Portal 2

poruka: 490
|
čitano: 92.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
15 godina
Portal 2

imam problem sa dvojkom , igra se usred igranja iz cista mira ugasi , u cemu je problem ? nije vremenski ograniceno , nekad nakon 5 minuta nekad nakon 20 minuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portal 2

Ima problem sa drogom, CRACKheadu.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Portal 2
M_dipl. kaže...
athlon64 kaže...

imam problem sa dvojkom , igra se usred igranja iz cista mira ugasi , u cemu je problem ? nije vremenski ograniceno , nekad nakon 5 minuta nekad nakon 20 minuta

Vjerojatno imaš problem sa pregrijavanjem a ne sa dvojkom.

lol jesi ti sarkastićan ili sta , gtx-ica ćista ko suza , artick mx3 na njoj , ne prolazi 62 u loadu , nije do grafe omg nego do igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

već su dva updatea izašla...

16 godina
athlon64 kaže...
M_dipl. kaže...
athlon64 kaže...

lol jesi ti sarkastićan ili sta , gtx-ica ćista ko suza , artick mx3 na njoj , ne prolazi 62 u loadu , nije do grafe omg nego do igre.

Meni je bilo isto tako...

S vremenom se navikneš. ("Sejvaj" pozicije redovito) {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
Shamrock kaže...
athlon64 kaže...
M_dipl. kaže...
athlon64 kaže...

Meni je bilo isto tako...

S vremenom se navikneš. ("Sejvaj" pozicije redovito) {#}

lool , drugi crack ne pomaze?

16 godina
Portal 2

Nije mi se dalo tražiti drugi crack. {#}

-Odlična igra, BTW.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morag kaže...

Tri :P

PC 4 EVER!
15 godina
Alfa1234 kaže...
Morag kaže...

Tri :P

i jeli sređuju problem s gasenjem igre?

16 godina
neaktivan

To je sredeno 2 dana nakon sta je igra izasla

15 godina
Mitsuoka kaže...

To je sredeno 2 dana nakon sta je igra izasla

dakle patch i rijesen problem :D,hvala

17 godina
Portal 2

treba instalirati sva 3 patcha i igra se nece rusiti...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ja nisam ni jedan i problem je rjesen (citaj crackfix)

16 godina
neaktivan
Portal 2

Evo po meni najiščekivanija recenzija Portala 2, Yahtzee, dosta poznat po svom stilu recenziranja ilitiga blaćenja igara, isticanja mana te sveukupnog vrijeđanja ima jednu igru za koju nije mogao ama baš ništa loše naći, to je Portal, pitanje je kako će podnijeti duju.

LINK

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Portal 2

Ma ne svidja mi se ovo kad vidim tko sve igra...

Prije 3 godine nitko nije znao za nju, a rijetki su je igrali (ili cak kupili, a jedan sam od tih). I tada sam je cuvao kao tajnu, znajuci u dubini duse da sam cool.

Sto se 2. dijela tice, nemam sto reci, nesto najbolje sto sam igrao. Svaka recenica je vrijedna pamcenja.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portal 2

Wow, slazem se u potpunosti s tobom! Ova igra je zaista cudesna kad je ovako nesto moguce! {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Portal 2

uhuh evo dosao sam do chaptera the fall , i sad prelazim i dalje , bokte koliko je duga , ali svaka im cast , prezanimljiva je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Mentalist kaže...

Ma ne svidja mi se ovo kad vidim tko sve igra...

Prije 3 godine nitko nije znao za nju, a rijetki su je igrali (ili cak kupili, a jedan sam od tih). I tada sam je cuvao kao tajnu, znajuci u dubini duse da sam cool.

Sto se 2. dijela tice, nemam sto reci, nesto najbolje sto sam igrao. Svaka recenica je vrijedna pamcenja.

Onda bi i tebi trebala biti zanimljiva ZP recenzija koju je thuglife linkao, jer o fanovima poput tebe Yahtzee ima nešto za reći u njoj.

Ne gledam mnogo recenzija, ali ovo je jedna od najboljih koje sam pogledao, ne zbog stavova autora nego zbog cool-nosti. Jedino je brzina nekad problem.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Portal 2

Evo, jučer sam konačno završio igru. Kažem, "konačno", budući sam namjerno igrao sporim korakom kako bi što duže uživao u igri. Ali i bez toga, mora se priznati da je ovaj nastavak prilično dugačak, pogotovu u usporedbi sa originalom.

Što reći o igri... Stvarno nemam puno zamjerki. Jednom kad čovjek postane fan Portal-a, više nema natrag. Stvarno nisam mislio da će mi se igra toliko uvući pod kožu, budući nisam gamer sa velikom širinom u raznim žanrovima igara. Osim nekoliko većih franšiza koje pratim godinama, uglavnom igram tradicionalne avanture. Tako da nisam očekivao da će mi se Portal toliko svidjeti.

I dok prvi nastavak ima gotovo sve što Portal čini time što jest, tek sada igra sjaji u punom sjaju. Koncept gameplaya je u osnovi vrlo jednostavan, no toliko dobro iskorišten. Nastavak donosi mnoge novitete što se tiče mehanike igre koji samo potvrđuju kvalitetu izvorne ideje i čine igru dvostruko više zaraznom. Ono što je također karakteristično za Portal (serijal) je fenomenalan crni humor, koji bih mogao usporediti sa onim u NOLF-u. Tome puno pridonosi i vrhunski voice-acting, koji pojedine dijaloge iz igre čini nezaboravnima. Na ostale aspekte igre, također nemam prigovora. Originalni Portal mi je grafički djelovao dosta sterilno (iako se to stilski sjajno uklapa u koncept igre), no dvojka je donijela pravo osvježenje za oči sa svojim miješanjem stilova: od izvornog "svemirskog" pa do oronulog. Sve se sjajno uklapa. Ništa lošiji nije zvuk. Uz već spomenute glasove likova, glazba puna analognih sintova sjajno definira podlogu igre, a zvučni efekti su na jednakoj visini.

Sve u svemu, teško mogu naći prigovor ovoj igri; stoga joj dajem visoke ocjene i svaku preporuku!

5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Portal 2

Evo nekih custom mapa

http://blog.fileplanet.com/2011/05/03/portal-2-maps-the-first-slice/

Mape treba prebaciti u folder \Valve\Portal 2\portal2\maps

Upaliti konzolu u igri i upisati:

map imemape

-------------------

Nisam isprobao ovo jer nemogu trenutno, ako netko može neka napiše dali to radi.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Portal 2

Malo sam surfao you tubeom i naišao na prijevod turret opere 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 9:49 (Cooler Master).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Evo po meni najiščekivanija recenzija Portala 2, Yahtzee, dosta poznat po svom stilu recenziranja ilitiga blaćenja igara, isticanja mana te sveukupnog vrijeđanja ima jednu igru za koju nije mogao ama baš ništa loše naći, to je Portal, pitanje je kako će podnijeti duju.

LINK

Taj lik je obicni pozer i preserator. Decec misli da je jako cool. Svasta.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
14 godina
neaktivan
Portal 2

Evo jos jedan Video:

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
thuglife kaže...

LINK

Taj lik je obicni pozer i preserator. Decec misli da je jako cool. Svasta.

Taj lik radi komičnu emisiju u kojoj usput recenzira igre. Osim toga iznosi svoje osobne stavove tak da je uopće glupo očekivati objetkitvnost i poštenu recenziju od njega.

Ak ti se ne sviđa humor nema ni smisal gledati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
16 godina
Portal 2

Ste vidili trailer za jedan film u igri?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Da, to je interaktivni trailer za Super 8, novi Abramsov film.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
thuglife kaže...
Diablo86 kaže...

Da, to je interaktivni trailer za Super 8, novi Abramsov film.

Jel trailer napravljen da se slučajno naleti na njega? Ja sam naletio kada sam birao coop nivo

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
Portal 2

Završetak je Savršen.A tek sama igra da ne pričam.Svaka čast Valve:)

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Jel trailer napravljen da se slučajno naleti na njega? Ja sam naletio kada sam birao coop nivo

Imaš ga pod EXTRAS od samog početka. Ja sam prije odigrao njega a tek onda počeo Portal 2.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu...
15 godina
neaktivan
Portal 2

Može netko u PM objasniti kako igrati coop preko tunngla?

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Portal 2 - uložite u turret, Portal 2 napokon na vrhu, Portal 2 i Potato Sack
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice