Shogun 2: Total War

poruka: 365
|
čitano: 70.414
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Skida se...i neće bit nikad gotovo..ccc :D

treća stranice btw {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 19:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

i jesss pao je demo, a i pre-order {#}

0 0 hvala 0
15 godina

Probao igru na minutu,gledam tekmu.

Ono štvo vidim da  igra izgleda loše(imate postavke u slikama),možda zato što nema AA tj uopće se nemože uključiti za zasada.

Broj fps-a je puuuuno maji nego u napoleona a on izgleda bolje barem zasada,ipak je ovo demo bez aa

EDIT:Ovo sve je navodno u dx9 i sigurno bez AA kao što sam rekao.

U dx11 i sa aa će biti veselo :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 22:32 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Grafika je dobra. Kada stave AA to će izgledati mnogo bolje. Igram na Ultra detaljima, 4xAF, HD rezolucija i igra radi dobro. Setting, atmosfera, muzika, zvukovi su fenomenalni. UI i boje odlične, uglavnom ovo će biti fenomenalan Total War!! Evo malo slika UI...

I sda ovu taktičku mapu japana možemo rotirat u sivm smjerovima

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja isto igram sve na max., igra je fenomenalna, puno bolja od prijašnjih TW-ova, pogotovo ponašanje vojnika i njihove reakcije, sučenje na mapi... i jako fluidno mi radi. Super sam zadovoljan, jedva čekam da cijela iziđe.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skinuo i odigrao demo, odmah ga i zaigrao pa pobijedio na normal nakon 6-7 pokušaja. Preorder napravio momentalno, biće famozna igra. Zasada opravdala sva moja očekivanja. Da nije, bilo bi sepukua u segi   {#}

Uf, treba izdržat do 15.03.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Još malo pa dobivamo novi naslov. Jedva čekam da ga pridodam Total War kolekciji. I napokon malo odmorit od baruta i krenut u okršaj sa sabljama.... Njam, njam

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sutra, 15.3. izlazi igra !!!

Kako sam hepi što sam kupio digital edition, pa mogu odmah sutra igrat !!!

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljepo, onda javi dojmove{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Shogun 2: Total War
Tsar kaže...

Sutra, 15.3. izlazi igra !!!

Kako sam hepi što sam kupio digital edition, pa mogu odmah sutra igrat !!!

Ja sam uzimao Limited Edition s GAME-a, ipak moram imati kutijetinu za Shogun-a da ide zajedno u kolekciju s ostalima. {#}

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
15 godina

Ja sam naručio box prošli tjedan i sada čekam.Nema šanse da uzmem digital izdanje!Ko će skinut 20gb :D a i sva izdanja su mi box :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja sam sredio s jednim forumasem cije ime nesmem spomenut prije njegovog odobrenja da kupimo popola s game.co nadam se da ce stic do sljedeceg utorka/srjede

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma i ja bi uzo box najrađe, ovo mi je prvo digital, al prvi put i naručujem izvana, pa se bojim carine. Nemam baš para na bacanje. ;)

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

Ma i ja bi uzo box najrađe, ovo mi je prvo digital, al prvi put i naručujem izvana, pa se bojim carine. Nemam baš para na bacanje. ;)

Nemas razloga za bojat se ja uzimam s game.co vec neko vrjeme i nikad mi nista nije carinjeno a uzimao sam Black Ops, Age of Connan, AC2, WoW Cata, TF2 etc etc

15 godina

Iz vlastitog iskustva bi preporučio svima da ne čitaju twcentar i ostale forume dok igrate koji su vezani za ovu igru jer vam to može pokvarit užitak igranja.

Kad rulja počne navodit sve nedostatke jedoonstavno vam padne interes za igru.Tako je barem bilo kod mene u prijašnjim nastavcima.

Ovaj put igrm i ne čitam :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Iz vlastitog iskustva bi preporučio svima da ne čitaju twcentar i ostale forume dok igrate koji su vezani za ovu igru jer vam to može pokvarit užitak igranja.

Kad rulja počne navodit sve nedostatke jedoonstavno vam padne interes za igru.Tako je barem bilo kod mene u prijašnjim nastavcima.

Ovaj put igrm i ne čitam :D

također.

puno ljudi priča o nekim stvarima koje ja ni ne skužim u igri a u početku mi puno utječe na to jel ću ju kupit ili će utjecat na to što gledam u igri.

tako da me baš briga što ljudi govore jer ja dosada nisam naišao na lošu TW igru i ne očekujem ništa manje od Shoguna 2.

SteelSeries Giveaway!! HTTP://STEELSERIES.COM/10?CODE=EP0WN3MF
17 godina

Di ima najjeftinije za nabavit? ^^

Na Steamu je skupa ko sam vrag.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja sam napravio pre-order na zavvi-ju. Bilo je 25 funti, a kolka je sad cijena ne znam.
15 godina
neaktivan

Na GAME-u 25 funti lmited.

Ja upravo instaliravam. :)

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Morao sam malo bacit oko

"hey hey. just installed shogun. looks really terrible.....can't understand it. anyone heard of any conclusive reason why there is no particle effects, aa etc.
running crossfire 6950 and i7 but it looks considerably worse than napoleon.
any ideas?
cheers"

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Morao sam malo bacit oko

"hey hey. just installed shogun. looks really terrible.....can't understand it. anyone heard of any conclusive reason why there is no particle effects, aa etc.
running crossfire 6950 and i7 but it looks considerably worse than napoleon.
any ideas?
cheers"

Driveri, sto li drugo moze biti.

I bug mozda.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 14:27 (dedaa).
15 godina

Ista stvar je bila u demou.loše performanse i igra izgleda poput dreka

Da ne spominjem da su izbacili nedovršenu igru bez dx11 i pola grafickih opcija.(mislim da nema ni dx10)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako izgleda ko na demu onda ok, niš strašno, to je za mene ok grafika. Ipak sumnjam da je tako užasno i loše kolko ovaj lik priča.

0 0 hvala 0
15 godina

Ja mu vjerujem jer igra izgleda stvarno dosta lošije bez AA nega sa .

U nekim igrama se to toliko i nevidi ali ovdje je to baš izraženo.

Nebrine mene to nego me brine i ljuti to što su izdali nedovršenu igru.Može reći ko šta hoće ali to je tako.

Čitao sam negdje da ih je sega valda pritisla i da nisu mogli odgodit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sitnice vezane uz graf mogu doc i kroz par patcheva bitno da je gameplay uredu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

ja se nemam šta žalit pošto sam igru platio 210kn. Tako da mi je bitno samo da se dobro zabavim i da nje izvučem više od 50-ak sati. Ja bih s time bio zadovoljan.

Blops sam platio 350kn pa sam ju jedva igrao. To je nedovršena igra, a mislim da će CA svoj problem (kao 3arc donekle) riješiti s patchevima. (naravno ako je moguće to riješiti s patchevima)

0 0 hvala 0
17 godina
sinister_axe kaže...

ja se nemam šta žalit pošto sam igru platio 210kn. Tako da mi je bitno samo da se dobro zabavim i da nje izvučem više od 50-ak sati. Ja bih s time bio zadovoljan.

Blops sam platio 350kn pa sam ju jedva igrao. To je nedovršena igra, a mislim da će CA svoj problem (kao 3arc donekle) riješiti s patchevima. (naravno ako je moguće to riješiti s patchevima)

Mislim da je kod tebe u pitanju procesor. Ja sam sa svojom konfiguracijom igrao bez ijednog problema, nije bilo lagga, postavke sve high.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
15 godina

sada, nakon patcheva, igra ide super. Nikad ispod 30 FPS.

No dosta OT-a.

Je li itko igrao? Dojmovi iz pune igre? 

14 godina
neaktivan

Kad bu bilo ove igre u Hrvatskoj?? Kaj je grafika usrana bez AA?? Hmm...Ak bum kupovao igru kak cu znat jel ima AA??

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi imam pitanje vidio sam po stranicama da je igra jako zahtjevna pa se pitam hoće li na mojoj konfi ići bar na med na jedno 30-40 FPS-ova??

Napoleon total war mi je išao bez problema na med/high na jedno 30FPS-ova

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice