Red Faction Guerilla

poruka: 142
|
čitano: 17.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Red Faction Guerilla

Zanima me dali je ova igra izašla za PC,pošto sam vidio recenzije samo za konzole....
I ako je,kakva je igra....

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
16 godina
RE: Red Faction Guerilla
17 godina
Red Faction Guerilla

Ljudi šta mislite o igri, izlazi 25.8. za pc, svaka zgrada se može uništit izgleda totalno dobro.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Faction Guerilla

aaaaaaa jedva cekam to,igrat cu s frendom online i sve zivo rusitCool Dobro mi je kada  imas misiju pa si zemiš bagera i kroz zgradu Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
op upravo skidam igru :D..kad ju skinem stizu komentari ;)
17 godina
Red Faction Guerilla

Ajde što brže.

Ja ću je moć "nabavit" tek slijedeči mjesec.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nemas flat jel xDDD :D
17 godina
dado16 kaže...
nemas flat jel xDDD :D

Al stiže mi slijedeči mjesec XDDD :D

Onda idem odigrat sve propušteno do tada...

16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Igra ima release date 15.9. ocito da je piratima opet poslo za rukom jer je vec ima za skinuti. Opet ce se developeri braniti s onom haha zajebali smo vas ^^

Igra izgleda promising, vrijeme je da postanemo teroristi u ocima vlade i borimo se za svoja nacela guerilla style *,..,* Puno vozila i puno eksplozija i razaranja sto tu nema za voljeti hehe

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red Faction Guerilla

Vidim igra je izašla, na nekim stranicama. Ja ju već počeo skidati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red Faction Guerilla

ajde gdje su ti dojmovi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

bmti ja nemam dovoljno mjesta na hardu da skinem igru xDDD......moram pocet snimat aaaa

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 11:24 (dado16).
16 godina
xxxxx kaže...

ajde gdje su ti dojmovi?

Sta si navro,svi torrenti su krcati onima koji zele skinut a oni koji su i skinuli seedaju tek tolko da se malo vidi,,cekaj jos malo i bit ce dobro.ja sam poceo jucer skidat i vec skidam skroz do sad i tek je na 24 % i ima 500 onih koji jos skidaju a 3 seedera

17 godina
Red Faction Guerilla

Ma tek sam počeo skidati nisam instalirao još! A ako vam dam stranicu s koje skidam dat ću vam i inkove za skidati! Ako ko oće neki javi na pm, linkovi su po 1gb, 8 linkova!.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 11:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Torenti su puni.

Ja sam na 34% i još 5 h do igranja .

:) .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Faction Guerilla

Ja kad je skinem i pocnem igrat onda cu snimat videice pa ih uplodat HD na youtube  Smijeh al sumnjam da cu je igrat vec danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Ej molim vas da mi hitno objasnite 2 stvari

Da li verzija ove igre koja se moze khm.. khm khm. je nemjerno bugovita i kriplana kao sto je to slučaj sa batmanom ili je verzija ispravna ko oriđiđi

Drugo i najvaznije zasto p***** stavljaju igre na khm khm prije nego sto igra izađe službeno i kako im to uspijeva(nabavit igru i spiratizirati ju prije nego sto igra izađe)zar to nije jeftin trik developera igara tako da zavaraju ****** i stave lošu verziju igre koja ima ili FADE ili SecuRom zar su ****** malo pošandrcali ili??'

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

A gle, igra je zadnjih par dana na "tiskanju", tak da je to vjerojatno finalna inačica.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

A gle, igra je zadnjih par dana na "tiskanju", tak da je to vjerojatno finalna inačica.

znači igra nije "jeftin trik" za zavaranje ljudi koji NEMAJU NOVCA PA KHM KHM poput mene

ono sto hocu verzija koja se da khm khm je ispravna a ne kao sto je to sa batmanom???

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 11:38 (mRvac).
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Ne jamčim ti ja da ovaj release nije trik. Ja sad "nabavljam", javit ću, ako bude problema.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ne jamčim ti ja da ovaj release nije trik. Ja sad "nabavljam", javit ću, ako bude problema.

ok očekujem puni izvještaj Smijeh

17 godina
neaktivan

Jel ima negdje DEMO verzija igre? 

18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Hehe, neću moći puno igrati, srednja škola je tu, pišem 2 inicijalna u ponedjeljak(jedina 2 inicijalna koja ćemo pisati). Jedan je iz matematike, a drugi iz likovnog. Ne, ne šalim se. Umjesto upoznavanja pišemo inicijalni. Iz likovnog je nastavnica jako stroga, prošle godine je od maturanata samo jedna imala 5. Ta cura koja je imala 5 je bila(još uvijek jest) dvostruka državna prvakinja.

P.S. Zna možda netko odgovor na pitanje "Što je kompozicija?"

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Hehe, neću moći puno igrati, srednja škola je tu, pišem 2 inicijalna u ponedjeljak(jedina 2 inicijalna koja ćemo pisati). Jedan je iz matematike, a drugi iz likovnog. Ne, ne šalim se. Umjesto upoznavanja pišemo inicijalni. Iz likovnog je nastavnica jako stroga, prošle godine je od maturanata samo jedna imala 5. Ta cura koja je imala 5 je bila(još uvijek jest) dvostruka državna prvakinja.

P.S. Zna možda netko odgovor na pitanje "Što je kompozicija?"

ja ti velim ali prvo ti meni reci da li je ta verzija igre puna bugova i namjerno takva od developera koji prodaju taj prokleti jeftin trik

Ustvari znate što zašto ne lijepo pričekati utorak i onda ići s***** verziju koja je izašla poslije pravog izlaska

18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Danas oko 9-10 ću se potruditi dati report.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

ja ju vec na veliko igram, ustavari igram ju od jucer podneva, ustavri nema veze

prica mi izgleda malo klimao jer nije obicni fps nego free box

ah ta grafika ma ono za ok je ali nisam bas zadovoljan, meni ide sve na max s 4850,

eksplozije su odlicne ali sta se tice fizike razaranja materijala malo su klimave,

uglavno za jednom prec igricu cist ok

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 12:03 (extrem spammer).

0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...
xxxxx kaže...

ajde gdje su ti dojmovi?

Sta si navro,svi torrenti su krcati onima koji zele skinut a oni koji su i skinuli seedaju tek tolko da se malo vidi,,cekaj jos malo i bit ce dobro.ja sam poceo jucer skidat i vec skidam skroz do sad i tek je na 24 % i ima 500 onih koji jos skidaju a 3 seedera

ovo je bilo za dadu16 jer je on jučer oko 14h kreno skidat igru...

16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

no jeli netko zna da li je ova verzija koja je na netu dobra ili namjerno sabotirana od strane developera

Ili su ipak p***** ovaj put bili uspjesniji nego s batmanom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mRvac kaže...

no jeli netko zna da li je ova verzija koja je na netu dobra ili namjerno sabotirana od strane developera

Ili su ipak p***** ovaj put bili uspjesniji nego s batmanom

ako je reloaded onda sigurno valja nemoj ni mislit da reloaded ne valja

:D be happy i da treba delat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice