Serious Sam 3 - BFE

poruka: 252
|
čitano: 53.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

Evo, da sheram ovo; možda vam bude zanimljivo:

Making of Serius Sam 3 by Croteam:
http://www.3dhr.net/animacije/making_of/319_serious_sam_3_bfe_-_making_of/

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

igra je zakon.. nisam puno igrao ali ono sto sam vidio mi se jako svidjelo.. grafika je jako lijepa i brza. na mom pc na skoro pa max postavke fps (zasada, vidjet cemo kasnije) ne pada ispod 40. igra je zahtjevna na max postavkama i to dosta. soundtrack odlican, sam odlican. osjecaj pucanja - nenadje8iv..

evo malo slika s pocetka i tu na jednoj su moje postavke.. e i postavki ima brdoooo!

ovo nisam vidio jos od far cry 1. ovo nisam vidio jos od far cry 1.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
14 0 hvala 11
16 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Ima li onog SS osjećaja... Znaš na što mislim? Ili je samo dobar FPS?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Serious Sam 3 - BFE
thuglife kaže...

Ima li onog SS osjećaja... Znaš na što mislim? Ili je samo dobar FPS?

o da... uzmi u obzir da sam samo igrao first i second encounter tako da mi je to mjerilo... bilo bi dobro znati sto tocno palis ili gasis u opcijama jer ja one neke stvari ne kuzim.. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 23:57 (skank666).
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

drago mi je da čujem pozitivne dojmove jer mi je SS franšiza jedna od najomiljenijih.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

e, ima i melee attack... jako brutalni, brzi i naravno ucinkoviti. primjetio sam neke preradjene fore, tipa: bezglavi bombas "aaaaaaaaaaaaaaaaaaa" _ sam "aaa, put a sock in it" itd. uglavnom za sada jako zadovoljan, tek sam na drugom nivou.

e, dajte tih 30 eura. bar da nase podrzimo

Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE
Ima li ruskih keyeva?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Pozdrav ekipi bug hr foruma.

Zanima me da li je istina da se igra moze kupiti i da je dostupna odnosno da je izasla?

Takodjer me zanima gdje u Zagrebu se moze kupiti , naruciti i stogod vec?

Hvala..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

OK Kupujem čim cjena malo padne, nadam se za božić... Nadam se da će raditi kolko tolko solidno na mojoj slabašnoj mašini...

I 40-60 FPS nije dobro za GTX 580. Trebalo bi u najbolju ruku sve na max-u raditi sa 60 FPS za takvu grafiku.

Valjda će izaći još koji perfomance patch dok kupim.

b3k1 kaže...

Pozdrav ekipi bug hr foruma.

Zanima me da li je istina da se igra moze kupiti i da je dostupna odnosno da je izasla?

Takodjer me zanima gdje u Zagrebu se moze kupiti , naruciti i stogod vec?

Hvala..

OVDJE.

Autore koje ignoriram: Tallahasee, Fićo_CoD5, Promatrač, proćerani
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 8:02 (Ranko Kukumar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Nije mi jasno da NITI JEDAN veliki gaming site nije 3 dana nakon izlaska igre ni zucnuo o izlasku Sama, a kamoli napravio recenziju. Inače nisam igrao ali dosta citam komentare igraca po Steam forumu. Ukratko ekipa je odusevljena, nazivaju Croteam "spasiteljima PC igara", "Croteam za predsjednika", "Croteamu licenca Dooma" itd. Igra je izgleda jako dobro napravjena, vecina igraca se jako dobro zabavlja. Posto su mi bili zakon SS: FE i SE bili zakon ovo kupujem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MiH kaže...

Nije mi jasno da NITI JEDAN veliki gaming site nije 3 dana nakon izlaska igre ni zucnuo o izlasku Sama, a kamoli napravio recenziju. Inače nisam igrao ali dosta citam komentare igraca po Steam forumu.

Zato što još zaštita nije probijena, očito dosta recezenata igra piratske kopije, pa onda čekaju da se probije zaštita.

Inače score na metacriticsu nije baš bajan, 69, dok je User Score sasvim dobar. Ali tek su 4 recenzije uvrštene, bit će valjda 75-80 na kraju.

http://www.metacritic.com/game/pc/serious-sam-3-bfe

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 12:30 (Ranko Kukumar).
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

S tim da Metacritc ne uzima u obzir pisane reviewe kao npr. http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/24/wot-i-think-serious-sam-3-bfe/

Sve u svemu igra mi se jako sviđa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

EKSRA imam sve originale OD SERIOUS SAM-ova i ovoga cu isto kupiti al za bozic kada bude malo jeftiniji.

Ovo je jedino po meni prava igra jos da ima neka videa izmedu nivoa kao u serious sam 2 da se mogu iskidat od smija.

Jel sam samo ja ubra il je igra ekstra zahtjevan zahtjevnija od svih crysisa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 13:56 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Serious Sam 3 - BFE

bolje da ne pisu recenzijer jer samo pljuju. bas razmisljam zasto niti jedna old scool pucacina u zadnjih godinu dana ,a mozda i vise, ne dobiva pozitivne recenzije. sve neke slabasne ocjene. old school pucacine max dobiju 80% i to je dobio bulletstorm kojem bi ja dao 60%. koliko se zasad mogu sjetiti i rage i trenutno serious sam imaju losu prosjecnu ocjenu od kriticara. dok s druge strane fps/rpg-ovi i cod i battlefield-i redovito dobijuju pozitivne kritike cak preko 90%.
kad sam vidio da je prosjecan ocjena na metascoru za serious sama 3 69 palo mi je na pamet da recenzenti namjerno daju lose ocjene old school pucacinama.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

KAKO DA BACIM STO VISE NOVAC U CROTREAMOV DŽEP A STO MANJE NA DRUGE PIZD-ARIJE?!

I zasto niko o ovome neprica, je*o vas BF3 i Skyrim ovo je igra. DOMACA STO JE NJAGORE!

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alfredo nr.2 kaže...

bolje da ne pisu recenzijer jer samo pljuju. bas razmisljam zasto niti jedna old scool pucacina u zadnjih godinu dana ,a mozda i vise, ne dobiva pozitivne recenzije. sve neke slabasne ocjene. old school pucacine max dobiju 80% i to je dobio bulletstorm kojem bi ja dao 60%. koliko se zasad mogu sjetiti i rage i trenutno serious sam imaju losu prosjecnu ocjenu od kriticara. dok s druge strane fps/rpg-ovi i cod i battlefield-i redovito dobijuju pozitivne kritike cak preko 90%.
kad sam vidio da je prosjecan ocjena na metascoru za serious sama 3 69 palo mi je na pamet da recenzenti namjerno daju lose ocjene old school pucacinama.

Ili su samo perverzni. :P

16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

a je8ote.. sinoc ugradio novu plocu i ssd, naravano reinstal winsa i steam koji je na skroz drugoj particiji i sad mi se SS3 rusi. stavio ponovno da se skida a bas mi se igra.. joj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MiH kaže...

Nije mi jasno da NITI JEDAN veliki gaming site nije 3 dana nakon izlaska igre ni zucnuo o izlasku Sama, a kamoli napravio recenziju. Inače nisam igrao ali dosta citam komentare igraca po Steam forumu. Ukratko ekipa je odusevljena, nazivaju Croteam "spasiteljima PC igara", "Croteam za predsjednika", "Croteamu licenca Dooma" itd. Igra je izgleda jako dobro napravjena, vecina igraca se jako dobro zabavlja. Posto su mi bili zakon SS: FE i SE bili zakon ovo kupujem. 

Da, to sam i ja primjetio; ni Gametrailers ni IGN ni gamespot ni gamezone....

Al bitno da su napisali članak kak update sj**e saveove {#}:

http://www.gamezone.com/news/an-update-for-serious-sam-3-bfe-breaks-save-games

A od review-a ni "R"

YT je pun prohoda i sl. clipova, al isto ni jednog poštenog review-a.....

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

al nitko ne igra? :(

toliko pricanja: kupujem! ma ju cu kupit 6 komada! sve za nase itd.. a kad ono, nema cracka nema igre... a joj, joj.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

toliko pricanja: kupujem! ma ju cu kupit 6 komada! sve za nase itd.. a kad ono, nema cracka nema igre... a joj, joj.

Ja ću kupiti za Božić sigurno. Puno mi je 28E zasada (nije puno definitivno za SS, nego je meni puno za moj siromašni novčanik).

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

BF3, Skyrim, Steam akcije, jbga... možda poslje izbora {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
odjavljen

bacio sam malo oko na ove players reviewe i tu su mahom svi odusevljeni... 

16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

ginem ko lud

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 21:46 (skank666).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Ja samo čekam da vidim što će Yahtzee u Zero Punctuationu reći. Jer prema njemu: in heaven the food is Italian, the police are British, the platformers are French, the shooters are Croatian. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

The application has malfunctioned and it will now close....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Serious Sam 3 - BFE

Šteta,morat ćemo čekat fix

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Serious Sam 3 - BFE

radi ko bebica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Serious Sam 3 - BFE

Majku mu, to nije napravio croteam, nema šanse!

Stvarno svaka čast croteamu, izgleda predobro, stvarno sve najbolje, pre epic!

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Majku mu, to nije napravio croteam, nema šanse!

Stvarno svaka čast croteamu, izgleda predobro, stvarno sve najbolje, pre epic!

LOL?

Ozbiljno, zašto sumnjaš u naše ljude? Dugo godina su već u poslu,imaju iskustva, volje, pa makar im financije i jesu malo škakljivije.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice