SCUM (Gamepires & Croteam)

poruka: 806
|
čitano: 295.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

Meni je veca muka kada me roknu kada sam gull gear, ako nemas gear onda ti je svejedno hoce li te roknut ili nece, ja ubijam sve sto hoda.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: SCUM (Gamepires & Croteam)
gnomisa kaže...
Ova pravdanja pizdunske igre u igri koja nije namijenjena da se tako igra su samo opravdanja.

U igri koja se zove SCUM (Ološ), i kojoj igras kao okorjeli zatvorenik koji ce napraviti sve da bi prezivia i pobjega sa otoka.
U igri di devovi u traileru ubiju lika i grupno pisaju po njemu sa zgrade, di storyline napominje da se tu radi o najgorim od najgorih kriminalaca.

Ti ocekujes da ce se ekipa u high end zonama drzati za rukice i pivati kumbaja dok se svi posteno ne nalootaju pa tek onda moze medjusobno pucanje.

Ako ti nije do KOS mentaliteta onda izbjegavaj vojne/policijske zone i zgirane grupe ljudi, pa ce sigurno biti i vise friendly interakcija.
Simple as that.

Potpis:
13 godina

Ja se nesta kontam...sto se tice tih "nepravednih" rokanja svega i svacega,mozda bi bilo cool da;

-Posto je rijec o live prenosu scuma koji prezivljava na otoku....zasto ne bi ubacili nesto poput onoga u Hunger games filmu (mislim da je to taj film),tj. da one letece kamerice prilikom ubistva odmah dojave svima na serveru da je taj ubio toga i toga na tome podrucju!

Time bi se opravdao "live" prenos prezivljavanja,kamere bi imale smisla,a i svi igraci bi bili upozoreni da se na tome podrucju nesta desava!

....Mozda i nije tako losa ideja?

Ne vjeruj ženi koja laže!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

nema zahebancije sa medvjedima u ovoj igri 

0 0 hvala 0
16 godina
U Scumu mozes vjerovat samo frendovima s kojima igras ili neki RP server sa strogim pravilima.Deal with it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dani20 kaže...
U Scumu mozes vjerovat samo frendovima s kojima igras ili neki RP server sa strogim pravilima.Deal with it.

Sad sam skužio da fakat ima servera koji ohrabruju fair play. Imao i onih s više loota itd. Problem su i teamovi pogotovo oni na svojim privatnim serverima, to je gang bang sam takav i onda tek dolazimo do problema za average goe-a koji igra solo. Velim, nadam se da ljudima to neće dopizdit kao u dayzu inače bumo opet ostali na parl judi kojima paše ta ševa.

16 godina

Igra je u ranom razvoju,nema puno sadrzaja tako da se vecina geara i ide killat,sasvim normalno.
Dok ubace jos contenta siguran sam da ce to biti druga prica,a o moddingu da nepricam,bit ce awesome!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovdje je spawn random nema hot spota osim oko vojnih baza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

svaki put kad pokrenem igru mi ovo izbaci ali normalno udje u igu.

niti verify integrity of game files ne radi radi toga

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 21:28 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Start

Upiši command prompt

Desni klik na to pa "run as administrator"

Prepiši ovo točno ovako "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair

Stisni enter

Pokušaj nakon toga

16 godina
neaktivan

mi smo ocito stara skola koja jos ima nekog gaming kodeksa...

sada samo rokaju bez pitanja...

razlog zasto se trazi optimizacija i je radi samog rokanja,vjerojatno ce za koji tjedan/mjesec trazit vise vrsta oruzja...

day z deja vu...

13 godina

Treba dodati luk i strijelu. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Abomb kaže...

razlog zasto se trazi optimizacija i je radi samog rokanja,vjerojatno ce za koji tjedan/mjesec trazit vise vrsta oruzja...

day z deja vu...

Kakv crni gaming kodex. Sretnes lika, glumis jadnika i kazes da si frendly, a imas 9mm gun sa 10 metaka. Prvom prilikom kada se ovaj opusti izvuces gun i stavis mu jedan metak u potiljak pa ti onda kodexaj koliko hoces, a on ode dalje s tvojim gearom. 

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
13 godina
Abomb kaže...

day z deja vu...

Koliko to stara ekipa sa kodexom ? Ne razumijem ? Jos iz pocetaka WoWa ? Posto se i tamo genkalo sumanuto... ili pocetak DayZa gdje se KoS radio bez ikakve muke. Stara skola, lol.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
14 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
Abomb kaže...

day z deja vu...

Kakv crni gaming kodex. Sretnes lika, glumis jadnika i kazes da si frendly, a imas 9mm gun sa 10 metaka. Prvom prilikom kada se ovaj opusti izvuces gun i stavis mu jedan metak u potiljak pa ti onda kodexaj koliko hoces, a on ode dalje s tvojim gearom. 

Držiš ga na nišanu dok se ne udalji. Jasno da si na oprezu. Ali kako god volio bi zanti koji je gušt roknut nekog u narančastom bez ičega. Samo me zanima koji je gušt? Jel ga ima? Koje su beneficije i ima li loota? Isto tako što ćeš kad uvede negativni fame za takve kilolove a rekli su da hoće? Ako svršavaš na killove onda ti je fame životno bitan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 19:08 (gnomisa).
14 godina
ibme74 kaže...

Start

Upiši command prompt

Desni klik na to pa "run as administrator"

Prepiši ovo točno ovako "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair

Stisni enter

Pokušaj nakon toga

i dalje izbacuje i nemoze se provjeriti integritet fajlova. 

danas je bilo mirno kod brane ali i loot los.. 

17 godina
gnomisa kaže...
       Držiš ga na nišanu dok se ne udalji. Jasno da si na oprezu. Ali kako god volio bi zanti koji je gušt roknut nekog u narančastom bez ičega. Samo me zanima koji je gušt? Jel ga ima? Koje su beneficije i ima li loota? Isto tako što ćeš kad uvede negativni fame za takve kilolove a rekli su da hoće? Ako svršavaš na killove onda ti je fame životno bitan.

Zasto ti gledas sve crno/bijelo ? Ne zgirani lik = ne valja ubijati, zgirani lik = free to kill
Ja san ubijao frisko spawnane ljude a nekad bi znao pustiti full/opremljenog tipa.

Naravno da ima ekipe koja kolje sve sta se krece jer im je gust izivljavati se na kome god mogu, isto ko ekipa koja ubija sve zivotinje neovisno jesu li gladni ili nisu.
Ali svejedno narancasti tip ne znaci da je good guy.

Situacija od ranije; "snajperist" iz sume kraj airporta puca po newbsima koji lootaju i ne kuze odakle ovaj puca.
Ja u sumi s kontra strane i vidim odkud lete trejseri, 750m, dignem zeroing i sprasim mu jedan i jedini u gloovu.
Dodjem ga lootati ali se vec despawnao (10min je premalo), ostanem na toj strani i vidim na rubu sume lik u narancastom trci po grmovima.
Pustim ga na miru ali me na kraju skuzi i eto ti ga prema meni, krene vaditi koplje i dok san ja prebacia na pistolj leti mi koplje metar pored glave.
Pola sarzera kasnije i naravno da je to bio "kolega snajperist", dotrcao po svoju opremu.

Da san ga roknuo odmah na rubu sume ispalio bi jedan metak i ne bi triba minjati poziciju bespotrebno.
I ne bi riskirao headshot od koplja samo zato da sam "friendly" prema likovima koji mi prilaze na blize od 50m

Potpis:
12 godina

Krivo tumacite kodex.Ono sto ljudi zele reci.Nemoj zapucat prvi na fresh spawn/bambija iliti narandjastog.Znaci ja sam naletio na nekog lika u kuci kako loota.Prisao sam mu izvadio koplje i govorim friendly.Namjera mi nije bila ubiti,niti izazvat sukob.Samo ipak biti na oprezu.Jer nikad neznas.Ja osobno nikad ne izivljavam se na slabo giranim ljudima.Cak i sa full giranim pokusam neki dialog i friendship napravit.Ali nazalost,90%slucajeva,dodje do sranja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 21:45 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sjecam se u dayz nam je bio najveci gust rokat te snajpere kampere kaj su lovili iskljucivo fresh lootere. Ono kaj ne bi volio da ova igra postane dayz v1.5. Ne bu onda bas dugo popularna.

BTW primjetio sam da je ekipa pocela masovno igrat u teamovima pa sad ko voli igrat solo je najebo osim ak nije pro.

Takodjer ko nema hrpu slobodnog vremena imat ce problema s ovom igrom jer je time consuming. Mene to sad zeza.

10 godina
neaktivan
Danasnji Vecernji
Battlenet - TheProdigy#2234

2 0 hvala 0
17 godina
Ne znam jeli to samo ja imam problem sa izrazom "igrica" ili i vas to muči?
Moj PC  
10 1 hvala 1
12 godina

... ne muči me baš. igrica - igra, who cares. igra je super. zabavna. prekjučer se taman pripremio lootat neku vojnu bazu, odnosno podzemni bunker. dođem blizu, skužim kretanje metcheva i rupe u ogradi. odlogiram se i jučer kao krenut u pohod. ulogiram se na server... a ono... mrak. noć. počela padat i kiša. pljusak. pa je počela i grmljavina, pa munje. samo po sebi stravično. i naravno da sam onda vrteći se oko baze naletio na tri lutkice koje su me stukle u roku 20 sekundi. osjećaj. neopisiv. 

pregoRI@ Armored Warfare, CReatOr_75 @ wot
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Opalaa !! kaže...

bacaš kosti, jelda

12 godina

Imam problemćić zvani screanshot. Naime u ostalim igrama steamov f12 uredno slikava al u ovoj neće a ne vridi mi ni onaj alt + tab za povirit koga ima na steamu. 

Zna li neko u čemu je štos ???

AMD=pokvareni podmukli gadovi !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...

Imam problemćić zvani screanshot. Naime u ostalim igrama steamov f12 uredno slikava al u ovoj neće a ne vridi mi ni onaj alt + tab Shift+Tab za povirit koga ima na steamu. 

Zna li neko u čemu je štos ???

Isključen ti je Steam Overlay za tu igru.

Probaj s ovim

I fixed it for you 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2018 10:43 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan

Počesto sad naletavam na grupe. I ak me skuže kraj priče.

0 0 hvala 0
14 godina
gnomisa kaže...

Pa zašto uopće igraš sam?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
gnomisa kaže...

Pa zašto uopće igraš sam?

Zato kaj nisam više klinac i ekipa se poženila ili emigrirala. Moram nać nekog to mi je jasno.

13 godina
Opalaa !! kaže...

I mene trigera žešće...Vecinom stari dinosauri koriste taj naziv jer nemaju pojma o čem se radi...
Igricom bi se mogla nazvat neka mobilna igra,tetris,gameboy whatever. PC/konzole sadrzaj je odavno prerastao filmsku industriju,šta se onda filmovi ne zovu filmici?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice