Mira je kurac od ovce... mislim na ono jebeno staklo što stavlja.
Dakle, lik sa Ashom odvali raketu u staklo i ne razbije ga, a ja iza dobijem 50 damage.
Onda dođe drugi lik i sa meleom razbije staklo.
Fak det šit.
Dok to ne srede, ta stakla ne treba ni postavljati, samo smetaju i predstavljaju opasnost.
Istinu zboriš.
Mira na papiru izgleda odlično ali radi buga gdje se može nožem otvoriti staklo ili čak ubiti lika preko stakla kvari njezin učinak. Često se desi da taj prozor radi više štete nego li koristi. Jednom kad poprave taj glitch bit će bolje.
Ljepote moje, ako vam enemy dođe do stakla i knifeom otvori staklo onda imate ovu opciju- prvo alt+f4, Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features- nađi rainbow six siege i uninstall.
Kao Mira ti si vladar svojih mirrora i stavljaš i kontroliraš oba. Ne stavljaš prerano i čuvaš se twitcha. Ostavljaš li lufta za kroz zid pucat, ili otvaraš samo ti, ili teammate uz naglasak da otvara mirror.
Probao večeras par partija, izuzev jedne di se nismo shvatili pa mi kolega leđa otvorio, mogu reći preugodno iznenađen koliko je svježine donijela u igru i odmah mi postala jako draga.
ontopic:
kojeg operatora mainate, ja igram što treba, ali vidim da radi toga ispaštam. Ekipa si uzme odmah carrye i solere, ja tačera ili probijača pa pušim rac. Sad gledam šta da počnem mainat njih par i samo njih igrat.