jel mi može netko reću u vezi SCDA i Defuzing a bomb.......nakon defuzing a bomb ekran se freza i nemogu ništa više učiniti
Jedva cekam, presao sam DA, CT i PT. Ovaj izgleda jos bolje. Ima li tocan datum izlaska?
Jedva cekam, presao sam DA, CT i PT. Ovaj izgleda jos bolje. Ima li tocan datum izlaska?
15.4.2010.g, osim ako ga opet ne odgode. Ovim kamenom nam obećavaju da će izaći na točan datum
demo za xbox se pojavio....a za pc nista http://www.cinemablend.com/games/No-Splinter-Cell-Conviction-Demo-For-PC-23467.html
Koji je PT?
Koji je PT?
Pandora Tomorrow.
Unreal 2 engine - malo mi je smiješno, mislio sam da je zastario
splinter cell kasni dva tjedna od zakazonog datuma..igra za PC izlazi 27.04..odgođen je zbog DRM zaštite
splinter cell kasni dva tjedna od zakazonog datuma..igra za PC izlazi 27.04..odgođen je zbog DRMzaštite
Zar opet?!
DRM je cini se,postao neki novi trend u zastiti PC igara.
Kod ubisofta je DRM in :P
Sva sreca pa su ga odgodili zbog toga, a ne recimo da bi ispeglali igru - ili ce ovo biti prvi naslov u povijesti gaming industrije kojemu nece trebati patch(evi)
Kod ubisofta je DRM in :P
Sva sreca pa su ga odgodili zbog toga, a ne recimo da bi ispeglali igru - ili ce ovo biti prvi naslov u povijesti gaming industrije kojemu nece trebati patch(evi)
preje***
http://www.crotrailers.co.cc/2010/03/19/splinter-cell-conviction/
Vi se cudite da ce imati taj novi DRM ? Niste mozda procitali da ce SVI Ubisoftovi naslovi za PC od sada pa nadalje imati taj DRM.
Games with the new internet-dependant DRM include Splinter Cell, Silent Hunter 5, Assassin's Creed 2, Prince of Persia and the newly announced Ghost Recon.
koliko ja vidim cudi se samo jedna osoba, no hvala za link i ponavljanje gradiva
Stvarno volim ovaj serijal, no vec vidim da bi me Conviction mogao jako razocarati - ovaj ''hint'' sistem mi izgleda grozno, pa ne zelim na svakom koraku ogromne natpise koji mi govore sta trebam raditi, to mi dodje kao kad odem u kino i netko kraj mene cijelo vrijeme prepricava film koji gledamo debilu do sebe, objasnjavajuci i najocitije stvari. ''sad upucaj ovog, sad preskoci tu'', lol uzas - gdje je onaj topic o ''glupim amerikancima'', idem odmah neki flame stavit' :P
Barem nema frke oko toga tko ce moci vrtit igru, radi se o Unreal 2 engine-u i demo na konzolama je u rezoluciji 1024x768 lol - steta, jer su prvi i treci SC bili ispred dosta igara tog vremena.. bili nekoc :/
Još malo gameplaya
http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_splinter_cell_conviction20100326&tag=topslot;img;3
He, konačno nekakve promjene u serijalu. Double agent me užasno razočarao, s obzirom kako sam bio zainteresiran za slike, naročito one koje su se događale u zatvoru. I konačno u igri završim u zatvoru, bezvezni bijeg i to je sve... A i dio u njihovom skloništu mi je naporan. Jedino je drugačiji stil i napetost kod obavljanja misije, ali jednostavno mi je loše sjeo. Tako da se veselim ovom nastavku, izgleda puno brutalnije, mračnije i više akcijski.
dobro izgleda, double agent je bio sjajan
Evo launch trailer, izgleda dosta dobro, no izgubio se oni Splinter Cell štih.
Zato mi se ni ne sviđa.
Izgleda baš brutalno s daškom apokalipse i uništenja. Vidim da će biti puno više akcije i premlaćivanja, što me brine, tako da se nadam da će to dobro napraviti za PC. A i onaj dio kada skenira prostoriju i upadne unutra, baš me podsjetilo na Punisher: warzone. Vjerujem da će baš biti takva taktička sirova akcija po hodnicima...
Izgleda baš brutalno s daškom apokalipse i uništenja. Vidim da će biti puno više akcije i premlaćivanja, što me brine, tako da se nadam da će to dobro napraviti za PC. A i onaj dio kada skenira prostoriju i upadne unutra, baš me podsjetilo na Punisher: warzone. Vjerujem da će baš biti takva taktička sirova akcija po hodnicima...
Dobra je to stvar, mada ima i malo nejasnih stvari, lik u jednom traileru nema ni hebenu kamericu nego puknutim staklom viri ispod vrata u drugu sobu, a u drugom sa nekom hitech opremom skenira sobe itd.
Nadam se da se u međuvremenu vratio u agenciju, inače bi bilo jako glupo.
Dobra je to stvar, mada ima i malo nejasnih stvari, lik u jednom traileru nema ni hebenu kamericu nego puknutim staklom viri ispod vrata u drugu sobu, a u drugom sa nekom hitech opremom skenira sobe itd.
Nadam se da se u međuvremenu vratio u agenciju, inače bi bilo jako glupo.
Hm, može biti da je ukrao opremu iz agencije, he. A možda još uvijek potajno radi za agenciju spašavajući svijet od prijetnje s obzirom na uništeni grad koji se vidi u traileru ne birajući sredstva s obzirom na smrt kćeri i posljednje događaje u Double agent.
Datum izlaska je sve bliži i bliži, evo GameSpotov launch centar.
Evo novi video, malo o povijesti Splinter Cella, jako zanimljivo.
.P.S. Ispričavam se na duplom postu.
Edit 2: evo još jedan video, Mark and execute
Prvi dio je još bio najbolji... onaj Double Agent je bio toliko krcat bugovima da je to nevjerojatno...
A treba i napomenut da je ovo "production by Ubisoft" znači ljudi... pripremite crackove ako kupujete igru, jer serveri vjerojatno neće radit prvih mjesec dva :D :D
pirati su riješli problem sa DRM...ko kupi igru...neće imati problema 100%