evo sad vidim izaso je konamijev 2. patch... nadam se da je dobar :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad sam rekao da mi je slika mutna u nekim sceama mislio sam na ovo :
Zna ko rijesiti taj problem ?
Sorry, ne znam odgovor, al jel mi mozes reci odkud si skinuo ove grbove i to od klubova i di ih stavio?
Kad sam rekao da mi je slika mutna u nekim sceama mislio sam na ovo :
Zna ko rijesiti taj problem ?
Sorry, ne znam odgovor, al jel mi mozes reci odkud si skinuo ove grbove i to od klubova i di ih stavio?
To ti je pesedit 2.0 patch. imas ih na torrentu, ak nemozes nac onda odi na pesedit.com btw evo ga patch 1.2
pozdrav! samo me zanima koja bi bila dobra grafa za ovaj novi pes pozz
Mislim da sam napravio cudo sa Manchester City na super star sam dobio Barcu 2:0 HAHAHAHAHHAHHA lakse se popeti uz Mount Everest.
Prije toga sam izgubio bar 3-4 puta aktivnim rezultatima 1:3 0:2 1:5 itd ...
Sudija mi ide na k*** skoro sam polomio djojstik u master ligi ....
Nego kako pomjeriti golmana prilikom slobodnjaka jer primam golove sa 30 metara.
Mislim da sam napravio cudo sa Manchester City na super star sam dobio Barcu 2:0 HAHAHAHAHHAHHA lakse se popeti uz Mount Everest.
Prije toga sam izgubio bar 3-4 puta aktivnim rezultatima 1:3 0:2 1:5 itd ...
Sudija mi ide na k*** skoro sam polomio djojstik u master ligi ....
Nego kako pomjeriti golmana prilikom slobodnjaka jer primam golove sa 30 metara.
stisnes L1 i desni analog.... bar mislim
Treba mi pomoc kada igram master ligu budu mi oni default igraci Ordaz... ja houce normalne kako se moze namjestit i da li je to uopste moguce molim vas veoma brzo da mi odgovorite
Treba mi pomoc kada igram master ligu budu mi oni default igraci Ordaz... ja houce normalne kako se moze namjestit i da li je to uopste moguce molim vas veoma brzo da mi odgovorite
Moraš odigrati deset utakmica da imaš 100 onih bodova i onda to kupiti pod extras...
desni analog (moras stisnut)
Ajde da vas pitam nešto, ko ima original, i igra online?
Šta sve igrate,ako mogu igrat kakvo prvenstvo možda ili tako nešto?
Jer ja samo igram quick match, i vec mi stvarno dopiz..lo igrat stalno protiv Barce i Reala, jer očito nitko drugi ne igra s nikim osim njima...
U glavnom meniju odi na user data settings (tak nes) i onda ces imat za izabrat button configuration, i tamo ces imat pisat ce ti Teammate (tak nes) i pored toga ce ti pisat assisted, promjeni u manual.
I i sad u igrici stisnes desni analog i kontroliras igraca. :D
hahaha.. to je i meni bilo.. sad odi u pes 2012 game folder i imat ces settings.exe odes na to i onda button controls (tak nes) i tamo namjestis komande za desnu gljivicu.
Za ubuduće samo stisni Uredi pa prepravi, da neradis dupli post.
Sad si ti napravio Dupli post
Sad si ti napravio Dupli post
Malo se zaletio brale.. :D
Igrat online je pravo zivciranje. Šake su mi krvave i gamepadi potrgani. Uvijek kada vodim 5:0 il nekom vecom razlikom zbaci me Kada gubim to se nikad nece desit. Ako mi se to jos jednom desi igricu cu zapalit :D
Igrat online je pravo zivciranje. Šake su mi krvave i gamepadi potrgani. Uvijek kada vodim 5:0 il nekom vecom razlikom zbaci me Kada gubim to se nikad nece desit. Ako mi se to jos jednom desi igricu cu zapalit :D
NO! daj meni
zna li iko sifru za ovaj pes 2012?? hvala
zna li iko sifru za igru pes 2012?? hvala
zna li iko sifru za igru pes 2012?? hvala
znam ja
toje-zabr-anj-eno-na-for-umu-govo-rit
jebote tvoj zuti karton
Koji je najbolji patch da stavim koji mi donosi Bundes Ligu i slicne stvari ? pozzz
je li moguće igrati master ligu s joystickom i kako?
Nije,samo s tastaturom
Koji je najbolji patch da stavim koji mi donosi Bundes Ligu i slicne stvari ? pozzz
Pesedit 2.1