Serious Sam 3 - BFE

poruka: 252
|
čitano: 53.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Serious Sam 3 - BFE
skank666 kaže...

znas sto je najzalosnije osim tog da je igra stvarno jeftina, ultra zabavna i da je nitko nije kupio od forumasa.... koliko vec ima da igra izasla?? koliko se puta pojavio neki text vezan za nju na ovom portalu?? 

nis, ni jedne jedine rijeci o igrici od kad je izisla!!! glavno da se ono govno od skyrima spominje svaki dan po par puta... katastrofa!!

alo?! di je sad hrvatski proizvod!! 

Mislim da Skyrim ne možeš nazivati govno od igre i da je to katastrofa. To je definitivno igra godine i igra uz koju su igrači proveli najviše igrajući SP kampanju. Naravno primjetno je to da je SS3 zapostavljen i da bi mu se trebalo posvetiti više pažnje.

Life is Hard :)
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Vjeruj mi, ima nas koji mu pridajemo pažnju i te kako.

Prešao igru na serious težini, pa u co-op na netu, a sad vježbam totalni mazohizam iliti prelazim solo na mental težini.

Napravio sam pauzu od bf3 dobrih 3 tjedna i još se nisam zasitio ozbiljnog šime {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Serious Sam 3 - BFE

Jel se može piratska verzija u coopu igrati?

Dinamo živi vječno

0 8 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

ak su dečki iz Croteama napravili da se ne može ni singleplayer piratski igrat, onda budi siguran da se ne može ni multiplayer {#}

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
15 godina
protjeran
Berko kaže...
Kora kaže...

ak su dečki iz Croteama napravili da se ne može ni singleplayer piratski igrat, onda budi siguran da se ne može ni multiplayer {#}

LOL, naravno da se može single piratski igrati, već sam ju našao i sad ću skinuti. SVAKA igra je krekirana a one nove koje nisu su trenutno u postupku, tako da ponavljam pitanje: Dali se može coop igrati sa piratskom verzijom?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 1:31 (Kora).
17 godina
Kora kaže...
Berko kaže...
Kora kaže...

LOL, naravno da se može single piratski igrati, već sam ju našao i sad ću skinuti. SVAKA igra je krekirana a one nove koje nisu su trenutno u postupku, tako da ponavljam pitanje: Dali se može coop igrati sa piratskom verzijom?

A napravili su crack protiv škopriona, krešanja svakih 5 min i sl. podvala Croteama?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 2:02 (Berko).
16 godina
odjavljen
iggy kaže...

Vjeruj mi, ima nas koji mu pridajemo pažnju i te kako.

Prešao igru na serious težini, pa u co-op na netu, a sad vježbam totalni mazohizam iliti prelazim solo na mental težini.

Napravio sam pauzu od bf3 dobrih 3 tjedna i još se nisam zasitio ozbiljnog šime {#}

koliko nas je? 3? nije mi jasno zasto se uopce ne spominje igra na bugu? al ono, ni rijeci? jesu li croteamovci zadovoljni prodajom? kakve su reakcije, bla bla bla? puj!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Novi patch je vani.

Network priority for projectiles is now boosted dynamically for each player's connection so that he gets those projectiles that are more important to him first (those fired by him, or at him).
- Optimized render target switching to improve performance on multi-GPU setups.
- Optimized screen clearing for SLI setups. Can be tuned by new cvar 'gfx_iClearBeforeRendering'.
- Fixed problem with too much shadow buffer clears when using muti-threaded rendering on multi-GPU setups.
- Fixed problems and crashes with several renderables in multithreaded rendering. (Note that this still an experimental feature!)
- Optimized memory usage for several multiplayer characters in team modes, by reusing same texture for red and blue, with dynamic colorizing in shader.
- View bobbing option now also affects weapon bobbing and weapon swaying.
- Fixed auto aiming (used by gamepads) on Warship enemy, so it aims for the right spot, not the center of the ship.
- Added yet another controller preset.
- Added some new swim and dive animations for the player (so user-made maps can use deep water).
- Controller crouch command no longer displays player list.
- Fixed controller being unable to skip intro cutscene.
- Errors related to microphone settings are now classified as "log", as they are not actually a problem.
- Optimized lightning particle effect implementation. On average, memory consumption is reduced by 50%, and performance is increased by 30%.
- Limited maximum subdivisions on lightning particles to ensure the do not exceed reasonable time and memory boundaries.
- Fixed potential crash after canceling a server list query.
- Added Russian localization for Santa Sammy.
- Fixed game freezing on entering menus via right arrow keyboard key.
- Updated in-game and in-editor console line editor to support unicode strings.
- Updated slider to fade out its value when widget is not on the active menu.
- Fixed graphics options defaults not resetting FOV value to default.
- Aiming hint for Devastator will not be shown if the user doesn't own the Devastator scope DLC.
- Fixed a possible crash occurring in a rare situation of player picking up a scaffolding pole while some client is connecting.
- Fixed an issue with wrong weapon shooting placement on hands weapons if they are used after "getting up from the floor" player animation.
- Fixed an issue causing Mutilator to sometimes fail to work on client if it's not rendered on server.
- Console font is now an OpenType font (DejaVu Mono), instead of a fixed bitmap, thus it supports a wide range of non-ascii characters and different scaling.
- Added console font scale cvar.
- Disabled cheat menu access during level loading.
- Fixed Khnum sliding after melee.
- Fixed endless loop at game start under OpenGL; waiting for all shaders to be pretouched (which never happens in OpenGL).

Boldano me veseli.

6 0 hvala 6
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

E, di da nađem taj patch? Nisam nigdje to našao na steam-u....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Berko kaže...

Trebao bi Steam sam skinuti. Eventualno pogledaj u properties igre dal ti je po Updates stavljeno Always keep this game up to date. Ili probaj pod Local Files stisnuti Verify integrity of game cache.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
Berko kaže...

po defaultu, automatski ti se skida

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

Tnx, na info; riješeno ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Serious Sam 3 - BFE

I kakav je Šima, neznam dal da probam..............

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ah, pa ti koji tvrdiš da IMAŠ odgovarajuću pukotinu, i znaš sve o cracku, daj onda, požuri i zaigraj Šimu i pobjedi SKORPAAAA!!!!1111111

17 godina
4ucker kaže...
Kora kaže...

Ah, pa ti koji tvrdiš da IMAŠ odgovarajuću pukotinu, i znaš sve o cracku, daj onda, požuri i zaigraj Šimu i pobjedi SKORPAAAA!!!!1111111

FYI, škorpa su davno riješili. Igra je s crackom u potpunosti igriva do kraja. Samo što nema multiplayera uopće.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
protjeran
4ucker kaže...
Kora kaže...

Šta se ima znat o kreku jbt pa imam igru s krekom na kompu kakve ste vi svi neznalice  i nedokazni  likovi, kak da vam se dokaže da prokleta igra radi bez problema i da je svaka igra potpuno moguća za krekkirati, prije ili poslije

Dinamo živi vječno
16 godina
odjavljen
crystal6 kaže...
4ucker kaže...
Kora kaže...

FYI, škorpa su davno riješili. Igra je s crackom u potpunosti igriva do kraja. Samo što nema multiplayera uopće.

Kora kaže...
4ucker kaže...
Kora kaže...

Šta se ima znat o kreku jbt pa imam igru s krekom na kompu kakve ste vi svi neznalice  i nedokazni  likovi, kak da vam se dokaže da prokleta igra radi bez problema i da je svaka igra potpuno moguća za krekkirati, prije ili poslije

sad sam bas malo citao komentare na jednom od  popularnijih trackera i zamisli.... neki kazu da radi ali vecina ih kaze da im ne radi. nije sam skorpion u pitanju.

nego, vidim BUG se ubio od promoviranja ove IGRETINE! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Kora kaže...
4ucker kaže...
Kora kaže...

Isuse Bože! Hoćeš već više prestat tu pametovat i vrijeđat, te jednostavno instalirati tu igru, ako ju već imaš skinutu?? Već više od tjedan dana trubiš kak imaš skinutu i crack-anu i kak smo svi mi neznalice i sl. Već si ju mogao 3x instalirat i odigrat. Ak su ju skrekali super; instaliraj i igraj pa ćeš vidit dal ti je OK ili nije. Nekima je igra super nekima nije; ovisi o tome što tko preferira i što je kome zabavno. Meni osobno je super. Prošao sam ju solo i dva puta u cooperative, te svako malo odigram koju partiju MP-a.

14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Nema njemu koristi ponavljat. Mene bi prije zid poslušao i naučio, nego on.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:24 (Ranko Kukumar).

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Nema njemu koristi ponavljat. Mene bi prije zid poslušao i naučio, nego on.

Oviiii ziiidoooviiii, duuuše imajuuuu, višee nego tiiiii-iii..

Podjseti me na jednu trulu cajku. -.-"

15 godina
Serious Sam 3 - BFE

Serious Sam 3 BFE za samo 11.99$

aktivira se na Steamu

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Bez da ulazim u rasprave, da se malo veći broj igara prodaje na ovakav način po ovakvoj cijeni, puno

lakše i brže & bezbolnije bi se stalo na kraj piratima poput mene {#}

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Piknuo danas igru i mogu reći da sam jako zadovoljan. SS3 definitivno više nema onaj mlaki osjećaj kao dvica. I to mi je ono najvažnije. Pa tko je volio TFE i TSE mislim da definitivno mora odigrati i SS3.

Evo što se mene tiče SS3 je ono što je i trebao biti. Pa ni nemam nekih primjedbi. A pročitao sam dosta prigovora baš u tom stilu. Neki igrači su valjda očekivali još jednog CoD klona. Ali tko je očekivao bilo što drugo sam si je kriv. Jer je dobio ono što je i kupio, Serious Sama. Tako da prigovori temeljeni na tome nemaju apsolutno nikakvog smisla i ne bi ih trebalo ni uzimati u obzir.

Također čak se ne bi složio ni s tvrdnjama da je SS3 igra koja se igra s isključenim mozgom. Dapače, igra je čak i na normal dosta teška na nekim mjestima što definitivno zahtijeva koncentraciju i određeno mozganje i taktiziranje s oružjima. Nije to nikako u rangu nekoga Chessmastera. Ali ima toga svakako više nego u tzv. modernim shooterima koji te od početka do kraja SPa vode za rukicu i praktički ti ne dopuštaju da umreš. A vrhunac uzbuđenja svode na manični button bashing, najgluplju stvar ikad uvedenu u igre. Deset puta mi je zabavnije, izazovnije i uzbudljivije kad se moram boriti protiv 20m visokog bossa i 500 njegovih miniona. A ne da glavnog negativca moram ubiti lupanjem po razmaknici.

Samo bi još dodao da je coop odličan. Nabacili smo frend i ja skupa par misija i odlično se zabavili.

Napravili smo i jednu sačekušu. Bilo je pravo kolinje {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 4:21 (ZC_Someone).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

Kanim sad kupiti. Što je ovo 50 do 90 posto !??!

Sad je 14 dolara. Objasnite.

Ugl, kupujem bilo kako bilo :D

EDIT: Skužio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 16:15 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Da su popusti na razne Serious Sam igre od 50 do 90%.

SS3 je 50% na popustu, Double D i Random Encounter 75% a SS Gold Edition i Double Pack su na 90% popusta.

EDIT: E jbga sad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 16:15 (ZC_Someone).
14 godina
ZC_Someone kaže...
tigerija kaže...

Da su popusti na razne Serious Sam igre od 50 do 90%.

SS3 je 50% na popustu, Double D i Random Encounter 75% a SS Gold Edition i Double Pack su na 90% popusta.

EDIT: E jbga sad.

Hvala svejedno. Sutra uzimam i onda preko vikenda co-op. Tu postam da se okupimo :P .

17 godina
tigerija kaže...

Hvala svejedno. Sutra uzimam i onda preko vikenda co-op. Tu postam da se okupimo :P .

Hm... akcija traje do 1 sat (1 sat poslije ponoći), tak da ako misliš sutra uzimat, nemaš baš puno vremena.

Ups, pardon. Kako je kolega rekao, akcija traje do 23 sata.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 17:04 (denix).
17 godina
neaktivan
denix kaže...

Hm... akcija traje do 1 sat (1 sat poslije ponoći), tak da ako misliš sutra uzimat, nemaš baš puno vremena.

Zapravo traje još 6h, tj. danas do 23h.

13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

grafika je iznenađujuće dobra,a game play jednostavno sulud i baš ga zato obožavam

ništa lijepše nego tamaniti horde zombija/vanzemaljaca (koga briga) poslje popodnevnog ručka

Svakog dana u svakom pogledu sve više i više napredujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

Ja sam mislio još 2 dana :D. Krivo sam pročito.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice