Prototype [PC, XBOX 360, PS3]

poruka: 371
|
čitano: 68.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Prototype [PC, XBOX 360, PS3]

Ali možeš napraviti stealth transformaciju s bilo kojim vojnikom i samo uzmeš njegovo oružje...

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
16 godina
neaktivan

Ja sam na naj glavnom i nikako da ga pređem.Viče Nije sam on tezak nego mu ne oduzmem dovoljno. A to mu moram jer mi za nekoliko minuta pocne teci vrijeme. Ali stvarno malo vremena daju, 1:45. I sad nikako da ga ubijem u to vrijeme.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve kaj vidiš na tom brodu na kojem se krešete hići na njega i koristi svoje njbole napade(kao što rekoše koristio sam blade (  space pa desni )).

16 godina
neaktivan

Nisam igrao cili dan prototype jer sam izzivciran od ovog zadnjeg pokusaja. == Toliko mu je bio zivot! I bas iden bacit na njega helic on devastator attack, ali ja sam bio preblizu njega i ubio me. Ma j**en ti!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam ti njega ubio na malo smješan način. Nisam koristio ništa od shapeshifting oružja i oklopa nego sam kupio rocket launchere i gađao ga time. I onda sam ga gađao helićima, raketama, municijom i bilo čime što mi je palo pod ruku i tako ga ubio. Namigiva

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mogu reći da je ovo jedna od najglupljih igara koje sam ikad pokušao igrati.

Bez uvrede ikome, ukusi se razlikuju, ali ovo cu izbrisati DoD 5220.22M standardom s diska.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Bili taj prototype radio na ovoj konfi?

1GB of ram

256mb graficka

i procesor 2.0GHz

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:05 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Bez uvrede ikome, ukusi se razlikuju, ali ovo cu izbrisati DoD 5220.22M standardom s diska.

Drago nam je da si podijelio svoje nadasve argumentirano i strucno obrazlozeno misljenje sa generalnom populacijom.

*facepalm*

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:54 (Yuri).
17 godina
neaktivan
Yuri kaže...
Elles D. kaže...

Drago nam je da si podijelio svoje nadasve argumentirano i strucno obrazlozeno misljenje sa generalnom populacijom.

*facepalm*

LOL

17 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...

Bili taj prototype radio na ovoj konfi?

1GB of ram

256mb graficka

i procesor 2.0GHz

Ram ide , grafa (grafe od 256 se razlikuju) , a zbog proca nikako nemože .

Moj frend je pokušao igrati na  2.7 procu ,  1 gb i nešto rama i ati 2600 xt i kaže da je štekalo ko ludo (najmanji detalji).

Yuri kaže...
Elles D. kaže...

*facepalm*

Lol . Pre dobro si mu to reko :) .

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 13:51 (WItcher).
17 godina
neaktivan

Evo, igram malo, nisam stigao više i mogu reći da mi se igra jako sviđa. Nekima je to dosadno, ali uvijek sam mrzio sandbox jer ne možeš raditi upravo ovo što Prototype pruža.

EDIT:

S ovom konfom igram sve na high, AA na 4, ali malo šteka.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 13:53 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Što se tu ima podjeliti? Nije mi želja niti odgovarati ljude od igre nije je promovirati. Za razliku od tebe, nemam ambicija soliti ljudima pamet.

Tko želi, neka je instalira i proba - pa neće valjda slušati tamo nekoga yurija.

Tebi je igra super - a meni je smeće - EOD.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Nece valjda slusati ni nekog Ellesa. :)

Ako se ne zeli promovirati ili odgovarati ljude od necega, onda se nista ne pise, ne?

Nije logicno? Ili ovakvi neobrazlozeni i dramaticni verbalni proseri spadaju u neku drugu kategoriju osim: "srat cu po necemu, cisto zato da serem po necemu"?

Osobni ukusi su jedna stvar.

No ako se nesto popljuje i kaze "glupo!!1" u stilu nekog klinca od 12 godina, valjda ima smisla da se to i obrazlozi.

A pretpostavljam da nisi klinac.

U suprotnom se nemoj cuditi sto netko ima lose misljenje o tvojem losem misljenju.

Valjda ces skuziti sto zelim reci. Stvar misljenja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 17:35 (Yuri).
17 godina

Normalno da neće - kao što sam rekao, neka instaliraju i probaju.

Ja jesam i pročitao si moj zaključak.

I ne želim trošiti ništa više riječi na tu igru - jednostavno nije moj tip igre. Svi vi ostali koji uživate u njoj - želim vam gomilu zabave - i nadam se da ste kupili originale.

Da je moj tip igre, možda bih napisao stranicu ipo o svim lošim detaljima i mojim očekivanjima i razočarenjima - ali kako nije, neću :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 17:44 (Elles D.).
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Da je moj tip igre, možda bih napisao stranicu ipo o svim lošim detaljima i mojim očekivanjima i razočarenjima - ali kako nije, neću :)

Mhm. Da. Bitno da si napisao da je toliko losa da ju brises sa harda odmah.

A i vec si samim time potrosio rijeci na igru koja nije po tvojem ukusu.

Kao sto rekoh, proser kao takav.

16 godina
neaktivan

Otišli ste u offtopic, možete očekivati žute stvarčice........

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vidim razlog zasto bi rasprava o izjavi vezanoj uz samu igru bila offtopic.

I ne vidim da si ti mod, pa se pitam zasto tu pokusavas ispasti djeljitelj pravde.

Modovi znaju sto i kako trebaju, pa neka dijele sto zele, drugi ljudi to ne moraju napominjati.

No da. Zanima me, kakva je situacija sa podrskom za gamepade u PC verziji Prototypea?

Ima itko probleme sa konfiguriranjem kontrola na gamepadima?

16 godina
neaktivan

ja imam rumblepad 2 i nikakve probleme nemam

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolko vam je trebalo da prođete igru? Ja sad s tenkom moram spasiti Karen Parker. Kolko sati mi preostaje nakon toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jos si u prvoj cetvrtini igre, ako se ne varam.

Meni je trebalo okruglih 10 sati, s tim da sam se ja dosta zajebavao sa Consume i War sporednim misijama i klao se po bazama/hiveovima.

Mislim da ti ostaje jos kojih 5 sati, ovisno o tome koliko ces vremena uloziti u sporedne misije i unistavanje hiveova/baza radi skupljanja EP-a za skillove.

16 godina
neaktivan

malo je igrica zamršena (ne teška) , i nije da baš previše uživam u njoj. Trebalo je napravit da imaju pravi kombo potezi i sl. Sa veće zgrade kad skočiš možeš preletit pola grada sa kombinacjom shift i space + upgrade glider i jump

x2 5000 2gb800 xfx8600gt512

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nah, igra mi i nije toliko epic koliko sam naslinio od frendove priče XD. Prije 3 dana sam ju prešao tako da mi se više neda ni igrati baš. Otključao sam sve moguće osim par moći, ali i one će pasti nakon ispita. Imam još nekih stotinjak pickupa za nać i one running misije preć :/

Igra mi je tipični Spiderman. Inače sam velik fan američkih stripova, tako da svaku comic igru igram, a Spiderman mi je na vrhu ljestvice. Cijela igra mi se čini kao jedna ogromna permutacija Spiderman:The Web of Shadows. Onak, i moći i priča i freeroam i sve. Tko je igrao zna. Naravno, ima malo veću dimenziju i prezentaciju, ali to je to.

Don't get me wrong, igra mi je super zabavna iz razloga jer nema previše moralnog implicanja, nego onak, odmah znaš da nisi baš ni good guy, ni bad guy - niti te to opterećuje. Čisto ubijaš sve ispred sebe. Priča je ok, ali ne više od toga. Djeluje mi nedovršeno i nekako forsana. Zadnji boss je jako slab. Jedini boss koji mi se svidio je Elizabeth Green (možda zbog toga jer nisam otkrio Devastator moći kad sam igrao protiv nje, pa je bila dosta teška za ubiti).

Igra daje dojam nečeg novog jer (anti) "heroja" kao što je Alex nismo još vidjeli u stripovima (do sada - strip je izašao nakon igre). Sve u svemu, zabavna igra za razonodu.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prototype [PS3] problem

priča se da igra na ps3-u ima nekih problema...da se ne želi instalirati.

je imao netko tih problema??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam zapel na misiji gdje mi onaj virus oduzme sve moći, pa me neki doktor šalje ispred nekog hivea gdje moram uništiti sva vozila. Prije toga moram ukrasti tenk, ali kad s njim uništim 2 tenka me ostali srede. Ne bi bilo tak teško da imam stare moći i da me ne naganjaju oni hunteri! Kak ste taj dio prošli?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 16:29 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Sad sam zapel na misiji gdje mi onaj virus oduzme sve moći, pa me neki doktor šalje ispred nekog hivea gdje moram uništiti sva vozila. Prije toga moram ukrasti tenk, ali kad s njim uništim 2 tenka me ostali srede. Ne bi bilo tak teško da imam stare moći i da me ne naganjaju oni hunteri! Kak ste taj dio prošli?

Ne uništavaj.Ulazi u jednog po jednog.

Ja sam koji jesam.
17 godina
neaktivan

Ipak sam prošao to. Prvo sam sredio Blackwatch vojnike s raketama i dalje je bilo jednostavno. Mogao sam hijackati bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo prosao sam prototype jos prekjucer :D Nije mi se dalo free roamat, a i nisam htio da mi bezveze zauzima 7 gb pa sam je izbrisao. Ali sve u svemu igra je dobra.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad sam došel do Elizabeth Greene. Sad moram onog Huntera srediti -.-' Kak ste njega pobjedili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako se kupi oružje? I uzeo sam onaj štit kao prvu moć, ali kada ga izaberem nemogu ga koristiti :s.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aerendyl kaže...

Kako se kupi oružje? I uzeo sam onaj štit kao prvu moć, ali kada ga izaberem nemogu ga koristiti :s.

Esc -> Upgrades.

U životu prolazi samo vjeran pas...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice