Da li postoje šifre za cod 4 i cod mw 2 za singleplayer.......prešo sam igru na veteran i sad bi se htio malo s šiframa zezat.
Google is your friend ..
a i neznam koja je tolika car u cheatovima , rade prelazi sve ispocetka nego sa cheatovima .. nije bas nesto ..
gledo sam google..............bezveze nikaj nema,a ono kaj ima ne radi.....ma prešo 3 puta....neda mi se više....sad čekam cod 7
Mislim da ne, pošto je MW2 konzolaski tip igre, tj. sve je preodredeno i nemoguce je petljati po fajlovima inace igra neradi.
CoD4 ima cheatova, samo je potrebno guglati.
neda mi se više
neda ti se vise igrat, ali bi igrao s chitevima, koi si ti FAIL
Mislim da ne, pošto je MW2 konzolaski tip igre, tj. sve je preodredeno i nemoguce je petljati po fajlovima inace igra neradi.
A nije bas neki osjecaj igrat sa cheatovima ... meni je draze onako ubit lika sa snajperom , izmedu ociju , bez cheata .. a ne da mogu kroz zidove pucat .. :S
Al ok .. o ukusima se ne raspravlja
neda mi se više
neda ti se vise igrat, ali bi igrao s chitevima, koi si ti FAIL
EPIC
A nije bas neki osjecaj igrat sa cheatovima ... meni je draze onako ubit lika sa snajperom , izmedu ociju , bez cheata .. a ne da mogu kroz zidove pucat .. :S
Pa ako je prošao kampanju, šta ima veze što ce korisititi sada cheatove da otkrije neke nove mogucnosti u kamapnji.
a multiplayer? njega neces tako lako prec
Pa ako je prošao kampanju, šta ima veze što ce korisititi sada cheatove da otkrije neke nove mogucnosti u kamapnji.
Nevidim da su to ikakvi okusi, okus je drugo, ovdje se jednostavno radi o istrazivanju igre.
Koliko ljudi koristi cheatove za GTA.
a multiplayer? njega neces tako lako prec
on prica o singleplayer kampanji,odi na gamecopyworld imas puno trainera koji mogu bit zabavni za koristit kad predes igru npr rokas gl bez reloada samo ili rpg
Nevidim da su to ikakvi okusi, okus je drugo, ovdje se jednostavno radi o istrazivanju igre.
Koliko ljudi koristi cheatove za GTA.
Meni je uzitak igrat COD bez cheata ..
Uh koliko samo cheatova imam za GTA ..
Huhuu..
Ja kazem samo za COD ...
Prelazi igru pronalazeci u njoj "intele". To su ti laptopi pomocu kojih otkljucavas cheatove iz samog cod4 menu-a.. Dakle prelazis misije i u njima pronalazis pronalazis laptope. Ja lokacije znam napamet, pa ako zatreba pomoc znas gdje se javit(iako to imas na you tube-u)
ma ja bi httio igrat s četovima jer mi se čini fora i hoću probat.....ono mogu uči kroz zid,još ak imam šifru za nevidljivost i beskonačnu municiju i energiju to je pre zakon........a i trebaju mi jer na Cod MW 2 na OpForu ima fakat teških misija............
i jedno pitanje.............ja sam na cod 4 skupio 14 "laptopa" i kad sam prešo igricu dobio sam neke šifre...........a na MW 2 kad sam prešo i skupio isto jedno 15 nikaj............zanima me kaj se na Mw2 trebaju skupiti svi da se dobiju šifre ili?????
i jedno pitanje.............ja sam na cod 4 skupio 14 "laptopa" i kad sam prešo igricu dobio sam neke šifre...........a na MW 2 kad sam prešo i skupio isto jedno 15 nikaj............zanima me kaj se na Mw2 trebaju skupiti svi da se dobiju šifre ili?????
mw2 nema tu briju,stvar je konzolaških achievementa
Kada prelazis neku misiju, klikni "esc" i onda cheats i pisat ce ti koliko ih ima u toj misiji i koliko si ih skupio.. Samo mi javi ime misije na PP i opisem ti gdje je laptop..
H
kupi si orginal pa ti neće bit ovde se nepriča o piratstvu
Jaa Nezz Što Je To Cod 4MW 2...
Možžeeeee Mi Netko Objasniti????
Plss..
(Bez Smijanja!!!!)
Plss..
(Bez Smijanja!!!!)
Naravno da neznaš kad si "Dorys" i fan lejdi gage.
Krivo si napisala, postoje: Call of Duty 4: Modern Warfare i Call of Duty: Modern Warfare 2.
A ne Cod 4MW 2 lol...
To su ratne igre....
pa znam da su ratne..
Plss..
(Bez Smijanja!!!!)
Plss..
(Bez Smijanja!!!!)
u toj si igrici čoban koji sa pljucom u ruci ide po mjestima i ubija tam neke pipolse..xD
igraj multiplayer pa ti nece bit dosadno
igraj multiplayer pa ti nece bit dosadno
ali nemoj tamo kojistit hackove
iinače instaliraj si GTA SA i imaš par papira šifri