Server za cod4 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Server za cod4
pitanje

ev ja napravio server al joše se mora dovršiti mislim može se igrati ali samo na original cd-key zato bih molio ako neko zna link di se može skinut crack za server da ga creckam pa da se onda može igrati bez org cd-keya (ak neko zna nek mi piše pp). molim admina da nebriše ovo por jer mi je jako važno. plzz hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Server za cod4

nemožeš krekat tak hostan server (koliko ja znam)

očekuj lock ove teme...to nemožeš izbjeć

ak oćeš s ekipom igrat kupi server i daj ga krekat...

il nek ekipa kupi original key-eve

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Server za cod4

moze se lako crackat samo iskljuci punkbuster a ja ti link od crack-a posaljem na pm

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Server za cod4
vedrann kaže...

moze se lako crackat samo iskljuci punkbuster a ja ti link od crack-a posaljem na pm

let the cheating BEGIN!!!!
xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
neaktivan
Server za cod4

Mozes ostavit i upaljen punkbuster ali ja ti preporucujem da ga iskjucis zato da ti se vise ljudi moze spojit a sto se tice cheatera moraces ih kickat ili ban.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice