Svaki igrac kojeg dovedes ima 10 utakmica da odigra a onda mu produzis ugovor pomocu GP-a, kad mu istekne ugovor bice ti info poslije utakmice u kojoj istekne. Ugovori za crne lopte su najcesce izmedju 2500-3500 GP-a.
Pro Evolution Soccer 2019 €7.50 -85% off with WINTERMADNESS code
Najpametnije ti je ostavit jedno 10k sa strane za ugovore i sastavit 2 ekipe sa 2 trenera igrat sa jednima i drugima...
Jedino što sam u 433, pa ima rejting 79 umjesto 86...pretpostavljam da za mijenjati formaciju moram dovesti novog trenera, zar ne?
Moras imati trenera koji ima AMF-a.
Ja postanem živčan ako nemam 50k minimalno u zalihama za ugovore
U MyClub za druge formacije moraš uzeti i nove trenere.
Igram piratsku igru offline s patchem i dovoljno mi se svidjelo da bi kupio igru, jel mi može netko reći kako to ide što se tiče liga, timova, igrača itd. što se dobije community patchevima, jel mogu igrati online igru i imati modificirano to sve?
Moze
Kupio sam skauta, 5 zvjezdica...kako bi ga sad bilo najbolje iskoristiti? Jel ga trebam kombinirati s drugim skautom ili kako?
Kupio sam skauta, 5 zvjezdica...kako bi ga sad bilo najbolje iskoristiti? Jel ga trebam kombinirati s drugim skautom ili kako?
Nemoj trošiti GP na skupe skaute, samo lagano izvlači iz tjednog agenta igrače, jedino ako te baš zanima neki specifičan igrač bez kojeg nebreš živjeti. U tom slučaju preporučam ti posjetiti pesdb.net gdje nakon što odabereš igrača kojeg želiš dofurati u klub staviš opciju ispod statsa "Show only 100% Combinations", tad ćeš vidjeti kombinaciju 3 skauta koje moraš imati i zajedno iskombinirati za tog igrača. Al opet to ti je skupi sport jer masivni GP za neke skaute se teško farma. Najbolji agent od kojeg možeš dobiti najviše kvalitetnih igrača je Euro Stars agent, ali od svakog agenta imaš šansu dobiti dobre igrače, 25k za tri igrača je bolje od 300k i više za neznam, CR7, jer u tih 300k dobiješ 36 random igrača od kojih jedan može biti i CR7, ovisno o agentu. Pogotovo na početku ti se ne isplati davat masne pare za skupe agente.
Moze
Pa kako online funkcionira ak su modificirani timovi i statsi? Jel to razdvoji u online igri?
Moze
Pa kako online funkcionira ak su modificirani timovi i statsi? Jel to razdvoji u online igri?
Normalno se konektujes i igras online, ja igram od pocetka myclub a imam sva tacna imena klubova, grbove, dresove itd. Neki patchevi mogu blokirati online ali to se uglavnom zna pa ces ih zaobici.
Nemoj trošiti GP na skupe skaute, samo lagano izvlači iz tjednog agenta igrače, jedino ako te baš zanima neki specifičan igrač bez kojeg nebreš živjeti. U tom slučaju preporučam ti posjetiti pesdb.net gdje nakon što odabereš igrača kojeg želiš dofurati u klub staviš opciju ispod statsa "Show only 100% Combinations", tad ćeš vidjeti kombinaciju 3 skauta koje moraš imati i zajedno iskombinirati za tog igrača. Al opet to ti je skupi sport jer masivni GP za neke skaute se teško farma. Najbolji agent od kojeg možeš dobiti najviše kvalitetnih igrača je Euro Stars agent, ali od svakog agenta imaš šansu dobiti dobre igrače, 25k za tri igrača je bolje od 300k i više za neznam, CR7, jer u tih 300k dobiješ 36 random igrača od kojih jedan može biti i CR7, ovisno o agentu. Pogotovo na početku ti se ne isplati davat masne pare za skupe agente.
Da, sad sam to i sam skužio da je baš bačen novac...
Nema veze, od agenta dobio Politana 2x i Perišića, prije toga odradio dva ranked meča, 1 pobjeda i 1 remi, da mi je netko prije tog remija ponudio neriješeni rezultat, prihvatio bih jer je lik s druge strane imao puno jaču ekipu, 5 zvjezdica, moja je 3...on je poveo 1-0 na samom početku, nakon mog prtljanja po obrani... nakon toga je krenula moja tika-taka, izjednačenje i revija promašaja prvo Falcaa, a potom i Bakambua.
Gameplay mi je brutalan, vraća me u dane legendarne pes 6-ice, igre od koje se nisam odvajao otprilike 3-4 godine...sjećam se razdoblja osnovne škole, 7 ujutro, stara me dolazi probuditi za školu, ja igram pes:
Ona: ''O pa ti si već budan!''
Ja: ''Nisam ni spavao!''
Ima nekih, trazi 4-2-1-3
Moze
Normalno se konektujes i igras online, ja igram od pocetka myclub a imam sva tacna imena klubova, grbove, dresove itd. Neki patchevi mogu blokirati online ali to se uglavnom zna pa ces ih zaobici.
koliko znam na ps4 kad igras online nista to patchirano ti ne prikaze nego sve ono ne licencirano kakva igra bude u originalu
Moze
koliko znam na ps4 kad igras online nista to patchirano ti ne prikaze nego sve ono ne licencirano kakva igra bude u originalu
Ja sam na pc-u a nisam znao da je drugacije na ps pa to nisam uzeo u obzir, my bad.
edit: na twitchu ima onaj lik pesep sto streama svaki dan, on je pa ps4 i sve mu je licencirano, koristi pesuniverse.
Ne prenosi se koliko ja znam. Kolega sa foruma ruya ima 2 accounta, full i lite i nema iste igrace.
Ne prenosi se koliko ja znam. Kolega sa foruma ruya ima 2 accounta, full i lite i nema iste igrace.
Nije istina, sve se prenosi. Jucer presao sa Lite na Full verziju na PS4 i svi moji igraci i treneri su tamo.
Kod kolege ruye je bilo specificno, jer je imao full igru za drugu regiju, a onda je presao na lite verziju za eu. Zbog toga nista nije mogao prenijeti.
Ja sam prosle sezone prodao svoju fizicku kopiju pesa, a kasnije skinuo lite verziju i zatekao u Myclubu sve sto sam u full igri ostvario u navedenom modu.
Imam nekih 600-injak coinsa, pa gledam koga da čekam, savjeti su dobrodošli.
Imam nekih 600-injak coinsa, pa gledam koga da čekam, savjeti su dobrodošli.
2 ili 3 puta dnevno, a zadnji dan u mjesecu se refresha svaki put kad udjes u 'hire manager'.
Kad odigras odredjeni broj utakmica moci ces trenere uzimati i za GP.
Dobri treneri su Simeone, Valverde, Guardiola, Klopp, Santos (ne znam jeli vise dostupan), Deschamps itd.
Santos mi je bio danas, ali sam probao igrati s Portugalom i nije mi se baš svidjelo...uzeo sam Titea i sad konačno mogu staviti sve raspoložive snage u ekipu...još malo chemistryja fali da to bude to.
Odradio sam i prvu utakmicu, stari Beckham kojeg sam dobio u bundleu me spasio golom s nekih 30-ak metara iz slobodnjaka u 118. minuti, ušao na penale koje sam izvukao u svoju korist, a budući da je bio jedan od onih challenge mečeva ili kako se već zovu, za pobjedu mi je u jato sletio Harry Kane.
P.S.
Tite je zvijer...u pet utakmica sam primio jedan gol.
P.S.
Tite je zvijer...u pet utakmica sam primio jedan gol.
Imas 3 taktike na raspolaganju i to ofanzivnu, defanzivnu i malo zescu ofanzivnu, koje mozes listati u bilo kojem trenutku tako sto ces stisnuti strelicu ka gore i malo duze drzati, nakon cega ce ti u donjem lijevom kutu blinkati da si prebacio na taktiku br. 2.