Ljudi je li ko zna možda novi RPG da je izašo.Ako slučajno znat Jako dobar RPG je mi možete preporučitI?
Dali su RPG boji od FPS??????????
Ljudi je li ko zna možda novi RPG da je izašo.Ako slučajno znat Jako dobar RPG je mi možete preporučitI?
Dali su RPG boji od FPS??????????
puno puta se zapitam koliko ekipa koja ovde dolazi ima godina....
valjda je to razlog sto dodzem jednom mjesecno!
puno puta se zapitam koliko ekipa koja ovde dolazi ima godina....
valjda je to razlog sto dodzem jednom mjesecno!
Budimo realni ako nemaš vezu svezom nemoj ni odgovarati.Ni jedan FPS nije ni do koljena MMRPG i ostalim RPG.Vi što igrate FPS osim profisionalaca i onih koji zarađivaju igrate kao kamikaza s kacigom ili kao muha bez glave!!!!!!!!!! :))))))
Budimo realni ti još nosiš pelene je neznaš gdje ti je mjesto za srat.Što se mene tiče nemoraš se ni pojavljivati ima i pametnijih.:)))!!!
@dark titan
nauči se pisati
P.S. FPS ruleZ, pogotovo multiplayer
Ovo za vistu bi se složio čisto sranje. Otiđi na Xfire i pogledaj koje se igre najviše igraju FPS, RPG ili MMORPG.Budimo realni pito sam za nove RPG-e a ne za stare.Buraz ak si metalac onda nemam ništ protiv.Budimo realni :))))
Budimo realni da si mi pri ruci opustil bi ti glavu s ramena .Ajd mi ti reči koje to ku..c vama LOL,LOL,LOL i ko je to zmislil.ŽOHARU(Status moljac)
Ovo za vistu bi se složio čisto sranje. Otiđi na Xfire i pogledaj koje se igre najviše igraju FPS, RPG ili MMORPG.Budimo realni pito sam za nove RPG-e a ne za stare.Buraz ak si metalac onda nemam ništ protiv.Budimo realni :))))
Inače bez šale ja sam SKINHEAD u KC stvarno bez šale i upravo slušam doma Disturbed si možda čul za tu grupu.A za ono ranije sory kaj sam ti napisal kratkog sam fitilja kaku u forum tak i u igrama!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))
Jos jedan od onih da li je A bolje od B.
Uzaludno pitanje i jos uzaludniji odgovori.
Netko vise voli RPG netko FPS, ali mislim da ti je to neusporedivo. Ne vrijede ista pravila, cak ni stil igranja.
Sto me najvise zasmetalo je topic koji si stavio.
Rule Playing Game RPG -> WTF?
Pise se Role Playing Game!
Ako su ti godine ispravne u profilu trebao si to vec odavno vec usvojiti.
Ako ako je bila pogreska u pisanju, onda shit happens
Još jedan pametnjakovič iz rodilišta, budimo realni brzo pišem i neda mi se poslje ispravljati zaboli me ona stvar!!!!!!!!!!!!!
Piše se pametnjaković, a ne pametnjakovič.
To nema veze s brzinom, nego osnovama hrvatskog jezika.
Moj ti fater, karo mater! Budimo realni akt te baš zanima pišem s ku.cem!!!!!!!!!!!!
Piše se pametnjaković, a ne pametnjakovič.
To nema veze s brzinom, nego osnovama hrvatskog jezika.
neda mi se poslje ispravljati zaboli me ona stvar!!!!!!!!!!!!!
Budimo realni klin klinom - židov plinom
da imam lice kao ti, tužio bih svoje roditelje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auuuu, kako sve mirise karton ili permanate ban.
Inace, ako si skinhead kako to da igras igre? Zar nebi trebao biti vani i tuci rome, židove i metalce?
E da, a i disturbed je 'nu metal bend', znaci da si sell-out, lose, jednostavno lose!
Pravi skinehead nema racunalo nego pajser!
Epic!
Koga da idem mlatit kad su sva gamad u školi a kao drugo ne tučemo metalce jedino ak nam se ne zamjerite.Znaš kak ti je to danas kad idem van pun sam metala kaj robocop (nož , palica , bokser sve pomalo) tak dok te ne ulove policajci!!!!
Koga da idem mlatit kad su sva gamad u školi a kao drugo ne tučemo metalce jedino ak nam se ne zamjerite....
@dark titan
nauči se pisati
P.S. FPS ruleZ, pogotovo multiplayer
prosječni ljudi žive i napreduju. ti samo živiš.Budimo realni
Hehehe kako ce neko dobiti karton.
Ne kuzi lik da mu je sposobnost izrazavanja na 14-godisnjem nivou, kao i gramatika, jadan je on ako mu je tacan datum rodjenja u profilu i ako je sh*thead kao sto kaze.
Al valjda na tom nivou i ostanes ako pocnes bjezati iz skole u 7. razredu osnovne... (i tuci one koji idu u skolu :))))
Mada mislim da je to samo tvoj (ne)smisao za humor.
Ono sto svijet treba je malo vise genija. Nas je samo nekoliko. Budimo realni
Buraz nabijem tebe i kartone koje si moreš gurati mami u šup.k.
Btw- to je ROLE playing game