PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 6.984
|
čitano: 1.425.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

Stjepko priznaj da ne znaš i idemo dalje 

11 godina
Boris grozni kaže...
Nebu niš napravio kad je close combat u pubg tesko sranje i frustracija, u codu i svim ostalim igrama ako sam iznenadio protivnika da sam prvi poceo pucati po njemu taj umire u 99,9% slucajeva, ovdje je totalno obrnuto tako da to bas ne funkcionira, odmicanje pušaka je s razlogom ako si prenisko normalno da ce ti maknuti pušku nebuš pucao prek glave a da ti je pogled normalan to nema veze s vezom, pubg ima odredeni leveling gdje kad se približiš zidu da on malo korigira položaj i view puske kao u stvarnosti mozda ne radi savrseno no tak je kak je.

Pa to ti se desava jer imas 60/75hz monitor, dok ti njega "iznenadis", on vec roka po tebi sam ti je monitor spor i nemre to pojest..

14 godina
Boris grozni kaže...
Wiz3m4n kaže...

Tražiti opravdanje u nečemu drugom a ne priznati da si loš je dio i igre 

Reket je kriv, sudac, tome smo skloni jbga, ja u takvoj situaciji priznam da sam loš, da ima boljih i ide druga partija 

Ne trazima ja nikakvo opravdanje, vec ti pišeš bedastoce. Igram kompetetiv igre cijeli zivot igra je skrsena i frustrirajuca u tom djelu jer ne radi kak spada neznam koji dio nisi shvatio? Igram je uredno skoro svaki dan od early acessa imam 1600 sati U niti jednoj drugoj igri me netko nemoze ubiti ako ako sam ja prvi poceo pucati ovdje se to uredno dešava, tak da je ovdje samo tvoje znanje i shvacanje o lose tehnicki izvedenoj igri i nista drugo.eod

Probaj igrati competitive na 8k možda se ne bude događalo.

Origin/Steam/YouTube : Dom1natoRRR CoD2/PUBG
16 godina
p4wner kaže...

Probaj igrati competitive na 8k možda se ne bude događalo.

.

15 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Ja i kolega s foruma igramo, ako ima još tko za češće igranje za squad, nek se javi. Igra se fpp

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

In game nick Mac92 pa me dodajte igram ranked fpp mogu ponekad baciti i normal za zagrijavanje

16 godina

Mi ti igramo samo Casual sa botovima, nismo još na tvom nivou

15 godina

Meni je nick isti kao na forumu, pa tko želi češće igrat normal, fpp ili tpp (svejedno), nek me slobodno doda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2024 15:02 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Pozdrav, danas kad hoću igrati pubg, nakon što učita igru, pojavi mi se ova poruka sa slike na ekranu, iako STEAM radi u pozadini. Kako da to riješim? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tako da reinstaliraš steam

13 godina
ReverseFlash kaže...

Pozdrav, danas kad hoću igrati pubg, nakon što učita igru, pojavi mi se ova poruka sa slike na ekranu, iako STEAM radi u pozadini. Kako da to riješim? Hvala

Meni je riješenje bilo zatvoriti i ponovno otvoriti steam..

16 godina

Ako to nije napravio te resetirao rasčunalo i probao onda neka baci računalo kroz prozor, samo neka se prije nagleda da nema nikoga dolje ako je na katu....

14 godina
ProTeinZ kaže...
ReverseFlash kaže...

takoder. prije par dana me izbacilo iz gamea i kad sam pokrenuo pubg dobio sam tu gresku. ugasio pubg i  steam i oboje pokrenuo i sve je radilo.

cak sam se uspio vratit u isti game i nisam poginuo :D

15 godina
Ma lako za to,dogodi se ponekad
Nego ovaj Sanhok je meni uzasan,ne kao mapa nego igra tako lose radi,steka…par puta mi se zaledila da sam cijeli PC morao resetriat
Ostale mape rade normalno…
...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zeryx kaže...
ProTeinZ kaže...
ReverseFlash kaže...

takoder. prije par dana me izbacilo iz gamea i kad sam pokrenuo pubg dobio sam tu gresku. ugasio pubg i  steam i oboje pokrenuo i sve je radilo.

možda imaš dobre teammateove koji su te branili od neprijatelja, jbt da su bar meni tako dobri teammatovi a ne ovi koje imam usred skoka likovi me ditchaju i puste da izginem na bootcampu.

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
16 godina
DaNiTo kaže...
Nego ovaj Sanhok je meni uzasan,ne kao mapa nego igra tako lose radi,steka…par puta mi se zaledila da sam cijeli PC morao resetriat

Također loša iskustva. Pad fps sa 116 na 14....konstantno štekanje, možeš mislit na šta to liči :)))

13 godina
Wiz3m4n kaže...
DaNiTo kaže...

Također loša iskustva. Pad fps sa 116 na 14....konstantno štekanje, možeš mislit na šta to liči :)))

kod mene eventulno fps dropne na 160 s 240 u lobbyu dok se skupljaju igraci, poslije radi ko urica..

16 godina

U lobiju ga zaključaš na 60, nema smisla da zuji i troši struju nepotrebno

Nešto su sa tim Sanhok ujebali

13 godina
ma u lobiju i je 60lock, nego ono prije meča dok se skupe igraci pa krene odbrojavanje, tu mi dropne samo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
blackdevil kaže...
zeryx kaže...
ProTeinZ kaže...
ReverseFlash kaže...

možda imaš dobre teammateove koji su te branili od neprijatelja, jbt da su bar meni tako dobri teammatovi a ne ovi koje imam usred skoka likovi me ditchaju i puste da izginem na bootcampu.

ma nisu ni moji nesto... bilo je i boljih. 

16 godina

uu mislim da bi trebali igrat zajedno

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
16 godina

Ajde ja mogu odmah, discord je isti nick kao na forumu

14 godina

ma kakvi. netko mora i raditi...

16 godina

Nije zec...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice