Skida se...i neće bit nikad gotovo..ccc :D
treća stranice btw
Skida se...i neće bit nikad gotovo..ccc :D
treća stranice btw
i jesss pao je demo, a i pre-order
Probao igru na minutu,gledam tekmu.
Ono štvo vidim da igra izgleda loše(imate postavke u slikama),možda zato što nema AA tj uopće se nemože uključiti za zasada.
Broj fps-a je puuuuno maji nego u napoleona a on izgleda bolje barem zasada,ipak je ovo demo bez aa
EDIT:Ovo sve je navodno u dx9 i sigurno bez AA kao što sam rekao.
U dx11 i sa aa će biti veselo :D
Grafika je dobra. Kada stave AA to će izgledati mnogo bolje. Igram na Ultra detaljima, 4xAF, HD rezolucija i igra radi dobro. Setting, atmosfera, muzika, zvukovi su fenomenalni. UI i boje odlične, uglavnom ovo će biti fenomenalan Total War!! Evo malo slika UI...
I sda ovu taktičku mapu japana možemo rotirat u sivm smjerovima
Ja isto igram sve na max., igra je fenomenalna, puno bolja od prijašnjih TW-ova, pogotovo ponašanje vojnika i njihove reakcije, sučenje na mapi... i jako fluidno mi radi. Super sam zadovoljan, jedva čekam da cijela iziđe.
Skinuo i odigrao demo, odmah ga i zaigrao pa pobijedio na normal nakon 6-7 pokušaja. Preorder napravio momentalno, biće famozna igra. Zasada opravdala sva moja očekivanja. Da nije, bilo bi sepukua u segi
Uf, treba izdržat do 15.03.
Još malo pa dobivamo novi naslov. Jedva čekam da ga pridodam Total War kolekciji. I napokon malo odmorit od baruta i krenut u okršaj sa sabljama.... Njam, njam
Sutra, 15.3. izlazi igra !!!
Kako sam hepi što sam kupio digital edition, pa mogu odmah sutra igrat !!!
Ljepo, onda javi dojmove
Sutra, 15.3. izlazi igra !!!
Kako sam hepi što sam kupio digital edition, pa mogu odmah sutra igrat !!!
Ja sam uzimao Limited Edition s GAME-a, ipak moram imati kutijetinu za Shogun-a da ide zajedno u kolekciju s ostalima.
Ja sam naručio box prošli tjedan i sada čekam.Nema šanse da uzmem digital izdanje!Ko će skinut 20gb :D a i sva izdanja su mi box :D
Ja sam sredio s jednim forumasem cije ime nesmem spomenut prije njegovog odobrenja da kupimo popola s game.co nadam se da ce stic do sljedeceg utorka/srjede
Ma i ja bi uzo box najrađe, ovo mi je prvo digital, al prvi put i naručujem izvana, pa se bojim carine. Nemam baš para na bacanje. ;)
Ma i ja bi uzo box najrađe, ovo mi je prvo digital, al prvi put i naručujem izvana, pa se bojim carine. Nemam baš para na bacanje. ;)
Nemas razloga za bojat se ja uzimam s game.co vec neko vrjeme i nikad mi nista nije carinjeno a uzimao sam Black Ops, Age of Connan, AC2, WoW Cata, TF2 etc etc
Iz vlastitog iskustva bi preporučio svima da ne čitaju twcentar i ostale forume dok igrate koji su vezani za ovu igru jer vam to može pokvarit užitak igranja.
Kad rulja počne navodit sve nedostatke jedoonstavno vam padne interes za igru.Tako je barem bilo kod mene u prijašnjim nastavcima.
Ovaj put igrm i ne čitam :D
Iz vlastitog iskustva bi preporučio svima da ne čitaju twcentar i ostale forume dok igrate koji su vezani za ovu igru jer vam to može pokvarit užitak igranja.
Kad rulja počne navodit sve nedostatke jedoonstavno vam padne interes za igru.Tako je barem bilo kod mene u prijašnjim nastavcima.
Ovaj put igrm i ne čitam :D
također.
puno ljudi priča o nekim stvarima koje ja ni ne skužim u igri a u početku mi puno utječe na to jel ću ju kupit ili će utjecat na to što gledam u igri.
tako da me baš briga što ljudi govore jer ja dosada nisam naišao na lošu TW igru i ne očekujem ništa manje od Shoguna 2.
Di ima najjeftinije za nabavit? ^^
Na Steamu je skupa ko sam vrag.
Na GAME-u 25 funti lmited.
Ja upravo instaliravam. :)
Morao sam malo bacit oko
"hey hey. just installed shogun. looks really terrible.....can't understand it. anyone heard of any conclusive reason why there is no particle effects, aa etc.
running crossfire 6950 and i7 but it looks considerably worse than napoleon.
any ideas?
cheers"
Morao sam malo bacit oko
"hey hey. just installed shogun. looks really terrible.....can't understand it. anyone heard of any conclusive reason why there is no particle effects, aa etc.
running crossfire 6950 and i7 but it looks considerably worse than napoleon.
any ideas?
cheers"
Driveri, sto li drugo moze biti.
I bug mozda.
Ista stvar je bila u demou.loše performanse i igra izgleda poput dreka
Da ne spominjem da su izbacili nedovršenu igru bez dx11 i pola grafickih opcija.(mislim da nema ni dx10)
Ako izgleda ko na demu onda ok, niš strašno, to je za mene ok grafika. Ipak sumnjam da je tako užasno i loše kolko ovaj lik priča.
Ja mu vjerujem jer igra izgleda stvarno dosta lošije bez AA nega sa .
U nekim igrama se to toliko i nevidi ali ovdje je to baš izraženo.
Nebrine mene to nego me brine i ljuti to što su izdali nedovršenu igru.Može reći ko šta hoće ali to je tako.
Čitao sam negdje da ih je sega valda pritisla i da nisu mogli odgodit.
Sitnice vezane uz graf mogu doc i kroz par patcheva bitno da je gameplay uredu.
ja se nemam šta žalit pošto sam igru platio 210kn. Tako da mi je bitno samo da se dobro zabavim i da nje izvučem više od 50-ak sati. Ja bih s time bio zadovoljan.
Blops sam platio 350kn pa sam ju jedva igrao. To je nedovršena igra, a mislim da će CA svoj problem (kao 3arc donekle) riješiti s patchevima. (naravno ako je moguće to riješiti s patchevima)
ja se nemam šta žalit pošto sam igru platio 210kn. Tako da mi je bitno samo da se dobro zabavim i da nje izvučem više od 50-ak sati. Ja bih s time bio zadovoljan.
Blops sam platio 350kn pa sam ju jedva igrao. To je nedovršena igra, a mislim da će CA svoj problem (kao 3arc donekle) riješiti s patchevima. (naravno ako je moguće to riješiti s patchevima)
Mislim da je kod tebe u pitanju procesor. Ja sam sa svojom konfiguracijom igrao bez ijednog problema, nije bilo lagga, postavke sve high.
sada, nakon patcheva, igra ide super. Nikad ispod 30 FPS.
No dosta OT-a.
Je li itko igrao? Dojmovi iz pune igre?
Kad bu bilo ove igre u Hrvatskoj?? Kaj je grafika usrana bez AA?? Hmm...Ak bum kupovao igru kak cu znat jel ima AA??
ljudi imam pitanje vidio sam po stranicama da je igra jako zahtjevna pa se pitam hoće li na mojoj konfi ići bar na med na jedno 30-40 FPS-ova??
Napoleon total war mi je išao bez problema na med/high na jedno 30FPS-ova