PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PES 2012

evo sad vidim izaso je konamijev 2. patch... nadam se da je dobar :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
Encyanix kaže...

Kad sam rekao da mi je slika mutna u nekim sceama mislio sam na ovo :

Zna ko rijesiti taj problem ?

Sorry, ne znam odgovor, al jel mi mozes reci odkud si skinuo ove grbove i to od klubova i di ih stavio?

15 godina
Shadyman kaže...
Encyanix kaže...

Kad sam rekao da mi je slika mutna u nekim sceama mislio sam na ovo :

Zna ko rijesiti taj problem ?

Sorry, ne znam odgovor, al jel mi mozes reci odkud si skinuo ove grbove i to od klubova i di ih stavio?

To ti je pesedit 2.0 patch. imas ih na torrentu, ak nemozes nac onda odi na pesedit.com btw evo ga patch 1.2

Zar je bitno?
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 17:56 (Encyanix).
14 godina
neaktivan
PES 2012

pozdrav! samo me zanima koja bi bila dobra grafa za ovaj novi pes pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Mislim da sam napravio cudo sa Manchester City na super star sam dobio Barcu 2:0 HAHAHAHAHHAHHA lakse se popeti uz Mount Everest.

Prije toga sam izgubio bar 3-4 puta aktivnim rezultatima 1:3 0:2 1:5 itd ...

Sudija mi ide na k*** skoro sam polomio djojstik u master ligi ....

Nego kako pomjeriti golmana prilikom slobodnjaka jer primam golove sa 30 metara.

0 0 hvala 0
15 godina
Pokerboy11 kaže...

Mislim da sam napravio cudo sa Manchester City na super star sam dobio Barcu 2:0 HAHAHAHAHHAHHA lakse se popeti uz Mount Everest.

Prije toga sam izgubio bar 3-4 puta aktivnim rezultatima 1:3 0:2 1:5 itd ...

Sudija mi ide na k*** skoro sam polomio djojstik u master ligi ....

Nego kako pomjeriti golmana prilikom slobodnjaka jer primam golove sa 30 metara.

stisnes L1 i desni analog.... bar mislim

13 godina
neaktivan
PES 2012
E ljudi dal iko zna kako se kontrolira dva igraca??Ja igram s jednim i pokazem dasnim analognim u smjeru igraca kojeg zelim kontrolirat i igrac koji mi trenutno ima loptu pukne ili doda ovisno u koju stranu analogom pokazem jel mi je desni analog isto sto i tipke kocka x trkut krug..Moze iko pomoc??:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Treba mi pomoc kada igram master ligu budu mi oni default igraci Ordaz... ja houce normalne kako se moze namjestit i da li je to uopste moguce molim vas veoma brzo da mi odgovorite

Sinterp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sinterp kaže...

Treba mi pomoc kada igram master ligu budu mi oni default igraci Ordaz... ja houce normalne kako se moze namjestit i da li je to uopste moguce molim vas veoma brzo da mi odgovorite

Moraš odigrati deset utakmica da imaš 100 onih bodova i onda to kupiti pod extras...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
PES 2012
Šta je R3 na joisticku?:)

0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...
Šta je R3 na joisticku?:)

desni analog (moras stisnut)

www.tpbg.cz.cc
13 godina
neaktivan
PES 2012
E jel ti znas kako da kontroliram drugog igraca ..ja stisnem desni analog i on mi odabere igraca i taj igrac pocme trcat napred ali odabro je igraca sam tj u koji god smjer ja da pokazem on odabere sasvim nekog drugog i k tome ga neznam ni kontrolirat...samo trci ravno:S jel treba naciljat igraca sa gljivom pa onda stisnut prema dole (tj.R3) jel ak je tak ja nemogu stisnus prema dolje ak sam prije toga pomakno gljivu,,mogu samo prema dolje stisnut tj R3 dok je gljiva u sredini..nemogu nac pravi tutorial koji bas sve prikazuje sto se dogada,.,,jel mi moze ko objasnit u par recenica kako se to radi??:) pls

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ajde da vas pitam nešto, ko ima original, i igra online?

Šta sve igrate,ako mogu igrat kakvo prvenstvo možda ili tako nešto?

Jer ja samo igram quick match, i vec mi stvarno dopiz..lo igrat stalno protiv Barce i Reala, jer očito nitko drugi ne igra s nikim osim njima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...
E jel ti znas kako da kontroliram drugog igraca ..ja stisnem desni analog i on mi odabere igraca i taj igrac pocme trcat napred ali odabro je igraca sam tj u koji god smjer ja da pokazem on odabere sasvim nekog drugog i k tome ga neznam ni kontrolirat...samo trci ravno:S jel treba naciljat igraca sa gljivom pa onda stisnut prema dole (tj.R3) jel ak je tak ja nemogu stisnus prema dolje ak sam prije toga pomakno gljivu,,mogu samo prema dolje stisnut tj R3 dok je gljiva u sredini..nemogu nac pravi tutorial koji bas sve prikazuje sto se dogada,.,,jel mi moze ko objasnit u par recenica kako se to radi??:) pls

U glavnom meniju odi na user data settings (tak nes) i onda ces imat za izabrat button configuration, i tamo ces imat pisat ce ti Teammate (tak nes) i pored toga ce ti pisat assisted, promjeni u manual.

I i sad u igrici stisnes desni analog i kontroliras igraca. :D

www.tpbg.cz.cc
13 godina
neaktivan
E naso sam to i ukljucio na manual,,naravno tu nije kraj problemima:)Kad uzmem igraca tesko ga je kontrolirat ,,sve je kontra ja pomaknem gljivu u desno on trci prema gore i tak sve je kontra..a gledo sam na tutorialima pa youtubeu dje god da pokaze gljivom on tamo ide i bas ljepo se cini,al kod mene je sve kontra jel se i to da dje postelat?
13 godina
neaktivan
PES 2012
A lol koji glupi problem:) U settingsu mi je sve kontra bilo:) sry sto sam te bezveze reply-o:) taman nakon sta sam napiso poruku mi padne napamet da je mozda tamo kontra sve:)

1 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...
E naso sam to i ukljucio na manual,,naravno tu nije kraj problemima:)Kad uzmem igraca tesko ga je kontrolirat ,,sve je kontra ja pomaknem gljivu u desno on trci prema gore i tak sve je kontra..a gledo sam na tutorialima pa youtubeu dje god da pokaze gljivom on tamo ide i bas ljepo se cini,al kod mene je sve kontra jel se i to da dje postelat?

hahaha.. to je i meni bilo.. sad odi u pes 2012 game folder i imat ces settings.exe  odes na to i onda button controls (tak nes) i tamo namjestis komande za desnu gljivicu.

www.tpbg.cz.cc
15 godina
Tole1710 kaže...
A lol koji glupi problem:) U settingsu mi je sve kontra bilo:) sry sto sam te bezveze reply-o:) taman nakon sta sam napiso poruku mi padne napamet da je mozda tamo kontra sve:)

Za ubuduće samo stisni Uredi pa prepravi, da neradis dupli post.

www.tpbg.cz.cc
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

{#} Sad si ti napravio Dupli post

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
15 godina
Liverpool1892 kaže...
Encyanix kaže...

{#} Sad si ti napravio Dupli post

Malo se zaletio brale.. :D

www.tpbg.cz.cc
14 godina
PES 2012

Igrat online je pravo zivciranje. Šake su mi krvave i gamepadi potrgani. Uvijek kada vodim 5:0 il nekom vecom razlikom zbaci me {#} Kada gubim to se nikad nece desit. Ako mi se to jos jednom desi igricu cu zapalit :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nanek kaže...

Igrat online je pravo zivciranje. Šake su mi krvave i gamepadi potrgani. Uvijek kada vodim 5:0 il nekom vecom razlikom zbaci me {#} Kada gubim to se nikad nece desit. Ako mi se to jos jednom desi igricu cu zapalit :D

NO! {#} daj meni {#}

www.tpbg.cz.cc
13 godina
neaktivan
PES 2012

zna li iko sifru za ovaj pes 2012?? hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

zna li iko sifru za igru pes 2012?? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
volim pes kaže...

zna li iko sifru za igru pes 2012?? hvala

znam ja

toje-zabr-anj-eno-na-for-umu-govo-rit

13 godina
neaktivan
PES 2012

jebote tvoj zuti karton

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Koji je najbolji patch da stavim koji mi donosi Bundes Ligu i slicne stvari ?  pozzz

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

je li moguće igrati master ligu s joystickom i kako?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije,samo s tastaturom

15 godina
dzelo kaže...

Koji je najbolji patch da stavim koji mi donosi Bundes Ligu i slicne stvari ?  pozzz

Pesedit 2.1 {#}

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice