Serious Sam 3 - BFE

poruka: 252
|
čitano: 53.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

Hm, imam još 20 minuta da uplatim u banci. Neću stignut.

Ima tko da mi je voljan uzeti? Pa ja platim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Serious Sam 3 - BFE
Igram ovo zadnja dva dana i nije loše. Doduše, prva dva levela u igri su apsolutna katastrofa, ali srećom brzo krene na bolje. Bezveze nekad forsiraju uske hodnike kad igra briljira na otvorenim prostorima sa hrpom neprijatelja. Grafički stil mi nije najbolje legao, prethodnici su po tome bolji. Oružja su zasad standardna, neprijatelji već viđeni, očekivao sam malo više kreativnosti. Melee potezi su fora iako ne funkcioniraju svaki put kako treba. Vjerojatno će dalje biti sve bolje i bolje kako se dobivaju i nova oružja. Početak je loš prvenstveno zbog izbora između jadnog pištolja i još gore sačmarice. Dobivanje rocket launchera i granata već podiže faktor zabavnosti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Zna li netko hoće li opet biti neki popust za SS3? Glupo mi je nakon tolkih dobrih popusta izvisit i kupit full price {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Serious Sam 3 - BFE
Creative kaže...

Zna li netko hoće li opet biti neki popust za SS3? Glupo mi je nakon tolkih dobrih popusta izvisit i kupit full price {#}

Imaš na Steamu za jeftinjaru (30 eura) i na E Plati za 19,90 eura

Dinamo živi vječno
14 godina
Serious Sam 3 - BFE
Previše je 30 eura za ovo, radije čekaj popust na Steamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

Tko hoće co-op neka mi PM. Kupio sam na popustu, 100kn. Steam. Ajmo ljudi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tigerija kaže...

Ja sad gledao na Steam Storeu, piše 30 eura

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Na E-plati je ruska verzija igre kao što kaže njihov support agent. Čekam kad bude popust na Steam-u {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Ima ovdje za 30$

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Kora kaže...
tigerija kaže...

Ja sad gledao na Steam Storeu, piše 30 eura

Ma dok je bio popust sad prije tjedan dana :D . PM PM još nisam igrao, čekam ekipu.

17 godina
Serious Sam 3 - BFE

WTF is Serious Sam 3

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

Ajde daj vi koji imate igru PM-ajte me da igrate s nama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Na akciji je, samo 9.25E....

Force of satan's might

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

OK skida se...

Ako je itko zainteresiran za coop neka se javi slobodno... skank i ostali.

1 0 hvala 0
16 godina
Micek kaže...
...

I ja je namjeravam kupiti kroz koji mjesec. Možda i u 12. mjesecu ako bude kakav veći popust na Steamu ili drugdje. (poruka od 6.12.2011.)

Što sam obećao to i ostvario :)

SS:BFE Steam SS:BFE Steam
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
odjavljen

\o/

koji ti je uopce nick na steamu?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

\o/

koji ti je uopce nick na steamu?

Ako si mene pitao: Micek

Ali, pošto imam 15-tak igara koje još nisam odigrao (BF3, Portal 2, HL-nekoliko epizoda, Stalker CoP...), još neko vrijeme neću instalirati igru. Potrudit ću se da dođe na red prije drugih (ipak je to Croteam :).

Trenutno sam još opsjednut s MoH i BF:BC2 pa njih igram zadnjih nekoliko mjeseci.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 9:37 (Micek).
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

ranka kukumarka sam pitao :D mislim da ga vec imam na steamu ali mu ne znam nick... u biti nemam pojma 80% ljudi koji su mi na steamu... bit ce cistke

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Igra je OK (nije fail/razočarenje), da odmah razveselim :D

Dizajn je definitivno drugačiji od prijašnjim Sam-ova, ozbiljniji dosta i u početku lutate po raznim građevinama i arhitektura je zaista predivna glede sa art-strane.

Igra je dosta spora u početku, to je par starih neprijatelja, a i novih dosta, atmosfera je na razini, iako očekujem da će biti bolja još kasnije kada navale horde veće.

Grafika, imam dojam da je solidna, možda čak i dobra ali PREZAHTJEVNA. Najviše traži RAM-a, osigurajte barem 4GB za medium-high detalje, a za najviše vjerujem da će vam trebati i više od toga.

Coop za sada nisam probao, ima dosta achivementa, igra je ušminkana i za sada ok.

E da, animacije su definitivno jedna od najgorih stvari u igri, to se najviše vidi u prvoj sceni u igri u helikopteru.

7/10 za sada.

5 2 hvala 0
14 godina
Serious Sam 3 - BFE

7/10 da.

Najveći downfall su realistične texture. To je puno jeftinije nego crtati texture. Slikaš, editaš, keljiš.

Problem koji to stvara kod ovakve igre jest da u stvarnome svijetu bića teže vidiš u prirodi. Umjesto da su art stilom istaknuli neprijatelje iz okoline.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Za ove nove koji su tek počeli igrati preporučio bih im da si namjeste Color Sheme na vivid, naravano ako volite da igra izgleda toplije i više liči na svoje prethodnike.

Inače meni osobno igra tek počinje biti ono što jest kada dobiješ minigun, do tada mi je sve nekako mlako. A grafika mi je super, ima svojih momenata.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tigerija kaže...
Najveći downfall su realistične texture. To je puno jeftinije nego crtati texture. Slikaš, editaš, keljiš.

Problem koji to stvara kod ovakve igre jest da u stvarnome svijetu bića teže vidiš u prirodi. Umjesto da su art stilom istaknuli neprijatelje iz okoline.

Heh {#}, u mom slučaju to je veliki plus. Puno mi se više sviđaju realnije boje i opčenito relaniji izgled svijeta oko mene. Baš zato mi i toliko smetaju one sunčane naočale koje izgledaju kado da su ih u paintu pobojali.

Btw. evo Ranko ja bi se javio za coop ali G0rilla i ja smo se dogovorili da ćemo kampanju skupa prolaziti. No mogli bi zato skupa nabaciti neki Survival. Vjerujem da će biti još zabavnije i s više protivnika ak nas bude 3-4.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

Htio sam probat igru prije nego što je kupim.. ali sam naišao na šugavu rusku verziju.. da li ima koji language pack jer uopce nemrem poriktat grafiku i nista..

Teško cu ici kupit igru ako neznam kakva je igrivost pošto imam ove do sada orig.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 11:30 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

igra je ista ko i prethodnici... nema rizika ako je mislis kupit... samo je pocetni level onako, za pocetnike... u gradu si, pa je sve malo skuceno i tako to ali.... kad izadjes.... fak jea!!

17 godina
skank666 kaže...

igra je ista ko i prethodnici... nema rizika ako je mislis kupit... samo je pocetni level onako, za pocetnike... u gradu si, pa je sve malo skuceno i tako to ali.... kad izadjes.... fak jea!!

a dobro onda... meni je najgore jer mi rusi pricaju u igri pas mtr..

budem naso neki demo na normalnom jeziku pa ako mi se svidi skok po njega

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

neces pozalit... tj ako su ti dobri i prijasnji nastavci bit ce ti dobar i ovaj...  recept se nije puno promijenio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

SS3 sve u svemu nije loša igra, solidna je ali je moglo biti bolje. Ne sviđa mi se level dizajn (nadam se da će se mjenjati kako dalje napredujem u igri), ali igra stvarno ima trenutaka svojih i atmosfera je na momente odlična (pogotovo u tamnim labirintima gdje iskaču oni skakutajući protivnici sa iritantnim zvukom) i neprijatelji su maštoviti, iako je većina redizajnirana iz FE i SE. Oružja su također dosta starih i rebalansirana iz SS FE i SE, kao i par novih te mellee opcija.

Uglavnom već sam rekao, trenutno igra ipak ne vrijedi 28E, ali nekih 10-ak E i više nego vrijedi, SP je solidan, MP može zabaviti čovjeka.

Onako prosječno sve u svemu, ništa specijalno niti razočaravajuće. Level dizajn je mogao biti bolji kao i optimizacija i to je to. Jedino ta dva segmenta.

I je li ima u igri bacač plamena kao u SE ili ja još nisam naletio na njega? Bacač plamena mi je jedna od best stvari u SS serijalu.

1 2 hvala 0
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

kupio sam igru za 9,52 eura i nije mi zao novaca. no levele dizajn mi je toliko los da nemam volje igrati. stvarno ocajniji dizajn nije mogao biti. nakon second encountera oni nikako da se srede i naprave odlicnu igru. humor je isto tako toliko jadan da nema ga smisla previse komentirati. malo je bolji od ss2 ali daleko losiji od prve dvije igre. croteam bi se trebao uozbiljiti i zaposliti ljude koji znaju kako napraviti kvalitetnu i zabavnu igru. ocjena 7/10 je realna, sve ostalo je pretjerivanje. isto tako igra nevrijedi vise od tih 70kn.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Jel sam još ima one njegove epic komentare i jel ima jos onih smješnih videa prije misije kao u SS2?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
17 godina

ako ti je dobar humor u ss2 onda ce ti ovo biti dobro.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice