Sacred 2

poruka: 63
|
čitano: 11.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sacred 2
A di si na kraju kupio? Od nekog privatno ili od nekog dućana na ebayu?

Jer ja sam znao čekati do nekih 10-ak dana. Tak da imaš još fore.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

eBay, firma Startupmedia. Navodno su pouzdani. Vidjet ćemo. Do sad su vrlo brzo i suvislo odgovorili na sve upite emailom.

EDIT: jel' igra radi sama update? Skinuo sam sve patcheve sa službenog weba i čekam da stigne, ali ne znam jel bolje patchati je manualno ili pustiti da radi automatika...

Me a skeptic? I hope you have a proof!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 13:41 (Faerdhur).
17 godina
moderator

Ma doći će, ja sam igre s ebay-ja čekao po 2 sedmice, nekad i 3. Jučer i danas su mi došla 2 artikla, nakon 15 dana.

No sikiriki :)

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
17 godina
Faerdhur kaže...
Danny_HR kaže...

eBay, firma Startupmedia. Navodno su pouzdani. Vidjet ćemo. Do sad su vrlo brzo i suvislo odgovorili na sve upite emailom.

EDIT: jel' igra radi sama update? Skinuo sam sve patcheve sa službenog weba i čekam da stigne, ali ne znam jel bolje patchati je manualno ili pustiti da radi automatika...

Ja sam morao ručno patch-ati.

I, inače nisam siguran hoće li se Add-On pojaviti na engleskom... Izašao je u Njemačkoj, i pitam tamo po forumima, ali nitko da odgovori. S obzirom da se Ascaron rasapao, izgleda da teško da će biti Add-On-a na engleskom, ili čak za PS3/XBox.

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

izgleda da teško da će biti Add-On-a na engleskom

Čini mi se da sam negdje naletio na najavu za tu ekspanziju na engleskom, ali sad nisam siguran gdje sam to vidio. Mislim da će doraditi za engleski jezik, bez obzira na raspad.

17 godina
Faerdhur kaže...
TomoR kaže...

izgleda da teško da će biti Add-On-a na engleskom

Čini mi se da sam negdje naletio na najavu za tu ekspanziju na engleskom, ali sad nisam siguran gdje sam to vidio. Mislim da će doraditi za engleski jezik, bez obzira na raspad.

Hmm, pa valjda hoće ipak!

http://www.neoseeker.com/news/11509-sacred-2-fallen-angel-dlc-ice-blood-coming-to-pc/

Kad ti dođe igra, ako hoćeš možemo koju večer probati zajednički "klat".

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Kad ti dođe igra, ako hoćeš možemo koju večer probati zajednički "klat".

Oki-doki. Još jedan kolega forumaš možda upadne ako se odluči za PC verziju igre, koliko ja znam.

Vikendom. Po par kvestova, neobvezno.

Čujemo se.

17 godina
neaktivan

Čini se da ipak PC ha... :)

Aj, naručit ću pa šta bude, bude.

EDIT:

Naručeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 15:50 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Naručeno.

Osmijeh

Ali i kad stigne treba još dok leveliramo malo, upoznamo se s klasama, itd. Ne bih X puta kretao ispočetka, već imam u planu samo dvije klase da prođem sve do kraja - Shadow Warrior za Shadow path prolaz, High Elf za Light path prolaz. 

Nisam duuugo igrao spellcastera, jer baš i ne volim, ali bih sad dao priliku High Elfu da vidim malo...

Čujemo se.

17 godina
neaktivan
jJoš moram proučiti dosta samu igru, sad bar imam vremena za to dok ne dođe.

U krajnjem slučaju ako se ne varam, možemo po malo lvlati i skupa šta ne?

Vidjet ćemo.

U svakom slučaju se veselim igri s vama.
17 godina
neaktivan
Sacred 2

Stiglo. Osmijeh Total 8 dana. Dobri su.

Normalno, 2 DVDa, nije ono specijalno izdanje s dodatnim teksturama, ali zato "scena" ima taj treći DVD Belji se ako se ne pobuni protiv obične verzije pri instaliranju.

Za vikend istalacija i startanje lagano.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joj... jedva čekam da i meni stigne. :)

Do tad, kupio sam si volanček, pa ću se malo vozit virtualno.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Joj... jedva čekam da i meni stigne. :)

Do tad, kupio sam si volanček, pa ću se malo vozit virtualno.

I onda iz Mazde na leđa mounta, zgodno Osmijeh

Koja simulacija? Što voziš?

17 godina
neaktivan
Pa po malo Dirt, da se ufuram u spiku dok izađe Dirt 2.

Inače baš nisam previše igrao vožnje.
17 godina
neaktivan
Sacred 2

Nisam izdržao, pa sam krepan umoran upravo instalirao Sacred 2. U svezi s tim, želim dati ovdje jednu malu pomoć kolegama koji budu imali sličnih problema.

Dakle, radi se o raširenom problemu na UK (international) verziji igre, a to je da patchevi ne prepoznaju igru i javlja se poruka:

"Sacred 2 - Fallen Angel could not be located on your system. Re-install Sacred 2 - Fallen Angel and then run this patch again."

Ima hrpa objašnjenja i recepata koji su nekima uspjeli, ali sam naletio na jednu stranicu gdje ima jedno elegantnije rješenje za patchanje (meni radi). Zato brže ostavljam ovdje poruku s linkom, ali ipak i drugim linkovima s te stranice, da ne maknu i netko ostane "kratkih rukava".

How to update Sacred 2: Fallen Angel

Dakle, bez obzira na sve savjete o reinstalaciji i na sve male patcheve, treba uzeti ovo u obzir:

1) nakon instalacije, prije klika na "Finish" isključiti kvačicu na "Launch game"

2) skinuti i pokrenuti jedan od dva kumulativna patcha (može oba, pa vidjeti koji radi kod vas)

2.0.2 to 2.40 cumulative patch

2.0.2 to 2.34 cumulative patch

3) nakon toga dograditi igru do sadašnjeg 2.43 (ili nekog novijeg ako bude)

4) tek nakon toga pokrenuti i aktivirati igru

Ako tko ima Collector's Edition (Elite Graphics disc) tek sada može staviti taj sadržaj.

Ako nekome instalacija patcha stane tijekom instalacije (većini ugavnom oko 6%) onda skinuti drugi updater i staviti ga u direktorij od igre umjesto prvotnog.

Eto, to je to. Nije strašno. Strašnije je žderanje kad zapne na početku pa ne znaš što je Osmijeh

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sacred 2

I evo samo da pohranim ovdje još neke linkove na detaljne i ogromne mape Ancarie, teže ih je naći, pa da ne lutate kao ja. Na njemačkom forumu su malo niže linkovi na engleske verzije (Rapidshare, ogromno).

Inače, Sacred 2 je bolesno velika i detaljna igra, igrač može, bez obzira na početni template za klasu razviti totalno custom božanski moćnog borca na preko lvl200 u tom ogromnom svijetu, sa tisuće itema i kroz 600 kvestova. Ludilo...

Francuska mapa s portalima i bossevima

Njemački forum s linkovima na ogromne mape i na engleskom (ima za Ice & Blod i bez toga, sa gridom i bez grida)

EDIT: i još samo ovdje jedan link na simpatičan video Blind Guardian "koncert" u 3D engineu igre s onim animacijama, blesavo dobro Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 12:26 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sacred 2

Oprostite na offtopicu ali da neotvaram novu temu.

Kako se može platiti igra tu kod nas na game.co.uk?

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Nije off-topic ako misliš na Sacred 2 Namigiva

Zezam se. Koliko vidim na stranici tog distributera primaju samo kartice.

Ali preporčam, kao što su i meni preporučili nekoliko postova prije ovog, da pogledaš igru najprije na eBayu, odabereš nekog most trusted prodavača i dobru cijenu, pa platiš preko PayPal. Tamo sam našao Sacred 2 za nekih 90 kn sa poštarinom iz UK, firma StartUp Media.

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
doctor_crash kaže...

Nije off-topic ako misliš na Sacred 2 Namigiva

Zezam se. Koliko vidim na stranici tog distributera primaju samo kartice.

Ali preporčam, kao što su i meni preporučili nekoliko postova prije ovog, da pogledaš igru najprije na eBayu, odabereš nekog most trusted prodavača i dobru cijenu, pa platiš preko PayPal. Tamo sam našao Sacred 2 za nekih 90 kn sa poštarinom iz UK, firma StartUp Media.

Ja bih uzeo Batmana:Arkham Asylum,jer me više izludila zaštita na toj igri tako da bih htio kupiti ju jer je tako dobraaSmijeh

a premlad sam da imam PayPal(nemam karticu).

A ti si dobio novu ili korištenu igru?

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
a premlad sam da imam PayPal(nemam karticu).

A ti si dobio novu ili korištenu igru?

U dogovoru s nekim tko ima karticu otvorite PayPal i vozi...

Nova igra, zapakirana, manual, key, itd. StartUp Media je firma, distribuira medije, ali ne znam otkud im igre po toj cijeni. Već sam bacio oko na neke druge naslove sa eBaya s nevjerojatno nižim cijenama nego na Steamu ili drugdje.

17 godina
neaktivan
Sacred 2

@Danny_HR

Savljam onaj svoj online problem o kojemu smo pričali preko poruka ovdje da vide svi kojima treba, ako dođe do rješenja.

Dakle, komentari su na svakoj slici, rezoluciju sam smanjio zbog postavljanja ovdje.

1) Uvodni ekran

2) Multiplayer ekran, gore piše moj login, Lobby na server i port 6800

3) klikom na Coop mode vidi se "Connecting to lobby" poruka

4) sad je navodno upao u lobby, trebam odabrati lika za igranje

5) pita me za port za Coop mode, nudi 7011, nakon toga griješi (ali griješi isto kada upišem onaj 6800)

6) kaže da priprema igru

7) greška, nije našao port (isto vrijedi i za onaj port 6800)

Vista x64, legalna, nadograđena do kraja, uglavnom nisam imao problema ovakve vrste, na BitDefenderu imam Sacred 2 ALLOWED firewall rule.

Što preporučaš za još isprobati, s obzirom na ove korake koji prolaze kod igre i greške?

Hvala

EDIT: upao sam na "Open net" bez problema, bilo je dosta ljudi, ali svejedno isprobaj Coop mode pa javi kako ti radi

Uvodni ekran - normalno Uvodni ekran - normalno
Multiplayer ekran Multiplayer ekran
Connecting to lobby Connecting to lobby
Odabir likova Odabir likova
port za Coop mode port za Coop mode
Creating new game Creating new game
Port not found Port not found
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 22:27 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sacred 2

Sacred 1 imam orginal a 2 ću skinut čim vidim konfiguraciju

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
17 godina
Sacred 2

Sranje, deinstalirao sam igru iz WinXP (dobio natrag jednu aktivaciju), no sad mi pod Win7 (64 bit) sa patchem 2.43 ne želi raditi. Počne pokretanje igre i stane na "SETUP Managers". Probao skoro sve Compatibility modove...

A mislim da nisam jedini:

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=65482&page=2

Imam RTM Win7, zadnje PhysX i grafičke drivere - ali mislim da nije do toga...

Dodao i -skipopenal na kraju; ušao u igru, ali se brzo srokala i zvuk je štucao....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 1:08 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

sad mi pod Win7 (64 bit) sa patchem 2.43 ne želi raditi

A mislim da nisam jedini:

Phew! Dobro da si ovo napisao, thnx. U ponedjeljak dobivam MSDNAA Win7 i mislio sam dati priliku tom OSu, ali dok se ovakve stvari ne riješe ne dolazi u obzir. Sve te pohvale na Win7, yada-yada...

Aktivirati i deaktivirati Sacred 2, mislim, možeš više puta, bez problema. Bitno je ne zaboraviti deaktivirati da bi slijedeći put negdje aktivirao.

17 godina

OK, proradilo sa "-skipopenal" i WinXP SP3 compatibility i Run as admin... Bar 5 minuta, bilo je prekasno da probam dalje pa sam išao spavati. Kvragu, treba i raditi.

Problem je u tome što sa 2.40 svima radi, na svim OS-evima; i igra mi Win7 prepoznaje kao Vista SP0.0 - a ne kao Win7. Nažalost tvorci igre su se raspali, pa je pitanje hoće li biti Patch-a za taj problem. I, navodno postoji problem samo na 64-bitnim verzijama, a ne na 32-bitnim.

No, koliko sam čitao, sa XP SP3 compatibility ne radi mrežna igra...

Mislim, imam dual boot, mogu igru uvijek vrtiti na XP SP3, ali mi se ne da previše šetati među OS-evima.

BTW, Add-On "Ice & Blood" navodno uopće ne radi pod Win7...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 10:34 (TomoR).
17 godina
Sacred 2

Za Add-On Ice & Blood je izašao Compatibility Patch za Win7:

http://games.softpedia.com/get/Patch/Sacred-2-Fallen-Angel-Ice-Blood-Patch.shtml

Ne spominje se ništa za originalnu igru hoće li je više patchirati.

Inače, Singleplayer dio originala mi radi OK sa gore navedenim rješenjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Jesi kupio I&B ekspanziju ili si "kupio"? Ja čekam opet najpovoljniju cijenu, vjerojatno sa eBaya, a možda i download verziju. Kakve su promjene s ekspanzijom, što se tiče glavnog dijela igranja?

17 godina
Faerdhur kaže...
TomoR kaže...

Jesi kupio I&B ekspanziju ili si "kupio"? Ja čekam opet najpovoljniju cijenu, vjerojatno sa eBaya, a možda i download verziju. Kakve su promjene s ekspanzijom, što se tiče glavnog dijela igranja?

Ni jedno ni drugo. Vjerojatno ću kupiti original I&B kad mu još malo padne cijena. Tipa 15€. Kad već imam original Sacred 2 nema smisla miksat...

Inače, u I&B je malo proširen svijet (ionako je već dovoljno velik), no najbitnija razlika je da je dodana nova klasa - lik koji se može pretvoriti u zmaja (dragon mage). Naravno, puno novih predmeta i questova; s tim da je ovaj glavni quest od Add-On dijela navodno puno bolje dorađen i smisleniji od onog u originalu.

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Inače, u I&B je malo proširen svijet (ionako je već dovoljno velik), no najbitnija razlika je da je dodana nova klasa - lik koji se može pretvoriti u zmaja (dragon mage). Naravno, puno novih predmeta i questova; s tim da je ovaj glavni quest od Add-On dijela navodno puno bolje dorađen i smisleniji od onog u originalu.

Znam za proširenje svijeta, to mi dođe onako - i mogu ga imati i ne moram - ali kod nekih ekspanzija dođe i radikalni upgrade igranja i hrpa popravaka za cijelu igru. Ne velim da Sacred 2 treba popravke, samo me zanima je li ekspanzija donijela neke bitnije promjene u cijeloj igri, pa da kupim odmah dok su mi likovi slabo razvijeni.

17 godina
Sacred 2

Jedina bitna novost koju su uveli je da dobiješ imp-a, pet koji pomaže u borbi i utrostručuje ti inventar - navodno radi i za postojeće likove iz originala.

Ostale promjene navodno nisu nešto posebno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice