Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 294.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
16 godina
Re: Rainbow Six Siege
igram jucer classic i islo je fino cak i prelagano, pa reko idem ranked(u ovoj novoj sezoni jos se nisam rankirao nisam odigrao onih pocetnih 10 gejmova) i spaja me sa lvlima 20,30 protiv 4 lika oko 100 lvl i jedan lik 225 lvl, pa jbmti matchmaking...i zasto uopce ides ranked igrat ak si 20 lvl majko mila
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
dado16 kaže...
igram jucer classic i islo je fino cak i prelagano, pa reko idem ranked(u ovoj novoj sezoni jos se nisam rankirao nisam odigrao onih pocetnih 10 gejmova) i spaja me sa lvlima 20,30 protiv 4 lika oko 100 lvl i jedan lik 225 lvl, pa jbmti matchmaking...i zasto uopce ides ranked igrat ak si 20 lvl majko mila

Nema ti to veze sa rankom, odnosno time što nisi odigrao privh 10 gameova.

Ja bio na gold 3 i svejedno mi bacalo kao tebi i još uvijek se to dešava. Ja jedini level preko 100, a svi moji ostali ispod 40. A preko neki klan sa 150lvl, njih troje, i 2 randoma isto preko 100. Što je najgore moja 2 sa bila gold već, a sve zato jer su napravili da dobivaš po 100 bodova po pobjedi ili gubiš po porazu. Tako da sada vidim i level 30 u gold rankovima. Što je prije rijetko bio slučaj.

Dok pak smo nas 4 igrali zajedno kod nas dođe još jedan level 125, a preko najviše 90, i ostali oko 30. Mislim nema nikakvog smisla njihov matchamking od ove nove sezone.

Neki lik na redditu je u 11 pobjeđenih za redom došao sa silvera 1 na platinum 3. Što je po meni glupo jer sada vidim sve više ovih niskoh levela sa gold rankom i thermitom koji rusha i izgine bez da otvori i jedan zid koji bi trebao ili lik 2x za redom sa fuzom ubije hostagea, a on gold 2 i 26 level.. Ali ih par visokih levela  spasi pa se dovuku ovako visoko. 

Zato sam i prestao igrati ranked kad sam sam jer nema smisla i samo se iznerviram kad vidim šta ljudi rade i koje levate mi spaja, a koje preko. Čekam da dođe ekipa jer onda je sve lakše. Kao mi neki dan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2017 12:27 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
dado16 kaže...

Nema ti to veze sa rankom, odnosno time što nisi odigrao privh 10 gameova.

Ja bio na gold 3 i svejedno mi bacalo kao tebi i još uvijek se to dešava. Ja jedini level preko 100, a svi moji ostali ispod 40. A preko neki klan sa 150lvl, njih troje, i 2 randoma isto preko 100. Što je najgore moja 2 sa bila gold već, a sve zato jer su napravili da dobivaš po 100 bodova po pobjedi ili gubiš po porazu. Tako da sada vidim i level 30 u gold rankovima. Što je prije rijetko bio slučaj.

Dok pak smo nas 4 igrali zajedno kod nas dođe još jedan level 125, a preko najviše 90, i ostali oko 30. Mislim nema nikakvog smisla njihov matchamking od ove nove sezone.

Neki lik na redditu je u 11 pobjeđenih za redom došao sa silvera 1 na platinum 3. Što je po meni glupo jer sada vidim sve više ovih niskoh levela sa gold rankom i thermitom koji rusha i izgine bez da otvori i jedan zid koji bi trebao ili lik 2x za redom sa fuzom ubije hostagea, a on gold 2 i 26 level.. Ali ih par visokih levela  spasi pa se dovuku ovako visoko. 

Zato sam i prestao igrati ranked kad sam sam jer nema smisla i samo se iznerviram kad vidim šta ljudi rade i koje levate mi spaja, a koje preko. Čekam da dođe ekipa jer onda je sve lakše. Kao mi neki dan.

da da, vidim, bogami ni ja necu vise ranked dok ne bumo zajedno igrali, zovite opet kad budete igrali

8 godina
protjeran
Nastasja0001 kaže...

E to me zanima, ma grindanje nije problem :)

Onda uzimam golišavu verziju na steamu, hvala svima!

kO SI TI I JESI LI NESTAŠAN?

Muzem krave, udala bi se !!!
15 godina
drakula789 kaže...
Teško da ces takve naci.. Imaš community discord pa se da naci diamond igrace.

Ma bilo tko da ima neka znanja o igri i volje igrati timski. Bilo je par momaka ali nisu akitvno dolazili na ts.

Jako je teško naći igrače u ovoj igri za team, premalo domaćih igra.,

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
drakula789 kaže...
Teško da ces takve naci.. Imaš community discord pa se da naci diamond igrace.

Ma bilo tko da ima neka znanja o igri i volje igrati timski. Bilo je par momaka ali nisu akitvno dolazili na ts.

Jako je teško naći igrače u ovoj igri za team, premalo domaćih igra.,

Jel te imam za frienda? neznam vise koga imam, ja i frend igramo cesto, nismo sad noobine teške, prije sam bio zlatni rank pa sam poceo igrat bf1, i sad se vratio na siege.... djdado sam na uplayu ak te nemam

15 godina
Rainbow Six Siege

Imaš, budemo koju casual skupa bacili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

Prešao na discord, koristi još tko od vas to da zaigramo nekad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja koristim.drakul101 sam tamo.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
Rainbow Six Siege

Digli smo dicord server pa ko želi nek se javi inbox za link i igranje ponekad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

Osim xct-a, tražimo još jednu petorku za prijateljski war, ne samo s nama nego vjerujem i da će xct okušat svoju sreću protiv vas.... ako se neko skupi i malo uigra slobodno se javite bilo kome iz NesDuba ili XCt-a da se zajebajemo.... Ako niste nekakav plat rank da parirate najboljima iz klana imamo dosta početnika koji se uče, svjedno van može bit zabavno... btw šaljite poruke na bug u pp....

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Jebiga decki,nije islo danas...Ispricavam se na losoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...

Jebiga decki,nije islo danas...Ispricavam se na losoj igri.

Trebaš igrati thacthera i rooka, najjednostavnije operatore, a one teže pustiti nekome kome to bolje ide.

Ranked nakon golda nije više zafrkancija, i moraš sve slušat pratit i droneat.

13 godina
neaktivan
Igram ono sto mi pase,danas sam bas full odigrao.Jos uvijek eksperminetiram s operatorima.Ja svoju krivicu prihvacam,e sad prihvacaju li ostali,o tom po tom..Moramo smanjit flameanje i deranje jer s tim ništa nećemo postići.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drakula789 kaže...
Igram ono sto mi pase,danas sam bas full odigrao.Jos uvijek eksperminetiram s operatorima.Ja svoju krivicu prihvacam,e sad prihvacaju li ostali,o tom po tom..Moramo smanjit flameanje i deranje jer s tim ništa nećemo postići.

Svatko igra svoju ulogu, ne eksperimentira se na rankedu, zato je casual tu.

Ne pickaš nikad prvi i to je prvo pravilo.

16 godina
fila2208 kaže...
drakula789 kaže...

Svatko igra svoju ulogu, ne eksperimentira se na rankedu, zato je casual tu.

Ne pickaš nikad prvi i to je prvo pravilo.

Stvarno ste se previse uzivili, svaki operator ima svoju svrhu, al da ce mi netko zapovijedat kaj cu igrat prelazi svaku granicu zabave.... Pa ne igrate za lovu, kakva je to zabava ako ce netko igrati operatera koji mu uopce ne lezi al u tom trenutku nitko ne zeli naprimjer rooka ili termita i sad npr ja moram to pickat.... pa da je neznam kakav ranked hell no..... Puno bolje cu odigrat game ak odigram ono kaj ja hocu, pa makar to bila i prokleta tachanka(sad je cak i ok operater)

15 godina
dado16 kaže...

Stvarno ste se previse uzivili, svaki operator ima svoju svrhu, al da ce mi netko zapovijedat kaj cu igrat prelazi svaku granicu zabave.... Pa ne igrate za lovu, kakva je to zabava ako ce netko igrati operatera koji mu uopce ne lezi al u tom trenutku nitko ne zeli naprimjer rooka ili termita i sad npr ja moram to pickat.... pa da je neznam kakav ranked hell no..... Puno bolje cu odigrat game ak odigram ono kaj ja hocu, pa makar to bila i prokleta tachanka(sad je cak i ok operater)

Nije se nitko uživio, ali nisi igrao onda igre tipa dota ili negdje di se pickaju uloge. 

Igraš na terminu nogomet s dečkima, svi igrate napad jel tako, nitko ne igra iza? Nitko ne ide na gol jer mora?

Tako i pojedine igre, casual igraš što hoćeš za šalu i zajebanciju i učenje, ali ranked svatko ima ulogu i igra operatera koji mu i paše i koji treba teamu. neki znaju igrati dva tri operatera, ja mogu svakog odigrat i zato pickam zadnji.

Nisi u prvu za ovo gore, team bez termita/hibane, rooka, mute/bandit, thacther/twič, valkira/echo često gubi jer nema dobre kontre na protivnika, ali daj, najbolje da se uzme blackbeard, buck, glaz, sledge i iq, jer se to baš dečkima sad igra, a tko će šta otvorit i disableat to nije bitno.

Neki red se mora znati, tako i ranked, a pogotovo iznad golden ranka. Sve prije toga je casual sa malo više rundi.

Ako vi igrate tako opušteno i za zezu, zašto nazvati nekog ko igra ozbiljnije i želi pobjediti koji dobar meč, uživljenim?

Imao si ljude koji odu u bf helikopterom na brdo da snipeaju, i svi ih mrze....i gubi team radi njih, ali oni se zabavljaju jel tako, imaju svoju ulogu? A to što koštaju team?

Nezz, nikad mi to neće bit jasno, ne volim gubiti, a pogotovo u igrama koje igram satima, radi nekog ko se došao smijati dok su drugi ozbiljni. Ako sam zato uživljen, neka sam. Svatko ima svoj gušt.

I tachanka je muško btw.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 14:31 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...
dado16 kaže...

Nije se nitko uživio, ali nisi igrao onda igre tipa dota ili negdje di se pickaju uloge. 

Igraš na terminu nogomet s dečkima, svi igrate napad jel tako, nitko ne igra iza? Nitko ne ide na gol jer mora?

Tako i pojedine igre, casual igraš što hoćeš za šalu i zajebanciju i učenje, ali ranked svatko ima ulogu i igra operatera koji mu i paše i koji treba teamu. neki znaju igrati dva tri operatera, ja mogu svakog odigrat i zato pickam zadnji.

Nisi u prvu za ovo gore, team bez termita/hibane, rooka, mute/bandit, thacther/twič, valkira/echo često gubi jer nema dobre kontre na protivnika, ali daj, najbolje da se uzme blackbeard, buck, glaz, sledge i iq, jer se to baš dečkima sad igra, a tko će šta otvorit i disableat to nije bitno.

Neki red se mora znati, tako i ranked, a pogotovo iznad golden ranka. Sve prije toga je casual sa malo više rundi.

Ako vi igrate tako opušteno i za zezu, zašto nazvati nekog ko igra ozbiljnije i želi pobjediti koji dobar meč, uživljenim?

Imao si ljude koji odu u bf helikopterom na brdo da snipeaju, i svi ih mrze....i gubi team radi njih, ali oni se zabavljaju jel tako, imaju svoju ulogu? A to što koštaju team?

Nezz, nikad mi to neće bit jasno, ne volim gubiti, a pogotovo u igrama koje igram satima, radi nekog ko se došao smijati dok su drugi ozbiljni. Ako sam zato uživljen, neka sam. Svatko ima svoj gušt.

I tachanka je muško btw.

Usporedivati bf i siege je nebo i zemlja....  Takoder moba igre i ovo opet nije isto, tamo je vrlo bitno imati carrya tanka supporta itd, ovdje bilo koji operater moze izvuci game. Je da odredeni izbor operatera olaksava stvar ali to se dogovori medu ekipom, al da sad netko inzistira da uzmem tog operatera a jbno ne zelim jbg.... Stvar dogovora ako vi decki se mozete dogovoriti a da pritom se svi zabavljate onda je sve ok i slazem se.... Ali ako.....kako da objasnim... U svakoj igri ima jedan lik koji svima vama zapovijeda a i pritom rage-a gdje nesto jbg zajebete, e onda vise nije to zabava... :) , no hard feelings, to je moj stav oko toga... Igrao sam sa svima vama vecinom svi ste ok

16 godina

Thermite i Thatcher su must have skoro po svuda, naravno može se pobjediti i bez njih, ali oni olakšavaju napadanje i to stašno jako. Hibana i Twitch su isto ok, ali i dalje ova prva dva deloko korisniji jer twitch mogu uništiti dron, a gadget od hibane ponekad napravi čudni prolaz, često premalen.

Ima par lokacije gdje se može bez ta dva operatora odigrati dobro, čak i bolje uzeti druge, ali to obično kad znaš da mogu biti na nekoj lokaciji gdje nema prevelike potrebe za njima.

Ja isto čekam obično do kraja da vidim što će drugi uzeti, pa ako nitko ne uzima onda ja sam uzmem thermite ili thatchera. A pošto obično nitko njih ne uzima ja moram, pa su mi tako njih dvojica najkorišteniji operatori, barem po odigranima satima oko 50 oba dva. Ali kad vidim da nitko nema thermitea, onda jednostavno i ja preswitcham sa thatchera na nešto drugo jer nema nekog smisla da ga koristim, bolje mi onda uzeti nekog sa štitom ili sledga pa idemo rushati. Onda je to neki dogovor pa idemo probati.

Istina da ne treba pizditi nešto i derati se, ali bi trebalo biti nekog dogovora i organizacije. Ali isto treba biti i zajebancije i zabave, a ako netko nešto zajeba, a bože moj dešava se svima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 15:33 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan

Thermite i thatcher te rook i mute/bandit bi na nekom višem nivou igre morali biti must have, ali svi mi igramo igru ponajprije zbog zabave i mislim da prisiljavat nekoga da igra nešto što ne želi nije lijepo... ne znam što se događalo kad ste igrali, ali ponekad se moraš žrtvovat za tim pa uzet nekog operatera koji ti se ne sviđa, odigrate jednu partiju pa nek drugi netko uzme, pa se rotirajte... meni se recimo thermitova puška opće ne sviđa, al kad treba igram ga partiju dvije, pa kasnije opet netko drugi uzme... sve je stvar dogovora.

btw. Chanka nije ni muško, chanka je bog...

Engage...
15 godina
Rainbow Six Siege

zapravo jedanko mislimo samo drukčije napisano.

ja nikom ne zapovijedam što da igram, prvi igrm tačera i rooka iako su i dosadni, ali igram, za team, jer meni je sve team, i pobjda teama a jebeš onda kdr i bodove koje neki nabijaju spotanjem.

Izgubim živce kad nekom kažem nešto i onda napravi suportono a može izvući sve samo ako me posluša, ali niko ne naređuijem da nešto mora, već ću prvi uzet ono što nitko neće, a to je tačer, rook i ostali dosadni operateri.

Dobar team partiju pobijedi s recruitima, ali to je dobar team, pucački moćan i zna mapu u snu.

Radi se o tome da je nekom zabavno pobjeđivati i daati sve od sebe. Netko uzme casual i glumi pro caveru ili bucka i opet dobro, ali kad smo ozbiljni ozbiljni smo i očkuje se da svatko zna svog operatora koristit maksimalno i to je to.

A bf i siege su slični, još pogotovo esl 5v5, tamo sam ti mogao izvući hrpu usporedbi ako si igrao, znaš da jedan iza drži leđa. A ako taj neće držat leđa sve pada, ali on ima najmanje killova pa ode u alleyway po killove i izgubimo svi.

Radi se o tome da svatko ima ulogu i posao i njega radi pošteno za team.

p.s. šta su ovdje buck i capitao no carry, te support tačer i ostali ili obrnuto rook i suporteri dok je smoke carry praktički.

carry može bilo koji operater kao i u doti ako se nafarma, a onda je to gg odavno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 17:05 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

zapravo jedanko mislimo samo drukčije napisano.

ja nikom ne zapovijedam što da igram, prvi igrm tačera i rooka iako su i dosadni, ali igram, za team, jer meni je sve team, i pobjda teama a jebeš onda kdr i bodove koje neki nabijaju spotanjem.

Izgubim živce kad nekom kažem nešto i onda napravi suportono a može izvući sve samo ako me posluša, ali niko ne naređuijem da nešto mora, već ću prvi uzet ono što nitko neće, a to je tačer, rook i ostali dosadni operateri.

Dobar team partiju pobijedi s recruitima, ali to je dobar team, pucački moćan i zna mapu u snu.

Radi se o tome da je nekom zabavno pobjeđivati i daati sve od sebe. Netko uzme casual i glumi pro caveru ili bucka i opet dobro, ali kad smo ozbiljni ozbiljni smo i očkuje se da svatko zna svog operatora koristit maksimalno i to je to.

A bf i siege su slični, još pogotovo esl 5v5, tamo sam ti mogao izvući hrpu usporedbi ako si igrao, znaš da jedan iza drži leđa. A ako taj neće držat leđa sve pada, ali on ima najmanje killova pa ode u alleyway po killove i izgubimo svi.

Radi se o tome da svatko ima ulogu i posao i njega radi pošteno za team.

p.s. šta su ovdje buck i capitao no carry, te support tačer i ostali ili obrnuto rook i suporteri dok je smoke carry praktički.

carry može bilo koji operater kao i u doti ako se nafarma, a onda je to gg odavno.

sto se tice zadnjeg navoda, carry moze biti bilo koji operater al tu nema farmanja, da ima 3 runde 0 kilova, 4-tu rundu moze napraviti 5 killova.... :) zato i navodim da je besmisleno usporedivati te dve igre

12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ranked, odnosno competetive je tako i zamisljen, igranje uloga i taktiziranje. ostalo sve se moze isprobavati i glupirati na casualu ili coop.

kolko sam skuzio fila nije htio rec da je isto ko i dota/lol nego je podvukao slicnosti u competetive nacinu igranja.

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
LeftY_CRO kaže...

ranked, odnosno competetive je tako i zamisljen, igranje uloga i taktiziranje. ostalo sve se moze isprobavati i glupirati na casualu ili coop.

kolko sam skuzio fila nije htio rec da je isto ko i dota/lol nego je podvukao slicnosti u competetive nacinu igranja.

Da ja sam shvatio da je htio reći kako svatko mora igrati svoju ulogu u ranked. Dakle thermite i thatcher nebi smijeli rushati, nego supportati više, dok sledge, ash ili ostali brzi operatori počiste osiguraju lokaciju/zid koji bi trebali otvoriti.

A tu ima puno istine, jer često vidim ljude uzmu thermitea i onda rushaju, krepaju prvi, a da pritom ne otvore ni jedan zid. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 19:48 (Jack Sparrow).
13 godina
Rainbow Six Siege

A jeste se uživili..... 

Hajde da napokon jedna igra približi mogućnost wara sa nekom našom doimaćom ekipom i to je odlično.

Dado, mi smo ti se većinom ložili na BF3 (ja, Fila i dosta BF3 naše ekipe) tako da nam nije igra ako je ne igramo takmičarski. Odatle ozbiljnost i "naredbe" 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Soldier977 kaže...

A jeste se uživili..... 

Hajde da napokon jedna igra približi mogućnost wara sa nekom našom doimaćom ekipom i to je odlično.

Dado, mi smo ti se većinom ložili na BF3 (ja, Fila i dosta BF3 naše ekipe) tako da nam nije igra ako je ne igramo takmičarski. Odatle ozbiljnost i "naredbe" 

Ajde da vidim vaš takmičarski duh, trebali bi jedan vikend organizirati custom server pa da bacimo svi bugovci malo jedni protiv drugih...

15 godina
Svi isto mislimo bitno da se kužimo. Uloge se podjele pošteno i igra se a u casual se uče operateri.
Nemoš doc na rank i reć idem malo caveru jer sam vidio serenitya da igra. Nema naredbe ide se na dobru volju.
A uloge kao takve, nikad thermite i Thatcher ne idu prvi njih se čuva itd. O tome se radi.

Otvoreni smo za sve kombinaicje i treninge. Imamo discord server ugostit ćemo koga god i moze navratit ko god samo se javit u inbox

Šta dama kaže da se neki community malo digne napokon i vrati bar malo bf3 duha natjecanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Double post preko moba sry. Nešto je smrdano i šteka kad sam na mobu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 15:07 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Dado, mi smo ti se većinom ložili na BF3 ESL 5na5 (ja, Fila i dosta BF3 naše ekipe) tako da nam nije igra ako je ne igramo takmičarski. Odatle ozbiljnost i "naredbe" 

Vrlo bitno zaboravio napisat gore (boldano) 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
8 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Soldier977 kaže...

Dado, mi smo ti se većinom ložili na BF3 ESL 5na5 (ja, Fila i dosta BF3 naše ekipe) tako da nam nije igra ako je ne igramo takmičarski. Odatle ozbiljnost i "naredbe" 

Vrlo bitno zaboravio napisat gore (boldano) 

Jebeš takav klan ako se ne jebu keve međusobno.....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice