- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Cek jel ova minimapa i info neki addon za igru il se pederisete po modanim serverima?

Neko zna dobar neki war server? Da se ne mora cekat respawn kad te neko ubije, i da nije ono kad se smanjuje radiacijska zona, sa spectate. xd
Hvala !
Neko zna dobar neki war server? Da se ne mora cekat respawn kad te neko ubije, i da nije ono kad se smanjuje radiacijska zona, sa spectate. xd
Hvala !
Kum Bastardo pravi server. Bit ce gadnog seksa...
Da, imam namjeru uskoro postaviti masinicu sa i5 procom i 8Gb ram sto bi trebalo biti ok za neku osrednju mapu i 100-150 ljudi. Nesto smo interno pricali i svidja nam se ideja da je server za grupe od max 5 ljudi, vanilla sa 3xXP i MOZDA 3x resources pa da se moze trun brze doci do visljih levela za napucavanje ... Kad i ako zazivi - lupit cu info ovdje i svi ste dobrodosli :)

Tebe zanima samo da ima 3x vrata. Mozda i 5x...
Pa sad igras na takvom serveru :)

Malo sam se igrao :P
Žalim ekipu koja će ti isfarmati toliko materijala za tako beskorisnu bazu :)
Ako ima neka ekipa koja traži igrače (18-20 god) rado bi se pridružio...
Pa doprinesi diskusiji a ne kritizirati bez argumenata. Daj sliku tvoje idealne baze, navedi nesostatke ove baze a ne kao Roko pljuvati po svemu bez mrvice argumentiranja ...
:)
Izgleda fora, ali fora baze su cesto raidane sa 4-6 c4-a :D
Ne znam kakvo je stanje iza baze ,ali vodene baze su izlozene sa zadnje strane.
Dok zaronis mozes gradit ispod razine cupborda i tu vam je problem.
Ove metalne barikade se kidaju sa 1 satchel chargom.
Jako velki minus vam je ovaj veliki loot room.
Previse prozora i ovih resetki. Odma eliminiras pola baze i znas di treba busit.
ako imate viska kamena kreni gradit novu :P pa makar da bude samo decoy i da otvarate vrata za decay reset
Pa doprinesi diskusiji a ne kritizirati bez argumenata. Daj sliku tvoje idealne baze, navedi nesostatke ove baze a ne kao Roko pljuvati po svemu bez mrvice argumentiranja ...
Sve baze koje nam je sale gradio su bile raidane kao od šale, kao i jedna iz koje nas je ekipa istjerala u samom postupku gradnje :) Može imati 5k sati ali baze ne zna graditi :)
Veliku bazu za koju smo par dana farmali su na opljačkali sa 2C4 i 10minuta pickaxanja... kompletan loot iz 12 kutija je nestao.
Ovo su show baze koje igraju na komfort i prostor i nikakvu zastitu. 1 veliki loot room s svim kutijama unutra??? Koliko vidim po slikama i poznavajuci stil kojim sale gradi ja bi rekao da ce ta baza uz 5c4 pasti kao kokica. Bez uvrede ali covjek ne zna graditi baze ali uziva u istom :)
Konkretno, kompletna zadnja 4 kata su beskorisna, prvo jer su potpuno otvorena, idealno da te ekipa snajpa izvana jer se nemas gdje sakriti dok ti njih trazis po grmlju, drugo jer si ekipi pokazao da na ta 4 kata nema nicega vrijednog i da se ne trude ici gore, a utrosena tona materijala koja jos dodatno otezava kretanje obrani na tim katovima, očito je loot na prva 3 kata kao i ormar. Uz stepenaste katove ekipa s krova moze skakati dolje i birati koji kat zeli otvarati!
Unutarnji dizajn je los, ne samo da je kompletna loot soba potpuno otvorena nego je i dolazak do cupboarda potpuno nepotreban jer se dvostruki strop uopce ne koristi i bez problema se uz 2-3 covjeka penjes na 3 kat uz pickaxanje stropa. Ne koristi se ni jedna tehnika otezavanja raidanja kao sto je dvostruki zid, honeycombo, dvostruki stropovi, poziciranje vrata za obranu kroz otvorena vrata. Baza je za show i kuzim covjeka da voli graditi i da mu je to zanimljivo ali su zato i idealne mete za raidanje.
Dobra baza za 5 ljudi je 8 puta manja, s 10x manje materijala, sto manje upada u oko da ima nesto vrijedno raidanja i kombinacija svega gore navedenog bez stepenastih katova. Svaki shitshack koji smo napustili sam ja sam nadogradjivao sam i ekipa je odustajala nakon 4-5 zidova, jednom su samo uspjeli doci do jedne sobi i odnijeti 1/3 loota u bazi a kontam da su izgubili 10 c4 da dodju do 2 kutije.

Sve baze koje nam je sale gradio su bile raidane kao od šale, kao i jedna iz koje nas je ekipa istjerala u samom postupku gradnje :) Može imati 5k sati ali baze ne zna graditi :)
Veliku bazu za koju smo par dana farmali su na opljačkali sa 2C4 i 10minuta pickaxanja... kompletan loot iz 12 kutija je nestao.
Ovo su show baze koje igraju na komfort i prostor i nikakvu zastitu. 1 veliki loot room s svim kutijama unutra??? Koliko vidim po slikama i poznavajuci stil kojim sale gradi ja bi rekao da ce ta baza uz 5c4 pasti kao kokica. Bez uvrede ali covjek ne zna graditi baze ali uziva u istom :)
Konkretno, kompletna zadnja 4 kata su beskorisna, prvo jer su potpuno otvorena, idealno da te ekipa snajpa izvana jer se nemas gdje sakriti dok ti njih trazis po grmlju, drugo jer si ekipi pokazao da na ta 4 kata nema nicega vrijednog i da se ne trude ici gore, a utrosena tona materijala koja jos dodatno otezava kretanje obrani na tim katovima, očito je loot na prva 3 kata kao i ormar. Uz stepenaste katove ekipa s krova moze skakati dolje i birati koji kat zeli otvarati!
Unutarnji dizajn je los, ne samo da je kompletna loot soba potpuno otvorena nego je i dolazak do cupboarda potpuno nepotreban jer se dvostruki strop uopce ne koristi i bez problema se uz 2-3 covjeka penjes na 3 kat uz pickaxanje stropa. Ne koristi se ni jedna tehnika otezavanja raidanja kao sto je dvostruki zid, honeycombo, dvostruki stropovi, poziciranje vrata za obranu kroz otvorena vrata. Baza je za show i kuzim covjeka da voli graditi i da mu je to zanimljivo ali su zato i idealne mete za raidanje.
Dobra baza za 5 ljudi je 8 puta manja, s 10x manje materijala, sto manje upada u oko da ima nesto vrijedno raidanja i kombinacija svega gore navedenog bez stepenastih katova. Svaki shitshack koji smo napustili sam ja sam nadogradjivao sam i ekipa je odustajala nakon 4-5 zidova, jednom su samo uspjeli doci do jedne sobi i odnijeti 1/3 loota u bazi a kontam da su izgubili 10 c4 da dodju do 2 kutije.
Otkako igram sa Saletom, nijedna nam baza nije stradala toliko da bi to bio neopisivo tezak gubitak. Udju u dvoriste, pokupe iz furnacea i opremu za ici van kuce, Baza kao baza ima toliko pregrada i vrata da je nemoguce bez 14-ak komada c4 i pomisliti doci do icega hvale vrijednog. SVAKI pokusaj do sada je ispao tako da je c4 utrosen na raid bio visetruko skuplji od onoga sto su uspili odnijeti :)
Prvo, da to odma rasčistimo, skini mi se s k***a.
Neću se čak ni branit jer si toliko debilan da nema uopće smisla.
Hvala na ponudi za analnu penetraciju, ali ne pripadam ovom novom homo valu. Slobodno svoje usluge penetriranja anusa odraslim muskarcima probaj ponuditi negdje dalje - ja zaista nisam zainteresiran.
Sto se moje debilnosti tice, nadam se da te roditelji nisu ucili da se tako ophodis sa ljudima u otvorenoj raspravi. Takvo ponasanje individue je najcesce uzrokovano sljedecim stvarima:
- roditeljski nemar u odgoju djeteta
- odrastanje bez roditelja
- totalan neposluh i ignoriranje vrijednosti koje roditelji pokusaju usaditi djetetu
No, bilo kako bilo, trebao bi malo zauzdati tu razularenu jezicinu djecace i otici siriti koleru negdje dalje.
Sve najbolje ti zeli cika B4stardo

Rust nije igra, rust je nacin zivota! Eno mi zena doma krafta veceru!
A uz sve to sam jos i peko palacinke koje su mi zagorile. Tek peta je bila kak spada :P

A uz sve to sam jos i peko palacinke koje su mi zagorile. Tek peta je bila kak spada :P
LAZI I NEISTINE!
1. uz bota bag i hammer bio je i sasvim upotrebljiv building plan kao i kapa djeda mraza koju sam nekom nesretniku skinuo dan prije
2. palacinke nisu zagorile nego su napravljene na "ciganski" ... o tom smo vec pricali ...
Hvala na ponudi za analnu penetraciju, ali ne pripadam ovom novom homo valu. Slobodno svoje usluge penetriranja anusa odraslim muskarcima probaj ponuditi negdje dalje - ja zaista nisam zainteresiran.
Sto se moje debilnosti tice, nadam se da te roditelji nisu ucili da se tako ophodis sa ljudima u otvorenoj raspravi. Takvo ponasanje individue je najcesce uzrokovano sljedecim stvarima:
- roditeljski nemar u odgoju djeteta
- odrastanje bez roditelja
- totalan neposluh i ignoriranje vrijednosti koje roditelji pokusaju usaditi djetetu
No, bilo kako bilo, trebao bi malo zauzdati tu razularenu jezicinu djecace i otici siriti koleru negdje dalje.
Sve najbolje ti zeli cika B4stardo
Ovakva debilnost individua je uzrokovana sljedecim stvarima:
- genetska sklonost istoj
- nejebica
- nejebica
sve najbolje ti želi čika r0k0
Vrijedjanje na forumu i u otvorenoj raspravi nije "way forward" nego pokazuje duboku poremecenost individue, probleme u izrazavanju i nepostovanje drugih. Tko ne postuje druge . ne postuje ni samoga sebe. Opce je poznato da osobe koje sebe ne postuju imaju problema sa postizanjem orgazma sto ih gura u jos vecu depresiju, koja za rezultat pak opet umanjuje postovanje drugih i unistava samopouzdanje. Razmisli malo o tom zacaranom krugu.

potpuno moguce da sam ja tebe potpuno zamijenio s nekim .) morao bi cuti glas
Jesmo dokucili sto je iza ove misterije?
Jos ce ispast da su bili u vezi...
Jos ce ispast da su bili u vezi...
jedan od njih ce saznat da je sam sebi tata
ma smigl vjerojatno misli na onu bazu sta si gradio prek puta onih rusa sta su nas maltretirali dok smo jos svi igrali skupa.