Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rust- MMO

da li će tko uzimati 4pack rust sada summer sales? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Rust- MMO
Jim Carrey kaže...

sad si me zainteresirao... ako budu jos 2 uzimam.

15 godina
neaktivan
Rust- MMO

da još dva pa netko uzme te gifta ostalima 

da li bug ima svoj, hcl još ima ali je zadnjih par dana mrtav šteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jim Carrey kaže...

da još dva pa netko uzme te gifta ostalima 

da li bug ima svoj, hcl još ima ali je zadnjih par dana mrtav šteta

Ako govoriš o serverima, mislim da na balkanu to neće baš ići. Stvar sa Rust serverima je to što ljude nije briga čiji je server, sve dok ima prihvatljiv pop. To neki ne shvaćaju pa misle da će ljudi doći na server samo zato što je balkanski. Neće.

Znalo se nas okupit po 50 na svježem wipeu na "hcl serveru" (zapravo ga samo bule vodi, s HCL-om i nema toliko veze) ali je tu bilo klanova po 10 ljudi i veliki broj ljudi je bio sastavljen od početnika. Znalo se dogodit da na serveru bude 50 ljudi, od tih 50 je bilo bar 2 klana od 10 ljudi koji su većinom stajali u bazama. Svi bi otišli nakon što bi ih raidali. Početnici ko početnici, također bi se bojali napuštat baze. I onda bi dobio server od 50 ljudi na kojem ima minimalno akcije i to na velikoj mapi. Jednostavno je bila preloša atmosfera i premalo ljudi da bi se igralo normalno. Već nakon par dana populacija bi pala na 20-30 igrača što je više manje neigrivo, ništa se ne događa.

Da server opstane trebala bi se pokrenut poprilična inicijativa da se sakupi bar 50 igrača i weekly wipe jer većina odlazi nakon par dana(ili prije) kad ih raidaju.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 0:52 (Roko567).
10 godina
protjeran
Kresimir4 kaže...
Jim Carrey kaže...

sad si me zainteresirao... ako budu jos 2 uzimam.

Mali update, ako tko bude uzimao, ja saljem svoj dio covjeku ravno na banku.

9 godina
neaktivan
Rust- MMO

Pozz. Kupio sam ovih dana rust na summer saleu pa igram sa frendom sada aktivno. Posto smo samo nas dvojica treba nam jos netko da slozimo neki team. Dodajte me na steamu( Kripper )!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

uzeh igru, upravo se skida ... neki savjet gdje i kako poceti?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ima li neka veca ekipa koja igra aktivno, ne sat vremena dnevno da i ja uzmem odmah sad igru i pocnem igrat.

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Igra je genijalna! S obzirom da je alpha - super radi sve. Al ima kretena majko mila ... ubili me jedno 30 puta ... uspio sam i do sjekirice jednom doci pa me medvjed rastrgao ... oci izgubio od igranja Rusta :)

Sutra nakon posla nastavak :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Čekaj, to je još u alphi? 😱

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Igra je genijalna! S obzirom da je alpha - super radi sve. Al ima kretena majko mila ... ubili me jedno 30 puta ... uspio sam i do sjekirice jednom doci pa me medvjed rastrgao ... oci izgubio od igranja Rusta :)

Sutra nakon posla nastavak :)

Ja sam isto krenuo prije par dana i majko mila dok ne uspijes prvu kucu srediti igra je cisti cancer :) Sinoc otvorim vrata od kuce i sabije me lik samostrelom, uđe unutra i sve mi pokrade :) Sreca imao sam vrecu jednu skrivnu vani u žbunju pa sam uspio vratiti kucu u moje vlasnistvo. Definitivno idu sada dvoja vrata na ulaz. Na greskama se uci :)

live and let live
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Ja tumaram i naletim na les. Quick loot kad frajer ima pravu pravcatu sjekiricu, odjecu, ... i obucem se, odem po resources, udaram po drvetu sa sjekiricom kad me skuri medvjed s ledja ...

Respawn, kamen i lutaj dalje ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mmmmm fresh meat in rust!! :D

Uglavnom da, ucite na greskama kako je kolega vec zakljucio. To je i poanta svega.
Sretno vam bilo :P.

Ja se vracam u rust kad dodaju xp.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

Ja tumaram i naletim na les. Quick loot kad frajer ima pravu pravcatu sjekiricu, odjecu, ... i obucem se, odem po resources, udaram po drvetu sa sjekiricom kad me skuri medvjed s ledja ...

Napravi si building plan i nosi ga sa sobom ako se bojiš medvjeda. Ako vidiš da te aggroa, stavi foundation i skoči na njega. Ako je dovoljno visok medvjed te neće moć napast. Ako nije, stavi i stepenice. Onda ga samo lagano strijelama pucaj dok on bespomoćno stoji dolje.

A evo i mali "guide" za sve nove igrače:

Prvo što morate napraviti je pronaći dovoljno clotha za luk (50). Dok tražite hemp, stucite si drva za jedan wooden spear. On je dosta jak u pravim rukama, pogotovo ako ga se baci (desni klik) i pogodi headshot. Mana mu je jako spor attack speed i nemogućnost brzog kretanja dok traje animacija, što može vrlo lako iskoristiti netko sa sjekirom i brzinski vas sasjeći. Trebali biste naići na bar jedan-dva kamena koje bi također trebali harvestat. Kad skupite dovoljno clotha, skupite još malo drva i napravite taj bow. Od kamena i drva kojeg imate napravite strijele. Sad ste spremni ste za okršaj ako itko naiđe. 

Sljedeći korak je baza. Za početak je najbolje 2x2 ili 1x2 s airlockom. Ovo je jako bitno, kao što smo vidjeli iz smiglovog primjera. Sad postoje dvije opcije. Ili postavite neki stash (crafta se od clotha) u neki grm i zapamtite te u njega skrivajte materijale dok ne skupite dovoljno ili, ako živite na rubu, nosite sve sa sobom dok ne skupite za bar 1x1. Craftajte alate i skupite dovoljno za bar 1x2.  Usput ubijajte životinje jer vam treba animal fat kojeg ćete craftat u low grade fuel koji vam na kraju treba za furnace. Ne zaboravite da vam treba i drva za tool cupboard (1000), dva codelocka (800) i još par stvari. Uvijek je dobro imat drva sa sobom.

Kad to sve skupite, napravite kuću i stavite drvena vrata s običnim lockom (ključ) i zaključajte se unutra. Rastopite željezne rude u peći i napravite si sheet metal vrata i code lock. Dok čekate da se željezo ispeče, craftajte si sleeping bag ako već niste i par kutija. Stavite ta nova vrata, prvo unutrašnja a onda vanjska. Tako ste sigurni da kad otvorite vanjska, netko tko čeka ispred sa samostrijelom neće upast i pokrast sve. Dalje proširujte bazu ili izgradite skroz novu, kako god želite.  

Uh, al me ovo umorilo

12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...

Napravi si building plan i nosi ga sa sobom ako se bojiš medvjeda. Ako vidiš da te aggroa, stavi foundation i skoči na njega. Ako je dovoljno visok medvjed te neće moć napast. Ako nije, stavi i stepenice. Onda ga samo lagano strijelama pucaj dok on bespomoćno stoji dolje.

A evo i mali "guide" za sve nove igrače:

Prvo što morate napraviti je pronaći dovoljno clotha za luk (50). Dok tražite hemp, stucite si drva za jedan wooden spear. On je dosta jak u pravim rukama, pogotovo ako ga se baci (desni klik) i pogodi headshot. Mana mu je jako spor attack speed i nemogućnost brzog kretanja dok traje animacija, što može vrlo lako iskoristiti netko sa sjekirom i brzinski vas sasjeći. Trebali biste naići na bar jedan-dva kamena koje bi također trebali harvestat. Kad skupite dovoljno clotha, skupite još malo drva i napravite taj bow. Od kamena i drva kojeg imate napravite strijele. Sad ste spremni ste za okršaj ako itko naiđe. 

Sljedeći korak je baza. Za početak je najbolje 2x2 ili 1x2 s airlockom. Ovo je jako bitno, kao što smo vidjeli iz smiglovog primjera. Sad postoje dvije opcije. Ili postavite neki stash (crafta se od clotha) u neki grm i zapamtite te u njega skrivajte materijale dok ne skupite dovoljno ili, ako živite na rubu, nosite sve sa sobom dok ne skupite za bar 1x1. Craftajte alate i skupite dovoljno za bar 1x2.  Usput ubijajte životinje jer vam treba animal fat kojeg ćete craftat u low grade fuel koji vam na kraju treba za furnace. Ne zaboravite da vam treba i drva za tool cupboard (1000), dva codelocka (800) i još par stvari. Uvijek je dobro imat drva sa sobom.

Kad to sve skupite, napravite kuću i stavite drvena vrata s običnim lockom (ključ) i zaključajte se unutra. Rastopite željezne rude u peći i napravite si sheet metal vrata i code lock. Dok čekate da se željezo ispeče, craftajte si sleeping bag ako već niste i par kutija. Stavite ta nova vrata, prvo unutrašnja a onda vanjska. Tako ste sigurni da kad otvorite vanjska, netko tko čeka ispred sa samostrijelom neće upast i pokrast sve. Dalje proširujte bazu ili izgradite skroz novu, kako god želite.  

Uh, al me ovo umorilo

Mozda ce mi stimati tumarati okolo gol sa kamenom u ruci kao postapokalipticni ludjak, zivjeci od bundeva, kukuruza i mesa ljudi koje sam pobio ...

Tko zna ...

14 godina
neaktivan
Ili jednostvno napravite bow i cekajte nekoh pred vratima kak cekaju vas. I maznite im hizu xD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rust- MMO

Imao sam digital lock onaj na vratima pa kada me lik ubio i pokrao sve iz skrinja sazidao mi drveni zid ispred vrata da ne mogu uci. Ja se spawnam s kamenom i vidim taj zid i krenu suze :) Nakon jedno 4 sata farmanja/udaranja uspijem srustiti jedan drveni dio i uci, preoteti kucu nazad sebi i sada vec polako imam mali dvorac :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

ja sam gledao video mozda je kidao video neznam, ali 40 ljudi je napalo veliki dvorac i mozda je 5-6 ljudi napalo vanjska vrata s raketama i jako su brzo srusili isto ako zid od dvorca. Kao sto sam rekao mozda je kidao video, ali ako uci u neprijateljski veliki dvorac uopce nije tesko.

13 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

ja sam gledao video mozda je kidao video neznam, ali 40 ljudi je napalo veliki dvorac i mozda je 5-6 ljudi napalo vanjska vrata s raketama i jako su brzo srusili isto ako zid od dvorca. Kao sto sam rekao mozda je kidao video, ali ako uci u neprijateljski veliki dvorac uopce nije tesko.

Pa nije, pogotovo ako imas 40 ljudi hahaha

Al prije toga treba nac blueprinte i materijale za tolike rakete

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
protjeran

Da, ali cinilo se stvarno lako. I nije mi jasno zasto veliki dvorci nemaju hrpu prostorija, ovo sto sam vidio srusili velika vrata, probili zid, usli unutra, sagradili neka cuda da mogu dalje, srusili jos 1-2 vrata i gotovo imaju cijeli loot.

13 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

Da, ali cinilo se stvarno lako. I nije mi jasno zasto veliki dvorci nemaju hrpu prostorija, ovo sto sam vidio srusili velika vrata, probili zid, usli unutra, sagradili neka cuda da mogu dalje, srusili jos 1-2 vrata i gotovo imaju cijeli loot.

Ocito si gledao video od nekoga tko ne zna tako dobro napravit bazu, ima stvarno hrpa razlicitih dizajnova, dodaj unraidable ili hard to raid u trazilicu. Gledao sam hrpu takvih videa al sad se ne mogu sjetit nijednog, nisam igrao vec par mjeseci.

U tome je i fora kod rusta, mozes napravit hrpu stvari ali treba ih napravit tako da prežive dok te nema na serveru haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
Rust- MMO

ako ima tko da zeli igrat nek me doda na steam, steam: Cin0zy

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Ako tko ima ekipu dodajte me http://steamcommunity.com/id/haki88/

12 godina
Rust- MMO

Sutra napokon stiže xp sistem. Već vidim kolika će navala bit nakon wipa. Ko prvi starta server taj će skupit ljude. Da su ovi naši pametni iskoristili bi sad to

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rust- MMO

Nakon svakog wipe servera igra pokaže koliko cancer može biti. Tko u tom periodu ne obriše igru s diska to su živci do krova :) Inače novi xp sustav je zanimljiv i meni se čini dobar na prvu.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rust- MMO

Ako je netko zainteresiran veceras pocinjemo igrat s obzirom na wipove i novi update. 

Za sada nas je 4 u ekipi pa ako je netko zainteresiran postajte nickove pa cemo se dodat na steamu.

0 0 hvala 0
12 godina
smiglcro kaže...

Nakon svakog wipe servera igra pokaže koliko cancer može biti. Tko u tom periodu ne obriše igru s diska to su živci do krova :) Inače novi xp sustav je zanimljiv i meni se čini dobar na prvu.

Pa uvijek se igra nakon wipa? Zar ti počinješ kad su već svi napredovali? Kakvog smisla ima igrat ako nisi na wipe dayu počeo. A na cancer se navikneš i prihvatiš ga, takva je igra i ljudi vole

15 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
smiglcro kaže...

Pa uvijek se igra nakon wipa? Zar ti počinješ kad su već svi napredovali? Kakvog smisla ima igrat ako nisi na wipe dayu počeo. A na cancer se navikneš i prihvatiš ga, takva je igra i ljudi vole

Kao da ima neke razlike, 18 sati nakon reseta ekipa hoda s AK u full opremi i dizu baze u zrak...

live and let live
11 godina
smiglcro kaže...
Roko567 kaže...
smiglcro kaže...

Kao da ima neke razlike, 18 sati nakon reseta ekipa hoda s AK u full opremi i dizu baze u zrak...

To ti je prednost velike ekipe, jednostavno se tesko mjerit sa njima. Makar ako imas dobru grupu od troje ljudi koji 

znaju igrat kako spada nije toliko tesko, lako ih je ubit i instant gear.

14 godina
neaktivan
Kao prvo sjebali su solo igrace skroz, al ono skroooooz.

Kao drugo zbugan im je xp skroz, al ono skrooooz.

Lvlanje dok spavas, svasta sam vidio al ovo jos nisam. Znaci frajer napravi shack, ode spavat lvl 5, rejdaju ga prek noci i kad je doso u jutro igra lvl 30. Ima sve kaj mu srce zeli i na to jos 700+ xpa za potrosit.

Kompletan ownership sustav treba maknut. Xp kao xp je jos i ok...al ovo je katastrofa...
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice