Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 298.965
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
15 godina
Re: Rainbow Six Siege
The_K kaže...

Ubisoft je sam rekao da im je cilj svakim proširenjem igre promjeniti metu kako bi igru učinili svježijom.

Jasno i prihvatljivo, ali ne možeš imati IQ u igri mjesecima prije beskorisnu pa tek onda ubaciti valkiru i ostale da im bude deny, primjera radi.

Mislim da rade dobar posao, ali opet neka pripaze, jer vrlo lako se okrene, to sve na stranu koju nisu htjeli, što je kuky rekao, koliko su puta mjenjali spawnove, smanjivali time to detected itd...ne znaju ni oni dok ne ode mass playtest a onda je kasno :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Mislim da tko god da je uzeo season pass 2 se nebi od srama javio ovdje... pa sve mozes dobiti besplatno..

zasto?

ja sam uzeo gold verziju igre (sa 1 season passom) samo zato jer ne stignem toliko igrati i grindati pare, a i bio je bug pa sam sve skupa dobio za 16e.

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
dado16 kaže...
Mislim da tko god da je uzeo season pass 2 se nebi od srama javio ovdje... pa sve mozes dobiti besplatno..

Meni je igra jedna od najboljih (ako ne i najbolja) FPS igra, i nadam se da će se Ubi truditi da poprave ono što treba i dodaju novi kontent. Namjeravam igrati još dugo i zašto ne bih kupio SP i podržao developere da se trude oko igre. Nekad sam razmišljao ko ti al zašto ne kupiti pa podržati igru, makar se zahebo... jbga ljudi u CSu kupuju skinove za tisuće dolara zašto ja ne bih dao 25 za igru koju volim...

Engage...
16 godina
Rainbow Six Siege

I jel tko dobio onaj paketić? Šta ima u njemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nije meni zao dat novaca, al ja zelim progress...ako ja odma dobijem na tacnu sve operatere nije to to...ja sam bez ikakvog season passa dosao do tog da mi fali samo 2 operatera a pazi igram samo sat vremena eventualno 2 jer ne stignem radi posla...
battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...

Ja sam ga kupio dan prije izlaska sezone dva, prvi razlog je sto zelim podrzati ovaj nacin izdavanja dodatnog sadrzaja koji je besplatno dostupan svima i svojim doprinosom potaknuti developera na dalji razvoj sadrzaja u igri koju volim. A drugi sto mi je renown cijena operatera previse visoka i radije bih to sto skupim igrajuci potrosio na neki drugi besplatni sadrzaj tipa skin za oružje, masku ili privjesak.

A sram sigurno ne osjecam, prije bih trebao osjecati ponos sto omogucavam tebi i ostalima koji ne placaju da i dalje uzivaju u novom sadrzaju. Tebi ako je zao ne moras da kupis, imas besplatno ali nemoj biti patetican i pljuvati po onome tko zeli i hoce da podrzi development igre! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
No hard feelings, to je vise kroz šalu napisano, no ne osjecam se ništa manje vrijednim kao i vi sto ste uzeli season pass, posto igru podrzavam od prve bete koja je izasla, di sam je platio 400 kn kad je tek izasla a ne sad kad je 150 kn igra.... Mislim da sam i ja dovoljnu podršku dao :)
11 godina

Puno je bolji netcode nakon ovog updajta, hit detection više ne kasni, headshotam lika i čudim se kako je brzo pao dok bi uobicajeno bio microlag.

16 godina
The_K kaže...

Puno je bolji netcode nakon ovog updajta, hit detection više ne kasni, headshotam lika i čudim se kako je brzo pao dok bi uobicajeno bio microlag.

Nesto su popravili, al ima dosta bugova ako ste vidili na redditu...nadam se da ce to brzo fixat.... neznam jel itko primjetio jesu li blitza fixali? Prije mu štit uopce nije bio štit letili metci kroz njega

15 godina
Rainbow Six Siege

60e na startu za multi igru sa 4-5 mapa je previše

30e za season pass i par điđa miđa je previše, iako je igra jebena, i zanimljiva, preskupa je za ono što nudi, malo modova i realno gledano, pola igre gledaš druge kako igraju ako te ne ide.

Da iam para a bacanje kupio bi, ovako za 30 zamjenim filtere i ulje na autu što mi je nužnost,a operatere nafarmam kroz tjedan dana :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bolji netcode??
Nitko nije primjetio delay, odnosno hit reg kašnjenje? Upucaš kameru i nakon pola sekunde se rasprsne i dobiješ obavijest. Osjeti se nekad i kad pucaš po ljudima…
Stručnjaci…
11 godina

Odigrao sam 2 meča jučer i hit reg mi je bio responzivniji nego ikad, nisam osjetio nikakav lag kad sam pucao u kamere

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 7:24 (The_K).
13 godina
Arabarran kaže...
Bolji netcode??
Nitko nije primjetio delay, odnosno hit reg kašnjenje? Upucaš kameru i nakon pola sekunde se rasprsne i dobiješ obavijest. Osjeti se nekad i kad pucaš po ljudima…
Stručnjaci…

Meni sve ok.

Da ti nije do novog CPUa 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Rainbow Six Siege

2.1.0 patch KNOWN ISSUES:

• Mira's Black Mirror Device can be triggered from the front.
  • Players are sometimes locked to a distant camera angle when loading into a match.

Workaround: Do not press the dashboard button on console or alt-tab on PC during the winning showcase.

• In some instances, a player will spawn in while looking through a drone, and will not be able to control their Operator.
  • Exothermic Charges/Hibana Pellets/Other Gadgets can be destroyed through the Black Mirror via melee attack.
  • Diamond Weapon Skins are not currently available in the store.
  • Obsidian Weapon Skin is not able to be applied to Year 2 Pass Operators.
  • Hibana Pellets have a graphical glitch when used on Coastline.
  • Aki No Tsuru weapon skin is not properly rendering.
  • Rook and Doc share the same Red Crow headgear.
  • Rank Charms clip through Mira's hand on the Vector.
  • On some windows, when a Fuze charge is placed on a barricaded window with unbroken glass, it will be destroyed after the first charge is fired.
  • Optics are larger. This is due to the normalization of the weapon optics and their distance from the camera.
  • Some items in the store are displayed as a magenta block.
  • Spectators sometimes see the wrong Operator info when viewing teammates.
  • Cross-region PS4 parties are being split up in the matchmaking process.
  • Limbs clipping through reinforced walls.
  • Yokai Drone camera resets after leaving the drone control view and re-entering it.
  • Jackal cannot see the red light from active cameras while his Eyenox device is active.
  • When players are spotted by Cameras, they can see/hear the ping as well.
  • Fuze loses control after detonating a second Cluster Charge while using his shield.
  • HUD sometimes flickers on PS4.
  • On some walls, there is a small gap between the Black Mirror and the wall.
  • Ralphie skin cannot be applied to weapons.
  • Hibana's X-KAIROS Pellets do not properly detonate after being triggered.
  • X-KAIROS Pellets do not fire properly around corners.
  • Weapon Charms are able to be equipped to weapons, but are not displayed in game.
  • Mira is sometimes able to place her Black Mirror Gadget on barricaded doorways next to Reinforced Walls.
  • In some instances, the canister that expels the glass on a Black Mirror cannot be interacted with.
  • Gadgets cannot pass through objects that had glass that was destroyed.
  • The Black Mirror does not always pass through both layers of a two layered wall.
  • The Black Mirror can be partially covered when placed between a large and small reinforced wall.
  • The Black Mirror can be deployed on non-LOS walls.
  • "Heavy breathing" from DBNO state persists after being revived.
  • PS4/XB1- Unable to interact with the scoreboard.
  • C7E is not firing in alignment with weapon sights.
  • Kapkan Elite skin sleeve is sometimes not properly rendered.
  • Sight on the SAT Sidearm is not properly aligned. Rounds land below the top of the front sight post.
  • Following a server outage/back end maintenance, players may receive 0 Renown/XP. This issue is short lived, and is corrected after the scripts finish running 10-15 minutes after an outage/maintenance.

NEED MORE INFO

• Caveira interrogation triggered a revive. (One instance. If anyone else experiences this, please provide me with details.)

FIXED

• Some Gold + players were with the wrong Season 4 Rank Charm.
  • Diamond Skin not available for Year 1 Operators.
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Arabarran kaže...
Bolji netcode??
Stručnjaci…

A nemam pojima....meni se jučer činilo da je malo bolje.....će da vidimo kako će se ponašati u sljedećim danima....bolje je nego u BF1...hahah

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
Rainbow Six Siege

Držimo sobu s biljarom, legnem ispod da reloadam igra se bez razloga sruši. Kasnije kolega ispadao svaku 2-3 rudnu.

Jednu poštenu partiju nsimo odigrali, stalno netko ispadao.

Za netcode, neam zamjerke, jednako je loš ko prije, tako da neću to počinjat.

Novi patch, ok, ali neosjetna poboljšanja, i dodatna rušenja a meni se igra nikad nije srušila dosad.

+

stalno u rankedu bartlet, favela, yacht, coastline, i border-- sve redom fucken spawnkill heaven faggotske camper mape. Niti jedna od njih mi nije niti najmanje sjela, ali dobro, valjda ih treba još naučiti bolje.

++

koji je kurac  s hibaninim peletima? jesu made in china? nekad imaju delay dok explodiraju po 15 sek,a prošlo je vrijeme dok se zagriju.
Ne, nisu muteani, ne nije struja. Stoje i samo odjednom puknu. Pa daj molim te.

+++

imam bug u mozgu da zaboravim da sam ja defuser...pa bi bilo super da mi igra još to nekako javi osim malih slova na sredini. Kriv sam, imam bug, ali da me još opomene nekako, bilo bi mi lakše. ty( dujo izvoli flameat me )

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:17 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rainbow Six Siege

Netcode nisu dirali, kao to fila kaže isti je ko prije. Največi problem je kaj je s ovim patchem više stvari zbugano nego popravljeno. Hibanini peleti su to i prije radili i svi su se žalili na to, čak su i runde na Invitationalu bile restartane radi toga, a oni idu popravljat alt+enter u loadu, koji budimo realni je glich ali nije imao nikakve veze s gameplayem. Meni nije jasno kako im kroz test fazu može proči ovo mirino staklo kojeg možeš meelat izvana pa se sruši ili čak ubit meeleom kroz njega... gg ubi

Engage...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Rainbow Six Siege

Patch nije ni testan, ili je testan na malom broju playtestera.

Za hibanu odavno znam, ali reko možda je meni to samo koji put bilo pa se nisam uzbuđivao, sad kad je mira u igri, bitnije je nego prije.

Toliko gličeva i rupa im je ostalo, a pečaju svaka dva mjeseca i opet nije dobro.

Rade na igri i trude se i za to palac gore, ali idu puno u mikrotransakcije i sheme, a ne popravljaju neke bugove i bitnosti koje na se na dnevnoj bzazi događaju.

Valjda će bit neki fix za patch, EA i Dice style.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2017 14:50 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Koliko sam vidio najavili su kao test servere za ubuduće, a i epi je rekao da će prenjeti timu da fixeve izdaju češće a ne samo dok izlaze novi op i mape, nadamo se da neće ostati samo na tome

Engage...
15 godina
Rainbow Six Siege

Test servere...kako to izgleda u igri u kojoj nema servera?

lol smiješno, sad sam jedva dobio rundu, izvučem 1v4 i hibana ne eksplodira, morao pushat na slijepo i srećom uspio lika dobit, a mogao sam mu ić iza ili diverziju složit.

Ugl. nikako više ne eksplodiraju nakon zadgenjg patcha barem meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Mrzim kad s thermitom breacham i nakon eksplozije se makne samo reinforcement a zid ostane stajati. Ne znam zašto to nisu popravili

15 godina
The_K kaže...

Mrzim kad s thermitom breacham i nakon eksplozije se makne samo reinforcement a zid ostane stajati. Ne znam zašto to nisu popravili

Meni je bilo super kad ostane breach charge a zide nestane, pa onda breachom razneseš svog frenda kad ide proći, onako, iz zabave :)

11 godina

Hahahaha

Sva sreća pa mi se takvo što nikad nije dogodilo

15 godina
Rainbow Six Siege

Connection error, šta reći nego bravo ubishit, opet ste ujebali dobru igru svojom opet dokazanom nekompetetnošću 

+

mrtvi majmuni, vratili su connection errore i probleme od početka igre, valjda se reseta state od igre svaku godinu

vodimo 3.:1 sigurna partija dobar game, svi ispadnu.

++

50% renown boost pa jesu oni stvarno tako glupi i bezobzirni ili su vidjeli od nekog?

Kurci u dice daju bar 100%

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 12:54 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Free killovi 

16 godina
Rainbow Six Siege

Taj black mirror je čak doveo malo "balansa" pa thermite ponekad nije must pick jer mu je direktna kontra. Tako da su Hibana i twitch sad malo dobili na važnosti.

Iako je dobar gadget često radi kontru pa ta rupa pomaže kontra timu(kao u videu), isto kao i štit koji neki stavljaju na vrata pa attackerima služi kao cover i bez beda mogu peekati u sobu.

Šakal(po naši) se čini jako dobar. Par puta sam samo malo van istrčao da bacim kameru ili postavim trap kao frost, lik mi skenirao otiske stopala i roknuo me prek zida jer me stalno spotalo. Ono što veseli je kako mu Caveira dobro kontrira i već par puta sam ga uhvatio spuštenih gaća kako traži footprinte, pa je dobio nožić pod vrat. :D

Što se connection errora tiće, dešavao mi se u tih par dana manje nego prije, a i manje ljudi iz mog tima je ispadalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 10:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rainbow Six Siege

Polako se počinjemo uhodovat i prvi ace samo što nije pao :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 10:55 (Skilledžija).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Polako se počinjemo uhodovat i prvi ace samo što nije pao :)

Opa, još malo pa war, ko u stara dobra vremena BFa3 

13 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Koliko dobijate bodova po game?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Od početka dobijaš po oko 100, što više igraš sve manje. Trenutno oko 80ak

Engage...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice