Probao sam samo GT4 s pcsx2 i ne radi :( Najbolje je ipak imati plejku
aha, LOL, nisam vidio, hvala na informaciji
ma okani se emulatora. 50% igrica neozes upalit i ako ih upalis triba ti pila od pc-a
Ja imam Pcsx2 Emulator i odusevljen sam njime.
Evo ti par savjeta za igranje.
1. Ocekuj dosta muka cim skines emulator pogotova sa biosom i pluginovima i njihovim konfiguriranjem)
2. Ne ocekuj da ce ti radit igre tipa Gran Turismo, Medal of Honor i takve igre sa brzim gameplayem i grafikom.
3. Ja igram FFX i RPG-ove uglavnom pa mi rade vecina igri na 100% fps
4. Moras imat jako ali stvarno jako dobar procesor za emulator.
P.S. Sretno :)
Pcx2 je najbolji, istina.Ali konfigurirati ga na zadovoljavajući naćin je za početnika prava crna magija.A i sam emulator treba šenstiuma, sranje, pokrenuo sam doma Fight night 3 i nisam mogo dobiti više od 45 fps-a da se koknem, a treba ti barem 60 ako ne želiš "plivanje kroz vodu".Jedino od fajteva mi je dobro išlo je bio takken 3, ko na plejki.
Jel na emulatoru rade igre s jedinice.
I gdje da nađem bios, zašto ne dođe s programom?
pa valjda je quad core 2.4 Ghz dovoljno jak za taj oh tako strasni emulator
pa valjda je quad core 2.4 Ghz dovoljno jak za taj oh tako strasni emulator
Probao sam na Crash Team Racing i ne radi
Za ps1 igre mi najbolje radi: ePSXe.
Meni bi radio da imam pixel shader 2.0. Imam 1.4 (ne rugajte se)
Jel se moze god of war 1&2 igrat na emulatoru
Da, ali ti performanse ovise o tome koliko ti je jak kompjuter.
http://www.emucr.com/search/label/PS2/
Tu si skini najnoviju verziju emulatora (pcsx2) te si nabavi bios file i stavi ga u bios folder.
Nakon toga pokreni program i pokrenuti će ti se wizard za konfiguriranje emulatora i to ti je to.
Ja osobno igram Super robot wars igre (alpha 2, alpha 3, Z, MX, Original Generations, Original Generations Gaiden,.....) koje mi sve rade na 60 fps-a te sam probo Sd gundam g generation wars koji isto radi na max.
Ako ti nesto nije jasno samo odi na službene stranice emulatora ( u google upises pcsx2) i pročitaj si guide.
oprostite sto smetam al imam jedno pitanje, prijatelj me danas pitao da mu prodam mem. karticu a neznam koja joj je cijena pa dali netko zna kolika je cijena polovne mem. kartice 8mb za ps2
oko 50kn...
sta je vaznije da bi mi igre na ps2 emulatoru radile bez stekanja (GTA Vice City Stories mi trenutno steka, kao i ostale igre), imam solidan pc, ali uskoro cu ga nadograditi, dali je vaznija graficka ili procesor u ps2 emulatoru za povecat fps???
Procesor. PCSX2 je jako dugo bio "dual-core optimised only" ali sa zadnjim verzijama što više jezgri to bolje.
sta je vaznije da bi mi igre na ps2 emulatoru radile bez stekanja (GTA Vice City Stories mi trenutno steka, kao i ostale igre), imam solidan pc, ali uskoro cu ga nadograditi, dali je vaznija graficka ili procesor u ps2 emulatoru za povecat fps???
Odi pod config, emulation settings pa u tom tabu dolje desno klikni na present i pomiči slajder od 1-6 i vidi s kojom ti postavkom najbolje radi. God of war 1 i 2, MGS 3, Front Mission 5 (koji je strašno dobar) rade bez problema. Bez opcije 5 ili 6 nisam mogao dobiti optimalan broj FPS (čitaj 50+ za pal ili 60 za NTSC).
Zašto mi na svakoj igri kojoj upalim piše Select language i dalje nemogu , pritišćem X ali svejedno neće.
Meni se čini da ti nisi podesio postavke u BIOSu, pa te zato pita da odabereš jezik.
Odi u Config->Controllers->Plugin settings i podesi gamepad.
Btw: Koju verziju emulatora imaš?
Da ali emulator "ne zna" da ti imaš PS1/PS2 gamepad, X ti je možda tipka broj 4.
Odi na Pad 1 i mapiraj tipke.
Da ali emulator "ne zna" da ti imaš PS1/PS2 gamepad, X ti je možda tipka broj 4.
Odi na Pad 1 i mapiraj tipke.
da ali svaku tipku kaoju ja stavim je na Button 9. Kako to promijeniti?
Hm, možda ti je tipka 9 stalno pritisnuta. Odi u game controller settings (Devices and printers->USB Gamepad->Game controller settings->Properties) i provjeri ispravnost gamepada.
Edit: Sad vidim da imaš WinXP. Ta opcija ti je u Control Panel-u.
Hm, možda ti je tipka 9 stalno pritisnuta. Odi u game controller settings (Devices and printers->USB Gamepad->Game controller settings->Properties) i provjeri ispravnost gamepada.
Edit: Sad vidim da imaš WinXP. Ta opcija ti je u Control Panel-u.
je, bila je ta tipka 9 (dodatna tipka) upaljena cijelo vrijeme. Hvala.
evo igran tekken 5 ali iman 6 fps-a hehehheeeh. Hvala!
Može neka pomoć oko ovog emulatora?
Imam PCSX2 0.9.8.
Sve šljaka, sve stavio, pluginovi, bios...ali igre kad pokrenem, ekran mi TITRA, kad počnem igrati imma neke vertikalne linije koji mi dijele ekran...imam osjećaj koda sam na eyefinity s 8 monitora kad gledam u to.
Ekran titra, artefakti se pojavljuju, zvuk je usporen, a sve se vrti u 60FPS-a.
Prbao sam sve postavke mijenjati i kombinirati, druge grafičke pluginove, nikad ne pomaže.
Imam Phenom II X4, nVidia GTX 460 i 4 gb ram, vrti se na Win7.
Npr. emulator za PS1 radi savršeno, od grafike do zvuka.