Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 107.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Možda bi bilo bolje pogledati par profesionalnih reviewa, oni se naročito baziraju na tim stvarima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Inače, koga zanima, main quest se može preći za nekih 15-ak sati, možda i manje ako koristite taxi...

Jel imate problema sa graphics settingsom??  Ne mogu mijenjati pojedine grafičke postavke, poprilično iritantan bug.

PS za boost u perfomansama obavezno isključiti vsync!

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 17:59 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sleeping Dogs
EraserHead kaže...

Jel imate problema sa graphics settingsom??  Ne mogu mijenjati pojedine grafičke postavke, poprilično iritantan bug.

Ja sam slučajno otkrio kako mi to profunkcionira... Dakle kada na ovom meniju, (slika) namjestiš sve postavke pritisneš tipku E te nakon toga sljedi pitanje dali želiš spremiti izmjene - tada kliknuti YES. Nakon toga se vratimo na osnovni meni gdje se mjenja rezolucija i slično, (slika) te tada opet lupimo backspace tipku i opet dolazi pitanje dali želimo spremiti promjene; tada odgovorim NO i tada mi u advance options promjene ostaju onako kako ih podesim dok ako u tom slučaju odgovorim YES ne sprema promjene u advance options.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Sleeping Dogs

Skinuo i ja. Normalno instalirao, igra normalno radi, nemam nikakvih problema sa postavkama ni slično. Međutim imam problema sa fps-om sa ovom kao i sa puno drugih igara zbog CPU bottlenecka pa mi se igra vuče na 15-25 fps na 5670 i e2200.

Vožnja je čista arkada. Po meni je ugodnije voziti nego kod recimo JC2.

Grad ima puno detalja, u nekim djelovima grada je stvarno gužva, morate se probijati između ljudi.

Borba je dobra. Potrebno je dosta blokirati udarce jer vas 5-6 izravnih udaraca ubije. Obično vas napadaju 2 lika odjednom, dok drugi čekaju.

Jedino me kamera malo živcira. Nekako mi se čini da je nisu baš optimizirali za PC. Kad uđem u auto, osjetljivost je pre velika pa moram smanjivati DPI miša ili se nekako priviknuti. Također se malo ispočetka teško naviknuti na vožnju, jer se vozi lijevom stranom.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dv14 kaže...

Također se malo ispočetka teško naviknuti na vožnju, jer se vozi lijevom stranom.

To me je ubijalo u pojam... Ali šta se tiče vožnje sasvim je OK. Kao i utrke....

Jel tko probao vozit tramvaj {#}? Mene je skoro zgazio jer je proletio ko muha bez glave, a nisam ga uopće skužio...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 19:05 (doktor1).
15 godina
Sleeping Dogs

Evo baš se sad malo igrao po postavkama i mogu reći da je razlika low - high dosta velika po pitanju grafike. Na low sve izgleda bezveze. Nemaonog blještavila, sve je nekako svijetlo itd.

Dok sa high izgleda odlično. Pogotovo kad kiša pada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Nitko ne zna kako rijesiti moj problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 19:57 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinuo i odigrao "Jogurt" verziju malo da vidim kako ce mi vrtit...sad kad znam da ce sve bit maxed out...igra stize sutra :))

13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Imam pitanje....znaci igra mi se bila skidala i bila je na nekakvih 90% tako nesto otprilike i izaso sam van i ostavio da se to skine do kraja...i dodem doma stara ugasila komp!!! i sad kad pokrenem torrent pise da je skinuto 9.10 GB od 10 GB al na postotku ide otpocetka znaci sad je skinuto kao 1%,dal to znaci da moram opet sve ispocetka skinut il kad skine tih 10 GB(posto se skinuti GB povecavaju sad je na 9.15)cu moc instalirat il kak???

0 0 hvala 0
17 godina
Sleeping Dogs

Nakon kratkog vremena na moru već sam naišao na tri, četiri modela glisera... Di ćeš bolje {#}

P.S. Malo sam krvav jer su me izrešetali dok sam krao ovaj najveći.... Baš sam stavio sportski look i odlučio plovit obalom Hong Konga.. {#}

Model1  Model2  Model3  Model4

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 21:20 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Sleeping Dogs

igro i ja, vrti mi na max, ali je problem sto je voznja katastrofa i grad dosta pust, nez, nema zivota za jedan hong-kong za 20mil stanovnika gdje svi gaze jedni preko drugih, voznja je najveci minus igre

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EraserHead kaže...

Inače, koga zanima, main quest se može preći za nekih 15-ak sati, možda i manje ako koristite taxi...

Nema to nikakve veze sa vsync-om, to ne utjece na performanse mada nez koji ce k ovoj igri onaj "fps limitator dolje ispod".... ovisi na koliko Hz ti radi monitor, ne znam kako ti radi, ali u slucaju da dobijes vise od 60 FPS, normalno da ce ti se sa ukljucenim vsync-om limitirati maximalni FPS na 60 (dobro je jer tada sprijecavas screen tearing).... oni koji imaju premalo FPS-a, njima nikakav vsync nece pomoci niti odmoci... i btw, ako tebi nije dovoljno 60 FPS onda nemam komentara (pretpostavljam da se radi o 60Hz monitoru).

Ovo vrijedi za opengl igre ili direct3d igre koje koriste D3DOverrider.... ako igra ne koristi niti jedno od navedenog onda FPS-i padaju za duplo i onda tu uskace adaptive vsync. No, kao sto vidim... igra podrzava vsync tako da bi trebalo raditi normalno, osim ako je zbugano pa ne radi kako treba. Inace, u svim igrama koje sam igrao mi radi normalno vsync kada su ugl sve igre opengl ili direct3d + d3DOverrider tako da mi adaptive vsync prakticki niti ne treba.......

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Imam pitanje....znaci igra mi se bila skidala i bila je na nekakvih 90% tako nesto otprilike i izaso sam van i ostavio da se to skine do kraja...i dodem doma stara ugasila komp!!! i sad kad pokrenem torrent pise da je skinuto 9.10 GB od 10 GB al na postotku ide otpocetka znaci sad je skinuto kao 1%,dal to znaci da moram opet sve ispocetka skinut il kad skine tih 10 GB(posto se skinuti GB povecavaju sad je na 9.15)cu moc instalirat il kak???

Neko zna???

13 godina
Sleeping Dogs

trebao bi ti se upaltit cheking i stati tamo di je PC ugasen (to traje oko 30 sec)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

igro i ja, vrti mi na max, ali je problem sto je voznja katastrofa i grad dosta pust, nez, nema zivota za jedan hong-kong za 20mil stanovnika gdje svi gaze jedni preko drugih, voznja je najveci minus igre

možeš u opcijama podesit dali želiš puno ili malo ljudi pa probaj oko toga petljat 

ja sam "nabavio" onu limited edition 6 giga veliku verziju lako se instalira i igra radi dobro i fluidno 

13 godina
Sleeping Dogs

Bok svima,

Ovako imam jedan problem:naime kad nišanim ponekad mi se miš samo zablokira da se ne mogu ni pomaknuti i čujem bip zvuk i to se događa većinu vremena pa ako mi itko može pomoći lijepo ga molim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

edit

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 22:43 (EraserHead).
15 godina
lovac82 kaže...
EraserHead kaže...

Nema to nikakve veze sa vsync-om, to ne utjece na performanse mada nez koji ce k ovoj igri onaj "fps limitator dolje ispod".... ovisi na koliko Hz ti radi monitor, ne znam kako ti radi, ali u slucaju da dobijes vise od 60 FPS, normalno da ce ti se sa ukljucenim vsync-om limitirati maximalni FPS na 60 (dobro je jer tada sprijecavas screen tearing).... oni koji imaju premalo FPS-a, njima nikakav vsync nece pomoci niti odmoci... i btw, ako tebi nije dovoljno 60 FPS onda nemam komentara (pretpostavljam da se radi o 60Hz monitoru).

Vsync utječe na performanse i to dosta, barem u mojim slučajevima sa igrama..

Inače, vožnja je dobra. Lako se upravlja vozila, samo me malo kamera hebe. Nekad se zna upasti u gužvu kod jednosmjernih cesta. A koliko će ljudi šetati po ulicama, najviše ovisi u kojem ste dijelu gradu. Tamo kod onih kisoka gdje se obavljaju prve misije, je sve puno ljudi.

Detalja ima stvarno puno. Kada je kiša, ljudi se pokrivaju čime stignu, nose kišobrane itd. Kada se skoči na auto, upali se alarm, staklo na autima se može i ovako razbijati i slične stvari.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ja sam slučajno otkrio kako mi to profunkcionira... Dakle kada na ovom meniju, (slika) namjestiš sve postavke pritisneš tipku E te nakon toga sljedi pitanje dali želiš spremiti izmjene - tada kliknuti YES. Nakon toga se vratimo na osnovni meni gdje se mjenja rezolucija i slično, (slika) te tada opet lupimo backspace tipku i opet dolazi pitanje dali želimo spremiti promjene; tada odgovorim NO i tada mi u advance options promjene ostaju onako kako ih podesim dok ako u tom slučaju odgovorim YES ne sprema promjene u advance options.

Na zadnjem meniju me uopće ne pita oću li sačuvati kada stisnem backspace nego me samo vrati na početni menu.

15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Pa zar nije taj problem riješen sa Update v1.4?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

trebao bi ti se upaltit cheking i stati tamo di je PC ugasen (to traje oko 30 sec)

znam za to,uvijek je tako,a sad nije,neznam zasto

17 godina

jel se to meni cini, bar po ovim postovima, da je igra bugovita? 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Ma nebi rekao, vec pati od nekih djecjih bolesti tipa save-anje settingsa i slicno. Svima preporucam da se strpe koji tjedan da se to fimo pokrpa i da vam izadje prava stabilna verzija..
MiR
17 godina
Omerta23 kaže...
Ma nebi rekao, vec pati od nekih djecjih bolesti tipa save-anje settingsa i slicno. Svima preporucam da se strpe koji tjedan da se to fimo pokrpa i da vam izadje prava stabilna verzija..

ma ne isplati mi se pocinjat jer za par dana ide gw2 tako da... nekom drugom prilikom

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
protjeran
Sleeping Dogs

evo igro jos malo danas i da napisem dojmove, igra je dobra u svakom slucaju, jako zabavna, prica dobra, jedino voznja losija, sve ostalo za 5, namjesti se da bude ljudi i sve, svida m ise onaj assasins creed style penjanja i to, to mi je extra, i tucnjava takoder, i voznja postane bolja kad se malo naviknes na nju

grafika takoder extra, vrti mi na max bez beda, nisam mjerio fps, po procjeni bi reko 50

LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sleeping Dogs

Može li mi netko objasniti kako da remappam controls stisnem enter i onda se kao zacrveni i čeka moj input, no kad ja stisnem npr. strelicu gore za hodanje naprijed ništa se ne dogodi. Kao da nisam ništa ni stisnuo. Savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

ako ne možete spremit postavke..... prvo odaberete postavke i press save i nakon što spremite uđete u benchmark i postavke su spremljene.... jedino na taj način funkcionira to će valjda sljedeći update ispravit a igra ima i podosta ostali bugova....sam centar grada pošto se tu  uočava velika količina detalja nastaje framedrop a sa padom fpsa i sound lag čitam po ostalim forumima... moje računalo je za današnje igre preslabo pa se nemam što ni žalit.... zasad je fps kod mene žalost {#} hd texture mogu zaboravit {#} {#} šajze.... a kad je u pitanju vožnja u ovoj  igri..... auti prije klize :D led a ne cesta.... čista arkada... nebitno  

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 0:46 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dv14 kaže...

Vsync utječe na performanse i to dosta, barem u mojim slučajevima sa igrama.

Kako ce utjecati kada to ne opterecuje gotovo nikako CPU, GPU i RAM, igra ti nista bolje, a niti gore nece izgledati bio tebi ukljucen ili iskljucen vsync (jedino ce ti se slika cijepati u "pokretu" kada imas previse FPS-a, ali FPS-i ce ti biti isti). U igrama gdje imamm 70-100+ fps-a jednostavno ukljucim vsync (ipak imam 60 Hz monitor kao 90% nas na forumu) jer tako nemam screen tearinga.... 60 Hz = limit maximalnog FPS-a na 60 kada je vsync ukljucen. Igram sve igre s ukljucenim vsync-om jer je najbolje igranje kada su ti FPS-i stabilni, kada nema tearinga itd.... naravno, ako ne dobijem vise od 60 fps-a onda nema smisla da mi bude ukljucen vsync.

U GTA igrama npr. ako upljucis vsync (takozvani frame limiter ali to je ubiti vsync samo lose odraden) onda ti je maximalni FPS limit na 25 (konzole) zato sto su gta PC igre port sa konzola odnosno vrlo los port.... dok druge bez obzira sto su port ne pate od tih problema.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 0:59 (lovac82).
15 godina
Sleeping Dogs

Može se uključiti ako je FPS preko 60-80. Ako je FPS ispod toga, ili još gore ako se vrti na 30 FPS-a, onda nema nikakvog smisla uključivati vsync jer se definitivno primjeti pad performansi.

Evo baš sad malo čitam službeni forum i dosta se igrači žale na svakorazne probleme. Ima dosta sitnica koje nisu dobro napravili za PC verziju.

Većina ima problema sa spremanjem postavki, neki imaju problema sa dosta niskim FPS-om, crashanjem igre nakon određene misije i sličnih stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sleeping Dogs

Ako nekome treba imam temp fix za controls (testirano na mom stroju radi).

Skinite AutoHotkey L Instalirajte ga. Po završetku instalacije ponudit će vam da loadate sample skriptu kliknite to i umjesto toga što vam se pojavi u notepadu kopirajte ovo i saveajte pod željenim imenom. Zatim desni klik na datoteku i stisnite run script stvorit će se exe datoteka. Dvokliknite je i uđite u igru. U igri pritisnite Scroll Lock za aktiviranje skripte.

#If GetKeyState("ScrollLock", "T")

up::w
down::s
left::a
right::d

Numpad8::up
Numpad5::down
Numpad4::left
Numpad6::right

NumpadAdd::Enter
NumpadEnter::Backspace

#If

sample file(označite taj tekst i zamijenite ga sa skriptom koju sam naveo) sample file(označite taj tekst i zamijenite ga sa skriptom koju sam naveo)
skripta koja nam treba skripta koja nam treba
spremljena skripta u ahk formatu (desni klik na tu datoteku i odaberite Compile script kako biste stvorili exe datoteku spremljena skripta u ahk formatu (desni klik na tu datoteku i odaberite Compile script kako biste stvorili exe datoteku
gotova exe datoteka. Samo ju dvokliknite i skripta će se pokrenuti gotova exe datoteka. Samo ju dvokliknite i skripta će se pokrenuti
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 1:44 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice