Red Faction Guerilla

poruka: 142
|
čitano: 17.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Red Faction Guerilla

Ja stavim na medium , 1024x 768 i ne da malo trza već  imam  5 fpsa .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 19:38 (WItcher).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
WItcher kaže...

A neznam al ima virus .

http://i28.tinypic.com/29ojp88.jpg

Meni ti isto prikazuje, ali svejedno igram XD

To vam znaju detektirati ovi free antivirusi, meni recimo avira detektira dok nod32 ne. To vam nije virus samo ignore i igrajte bez straha ;D

Igra je odlicna, volim free roam, jos ovdje mozes unistiti sve sto ti srce pozeli, sto je brutalno. Necu je igrati puno da se ne zasitim, za dva dana izlazi re5 i batman pa cu kombinirati svaki dan po cuku od svake igre, sve zajedno tri sata i dosta :D

Meni se igra vrti na 25-30 fps-a, radi fluidno jedino kada unistitim neku zgradu onda padne na 20 i manje, ali to traje par sekunda pa i nije neki problem. Sve very high no AA.

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 11:29 (Sylar).
17 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

PREBACIVANJE IZ 1 LICA U TRECE SAMIM TIM JE ZAUVIJEK IZGUBIO ONU CAR KOJU JE IMAO U 1 DIJELU JER DRUGI DIO NIJE TREBAO NIKAD NI IZACI ( MOJE MISLJENJE NARAVNO )!!!

MALO IGRAO I DEINSTALIRAO...TOLIKO O NOVOM RED-uViče

P.S. Svi oni stari,a i novi naravno FPShooteri ce znati o cemu se radi...OVER & OUT!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 11:51 (SPY).

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Igra mi se vuče, ali je odlična. Na početku imate samo malj i dinamit, kasnije dobivate automat i pištolj(LOL, kasnije, nakon par minuta igranja). Uglavnom, u borbi je dosadno koristiti vatreno oružje, ja više volim tračti od zaklona do zaklona i udarati EDF-ovce(asocira me na GDF iz ET:QW) maljem. Stvarno je zabavno, vjerujte mi :D Dinamit je također opak. Razvojni tim je dobro odradio AI jer kad bacite dinamit, vojnici skaču ili trče od njega, pri čemu su dosta uspješni. Uglavnom, obožavatelji explozija i razaranja će uživati u ovom vrhuskom sandbox naslovu. Sve mi se čini da ću "oboljeti" da odigram Guerillu, Batmana i Resident Evil 5. Svejedno, koja god igra izašla ove godine, Braid je pobjednik.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Faction Guerilla

Evo, kao što sam i obečao, evo vam par screenshota iz Red Faction Guerilla-eOsmijeh

Na mojoj konfi (Intel Core i7 920 + Sapphire HD 4890) dobim oko 40 FPS kada normalno igram i oko 35 FPS kada je neka eksplozijaBelji se

Reza je 1920x1200 AA 8x i sve ostalo na maxCool

Igra je meni odlična, jer obožavam sandbox igre, te skoro sve što vidite možete i uništitSmijeh

Eksplozije su grafički izvedene predobro te su one pravi gušt za gledatOsmijeh

Što reći nego da bi ovoj igri dao ocjenu 9/10Namigiva

Menu Menu
Postavke 2 Postavke 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

U jbt dobra konfa ;D

Meni je kod eksplozija 7 fps ^^ Kada se vozikam oko 17 fps i kada trckaram ne radeci nista 25-30

Sada sam otkljucao 3. regiju i jeb*nica vozilo od mauradera. Naprijed dva normalna kotaca i iza veliki jedan, bolesno se cuje :D

Pomalo postaje repetativna, ali ako je brzo prodjem ostat ce mi u dobrom sjecanju hehe

Prica te uopce ne uvuce u taj svijet, iskreno uopce te tijekom igranja nije briga za cilj red factiona. Lose su to napravili, s ostalim characterima pricas preko radija i ne vidis ih. Jedino za cime maris je destruction i destruction ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Jednostavno prezahtjevna .

Malo ljudi će htjeti je igrati.

Pa dok se suši nešto ide 5 fpsa.

Ima ona sporedna misija  ukojoj s robotom moraš uništiti tri zgrade a to  je štekalo ma kaj ma sto je stalo .

Na 640x480 i low detalji imam  13 fpsa a dok  stavim na very high i 1280x1024 imam 11 fpsa .

Je velika razika.

Kontrole su milina, pogotovo s joystickom .

Jedina stvar koja me iritira jest da se objekti drže na jednom jedinom zidu .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2009 17:23 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Mene iritira da kad nekoga opalim maljem se ne raspada, tj. ne smrska mu se glava, ako ga lupim po glavi itd.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

ja baš sad oslobodio parker sekciju i krenuo na dust

Meni je igra najbolji sandbox shooter koji sam ikad igrao a igrao sam ih na tone,gta 4 prema ovome nije baš nešto fenomenalno

Uništavanje,misije,oružja,brza vozila kojima se lako prevaljuju duge udaljenosti tako da nema dosade(vidio sam da se može i mech voziti jedva čekam da dođem do tog dijela)grafika koja je prekrasna i bolesno dobro optimizirana zbog svega toga ja dajem igri čistu desetku

P.S. ja sam 2. razred arhitektonski tehničar tako da uništavanje izaziva na meni jedan poseban efekt Smijeh

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

evo ja skinuo igru i moram je pohvaliti grafika je odlicna na radnji se jos moglo malo poraditi ali inace je slodina preporucam slobodno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Evo jucer sam  je igrao i moglo bi se rec da je odlicna mada mi je nerealisticno ..Bacanje dinamita na auto 100 puta da bi eksplodirao,onda mi frajer sa macolom(maljem) udari po zidu punom armature i odvali cijeli zid,pa to nemre niko napravit.Gradevine nekad samo na nekoj gluposti ostanu visjeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red Faction Guerilla

Zanima me imam Vistu 32 bitnu sa SP2 s Catalyst 9.9 i konfu koju imam pod moj PC, danas sam igrao Red Faction, 2  do 3 sata bez prekida (inače već sam je igrao jučer i ništa nije bilo) i odjedanput plavi ekran smti i javlja da je problem u hardveru (koliko sam na brzinu mogao vidjeti grafička) i resetira mi komp. Da li se to još nekom desilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

ja sam baš oslobodio dust Smijeh sad krećem na badlands i oasis i da mechovi su odlicni

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa zar ste vi PC igraci prodane duse? :)

Igra je skinuta sa Xboxa i Ps3 (cak u folderu od igre imate xbox2 file:) Vidi se na svakom koraku da je PORTANA!

Previse je arkadna, steka a grafika nije uopce fenomenalna, nekako je sve ubrzano, kontrole voznje vozila su KATASTROFA,lakse se vozi bicikl sa zavarenim volanom,

uopce nema sistematicnosti-sve ide na princip rusi sve oko sebe,obavi misiju,rusi,rusi,obavi misiju...

uglavnom nadao sam se da ce igra biti doradenija, ali iste sekudne cim sam zaigrao prvu misiju (inace sam uvod je bio odlican) sam shvatio ono cemu se nisam nadao, a znao sam da ce se dogoditi!

Pozdrav, Calinjos
17 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

Pa zar ste vi PC igraci prodane duse? :)

Igra je skinuta sa Xboxa i Ps3 (cak u folderu od igre imate xbox2 file:) Vidi se na svakom koraku da je PORTANA!

Previse je arkadna, steka a grafika nije uopce fenomenalna, nekako je sve ubrzano, kontrole voznje vozila su KATASTROFA,lakse se vozi bicikl sa zavarenim volanom,

uopce nema sistematicnosti-sve ide na princip rusi sve oko sebe,obavi misiju,rusi,rusi,obavi misiju...

uglavnom nadao sam se da ce igra biti doradenija, ali iste sekudne cim sam zaigrao prvu misiju (inace sam uvod je bio odlican) sam shvatio ono cemu se nisam nadao, a znao sam da ce se dogoditi!

Jesi li ti pogledao iti jedan trailer ili gameplay o igri, u rušenju i jest bit, zbog toga igra i jest  poznata, nemoj mi samo reći da si očekivao neku dubokoumnu i zanimljivu priču.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 9:08 (thuglife).
18 godina
neaktivan

kolega,pogledao sam i previse sto se tice te igre,tako da se ne brines, jer mi ne pada napamet pricati o necem a da to nisam detaljno proucio.

nisam pricu ni spomenuo, samo sam htjeo reci da cak ni to famozno rusenje nije izvedeno kako spada, po mom standardu.

ne znam, meni nije sjela i to je to!

sav taj osjecaj kada trcis okolo,neoptimiziranost,kvaliteta tekstura (koja je blago reci kriminalna).. ne kazem da je igra losa, taj gemod 2.0 engine stvarno radi cuda,samo zelim reci da ce brzo pasti u zaborav (za razliku od betmena recimo-tko je igrao demo znati ce o cemu pricam).

nisam mislio nikoga uvrijediti, samo sam izrazio svoje misljenje, a ono je da igra zasluzuje 6.5/10! (ajde dobro,ponekad moze biti 7/10:)

pozdrav!

Pozdrav, Calinjos
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Ne znam točno o kakvim standardima rušenja pričaš. Jesi li svjestan da u igri možeš rušiti SVE? Ne sjećam se igre u kojoj se to moglo. Gledaj koliki prostor imaš na raspolaganju, nije ni čudo da su smanjili grafiku kako bi se igra mogla "normalno" vrtjeti. To su napravili da ljudi ne bi prigovarali kao kod GTA4(grafika je dobra, ali je igra prezahtjevna). Ovdje je grafika prosječna i igra je prosječno zahtjevna. Kod Prototype su se tužili na grafiku(Blackwatch i Alex su bili odlično odrađeni, ali su zgrade bile bezveze(bar one manje poznate)), ali je zato igra bila nezahtjevna. Danas gamerima ne možeš udovoljiti u vezi toga, sve bi željeli vrtjeti na uberhigh i žele realnu grafiku. Ako želiš uberrealnu grafiku, odi malo van, tamo je najbolja grafika.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 14:56 (Horagio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

kolega,pogledao sam i previse sto se tice te igre,tako da se ne brines, jer mi ne pada napamet pricati o necem a da to nisam detaljno proucio.

nisam pricu ni spomenuo, samo sam htjeo reci da cak ni to famozno rusenje nije izvedeno kako spada, po mom standardu.

sav taj osjecaj kada trcis okolo,neoptimiziranost,kvaliteta tekstura (koja je blago reci kriminalna).. ne kazem da je igra losa, taj gemod 2.0 engine stvarno radi cuda,samo zelim reci da ce brzo pasti u zaborav (za razliku od betmena recimo-tko je igrao demo znati ce o cemu pricam).

nisam mislio nikoga uvrijediti, samo sam izrazio svoje misljenje, a ono je da igra zasluzuje 6.5/10! (ajde dobro,ponekad moze biti 7/10:)

pozdrav!

lol kakva loša optimiziranost igra radi ko luda na mom kompu ti očito nikad nisi zaigrao saints row 2 i sims 3 te dvije igre su neoptimizirane do bola a ne ova divota od red factiona

Također neslažem se sa ničim sta si rekao u oba dva posta no ono što sam uvidio iz njih da si ti jedan stari ogorčeni hardcore gamer koje mu su sve igre loše i igre su mu dosadile pa sad traži svaku malu sitnicu i preuveličavaju do maximuma

18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Ja sad hodam okolo i uništavam sve protivničko. Nabavio sam si rocket launcher i ono čudo koje pušta munje, baš je zabavno :D U inventaru uvijek nosim malj(ne može se izbaciti koliko vidim), onaj dinamit kojeg sam dobio na početku(poslije malja definitivno najkorisnije oružje), rocket launcher(ako je netko predaleko da ga opalim s maljem, opalim iz ove zvijeri, čak i ako uspije izbjeći exploziju, dotada ja dođem do njega i drmnem ga maljem) i arc wielder(mislim da se tako zove), kojeg koristim da ubijem EDF-ovca koji je na mitraljezu u onom vozilu. "Obična" oružja su dosadna jer sam na njih navikao u drugim igrama, a i ovo je zabavnije :D Još sam uvijek na Dustu, ne obavljam Guerilla tasks(ono označeno žutim) nego uništavam baze. U Dustu moram uništiti još 2 baze na istoku i onu nakupinu na sjeveru. Bit će opako, planiram to navečer :D

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ja sad hodam okolo i uništavam sve protivničko. Nabavio sam si rocket launcher i ono čudo koje pušta munje, baš je zabavno :D U inventaru uvijek nosim malj(ne može se izbaciti koliko vidim), onaj dinamit kojeg sam dobio na početku(poslije malja definitivno najkorisnije oružje), rocket launcher(ako je netko predaleko da ga opalim s maljem, opalim iz ove zvijeri, čak i ako uspije izbjeći exploziju, dotada ja dođem do njega i drmnem ga maljem) i arc wielder(mislim da se tako zove), kojeg koristim da ubijem EDF-ovca koji je na mitraljezu u onom vozilu. "Obična" oružja su dosadna jer sam na njih navikao u drugim igrama, a i ovo je zabavnije :D Još sam uvijek na Dustu, ne obavljam Guerilla tasks(ono označeno žutim) nego uništavam baze. U Dustu moram uništiti još 2 baze na istoku i onu nakupinu na sjeveru. Bit će opako, planiram to navečer :D

ja još malo pa oslobodio oasis :D

18 godina
neaktivan
mRvac kaže...
Calinjos kaže...

pozdrav!

lol kakva loša optimiziranost igra radi ko luda na mom kompu ti očito nikad nisi zaigrao saints row 2 i sims 3 te dvije igre su neoptimizirane do bola a ne ova divota od red factiona

Također neslažem se sa ničim sta si rekao u oba dva posta no ono što sam uvidio iz njih da si ti jedan stari ogorčeni hardcore gamer koje mu su sve igre loše i igre su mu dosadile pa sad traži svaku malu sitnicu i preuveličavaju do maximuma

sta ste se svi uspjenili i poceli nabrajati igre koje ja kao nikada nisam zaigrao? smirite se malo pa cemo onda poceti pricati...

htio sam biti kulturan i samo vidjeti da li se netko slaze sa mnom ili ne, a ovdje se ocito neki ponasaju kao da im je tata radio igru!

ja jesam stari hard core gamer koji jednostavno trazi malo vise iz igara...a ocito se sa godinama povecavaju kriteriji-ako je nekome dosta srusiti kucicu sa maljem onda nek mu bude!

sto se tice optimiziranosti -pila kakvu ja imam vrti crysis da ne moze bolje/brze, a tu u ovom cudu se neka zgrada rusi pa on uspori naglo odjednom..sve igre koje odjednom znaju zastekati ili im se uspori FPS - nisu optimizirane (npr. GTAIV) !

saints row 2 i sims 3 necu spominjati...

mogu se kladiti da svi koji se ne slazu sa mnom sigurno nikada nisu zaigrali primjer system shock 2,deus ex, half life 1i2 (kao i pratece epizode)..ima toga jos podosta za nabrojati!

poanta svega je: igra je sigurno 100x bolja na konzoli nego na pc

p.s. kako vam se svidja novi betmen u usporedbi na ovo?

Pozdrav, Calinjos
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Novi Batman je sasvim različit žanr tako da se ne može uspoređivati s Red Factionom. To je kao da uspoređuješ kruške i jabuke. Nemaju nekih poveznica osim što su oboje voće(igre). Nekome više paša jabuka, a nekome kruška(tj. sandbox i akcijska avantura). Ja ne volim baš sandbox igre, ali ova mi je odlična. Meni su i Batman i Guerilla odlični, svaki na svoj način. Ako se hoću opustiti, idem igrati Red Faction. Ako se hoću ozbiljnije igrati, idem Batmana. Ipak, ako ih usporedimo po tome koliko je igra dobra u svom žanru, Batman je na većem stupnju na ljestvici, nego Guerilla u svojem(nadam se da razumijete). Jedina igra koja ga je nadmašila ove godine je Braid.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Calinjos  Ja sam uz tebe (Old school FPS gamer) Cool

Sve sto si napisao apsolutno se slazem s tobom....FINGER UP MAN!!!!!Namigiva

2 0 hvala 1
16 godina
Red Faction Guerilla

Ev preso sam RF i igra mi je odlicna......Najjace mi kad treba ici nesta srusit....u pocetku sam koristio malj i one explozive a kasnije samo sjednem u kamion i provezem se kroz zgradu....usput skupim i onaj salvage ili sta je vec.....A dobar mi je onaj  walker s nijm sve sravnim sa zemljom....

Kad bi bar tako mogo rusit zgrade u GTA IV......

Raise hell in heaven
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

evo ja baš prešao igru sad prije 5 min

sta reći igra je za mene apsolutni hit te mi je bila vrlo zabavna i uopce mi nije ni jedanput bila dosadna,dugo se nisam tako dobro zabavio također ovu igru preporučam svima čak i zadrtim harcore gamerima :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Meni je tesko igrati naslove koji nemaju dobru pricu iza sebe. Za ovako ispuhat se malo je igra odlicna, ali nakon 2 regije mi nekako postalo monotono. Igra je jos na hardu i ceka me jer trenutno halam RE i tesko da cu ga tako brzo maknut ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mRvac kaže...

evo ja baš prešao igru sad prije 5 min

sta reći igra je za mene apsolutni hit te mi je bila vrlo zabavna i uopce mi nije ni jedanput bila dosadna,dugo se nisam tako dobro zabavio također ovu igru preporučam svima čak i zadrtim harcore gamerima :P

Nevinašce

Pozdrav, Calinjos
18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Zna možda netko gdje mogu uzeti mecha? Ili se oni mogu voziti samo kod određenih misija?

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Zna možda netko gdje mogu uzeti mecha? Ili se oni mogu voziti samo kod određenih misija?

oni su ti na random mijestima idi malo po you tube pa tamo potrazi otkrivene lokacije mecha

18 godina
neaktivan
Red Faction Guerilla

Još moram samo Eos osloboditi :D To će valjda biti u idućih par dana ili sutra.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice