Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Project CARS
Soldier977 kaže...

Definitivno se može složiti custom sjedalo. Najviše mi se sviđa ovo od Prodigyja 

Ja sam isto sam slagao, uzeo ovaj sic preko Ebaya koji ima podešavajući naslon, nije "školjka" sic jer mi ne paše zbog leđa, i sam složio konstrukciju, mislim da sam za materijal (cijevi) dao sve skupa 175,00 kuna. Malo rezanja, varenja i farbanja i to je to..

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 9:35 (thesekiman).
11 godina
neaktivan
77ari kaže...
Bacelj kaže...

u zadnje vrijeme igram GT3 i Prototype. imaju dobro kocenje! dobro i skrecu! 

Za GT3 moram skinuti DLC? Imam več 2 dlc instalirana, a za gt3 se mora platiti. Dali to mogu dobiti besplatno kao i ova 2 kroz igru?

koja dva si dobio besplatno i kako

11 godina
neaktivan
Project CARS

najvise me nervira u igri cim malo dotaknes ivicnjak kaze cut track moze l ise to ikako iskljucit cak i kad stavim penalties off nsita ne pomaze

a druga stvar zasto u multiplayeru prije nego udjes u lobby ne mozes vidjeti koje su postavke je li easy, hard, manual/automatic shifting itd nego saznam tek kad trka krene i onda moram izlazit

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 0:08 (Fele08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

http://store.steampowered.com/app/334773/

+ bespla auto srpnja je Audi A1 Quattro

pa nije besplatno ovaj dlc se placa, a nigdje ne vidim da psie a1 quattro da ima

12 godina
Fele08 kaže...
Fanu kaže...

http://store.steampowered.com/app/334773/

+ bespla auto srpnja je Audi A1 Quattro

pa nije besplatno ovaj dlc se placa, a nigdje ne vidim da psie a1 quattro da ima

DLC se placa, ali Audi A1 dolazi besplatno sa patchom..

11 godina
Project CARS

Meni se dogada jedan retardirani bug. Znaci odvozim kvalifikacije i cim pocinje utrka vec mi frajer govori da imam penalty sa sam prerano startao a nisam ni taknuo nista i moram prvi krug u boks. Evo u recimo zadnjih 15 online trka to mi se tri puta dogodilo. Da malo su pretjerali sa ovim cut track pa ako malo jace prodem po pasici odmah napise cut track.

igra ima par stvari koje mi ne odgovaraju ali je odlicna i bas ju igram sa gustom

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Meni se dogada jedan retardirani bug. Znaci odvozim kvalifikacije i cim pocinje utrka vec mi frajer govori da imam penalty sa sam prerano startao a nisam ni taknuo nista i moram prvi krug u boks. Evo u recimo zadnjih 15 online trka to mi se tri puta dogodilo. Da malo su pretjerali sa ovim cut track pa ako malo jace prodem po pasici odmah napise cut track.

igra ima par stvari koje mi ne odgovaraju ali je odlicna i bas ju igram sa gustom

nekad jednsotavno proklizem u zavoju nenamjerno ili me lik izgura i onda kaze cut truck, stvarno me to nervira nijedno vrijeme ne mozes postavit zbog toga pogotovo na tezim stazama tipa nurburgring ili california full

11 godina
Project CARS

Najgori scenarij online utrka startas medu prva tri i dolazi prvi zavoj lik te nabije u guzicu on produzi a ja dobim kaznu 5 ili 10 sekundi e onda poludim.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

stvarno igra ima glupih propusta, naprimjer kada odabirem stazu ne mogu da vidim vremena koja sam postavio na njoj i auta s kojima sam postavio nego moram ici na leaderboards pa tamo trazit po autima koja sam vozio( ko ce se sjetit nakon par dana sta je vozio) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fele08 kaže...

stvarno igra ima glupih propusta, naprimjer kada odabirem stazu ne mogu da vidim vremena koja sam postavio na njoj i auta s kojima sam postavio nego moram ici na leaderboards pa tamo trazit po autima koja sam vozio( ko ce se sjetit nakon par dana sta je vozio) .

rade na patchevima kojima ce ispraviti stvari na koje se ljudi najvise zale (cut track, AI, leaderboards)

12 godina
Project CARS

patch 3.0 notes (previse za copy paste)

http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?36676-Project-CARS-All-Platforms-Patch-3-0-Release-notes

od stvari koje bi vas mogle zanimati:

* New – Friends Leaderboards – players can now toggle between viewing ‘ALL’ and ‘FRIENDS ONLY’ on the leaderboards screen.

* Enhanced HUD and Telemetry tyre info system – players can now see in real time which tyre compounds they are currently using, what each tyre’s pressure is, and how much each tyre is worn.
* Enhanced Cut Track detection system – the system used to detect cut tracks is now far more accurate and 'fair'.

* Enhanced Weather system – all vehicles are updated with new window rain effects, featuring dynamic rivulets, much more realistic looking water drops, and wiper blade trail effects.

Many tracks were reworked to address specific issues where the cut track detection was either too loose or too strict. Players will no longer receive warnings for driving off track in the grass and other surfaces when not actually gaining time by doing so. The new system provides for scalability in strictness across game modes, to match real life application. The rules enforcement gets progressively stricter from Free Practice to Race to Time Trial.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 11:02 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Project CARS

koliko ima GB na ps4?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

koliko ima GB na ps4?

jos nije izasao, moraju cekati da sony/microsoft odobre

11 godina
neaktivan
Project CARS

kada igram free practice , odaberem stazu i vozilo i prikaze mi rekord te staze i rekord klase vozila koje odaberem, medjutim moje vrijeme nikako ne spasi tj ne prikaze ga. Niti sam sjekao stazu niti sam dobio cut truck upozorenje jednostavno kada odvozim krug i izadjem mojeg vremena nema. Jel to zato sto odvozim samo jedan krug tj probni(zagrijavanje guma) plus jos jedan. Trebam odvozit vise krugova da bi mi spasilo vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Project CARS

Po mojem iskustvu treba ti do 24 sata da tvoje vrijeme pise u leaderbordsima neznam zasto,uglavnom ovaj dio igre im nije bas dobro razraden.

danas vozim kvalifikacije na dubaju vozim se po ravnici i napise mi cut track mislim si ok zanemarit cu. Odvozim jos par krugova i startam 1 sa formulom a online. Krenem u utrrku i prvi krug na istom faking mjestu 5 sec penalti a nista nisam napravio.

ne kuzim jel do servera ili sam ja lud

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

izgleda da na free practice ne spasava vrijeme dok na time trial cim sam izasao spasilo mi je moje vrijeme i prikazalo na leaderboard

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS

imam čudan problem/bug u vezi ove igre...

kad klikem play na steamu, netom prije ulaska u igru - promjeni se wallpaper?! i to ne na onaj defaultni iz windowsa, već uvijek jedan te isti ironman wallpaper.

koji qrac? igra je original, kupljena ljetos na g2a, konfa je više nego dovoljna, vrti se windows 10, driveri za grafu updateani prošli tjedan...

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

skinuo mi se neki veci update da nije 3.0. Kako da vidim koja mi je verzija igre, takodjer sva vremena iz leaderboards su nestala ne smao moje vec sve prazno

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 6:58 (Fele08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Project CARS
HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

nestali svi leaderboards...

" Enhanced HUD and Telemetry tyre info system – players can now see in real time which tyre compounds they are currently using, what each tyre’s pressure is, and how much each tyre is worn.

gdje se ovo gleda : ... "and how much each tyre is worn."

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 15:05 (Fele08).
11 godina
neaktivan
Project CARS

zbog cega na time trial mi ne ide potrosnja goriva svako auto ima 5 l i ne trosi se a stavio sam fuel usage real. na utrkama i free practice se trosi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fele08 kaže...

zbog cega na time trial mi ne ide potrosnja goriva svako auto ima 5 l i ne trosi se a stavio sam fuel usage real. na utrkama i free practice se trosi

namjerno napravljeno kako bi svi imali iste uvjete

11 godina
neaktivan
Project CARS

takmicimo li se jos na time trial, moj prijedlog je MOnza a auto audi quattro a1

je li na time trial se ne moze otic u box, ja svaki put kad odem npr osteceno mi auto napravim izmjene i spasim, ali samo prodje kroz box bez da popravi stetu. Neki bug mozda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 9:47 (Fele08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

puno bolje izgleda novi efekt kise na vjetrobranskom staklu (podsjeca me na dirt serijal) i noci su sad puno tamnije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

vidio sam  negdje na pCars stranici kao ono ima face to face ili driver combat ne sjecam se sta je pisalo tacno , da se takmicis s prijateljem , kaze odes u driver network profile i odaberes time trial ali tamo te opcije uopste nema ima samo ono carreer, highlights itd, time trial ima samo na pocetnom meniju

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

moja vremena koja sam postavio na Monzi GP sa svim automobilima, vremena nisu nešto psoebno jer vozim na tastaturi volan mi pokvaren :(

u slucaju da se ne vidi dobro evo link : http://postimg.org/image/m5vmif3cn/

http://postimg.org/image/mmj7z1btf/

http://postimg.org/image/4l2z26y9d/

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 15:00 (Fele08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Jedna cijela trka sa kvalifikacijama.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 21:20 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Project CARS

wtf maloprije igrao, izadjem iz igre, nakon par minuta ponovo usao ali mi zablokiralo bilo, restartujem PC i udjem ponovo kad tamo sve mi obrisano sav progress u igri... ne mogu da vjerujem , moram ispocetka sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Project CARS

Još tjedan dana za kupnju PC2.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 8:04 (Chris_28).

0 0 hvala 0
14 godina
Koji je razlog da već sada kreću pripreme za PC2, dok je PC1 aktivan i igra se, dobivaju se zakrpe, i sl?
Optimizam je nedostatak iskustva.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice