

Kako stvari stoje, jedino prebacivanje bi moglo biti u zatvor

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Da, da..  ma ne zatvor, bolje odmah smrtnu kaznu..  ne pratite dovoljno Dereka Smarta  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Star Citizen

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Star Citizen

o joj, šokiran sam. Pomaknut 3.0 release. Novi šedul u 8. mjesecu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2017 19:20 (ZovemseZoranidolazimizRijeke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Tonči kaže...

Kako stvari stoje, jedino prebacivanje bi moglo biti u zatvor

ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

o joj, šokiran sam. Pomaknut 3.0 release. Novi šedul u 8. mjesecu.

Nope.
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Samo ovaj dio za animaciju lica. Fast forward na negdje 5 minuta.

P.S. Da se razumijemo - pricam o tehnologiji. Nema tu nikakve inovacije. Indie team Ninja Theory radi istu stvar, tako da o nekom pomicanju ljestvice od strane CIG-a ne mozemo ni mastati...

holy shit ovo je odlicno

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

holy shit ovo je odlicno

/short offtopic

Ninja Theory su 'poseban' team. Probaj neku od njihovih proslih igara (Enslaved); nisu bas nesto po igrivosti, ali storije, atmosfera i level design su im odlicni.

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
8 godina
neaktivan
16 godina
odjavljen

Uobičajena razrada rendering prolaza/konstrukcije scene. Ništa novo. No, ono što također nije novo je da je sigurno nemoguće ovo i sam isprobati. Postoji samo navodno. 

Nope.
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Uobičajena razrada rendering prolaza/konstrukcije scene. Ništa novo. No, ono što također nije novo je da je sigurno nemoguće ovo i sam isprobati. Postoji samo navodno. 

Da, ali AKO postoji i izađe u 8. mjesecu, koja igra trenutno na tržištu bolje izgleda i ima tolika prostranstva za istraživati? 

Meni se i dalje čini da ekipa radi dobar posao (za koji im doduše treba vremena..). 

Lijep pozdrav ;)
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Fakat sam već odustao od igre....ak bu izašla ok ak ne opet ok....neka im tih 45 usd od prije 4 godine i tak su to već potrošili davnih dana......lipe im više nedam dok ne izadje igra i ak izadje opet im ništ više nedam....jedu govna al na najjače više......jel itko primjetio da od kad je izašao 2.0 ništa novo oni nisu pokazali.... ovaj aktualni patch 2.62 ili 2.63 više ni neznam koji je su samo patchevi za otklanjanje bugova iz 2.0 plus big deal par misija koje su repetitvne

obećanja da rade nešto neviđeno su ludom radovanje........ nevjerujem im ništa mater im jebem

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Still, izgleda poprilicno dobro. Uh kad bi samo uspijeli u svom naumu da to upakiraju u igru. Ove neke scene su wow

10 godina
ZujoVg kaže...

Fakat sam već odustao od igre....ak bu izašla ok ak ne opet ok....neka im tih 45 usd od prije 4 godine i tak su to već potrošili davnih dana......lipe im više nedam dok ne izadje igra i ak izadje opet im ništ više nedam....jedu govna al na najjače više......jel itko primjetio da od kad je izašao 2.0 ništa novo oni nisu pokazali.... ovaj aktualni patch 2.62 ili 2.63 više ni neznam koji je su samo patchevi za otklanjanje bugova iz 2.0 plus big deal par misija koje su repetitvne

obećanja da rade nešto neviđeno su ludom radovanje........ nevjerujem im ništa mater im jebem

Koja je uopce poanta trosenja vremena developera na taj mali dio igre koji se ionak bit za smece, ako ova igra ikad izađe ?

8 godina
neaktivan
Star Citizen

Stvar stoji ovako. Gamescom počinje 22.8. Ako do tada ne izađe 3.0 ( koji je trenutno na rasporedu za kraj 7. mjeseca, ali pretpostavljam da će finalni datum biti negdje početak 8. mjeseca) to će biti veliki problem i svakako veliki znak upozorenja. U međuvremenu, gledao sam sve ove ATV-eve i zaista je svaki zanimljiviji od posljednjeg, posebice su ih pojačali zadnjih 2-3 mjeseca. Prema trenutnom rasporedu evocati bi sada ovih dana trebali ući u akciju, tako da do samog izlaska 3.0 ne očekujem apsolutno nikakve informacije osim tog datuma. U slučaju da 3.0 izađe do sredine 8. mjeseca i uspiju posložiti sve što su planirali, po prvi put nakon godinu i nešto dana ću s guštom opet zaigrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 23:56 (AlexTm).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Novi monthly report

Itekako rade na svemu.. ali kako rade na stvarima kojih se drugi ne usude dotaknuti jer ne vjeruju da se tako nešto može napraviti to onda traje malo duže. 

Opet ću ponoviti - ako uspiju u naumu, ovo će biti gaming history in the making, a star engine će biti vrlo tražena roba..  ako ne uspiju - bar su imali muda pokušati - a treba pokušavati jer inače ne bi bilo napretka. 

Osobno vjerujem da će do kraja 8. mjeseca biti nešto od svega.. 

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 8:13 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice