ja sam ffb na svom fanatecu podesavao na volanu koliko sam jako htio. moguce da i u postavkama igre ima isto
Sa volanom sam zadovoljan, sav je plastičan, ali je čvrst, papučice nisu neke...
Sad mi samo u project carsu ne radi FFB tj. jako je slab. Kakve bi trebale bit postavke?
Da za papucice sam ti rekao da nece biti neke no volan bi mogao biti ok a sto se tice ffb to mi je stvarno cudno jer mislim da je vecini bio pre jak tj svi smo spustali umjesto dizali,bar koliko su mi ti decki rekli a i kod mene je bilo tako.Recimo meni je u profileru 75 a u postavkama tire force 60..Pogledaj malo na forumu od PCars ima li sto o tom volanu,ja cu sutra pogledat,sada nemogu
ma nisi se ti zaigra nego nemaš di drugdi pisati...vecinu vremena pišemo odi o setupima... jbg to i je najbitnije u ciloj prici...meni konkretno triba ovo
http://www.ebay.com/itm/108004-Silver-Alum-Piggy-Back-Shock-Absorber-107mm-2P-RC-HSP-1-10-Off-Road-Truck/331715258339?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D88383d6fe61546ffa3980b731572e307%26pid%3D100033%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D331715258339
da bi to montira vako
http://s12.postimage.org/nms8m2m99/new.jpg
to su inace djelovi od rc autica...mislija san da ima to di u HR nabaviti da ne moram cekati
Ja sam uzeo ove dampere za svoje CSP2 pedale, s tim da koristim samo jedan umjesto onog originala, ali dolaze u paketu od 2 inace.
Mugen MBX7
Slozio sam ih sam, a mislim da sam vidio da ima vec slozenih isto.
Mada nije nešto teško, ima i neki manual.
U konacnici to izgleda ovako, nije moja slika, ali ovo je jedan frend sa drugog foruma i istu stvar smo uzeli.
http://s150.photobucket.com/user/davidmoxley123/media/Sim%20Racing/DSC_0346_zpsa8e3b853.jpg.html
On je uzimao i neke opruge jos, a meni nisu bile potrebne jer je damper dobar ionako.
A ima nekih i koji su uzimali Nixim opruge (GTEYE) za te dampere i kazu da je odlicna kombinacija.
Da za papucice sam ti rekao da nece biti neke no volan bi mogao biti ok a sto se tice ffb to mi je stvarno cudno jer mislim da je vecini bio pre jak tj svi smo spustali umjesto dizali,bar koliko su mi ti decki rekli a i kod mene je bilo tako.Recimo meni je u profileru 75 a u postavkama tire force 60..Pogledaj malo na forumu od PCars ima li sto o tom volanu,ja cu sutra pogledat,sada nemogu
Moguće da je to do piratske verzije, sad skidam original pa čemo vidjet. U Thrustmaster control panelu radi sve kako treba, tako da bi valjda trebalo i u igri. Iako mi i u dirt rally ne radi uopće ffb, a to imam original, doduše nisam se još pozabavio postavkama tamo.
Moguće da je to do piratske verzije, sad skidam original pa čemo vidjet. U Thrustmaster control panelu radi sve kako treba, tako da bi valjda trebalo i u igri. Iako mi i u dirt rally ne radi uopće ffb, a to imam original, doduše nisam se još pozabavio postavkama tamo.
thesekiman hvala.A vidi malo jer pak u Dirtu treba smanjiti za strasno nesto,na 25,30 negdje dosta toga inace je jako full barem kod mene a sad da bas ne radi me malo brine.Jel ima on firmwire upgrade mogucnost?
Vozi li se domaci prvenstvo u private lobbyma ili ne? I tko je zainteresiran voziti da se povezemo putem Steama pa napravimo schedual utrka sad za 12-ti mjesec.
Evo jedan HOT LAP @Sakitto GP jucer snimljen sa 3DOF PROSIMU simulatorom , i FANATEC opremom.
Jel netko narucivao sto sa zalem.es jer koliko vidim ne salju u HR?!?
Htio sam ovo naručiti jer vidim da jedino oni to imaju?
ovo ti mozda pase, pise da moze i g25
besplatna postarina za hrv
Paše al nije isto
ma nisi se ti zaigra nego nemaš di drugdi pisati...vecinu vremena pišemo odi o setupima... jbg to i je najbitnije u ciloj prici...meni konkretno triba ovo
http://www.ebay.com/itm/108004-Silver-Alum-Piggy-Back-Shock-Absorber-107mm-2P-RC-HSP-1-10-Off-Road-Truck/331715258339?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D88383d6fe61546ffa3980b731572e307%26pid%3D100033%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D331715258339
da bi to montira vako
http://s12.postimage.org/nms8m2m99/new.jpg
to su inace djelovi od rc autica...mislija san da ima to di u HR nabaviti da ne moram cekati
Ja sam uzeo ove dampere za svoje CSP2 pedale, s tim da koristim samo jedan umjesto onog originala, ali dolaze u paketu od 2 inace.
Mugen MBX7
http://www.ebay.com/itm/Mugen-1-8-MBX7R-Eco-86mm-REAR-SHOCKS-SPRINGS-SHAFTS-BOOTS-DAMPER-PISTONS-/331492026526?hash=item4d2e76e89e:g:hbEAAOSweuxWRCMs
Slozio sam ih sam, a mislim da sam vidio da ima vec slozenih isto.
Mada nije nešto teško, ima i neki manual.
U konacnici to izgleda ovako, nije moja slika, ali ovo je jedan frend sa drugog foruma i istu stvar smo uzeli.
http://s150.photobucket.com/user/davidmoxley123/media/Sim%20Racing/DSC_0346_zpsa8e3b853.jpg.html
On je uzimao i neke opruge jos, a meni nisu bile potrebne jer je damper dobar ionako.
A ima nekih i koji su uzimali Nixim opruge (GTEYE) za te dampere i kazu da je odlicna kombinacija.
izgleda predobro....sad je stvar sto ima masu kombinacija...ja bi stavio dva, tj napravio dva nosaća jer kako citam jedan ode u bananu nakon nekog vremena.
bili možda proda tog jednog, ako ti netriba, da vidim kako cu napraviti nosace?
također sam vidija da je lik napravija za v1 onu polugu na kvacilu ko na v2 pedalama? Da li znas jel ima di kakvo objašnjenje o tome ili da se negdi mogu naručiti djelovi za to..opčenito neke informacije o tome?
e i ako ko oce nek me doda na steam da se trkamo...DlxWrecker
postarina za istu stvar samo za g27 je bila 24,20E i paypal san platija oko 3evra...
vidim da si iz Zadra tako da primopredaja nebi bila problem ako bi uzimali od tamo
Ovo vec izgleda sve vrlo ozboljno,svidja mi se
Ovo vec izgleda sve vrlo ozboljno,svidja mi se
To bi se cak mozda moglo primjeniti i na g27..
To bi se cak mozda moglo primjeniti i na g27..
A ne ja bas sada gledam nove i mislio sam pitat sta mi preporucate,g27 cu prodat kad enkoder stigne.Gledam CSP V3 za sada,drugo jos nista nisam nasao slicno.Mozda T3PA PRO.Btw to nece bit sutra pa mi posalji ono za kocnicu kada stignes.Zanima li koga nasao sam conicle mod kod nas,tj dio od njega pa mozete kemijat ako zelite.Mozda ste znali za to do sad no ja nisam http://hr.rsdelivers.com/product/paulstra/512307/paulstra-conical-stop-30mm-512307-30mm-rubber-18j-70c-threaded-stud-55mm-15mm-6j-140dan-m8-conical-
Trebalo bi novu temu napravit da ne oftopicarimo ovdje ja mislim
poslat cu ne brini. conicle mod? poima nemam kakav je to mod...stavi koji link za to pa da pogledam.
ja nisan toliko iskusan pa da bi ti moga reci ali za sad sto san naša da mi se sviđa i što bi ja uzeo novo su protosimtech pt1. problem je samo sto shipping ubija
slazem se za temu samo nek je otvori neka iskusnjara
poslat cu ne brini. conicle mod? poima nemam kakav je to mod...stavi koji link za to pa da pogledam.
ja nisan toliko iskusan pa da bi ti moga reci ali za sad sto san naša da mi se sviđa i što bi ja uzeo novo su protosimtech pt1. problem je samo sto shipping ubija
A daje neki osjecj kao load cell,to je ubiti za t3pa pedale itd ali ima kombinacija svakakvih.Conical se pise ja mislim,krivo sam napisao.Btw sto se tice teme kontam se prebacit na cro sim racing za ove stvari.Ionako je kolega thesekiman admin tamo pa mogu puno naucit jer nisam ni ja iskusan niti puno u tome
A daje neki osjecj kao load cell,to je ubiti za t3pa pedale itd ali ima kombinacija svakakvih.Conical se pise ja mislim,krivo sam napisao.Btw sto se tice teme kontam se prebacit na cro sim racing za ove stvari.Ionako je kolega thesekiman admin tamo pa mogu puno naucit jer nisam ni ja iskusan niti puno u tome
nisan ja ni zna da postoji CroSim Racing
nisan ja ni zna da postoji CroSim Racing
Haha ni ja do pred 20min i naletim tamo na oglas da se prodaju CSP V2 pedale i nerazmisljajuci ja bi odmah kupio haha,samo da su odmah kod mene,da nemoram cekat kad ono oglas od prosle godine haha.Nisam ni provjerio jeli to to ni nista a ja bi kupio,bedak :) ugl CSP V3 mi odgovaraju no nisu jeftine,uf
Ne znam da li je netko od vas imao slične probleme ali ja se ovoga nikako ne mogu riješiti. Imam G27 i isključene apsolutno sve asistove u igri, sve na off ali kada vozim auto i ono se počne zanositi u krivini ili napravim piruetu, volan mi se sam otima iz ruke, okreće volan u kontru i kao da igra sama pokušava izravnati auto i staviti ga u pravu putanju. Imamm osjećaj da bi samo sa gasom i kočnicom mogao odvesti krug. To mi toliko smeta i kvari doživljaj da sam FFB potpuno izgasio.
Tako ti bude i na pravom autu kad se izvrtiš. Ne pokušava te to igra ispraviti nego je jednostavno fizika. Drži volan i ne puštaj ga.
Tako ti bude i na pravom autu kad se izvrtiš. Ne pokušava te to igra ispraviti nego jednostavno fizika. Drži volan i ne puštaj ga.
Odavno vozim auto i vjeruj mi da nije ni blizu
Ako nisi, probaj Dirt Rally po meni 100 puta bolji osjećaj u vožnji i FFB
meni za cca tjedan dana stize fanatec pa cu posuditi od frenda PC da vidim kako je online igrat pa cu onda najvj i kupiti, offline sam igrao dosta dugo i odlican je.
Ne znam da li je netko od vas imao slične probleme ali ja se ovoga nikako ne mogu riješiti. Imam G27 i isključene apsolutno sve asistove u igri, sve na off ali kada vozim auto i ono se počne zanositi u krivini ili napravim piruetu, volan mi se sam otima iz ruke, okreće volan u kontru i kao da igra sama pokušava izravnati auto i staviti ga u pravu putanju. Imamm osjećaj da bi samo sa gasom i kočnicom mogao odvesti krug. To mi toliko smeta i kvari doživljaj da sam FFB potpuno izgasio.
pogledaj slucajno steering assist da nije ostao upaljen,binaj tipku da si siguran da je ugasen.simptomi su slicni tome.btw taj assist je totalna glupost,mozda je to a gamepad
svi zele nissan GTR
developeri su svjesni toga (konstantno se spama sluzbeni forum s tim requestom)
mozda ga i bude uskoro..problem je licenciranje
btw 2 renaulta iz nadolazeceg DLCa dolaze sa 2 varijante nissan GTR motora (renault i nissan dosta suradjuju pa im nissan dopusta koristenje njihovih motora), tako da bar nesto..
svi zele nissan GTR
developeri su svjesni toga (konstantno se spama sluzbeni forum s tim requestom)
mozda ga i bude uskoro..problem je licenciranje
btw 2 renaulta iz nadolazeceg DLCa dolaze sa 2 varijante nissan GTR motora (renault i nissan dosta suradjuju pa im nissan dopusta koristenje njihovih motora), tako da bar nesto..
ja mislim da je renault vlasnik nissan-a sada
op! krivo...
https://en.wikipedia.org/wiki/Renault%E2%80%93Nissan_Alliance