evo, stavio samo najnovije drivere i igra radi na rezi 1280x1024 na medium bez trzanja...evo par screenova..
Nije grafika na screenovima nešto jer je stavio na medium
Budem ja onda na high!
Siiineee mili ona elizabeth je bila teska. Trebalo mi je skoro 1 sat da je ubijem, tek kad je dosla vojska s tenkovima malo sam to ubrzao. Ali vraski je mala opaka. :P
A ček dok vidiš misije poslje .
Ubit ćeš se od posla.
Znam, sad sam dosao do jedne gdje moram raznit tvornicu onog nekog plina. Pre zahtijevno je jer ja idem malo po malo i ima previse naoruzanja tamo. Koliko otprilike ima jos misija od elizabeth?
E upravo smo stali na na istom dijelu.
Sudeći prema zaraženoj populaciji nam baš puno do kraja .
Uh .
Još samo 2 misije do kraja .
Kako ste prešli onu smrdljivu elizabetu? Koju taktiku koristiti (prije nego dođe vojska) ??
Negdje bi ti tuda bila koja puska ili na kraju ulice koji vojnik s puskom, onda je samo pucas i kad ne budes imao vise pusaka samo je gađas s autima. Zatim dođe vojska i odmah ulazi u tenk i rasetaj je, ali ignoriraj one huntere, pucaj je sve dok ti ne uniste tenk i onda kolji okolo za zivot dok ti ne dođe novi tenk. Tako sam je ja.
E ista taktika kao i moja.
A još kad helić poberem .
Evo prošao sam igru za ok o 10 h.
Sve u svemu super igra.
E ista taktika kao i moja.
A još kad helić poberem .
Evo prošao sam igru za ok o 10 h.
Sve u svemu super igra.
Prvo sam probao helićem ili tenakom al inisam uspio.
Zatim sam uzeo onaj štit s kombinacijom one moći koje zdanju dobiješ (onaj mač kao ) i onda sam space i desni da se zabije u ta vrata i odmah su gotova.
To je po meni najlakši način, bil sam gotov u roku od oko 45 sek :).
Zatim sam uzeo onaj štit s kombinacijom one moći koje zdanju dobiješ (onaj mač kao ) i onda sam space i desni da se zabije u ta vrata i odmah su gotova.
Koja je to misija??? Ja sam odmah iza elize. Moram razbiti 8 nekih tamo kutija(ili sta su vec).
Koja je to misija??? Ja sam odmah iza elize. Moram razbiti 8 nekih tamo kutija(ili sta su vec).
Ja sam ti to išao jednu po jednu, ali sam prvo consumao sve vojnike u bazi, pa sa rocket launcherima ih uništavao. Malo sam se zezao i puno mi je to vremena oduzelo.
BTW kao da rješim dvije misije poslije te sa bloodtoxom? (ona kad moraš razvaliti bazu)
:)
Čista destrukciaj.
Tamo ti je tenk negdje i rokaš iz njega(tak osam ja ).
A možeš i sa bazukama (na zgradama su vojnici s njima )
:)
Čista destrukciaj.
Tamo ti je tenk negdje i rokaš iz njega(tak osam ja ).
A možeš i sa bazukama (na zgradama su vojnici s njima )
E tnx, baš su dobro došli likovi s bazukama. Tak sam prešao i ono s Taggart tenkom. Sad sam kod Supreme huntera i nemam više živaca danas da ga sredim. Možda sutra.
EDIT: Napokon prešao. Ufff, što sam se namučio. Na kraju sam bossa sredio letećim helićima i s dva devastatora. Bez oružja. Koliko sam primjetio, kada se završi igra možeš raditi što hoćeš ali ne možeš u potpunosti srediti vojsku kao što možeš infectede.
Je li naj naj naj zadnji glavni onaj general kada se pretvori u supreme huntera??? Ako je daj molim vas recite dobar nacin da ga pobjedim! Znam da ga treba gađati s onim raketama i helicima, ali uvijek mi ponestane vremena na kraju. Molio bih za vas savjet. :)
Da to mi je glupo ,kad uništim vojnu bazu onda se nakon nekoliko vremena stvori ponovo.
Inače sam na zadnjoj misiji napravio 10 bilijuna štete i to mi je rekord ?
Koliki je kod vas rekord nanjete štete ?
Evo, ja sam nabavio igru. Inače ne volim sandbox previše, ali kad imaš razorne moći.... Još nisam počeo s igrom, dojmove javim kasnije.
Evo i ja počeo igrati igru i superiška je ali sam malo zapeo na početku gdje treba uništiti onu zgradu(HIVE) što izbacuje monstere te moram nekako doči do helikoptera na nekoj zgradi?
Obišao cijeli grad skačići po zgradama ali to nenađem da mogu proči dalje.Pregledao trailere sa You Tube-a ali nikako to da nađem i prijeđem.
Gdje se to nalazi i kako obaviti tu misiju?
Konzumiro sam u jednoj bazi zapovjednika i ušao u drugu gdje sam konzumirao onog sa kacigom te izašo van i sjeo u tenkić poubijo hrpu svega što se kreče i napunio se kojekakvim močima ali misiju nisam prošao.
Molim pomoć ili da nekako preskočim taj dio(ako je netko voljan poslati mi svoje sejvove) jer nemam više živaca tražiti izlaz.
Hvala na savjetima i pomoći.
E ljudi igro igru jucer cjeli dan i danas, igra je meni 8/10, odlicna je, akcija, malo dosadi kad je duže igrate pa opet poslje zabavna, pogledajte stavio sam nesto videa na stranicu od mog profila na xfireu.
My profile!(klik...)
Evo i ja počeo igrati igru i superiška je ali sam malo zapeo na početku gdje treba uništiti onu zgradu(HIVE) što izbacuje monstere te moram nekako doči do helikoptera na nekoj zgradi?
Obišao cijeli grad skačići po zgradama ali to nenađem da mogu proči dalje.Pregledao trailere sa You Tube-a ali nikako to da nađem i prijeđem.
Konzumiro sam u jednoj bazi zapovjednika i ušao u drugu gdje sam konzumirao onog sa kacigom te izašo van i sjeo u tenkić poubijo hrpu svega što se kreče i napunio se kojekakvim močima ali misiju nisam prošao.
Molim pomoć ili da nekako preskočim taj dio(ako je netko voljan poslati mi svoje sejvove) jer nemam više živaca tražiti izlaz.
Hive uništi s nekim tenkovima koje nađeš u blizini ili bacačima raketa koje pokupiš od vojnika. Uvijek možeš i aute bacati.
Hive uništi s nekim tenkovima koje nađeš u blizini ili bacačima raketa koje pokupiš od vojnika. Uvijek možeš i aute bacati.
Tak je .
Helić uskoro nebuš dobil.
Koliko ste presli igru, ja igram 2 dana i dosao sam, hm.. aj vi recite prvo da se mogu orjentirat!
:D
Igru sam prešao u nekih 12 sati, sad igram free roam dok mi ne dojadi. Sad me onaj strike force već živcira - uvijek dođe 3 helića i samo raketiraju ko blesavi.
Igru sam prešao u nekih 12 sati, sad igram free roam dok mi ne dojadi. Sad me onaj strike force već živcira - uvijek dođe 3 helića i samo raketiraju ko blesavi.
Aha i mene, ja sam sad dosao tamo negdje bio sam spasio Sestru, pa neznam sad tocno ni ja sta, al zivcira me kad me gađaju sa raketama!
Strike teamu je najlakše pobjeći da se sakriješ u neku uličicu ili među masu ljudi i transformiraš se. I mene su živcirali.
Najgre dok mi dojud helići , tenkovi i bazukaši.
Samo kaj se dignem od jednog pogotka evo sljedeče rakete i tako ....
Onda se vinem u zrak i pokupih helić i kreće kilanje.
Dobro mi je dok dobiješ Armor i onda brzo trčanje a ljudi lete u zrak.
Dobro mi je i kod Whipfista kad stisnem lijevi pa desni i onda onako ljudski trup prepolovim na par dijelova . :)
Strike teamu je najlakše pobjeći da se sakriješ u neku uličicu ili među masu ljudi i transformiraš se. I mene su živcirali.
Aha, ja bi usao negdje među zgrade a prije toga bi uzeo tjelo od nekog covjeka i samo se tamo promjenio unj, samo nesmješ izvadit nikakvo oruzje jer odma ce te pocet hvatat!