Ps2 emulator

poruka: 61
|
čitano: 46.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Ps2 emulator
robycro kaže...

Probao sam samo GT4 s pcsx2 i ne radi :( Najbolje je ipak imati plejku

pa gt4 ti je na crnoj listi znaci da je nalisti igra koje nikako ne rade gore je vec netko rekao da ima stranica gdej imas popis igra koje rade
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

aha, LOL, nisam vidio, hvala na informaciji

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps2 emulator
Taj smackdown vs raw je odlican gledam ja to na youtube se oddlicno di se stolicamam mlate DX-Shawn Michale and Triple-H nisu losi,a najbolji frendovi su u smackdownu BaTISTA I REY MYSTERIO svi ti borci su legende volim nihove igrice i volim ih gledat uzivo yea SMACKDOWN,RAW,ECW YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D:D.
Fallout 3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

ma okani se emulatora. 50% igrica neozes upalit i ako ih upalis triba ti pila od pc-a

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Ja imam Pcsx2 Emulator i odusevljen sam njime.
Evo ti par savjeta za igranje.

1. Ocekuj dosta muka cim skines emulator pogotova sa biosom i pluginovima i njihovim konfiguriranjem)

2. Ne ocekuj da ce ti radit igre tipa Gran Turismo, Medal of Honor i takve igre sa brzim gameplayem i grafikom.

3. Ja igram FFX i RPG-ove uglavnom pa mi rade vecina igri na 100% fps

4. Moras imat jako ali stvarno jako dobar procesor za emulator.

P.S. Sretno :)

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Pcx2 je najbolji, istina.Ali konfigurirati ga na zadovoljavajući naćin je za početnika prava crna magija.A i sam emulator treba šenstiuma, sranje, pokrenuo sam doma Fight night 3 i nisam mogo dobiti više od 45 fps-a da se koknem, a treba ti barem 60 ako ne želiš "plivanje kroz vodu".Jedino od fajteva mi je dobro išlo je bio takken 3, ko na plejki.

"Autor ", u postu nenamjerno iznešenih, neistinitih tvrdnji sa svrhom zavaravanja trećih osoba, u potpunosti se odriče svake odgovornosti za navedene tvrdnje.Kome nije pravo, može se žaliti na www.up
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ps2 emulator

Jel na emulatoru rade igre s jedinice.

I gdje da nađem bios, zašto ne dođe s programom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Neće ti nitko reć gdje da nađeš bios zato što je ilegalan, potraži malo i sam ćeš pronać.
16 godina
neaktivan
Ps2 emulator
autorov komentar

pa valjda je quad core 2.4 Ghz dovoljno jak za taj oh tako strasni emulator  Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Champollion kaže...
xxxxx kaže...

Neće ti nitko reć gdje da nađeš bios zato što je ilegalan, potraži malo i sam ćeš pronać.
 To sam i mislio, nego skinuo sam bios, sad ću probati ps1 igre pa javim rezultate.
16 godina
protjeran
mRvac kaže...

pa valjda je quad core 2.4 Ghz dovoljno jak za taj oh tako strasni emulator  Cool

kod njega ti vaznije da imas sto vise ghz a ne sto vise jezgra
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
16 godina
Ps2 emulator

Probao sam na Crash Team Racing i ne radi Mršti se

Za ps1 igre mi najbolje radi: ePSXe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Meni bi radio da imam pixel shader 2.0. Imam 1.4 (ne rugajte se)

There is always a light in the end of the tunnel. Just beware it's not a train.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Jel se moze god of war 1&2 igrat na emulatoru 

0 0 hvala 0
14 godina

Da, ali ti performanse ovise o tome koliko ti je jak kompjuter.

http://www.emucr.com/search/label/PS2/

Tu  si skini najnoviju verziju emulatora (pcsx2) te si nabavi  bios file i stavi ga u bios folder.

Nakon toga pokreni program i  pokrenuti će ti se wizard za konfiguriranje emulatora i to ti je to.

Ja osobno igram Super robot wars igre (alpha 2, alpha 3, Z, MX, Original Generations, Original Generations Gaiden,.....) koje mi sve rade na 60 fps-a te sam probo Sd gundam g generation wars koji isto radi na max.

Ako ti nesto nije jasno samo odi na službene stranice emulatora ( u google upises pcsx2) i pročitaj si guide.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 15:58 (Granzon).
14 godina
protjeran
Ps2 emulator

oprostite sto smetam al imam jedno pitanje, prijatelj me danas pitao da mu prodam mem. karticu a neznam koja joj je cijena pa dali netko zna kolika je cijena polovne mem. kartice 8mb za ps2

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ps2 emulator

slika

0 0 hvala 0
15 godina

oko 50kn...

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Ps2 emulator

sta je vaznije da bi mi igre na ps2 emulatoru radile bez stekanja (GTA Vice City Stories mi trenutno steka, kao i ostale igre), imam solidan pc, ali uskoro cu ga nadograditi, dali je vaznija graficka ili procesor u ps2 emulatoru za povecat fps???

0 0 hvala 0
15 godina
Ps2 emulator

Procesor. PCSX2 je jako dugo bio "dual-core optimised only" ali sa zadnjim verzijama što više jezgri to bolje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 0:43 (Alkaline).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Ps2 emulator
HD4870 kaže...

sta je vaznije da bi mi igre na ps2 emulatoru radile bez stekanja (GTA Vice City Stories mi trenutno steka, kao i ostale igre), imam solidan pc, ali uskoro cu ga nadograditi, dali je vaznija graficka ili procesor u ps2 emulatoru za povecat fps???

Odi pod config, emulation settings pa u tom tabu dolje desno klikni na present i pomiči slajder od 1-6 i vidi s kojom ti postavkom najbolje radi. God of war 1 i 2, MGS 3, Front Mission 5 (koji je strašno dobar) rade bez problema. Bez opcije 5 ili 6 nisam mogao dobiti optimalan broj FPS (čitaj 50+ za pal ili 60 za NTSC).

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:46 (Nos).
13 godina
neaktivan
Ps2 emulator

Zašto mi na svakoj igri kojoj upalim piše Select language i dalje nemogu , pritišćem X ali svejedno neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ps2 emulator

Meni se čini da ti nisi podesio postavke u BIOSu, pa te zato pita da odabereš jezik.

Odi u Config->Controllers->Plugin settings i podesi gamepad.

Btw: Koju verziju emulatora imaš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 13:15 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ps2 emulator

ja imam ovu verziju emulatora:pcsx2 0.9.8

nisam shvatio što da namjestim,ja imam joystick

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ps2 emulator

Da ali emulator "ne zna" da ti imaš PS1/PS2 gamepad, X ti je možda tipka broj 4.

Odi na Pad 1 i mapiraj tipke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Alkaline kaže...

Da ali emulator "ne zna" da ti imaš PS1/PS2 gamepad, X ti je možda tipka broj 4.

Odi na Pad 1 i mapiraj tipke.

da ali svaku tipku kaoju ja stavim je na Button 9. Kako to promijeniti?

15 godina
Ps2 emulator

Hm, možda ti je tipka 9 stalno pritisnuta. Odi u game controller settings (Devices and printers->USB Gamepad->Game controller settings->Properties) i provjeri ispravnost gamepada.

Edit: Sad vidim da imaš WinXP. Ta opcija ti je u Control Panel-u.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 14:29 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Alkaline kaže...

Hm, možda ti je tipka 9 stalno pritisnuta. Odi u game controller settings (Devices and printers->USB Gamepad->Game controller settings->Properties) i provjeri ispravnost gamepada.

Edit: Sad vidim da imaš WinXP. Ta opcija ti je u Control Panel-u.

je, bila je ta tipka 9 (dodatna tipka) upaljena cijelo vrijeme. Hvala.

13 godina
neaktivan
Ps2 emulator

evo igran tekken 5 ali iman 6 fps-a hehehheeeh. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ps2 emulator

Može neka pomoć oko ovog emulatora?

Imam PCSX2 0.9.8.

Sve šljaka, sve stavio, pluginovi, bios...ali igre kad pokrenem, ekran mi TITRA, kad počnem igrati imma neke vertikalne linije koji mi dijele ekran...imam osjećaj koda sam na eyefinity s 8 monitora kad gledam u to.

Ekran titra, artefakti se pojavljuju, zvuk je usporen, a sve se vrti u 60FPS-a.

Prbao sam sve postavke mijenjati i kombinirati, druge grafičke pluginove, nikad ne pomaže.

Imam Phenom II X4, nVidia GTX 460 i 4 gb ram, vrti se na Win7.

Npr. emulator za PS1 radi savršeno, od grafike do zvuka.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice