PES vs FIFA-molim biti tolerantan zaključana tema

poruka: 155
|
čitano: 19.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PES vs FIFA-molim biti tolerantan

Evo mislim da nije bilo još riječi o nogometnim "simulacijama",pa evo i te teme:)

Molim vas da korektno i bez vrijeđanja iznesete pohvale/zamjerke pojedinom naslovu.

Koja vam se igra više sviđa-PES ili FIFA?

--

Po meni : FIFA ima bolju grafiku

PES bolji gameplay

PES više opcija

FIFA -Be A Pro

Kad bi sve to mogli ukombinirat u novi proizvod -to bi onda bio život:)

FIFA dobiva next gen grafiku u nastvaku FIFA 09.

--

Što kažete o PES/FIFI?

Molim još jedanput bez vrijeđanja,molim toleranciju od  FIFI-nih igrača prema PES-u i obrnuto:)

Toliko od mene-sad ste vi na redu:)

by PCMaster

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je grafika na novom PES-u zadovoljavajuca, ali kad bi imali engine iz cryteka, od igre se ne bih odvajao...

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: PES vs FIFA-molim biti tolerantan
PES na PS2 - hrpa frendova, steka cigara i pive:)
Uf radosti
17 godina
neaktivan
branimir kaže...
PES na PS2 - hrpa frendova, steka cigara i pive:)
Uf radosti
 Kao i svaki PES do sada, naravno, al topic je o PC verziji igre

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
17 godina
A jel:)
Glup sam - nisam skuzio
17 godina
neaktivan
Pudge,mislim/siguran sam da u skoroj buducnosti nece biti potrebe za grafičkim enginom iz Cryisa-jer gdje trebaš antialiasting 16Q6??
Ali zanimljiva ideja:)
17 godina
neaktivan

PES, jednostavno je igriviji. Al PES 6, ovaj novi sam probo i nije mi se baš svidio. držim se ja šestice dok ne izađe neki novi

potpisujem se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Pudge,mislim/siguran sam da u skoroj buducnosti nece biti potrebe za grafičkim enginom iz Cryisa-jer gdje trebaš antialiasting 16Q6??
Ali zanimljiva ideja:)
 Ma znam, za*ebavao se...

17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...

Po meni : FIFA ima bolju grafiku

Možda na X360/PS3 verzijama, ali na PC-u FIFA izgleda isto kao i 2003.  PES izgleda dosta solidno (i na medium postavkama).

Vidim da je dosta ljudi zamrzilo PES2008, no meni je ovaj nastavak najbolji. ;D

I'm writing my will,
on a three dollar bill
17 godina
neaktivan

sjećam se da sam zadnju fifu koju sam igrao igrao FIFA 98

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slažem se da PES ima bolji gameplay,ali ipak igram FIFU-potrebno je puno zakrpa da bi je doveo na razinu na kojoj želim igrati.
Ali PES,je definitivno ove godine bolji od FIFE(govorim po napredku-znači jako se razvio).
U EA-u nisu shvaćali Konami-a kao ozbiljnog protivika u nogometnim igrama,ali to se im je obilo u glavu...
Mislim da će EA počet konačno dovest velike promjene u FIFU:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 20:38 (PCMaster).
17 godina
neaktivan

Pes je neusporedivo bolji od fife. Fifa nema igrivost , neigriva je ..Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jao davno je to bilo kad sam igro Fifu i PES.

Iz  moga  iskustva  još  za  vrijeme  PS1  i  PS2  PES  mi  je  uvjek  bio  bolji.  Od  gameplay  pa  sve  do  same  "tezine"  igre.

Fifa  se  jednostavno  mogla  sakriti  iza  PES  i  postepeno  tu  i  tamo  proviriti.  Sama  igra  po  sebi  nije  toliko  loša  ali  Gameplay  je  loš  gol  se  zabije  sa  lakocom  a  da  ne  kazem  kako  je  prejednostavno  napravljena.

Mozda  se  to  meni  samo  cini  ali  ne  znam  mozda  bi  pravi  izbor  rijeci  za  tu  igru  bio  da  je  onako  previše  "djetinjasto"  napravljena.

Nikad  nisam  bio  zadovoljan  sa  fifom    dok  me  PES  redovito  ocaravao.  Ono  što  mi  nije  pasalo  kod  obje  igre  je  trcanje  igraca.

Trce  koda  da  su  mlitavi  ili  kad  se  stisne  šprint  trce  koda  da  po  zraku  hodaju,  nikad  nisam  bio  zadovoljan  sa  time  eto  mozda  je  to  do  mene  ne  znam  Smijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PES je puno bolji. Fizika je bolja a i inteligencija je bolja. U FIFI na težini regular trčim samo ravno dođem do golmana, zaobiđem ga i dam gol. U PES- u je to puno bolje izvedeno. Akcije se moraju odigrati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj tu novi PES 08 za PC mi se nije svidio, FIFA mi je bolja. A PES 08 za PS2, pa gameplay izgleda sasvim isto kao u PES 5, PES 6, PES 07.

U FIFI mi je bolje pucanje i fizika lopte, trčanje igrača...A PES-u (za pc) mi je dobro: Bolja grafika(iako igrači izgledaju ko Michael Jackson, tj. plastika), pucanje je čak pogoršano, inteligencija još loša. Pogledajte koliku su ocjenu dali na siteovima za igre za PES 08.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan

Ova tema se baš uvijek mora provlačit :D

Naravno, PES maajka Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pes - ( Fifa ga nikako ne moze dostici )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I PES i Fifu sam igrao nekoliko puta, i to demo verzije (osim Fifa WC na 360, nju sam odigrao cijelu ), i više mi se sviđa Fifa ;)

0 0 hvala 0
17 godina

I ja sam na strani PESa, jednostavno mi je bolji. Zadnja fifa koju sam baš igrao je 2003. i to mi je bila srednja žalost. Još sad kad imam Dinamo...

0 0 hvala 0
17 godina

PES 6 za sada najbolji, ali Fifa 98 je bila opasna

0 0 hvala 0
17 godina

Jedno je jasno. PES se je uvijek razvijao a FIFA je samo nadograđivana novim grafičkim enginom što je manje bitno za ovu vrstu igre. U PES je pogođena bit igre a u EA su uvijek razmišljali kako završiti godinu sa što većom dobiti ili ti manjim gubicima. Fizika lopte i kretnje igrača uvijek su bili na strani KONAMI-a, FIFA jedino ima grafiku i licencirane igrače. Probao  sam  svaku  novu  verziju  FIFE ne  vjerujući  pričama ali uvijek sam ostao na ali i zašto. Držim se PES-a i koliko god pokušao biti tolerantan i koliko  god  EA  krpala  FIFU  ne  može  dobiti  ono  što  ima  PES,  a  to  je  definitivno feeling kad zaigraš nogomet da ga zaista igraš. Kažem  o ukusima se ne raspravlja, i na tebi je  izbor  koja  ti je igra draža,  ali  moje  osobno mišljenje  je  da  odeš  na  neki  turnir  PES-a  i  vidiš  zašto, te zbog  čega  PES  jednostavno  i  trenutno  nema  konkurenciju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2008 5:18 (maskmaker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maskmaker kaže...

Jedno je jasno. PES se je uvijek razvijao a FIFA je samo nadograđivana novim grafičkim enginom što je manje bitno za ovu vrstu igre. U PES je pogođena bit igre a u EA su uvijek razmišljali kako završiti godinu sa što većom dobiti ili ti manjim gubicima. Fizika lopte i kretnje igrača uvijek su bili na strani KONAMI-a, FIFA jedino ima grafiku i licencirane igrače. Probao  sam  svaku  novu  verziju  FIFE ne  vjerujući  pričama ali uvijek sam ostao na ali i zašto. Držim se PES-a i koliko god pokušao biti tolerantan i koliko  god  EA  krpala  FIFU  ne  može  dobiti  ono  što  ima  PES,  a  to  je  definitivno feeling kad zaigraš nogomet da ga zaista igraš. Kažem  o ukusima se ne raspravlja, i na tebi je  izbor  koja  ti je igra draža,  ali  moje  osobno mišljenje  je  da  odeš  na  neki  turnir  PES-a  i  vidiš  zašto, te zbog  čega  PES  jednostavno  i  trenutno  nema  konkurenciju.

potpisujem, u potpunosti se slažem sa svime napisanim.
a pogotovo da je PES najveća uživancija kad se skupi društvo pa se baci neki turnir

potpisujem se
17 godina
neaktivan

ma jasno da je PES bolji u svim segmentima

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu,kako za koga...
17 godina
neaktivan
Što mislite o fifa 09-nije mnogo riječi bilo o vom nastavku,ali nešto se ipak zna...next gen grafika,možda više klubova...?
17 godina
protjeran

Mada sam stari fifaša i teško mijenjam navike bile one dobre ili loše ili bile one dobre, a ne korisne, da se nadovežem na već rečeno...eh ovako naime ja sam brijao i solirao i stažirao na FIFA-ma, '96, '98, te još nekoj sa dvomilenijskim godištem, te mogu reći da sam vrlo bio zadovoljan s ti nogaćem na PC, te već tada kada je moja karijera bili u početku, sam čuo komentare da je taj drugi nogać bolji, ali nisam mario za to...i tako više puta sam se  vraćao svojoj karijeri soccera, ali uvijek je Fifa bila ta kojoj sam posvetio jedne od najljepših trenutaka svojeg postojanja, O.K. te opet tako ja naletio na neko godište Fife, al' ovaj put mi je bila preteška za igrati i teško sam prelazio centar...odlučio sam se za PES, te tamo nakon što sam vidio da je igrivost puno veća od one fifaške, te da nema samo A, S, D, i još neka manje relevantna slova(pored kursorkskih tipki)....te zaključio da pored velikog broja gumbi za određenu instrukciju, moje je vrijeme defintivno prošlo, te sam objesio kopačke o klin i bacio se u managerske vode, te u njima hrabro, postojano i nadasve konkretno branim stranu CM - franšize....primjera radi u jedom godištu Fife kasnih devedesetih sam lobom mogao doći do brazilskog gola iz svoje obrane i poentirati i stadion urla....mada argument za Fifu bi mogao biti da samo pravi muškarci igraju s tipkovnicom( pročitao sam to u Bug-u), a PES je nespretno igrati na nju ...i  tako.

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Driblanje na FIFI 08-tipkovnica
--
Koristite shift:
Držite E+Shift i strelicu u neki smjer-naglo mjenjanje smjera igrača...pali
--
Shift
Bez E(trčanje)
Samo držite shift i sa stelicama mijenjajte smjer npr.: shift+strelice dolje+desno...
17 godina
neaktivan

PES mi je nekako bolji, iako mi idu na zivce promjene sto se tice sucelja (ne graficki dio), kontrole u menijima... i tak...
FIFA je konstantno losa na PC-u i ne znam koga vise pali ta arkadnost u tome... FIFA ce za jedno 3 godine biti OK, jer ovo kak se razvija na Xbox 360 platformi se cini dosta ok, iako je jos uvijek daleko od PES-a.

i'm going back to 505...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

fifa 2002wc nije bila losa,malo glupo al zabavno - one vatrene lopte Smijeh

prvi pes koji sam odigrao je pes 4,na pocetku je bilo psovki i svacega al kad sam se naviknuo nema vise fife!!!

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina

Nova Fifa je realna i dati gol je teže nego u PES. Fizika je ok a grafika je neusporedivo bolja nego PES.

Svi vi kaj ste zabrijali da je PES tolko bolji od FIFA serijala živite u zabludi.

PES se ništ ne mjenja već godinama jer su prije 5 godina složili savršenu simulaciju nogometa.

FIFA je godinama ganjala PES i ove godine ga je dostigla igrivošću a grafika je nebo i zemlja.

Btw PES igram godinama i nisam neki FIFA lover ali sam realan.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice