Prototype [PC, XBOX 360, PS3]

poruka: 371
|
čitano: 67.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Prototype [PC, XBOX 360, PS3]
WItcher kaže...

Igra je postala super.

Jest da su misije sve tipa kolji i uništi ali ej to zabavno.

Nisu mogli staviti crysis grafiku jer ovdje je toliko veliki grad toliko ljudi i eksplozija,vozila,krvi...

meni nikako ne radi zvuk u igri... znaš možda u čemu je problem
screenshot screenshot
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 11:16 (leo_819).
16 godina
crack? xD...probao igru na najjacem radi bez stekanja..sam pomalo je dosadna..al svejedno nije losa igra :)
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
WItcher kaže...

Igra je postala super.

Jest da su misije sve tipa kolji i uništi ali ej to zabavno.

Nisu mogli staviti crysis grafiku jer ovdje je toliko veliki grad toliko ljudi i eksplozija,vozila,krvi...

meni nikako ne radi zvuk u igri... znaš možda u čemu je problem
 Katastrofa.
Preko nekoliko ljudi po forumima javlja da im zvuk ili ne radi ili nije čist...
Čak nema ni pravila.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Ja sam skinio prototype, ali jos samo moram saznati kako cu instalirato s daemon tools.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Living.Dead kaže...

Ja sam skinio prototype, ali jos samo moram saznati kako cu instalirato s daemon tools.

mozes i winrarom... stvarno neznam što je s tim zvukom, možda jer je piratska :/
i još jedna stvar, neznam kako da pređem onu misiju kad moraš doc do nekog apartmana od neke žene... zaboravio kako se zove, uglavnom nigdje na mapi nije označen, a neki helikopter leti uokolo kojeg nikako nemogu skečit ni sa čim...
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 12:08 (leo_819).
17 godina
neaktivan
Nema veze sa time.

Sve je prepuno ljudi sa originalima koji imaju isti problem.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina

Zna li tko jel bi mi radilo na laptopu?

Core Duo T2050 1.6GHz, 2GB DDR2, mobility x1600 256mb

A na kompu?

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GeForce kaže...

igra me jakooooo podsjeca na assasins creed iako je puno igrivija...meni radi na max, 4x aa bez trzanja...

Kako ti ne bi radila s takvom konfom.
Uskoro nabavljam igru pa javljam dojmove.
17 godina
GeForce kaže...

igra me jakooooo podsjeca na assasins creed iako je puno igrivija...meni radi na max, 4x aa bez trzanja...

hm najbolje da ti sa tom konfom trza, gle cuda i meni isto tako radi LOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 12:25 (toxic).
17 godina

Svaki čovjek ima drukčiji problem .

Eto ja nemam nikakvi problem.

Zvuk normalno radi.

AAAAAAAAAAAA što se tiće dosade pa baš i nema jer svaki put si dodam neki novu moć pa je siprobavam na nevinim civilima :).

I dobro mi je kaj moraš puno tipki koristiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 14:06 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam error, znam da vi koji ste skinili igru skinili ste od razora 1911, i ja sam i sad kad crackam niti mi uđe pise mi onaj send i dont send error. Jeli iko zna??!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prešo igru i nije loša isplati se igrat

I ja sam iz prve mislio da mi zvuk ne radi ali treba dosta jako pojačat pa se čuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

JA imam igru isto od razora 1911 i nema nikakih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igricu upravo skidam i jedva cekam da je uvatim playati ,izgleda mi jako zabavna hehe

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
17 godina
PiZZaDox kaže...

Prešo igru i nije loša isplati se igrat

I ja sam iz prve mislio da mi zvuk ne radi ali treba dosta jako pojačat pa se čuje

Upravo to. I meni se nekako činilo pretiho.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

bože bože.ti očito nisi igrao assassina. a moj dojam je da je igra  sr*nje.  možda ja kako starim tako tražim nešto više od igara,da budu malo složenije ali ovo je Š.R.O.T.(to je samo moj dojam)
16 godina
neaktivan
Suvre kaže...
GeForce kaže...

bože bože.ti očito nisi igrao assassina. a moj dojam je da je igra  sr*nje.  možda ja kako starim tako tražim nešto više od igara,da budu malo složenije ali ovo je Š.R.O.T.(to je samo moj dojam)
 a gledaj nemoze biti grafika prefektna kad je tako veliki grad!a i jos je igrica za kozole.i nemozes  onda puno occekivati.tak oda meni je odlicna samo z bog gameplaya.
16 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Kaže minimum system requirments

Intel e7400/ azhlon x2 3800+

loool

e7400 je 3x jači od x2 3800+

Minimum System Requirements:
-Processor: Intel Core 2 DUO E4700/AMD Athlon 64 X2 3800+
-Memory: 1 GB
-Hard Drive: 8 GB Free
-Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7800/ATI Radeon X1800)
-Sound Card: DirectX Compatible
-DirectX: 9.0c
-Keyboard & Mouse
-DVD Rom Drive

upravo skidam igru na 64%mi je pa cemo vidjet kaj ce iz toga izac

e4700 ne 7400.

Prvi overclocker je bio Nikola Tesla.
17 godina
neaktivan

Igra je brutalna krvi posvuda :P

pogotovo kada 'upijes' zrtve 

Grafika je solidna ima lijepih efekata i dosta krvi :D

idem polako sa prelazenjem nevolim kad prodjem igru nabrzaka a neznam tko je tko.

Procesor : AMD Athlon64 X2 4800+ BOX Matican ploca : MB Gigabyte M57SLI-S4 Memorija : 4 x DDR2 1GB PC6400 (800MHz) Grafulja : XFX GF 8800 GTS, 640MB Hard disk : Seagate 160 gb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skinuo sam danas igru i igrao 2-3 sata i igra je super... Moram igrati na medioum i grafika je solidna. Došao sam do 4 misije ali sam dosta free roamo i išao po bazama u ubijao vojnike i obicne civile(free roam je jako zabavan). Ovo je jedna od boljih igara i mislim da nece otici u zaborav bar ne kod mene. Zvuk mi normalno radi. I jedna od boljih stvari mi je ono letenje po zraku, isto tako mi je dobro kada odeš do vojnika i shapeshiftaš se u njega(tipka f+tipka e) i onda hodaš po vojnoj bazi neopaženo.

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!

0 0 hvala 0
17 godina
Suvre kaže...
GeForce kaže...

Igra ni u kojem slučaju nije sranje.
Ali s obzirom da je bila jedna od onih igara koja bi trebala unesti novo u gaming svijet i od koje se očekivalo jako puno, da ispala je Š.R.O.T. 
17 godina

Igra mi izgleda obecavajuce, ne kao igra o kojoj cu razmisljati sljedece 2 godine trazeci metaforicke poveznice s stvarnim svijetom ( :D ), vec kao "neobavezna zabava"(lol), koljacina bez previse smisla. Upravo je "nabavljam", te me zanima je li sp3 (kod xp-a) zaista potreban, ili igra radi i s sp-om 2?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 20:46 (Rider on the Storm).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja igram igru i ok mi je... ono čisto da se izludujem poslije cod4... XD al jedino nikako da skužim kako da mi zvuk proradi... nemam pojma šta da radim.. naravno verzija 1911--XD ako možete pomoć slobodno me pm

0 0 hvala 0
17 godina

Zna li netko kako napraviti devastator attack? (imam critical mass)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmmm...evo baš dolazim s isprobavanja igre....

Moj dojam?

Ništa posebno. Zabavno na trenutke, puno moći i tih svarčica, kul je ići okolo po zgradama i skakati, ali to je to.....

Od priče ništa....svaka misija; pobij ove, ubi ove, uništi ovo, čak je jednom bilo i pobjegni :O

Igra je dobra za špilat kad se nema što raditi, ali ništa više......

Inače sve radi bez problema na max postavkama...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Zna li netko kako napraviti devastator attack? (imam critical mass)

moraš kupiti ground shaker ili tako nešto pod sekcijom combat da bi ti se otkrio devastator (koji naravno košta), prvi devastator ti je kad drmneš rukama u zemlju a šiljci iskoče, drugi je kad lupiš šakom o šaku pa izlete "zmije" iz tvog tijela, a treći još nisam otključao.Uglavnom moraš imati potpuno napunjeni health i critical mass da bi napravio devastator attack.
igra je fenomenalna, i što je više igraš to je bolja, jer na početku i nemaš neki arsenal, ali kako igra polako napreduje arsenal se povećava.Stvarno zabavno, i nije monotono.Naravno ako igraš igru kao "normalan" čovjek 1-2 na dan, naravno da dosadi kad je igraš 3 sata bez prestanka, kao i večina igara.A ova ekipa koja izjavljuje da igra i nije nešto posebno pričaju bez veze, ili je nisu igrali više od 3-4 sata.
Ne znam šta očekuju od kompjutorskih igara, valjda nekakvo duhovno nadahnuće, osjećaj lebdenja i euforije valjda, pa dajte ljudi to su samo igre, nije to dobar seks ili slično (iako nema ničeg sličnog).
Kad je bal, nek je maskenbal.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:24 (Baotica).
16 godina
neaktivan

Ja imam problem, znam da je mnogo vas skinilo od razora i instaliralo preko daemon tools, i ja sam. I meni poslije trazi crack no to nije bitno jer to znam. Odmah mi se poslije onda pojavi onaj send i dont send error. Stavit cu Screenshot, ali ne znam hoce li iz prve. Isti problem imam i za overlord, potpuno isti i od razora je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:21 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra ja loša. Čisti port sa konzola i to uništava gaming po ko zna koji put (sjetite se novog GTA). Loša priča, grafika i smo jurcaš okolo ko debil i sakatiš sve pred sobom. U New Yorku naravno. A možda je problem što sam neki dan završio Mass Effect pa su mi mjerila drastično skočila....Plač

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
ovaj crack što ti je došao sa igrom i nije baš neki, ja sam skinuo verziju od razora veličine 2.16 MB.Uglavnom, na windows 7 64bita sa crackom koji je došao sa igrom, istu nisam mogao ni pokrenuti.Eto
17 godina
neaktivan
Sova kaže...

Igra ja loša. Čisti port sa konzola i to uništava gaming po ko zna koji put (sjetite se novog GTA). Loša priča, grafika i smo jurcaš okolo ko debil i sakatiš sve pred sobom. U New Yorku naravno. A možda je problem što sam neki dan završio Mass Effect pa su mi mjerila drastično skočila....Plač

ma nema tu usporedbe, kruške i jabuke (grafiku na stranu)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice