Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rust- MMO

a polako nafarmat opet sve,nije o problem - ali sto kaze treba se bit aktivan. Jedino pod hitno isto onaj ulaz se treba srediti da mozemo nutra van a ne preskakat ko zecevi :P

mislim da sam im upsio unistit sve vrece. Mene je isto jebao server 3 put me izbacio van, nisam mogao uopce nac nakon toga server - katastrofa. Zbog tog su nam upali u glavnu spavaonicu, jer me izbacilo kad sam isao van taman i vratim se mrtav ofc -.- a mozda bi ih uspio psriijeciti ili potjerat pa bi nam cak i ostalo nesto,ali eto sta je tu je :/

i da trebaju nam opet pecnice isto sto prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rust- MMO

Nemora ormar bit jednako pokriven sa svih strana ( centralni ), problem je sta ja nisam zavrsio honeycomb svih ormarica s vanjske strane pa su jedan razbili i napravili raidtower do krova. Da su ormari bili armirani i combani po planu mogli bi fućkat u prazno. Bustat se 6 katova ne mogu a ja sam do 4 kata napravio honeycomb u 5-6 slojeva oko baze. Da ne spominjem labirint airlockova sta sam postavio iznutra od valjda kolko 5-6-7 komora nezz ni sam. Trebalo je bar 20 c4 do loot rooma. Problem je bio kaj smo imali taj weak spot na vanjskom cupboardu i cim su ga skuzili su nas i raidali. Dotad nisu ni pokusavali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Rust- MMO
neznalica90 kaže...

Nemora ormar bit jednako pokriven sa svih strana ( centralni ), problem je sta ja nisam zavrsio honeycomb svih ormarica s vanjske strane pa su jedan razbili i napravili raidtower do krova. Da su ormari bili armirani i combani po planu mogli bi fućkat u prazno. Bustat se 6 katova ne mogu a ja sam do 4 kata napravio honeycomb u 5-6 slojeva oko baze. Da ne spominjem labirint airlockova sta sam postavio iznutra od valjda kolko 5-6-7 komora nezz ni sam. Trebalo je bar 20 c4 do loot rooma. Problem je bio kaj smo imali taj weak spot na vanjskom cupboardu i cim su ga skuzili su nas i raidali. Dotad nisu ni pokusavali.

Tako je ti si sve kriv!

Sad treba taj cupboard koji su unistili odmaknut mrvicu da se mogu stavit dupli zidovi i zbuksat kak spada. Ja sam jucer da ne izgubimo high quality metal pretvoril u zidove i podove tak da nam je sad glavni cupboard malo bolje zasticen.

Stavil sam jos dvije sobe ispred cupboarda i sve je u debelom zeljezu zasticeno sa troja vrata.

13 godina
neaktivan
na kojem serveru igrate?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
user3468 kaže...
na kojem serveru igrate?

Rusty Europe.com

14 godina
neaktivan
Dečki moji. U sada već skoro 1.3k sati još niti jedna baza nije bila uspješno rejdana. Doduše, samo su jednu i probali ali nisu uzeli ni cupboard ni loot. Ove ostale kad su vidjeli nisu ni pokušavali lol..

U glavnoj bazi, nikada ali baš nikada glavni cupboard nije u prizemlju. U idealnoj situaciji je na zadnjem katu ili pri vrhu. ;)
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Dečki moji. U sada već skoro 1.3k sati još niti jedna baza nije bila uspješno rejdana. 

Ja na cca 100k sati braka i nikad mi se nije dogodilo da mi zenu izdvoje na aerodromu zbog urucenja prijave za remecenje javnog reda i mira. Do jucer 

Freak Show Inc.
15 godina
Rust- MMO

Kupljen rust na HumbleBundleu za 4$ (uz ostale igre). Neki savjet za početak? :D

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Kupljen rust na HumbleBundleu za 4$ (uz ostale igre). Neki savjet za početak? :D

Nikad ne stavljaj zuti snijeg u usta!

Freak Show Inc.
17 godina
kratos091 kaže...

Everyone's out to get you! Ubij sve sta hoda, ne vjeruj nikome i bjezi od medvjeda.

Sad par savjeta koje meni nitko nije dao nego covjek uci na greskama ili ti netko rece dva tjedna kasnije lol

Prvo dodaj ovo u bookmarkse http://playrust.io/

Na toj stranici upises ime servera na kojem igras i dobijes kartu svijeta. 

Kad se spawnas imas kamen i baklju, odma lupi 50 drva udaranjem o stablo. Napravi komad papira i onda od papira kartu. Ta karta se stavlja dolje u quickbar i pritiskom na G ti otvara tvoj mali kutak svijeta te vidis gdi jesi i gdi ides. Na taj nacin imas kompas a po konfiguraciji terena mozes zajedno sa kartom svijeta sa http://playrust.io/ utvrdit gdi se nalazis.

Kad gradis ili oces gradit trebas opet komad papira za 50 drva i onda napravis onaj plavi nesto kao nacrt. Taj plavi komad papira stavis u quickbar aktiviras i mozes gradit oko sebe ovisno o materijalu kojeg imas na raspolaganju. Sa cekicom mozes okretat zidove i pojacavat iz twig u wood, stone itd.

Pogledaj neke tutoriale kak se gradi i zapamti da postoji meksa unutrasnja strana zida i tvrda vanjska.

Imaj uvijek cekic, nacrt za izgradnju i drva za dici temelje na koje mozes skocit u slucaju da te napadne vuk ili medvjed. Kad si na tome gore oni te ne mogu ubiti, pogledaj na youtube.

Napravi vrecu za spavanje jer ti je ona spawnpoint. Kad umres mozes se respawnat na random lokaciji u vreci za spavanje ili krevetu. Napravi vrecu, nosi sa sobom i parkiraj negdi u grmlje. Ja nosim par komada pa sadim okolo jer ih mozes imat vise pa imas vise respawn opcija. Vreca ima cooldown i ako stavis vise vreca jedna blizu druge onda sheraju cooldown. Najvise XP-a dobivas za ubijanje zivotinja, razbijanje bacvi ali mele nemoje iz daljine pucat jer ne dobivas xp, onda one kutije uz cestu kao hrpe smeca i skupljanje hempa, kamenja i metala. Ako ubijes vuka onda ti ostane njegova lubanja, to mozes kasnije radit kape ili jos bolje zdrobis lubanju za malo XP-a. Svinjetina je najbolja jer je zasitna ali i hidratizira, svo meso moras peci na vatri. Vuk je jako suhi pa budes zedan. Mozes ljude raskomadat i ispeci nema posljedica. Gljive mozes jesti bez kuhanja.

Kad cucnes onda se kreces besumno i mozes se suljat.

Pritiskom na F1 otvaras konzolu i sa kill naredbom se ubijas.

Ovo su bindovi za automatizaciju:

Q tipka za autorun, prekidas pritiskom tipke za hodanje u naprijed - W

bind q forward;sprint

Stalni cucanj i udaranje cekicom, sjekirom, prekines kad se dignes iz cucnja i kliknes misem da jednom udaris

bind z attack;duck

C za cucanj bez da drzis tipku, prekines sa Ctrl

bind c duck

Cucanj i udaranje sve dok drzis tipku Z

bind z +attack;+duck

gl hf

12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
kratos091 kaže...

Svinjetina je najbolja jer je zasitna ali i hidratizira, svo meso moras peci na vatri. Vuk je jako suhi pa budes zedan. Mozes ljude raskomadat i ispeci nema posljedica.

1. sto ako je decko musliman? nemos samo tako govorit ljudima da jedu svinjetinu, nije korektno!

2. ljudsko meso je slano i gubis vodu ako ga jedes. vucje meso je ok.

3. sale otvara malu skolu za art-deco dizajniranje baze i kako uplasiti neprijatelkja samim pogledom na bazu tako da se svi noviji mogu njemu javiti radi treninga

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...
kratos091 kaže...

Svinjetina je najbolja jer je zasitna ali i hidratizira, svo meso moras peci na vatri. Vuk je jako suhi pa budes zedan. Mozes ljude raskomadat i ispeci nema posljedica.

1. sto ako je decko musliman? nemos samo tako govorit ljudima da jedu svinjetinu, nije korektno!

2. ljudsko meso je slano i gubis vodu ako ga jedes. vucje meso je ok.

3. sale otvara malu skolu za art-deco dizajniranje baze i kako uplasiti neprijatelkja samim pogledom na bazu tako da se svi noviji mogu njemu javiti radi treninga

Onda je tak kak on pise, znam da neko meso isusuje ali sam zaboravil koje. Ljude peci ali imaj flasu vode sa sobom.

Gledam malo kak se baze rade da budu sigurne i to kak mi radimo je debeli overkill po dimenzijama a po sigurnosti su nesigurnije od shitshacka.

Razmisljam da dignem jednu bazu za probu jer do sad nisam nist gradil osim servisiral kad su nas opljackali i slozil sam jedan externi cupboard u doublewall diamant oblik.

Ima stvarno genijalnih dizajna bazi i na kraju dana niti jedna jedina nije sigurna ako ti cigani dojdu po noci sa explozivom.

12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ima stvarno genijalnih dizajna bazi i na kraju dana niti jedna jedina nije sigurna ako ti cigani dojdu po noci sa explozivom.

Sigurna ne moze biti nijedna protiv parsto komada C4. Cilj je natjerati napadace da izgube volju probijati zidove/vrata i traziti loot. Sekundarni cilj je imati cupboard tako zasticen da cak i nakon raida nemaju privilege za gradnju pa da ti bar nesto od baze ostane ...

One ogromne hoeycomb mrcine su za velike klanove koji si to mogu priustiti i koji to mogu pravilno izgraditi. Par casual igraca moze o tome sanjati. Najveca greska je hordati materijal. Cim ga imas - upotrijebi ga da osiguras trenutnu bazu i da dignes layer ili dva sigurnosti u odnosu na prijasnje stanje.

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Nego da malo procakulamo o trenutnom stanju igre ...

Cross se vratio obasjan svijetlima stare slave! Jucer mi je to spasilo prkno kad me neki jednom pogodio sa double barrel shotgunom a ja prebacio na drugi xbow i pravo medju oci ...

Ima li nesto konkretno u vezi blueprintova i vracanja istih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

Cross se vratio obasjan svijetlima stare slave! Jucer mi je to spasilo prkno kad me neki jednom pogodio sa double barrel shotgunom a ja prebacio na drugi xbow i pravo medju oci ...

Cross je vraćen odavno, kasniš... Blueprintovi se neće vratit sigurno

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...

Jel ti uvijek kad s nekim komuniciras, radis to u sarkasticnom stilu bez ikakvog doprinosa diskusiji ili samo ovdje u temi?

17 godina
Kaj je Cross? Crossbow? Kak to mislite vracen?
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Jel ti uvijek kad s nekim komuniciras, radis to u sarkasticnom stilu bez ikakvog doprinosa diskusiji ili samo ovdje u temi?

Zapisavanje teritorija

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ne vrijedi o tom pricati uopce, kasnimo gadno. Roko je tako rekao. Idem se ubit grickalicom i odmah nakon posut se pepelom.

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

Ne vrijedi o tom pricati uopce, kasnimo gadno. Roko je tako rekao. Idem se ubit grickalicom i odmah nakon posut se pepelom.

A mi cemo te raskomadat i ispeci!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

A mi cemo te raskomadat i ispeci!

Kasnis, Roko mi je vec srce raskomadao ...

12 godina
Bastardo kaže...
Roko567 kaže...

Pa u čemu je problem? Jesi pitao ima li vijesti o blueprintovima? 

12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...
Roko567 kaže...

Pa u čemu je problem? Jesi pitao ima li vijesti o blueprintovima? 

Problem je u tome sto ti mislis da se ludo zabavljas ali zapravo nanosis bol onima koji te vole.

12 godina
Bastardo kaže...

Problem je u tome sto ti mislis da se ludo zabavljas ali zapravo nanosis bol onima koji te vole.

Aahahahah opet ti s tim... Jesu ti to govorili u komuni?

17 godina
odjavljen
Roko567 kaže...

Kad bi znao sta su njemu govorili u komuni - ti bi se povukao iz ovog threada i ne bi se nikad vise vratio.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 14:42 (Friday).
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Roko567 kaže...

Kad bi znao sta su njemu govorili u komuni - ti bi se povukao iz ovog threada i ne bi se nikad vise vratio.

Nemoj sad o tome, rekli smo da necemo vise moju komunu potezat.

8 godina
neaktivan
Molim pomoc
Kako bi mogao kupiti ove 3 igre za 5 eura a nemam paypal ni karticu??

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mislim rust i ostale 2

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rust- MMO

NEW_MAN ce ti kupit. On je gastarbajter i ima novaca!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Tko?
Novi sam ode pa...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice