Stjepko priznaj da ne znaš i idemo dalje
Pa to ti se desava jer imas 60/75hz monitor, dok ti njega "iznenadis", on vec roka po tebi sam ti je monitor spor i nemre to pojest..
Tražiti opravdanje u nečemu drugom a ne priznati da si loš je dio i igre
Reket je kriv, sudac, tome smo skloni jbga, ja u takvoj situaciji priznam da sam loš, da ima boljih i ide druga partija
Ne trazima ja nikakvo opravdanje, vec ti pišeš bedastoce. Igram kompetetiv igre cijeli zivot igra je skrsena i frustrirajuca u tom djelu jer ne radi kak spada neznam koji dio nisi shvatio? Igram je uredno skoro svaki dan od early acessa imam 1600 sati U niti jednoj drugoj igri me netko nemoze ubiti ako ako sam ja prvi poceo pucati ovdje se to uredno dešava, tak da je ovdje samo tvoje znanje i shvacanje o lose tehnicki izvedenoj igri i nista drugo.eod
Probaj igrati competitive na 8k možda se ne bude događalo.
Probaj igrati competitive na 8k možda se ne bude događalo.
.
Ja i kolega s foruma igramo, ako ima još tko za češće igranje za squad, nek se javi. Igra se fpp
In game nick Mac92 pa me dodajte igram ranked fpp mogu ponekad baciti i normal za zagrijavanje
Mi ti igramo samo Casual sa botovima, nismo još na tvom nivou
Meni je nick isti kao na forumu, pa tko želi češće igrat normal, fpp ili tpp (svejedno), nek me slobodno doda.
Tako da reinstaliraš steam
Pozdrav, danas kad hoću igrati pubg, nakon što učita igru, pojavi mi se ova poruka sa slike na ekranu, iako STEAM radi u pozadini. Kako da to riješim? Hvala
Meni je riješenje bilo zatvoriti i ponovno otvoriti steam..
Ako to nije napravio te resetirao rasčunalo i probao onda neka baci računalo kroz prozor, samo neka se prije nagleda da nema nikoga dolje ako je na katu....
Pozdrav, danas kad hoću igrati pubg, nakon što učita igru, pojavi mi se ova poruka sa slike na ekranu, iako STEAM radi u pozadini. Kako da to riješim? Hvala
takoder. prije par dana me izbacilo iz gamea i kad sam pokrenuo pubg dobio sam tu gresku. ugasio pubg i steam i oboje pokrenuo i sve je radilo.
cak sam se uspio vratit u isti game i nisam poginuo :D
Nego ovaj Sanhok je meni uzasan,ne kao mapa nego igra tako lose radi,steka…par puta mi se zaledila da sam cijeli PC morao resetriat
Ostale mape rade normalno…
takoder. prije par dana me izbacilo iz gamea i kad sam pokrenuo pubg dobio sam tu gresku. ugasio pubg i steam i oboje pokrenuo i sve je radilo.
možda imaš dobre teammateove koji su te branili od neprijatelja, jbt da su bar meni tako dobri teammatovi a ne ovi koje imam usred skoka likovi me ditchaju i puste da izginem na bootcampu.
Nego ovaj Sanhok je meni uzasan,ne kao mapa nego igra tako lose radi,steka…par puta mi se zaledila da sam cijeli PC morao resetriat
Također loša iskustva. Pad fps sa 116 na 14....konstantno štekanje, možeš mislit na šta to liči :)))
Također loša iskustva. Pad fps sa 116 na 14....konstantno štekanje, možeš mislit na šta to liči :)))
kod mene eventulno fps dropne na 160 s 240 u lobbyu dok se skupljaju igraci, poslije radi ko urica..
U lobiju ga zaključaš na 60, nema smisla da zuji i troši struju nepotrebno
Nešto su sa tim Sanhok ujebali
možda imaš dobre teammateove koji su te branili od neprijatelja, jbt da su bar meni tako dobri teammatovi a ne ovi koje imam usred skoka likovi me ditchaju i puste da izginem na bootcampu.
ma nisu ni moji nesto... bilo je i boljih.
uu mislim da bi trebali igrat zajedno
Ajde ja mogu odmah, discord je isti nick kao na forumu
ma kakvi. netko mora i raditi...
Nije zec...