PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PES 2012
Imam jedan problem:) Kad idem na golmana jedan na jedan i probam lobovat on digne loptu ljepo preko golmana al je u dosta slucajeva pukne u stranu a ne ravno.Ja idem ravno na njega i on bez da sam ja dao strelicu da pukne u stranu jednostavno je pukne pokraj gola,,,a nekad i pukne ravno jednostavno neznam do cega je to,probo sam sa i bez brzog trcanja i trcanje nema veze s tim:S i da to mi se desava samo kad igram protiv nekog na exhibitionu a na treningu uvjek ravno pukne!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

pes je zakon , najbolji gameplay za kacit se s ekipom JAO ZAKONA    proslu sub i ned smo se kacili pesa i popili  galone alkohola i zakon je bilo a bilo je rostilja moze li bolje ,nas 9 je bilo aaaaa... odmor od zivota

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

ajmo ljudi pomoc, baca mi problem kad se logiram online da mogu igrat samo 1  na 1 utakmice...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

moze neko pojasnit   ovu odbranu u  pesu opcenito pranjenje gola ,protivnicki igraci me prolaze lagano ( protivnik ide na moju  dvojicu i prodje u 90 % slucajeva)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PES 2012

Probaj ga čekati do određenog trenutka i onda kada vidiš da možeš uzeti loptu kreni na igrača. U obrani doziraj tipku za brzo trčanje i nemoj je držati non-stop nego je ˝pametno koristi˝, inače se vjerojatno zaletiš i onda te protivnički igrač lako prođe.

15 godina
neaktivan
Galiante kaže...

Probaj ga čekati do određenog trenutka i onda kada vidiš da možeš uzeti loptu kreni na igrača. U obrani doziraj tipku za brzo trčanje i nemoj je držati non-stop nego je ˝pametno koristi˝, inače se vjerojatno zaletiš i onda te protivnički igrač lako prođe.

tako nekako , poceo sam ih cekaat i malo je bolje ugl. nije lagano kao u prijasnjim ,inace nemam zivaca cekat  zelim sto prije do lopte i tako  fasujem "jeftin" gol

13 godina
neaktivan
PES 2012

nebi bilo ni dobro da je lagano kao u prijašnjim.....zato treba malo strpljenja i vježbe...ja sam isto na početku prima u utakmici po 2-3 gola i bilo mi je vrlo teško pobijediti....a sada zna proći 4-5 utakmica da ne primim uopće gol....jer kada skužiš kako igrati obranu onda je lako....većinom se uvijek zabije gol, a s druge strane je onda važno ne primit gol....ugl vježba i strpljenje

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

A šta trebaš za skužit igrat obranu?

Ono malo što sam igrao, igrač sam leti za igračem koji ima loptu uz kombinaciju dviju tipki.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ono malo što sam igrao, igrač sam leti za igračem koji ima loptu uz kombinaciju dviju tipki.

Ako ne primaš gol svaku utakmicu onda svaka čast...ali ako je obratno onda moraš skužit jer nije obrana samo trčanje za igračem koji ima loptu....jer to je potpuno krivo mišljrnje i način igre...

15 godina
neaktivan
Galiante kaže...
Praetorian1 kaže...

Ako ne primaš gol svaku utakmicu onda svaka čast...ali ako je obratno onda moraš skužit jer nije obrana samo trčanje za igračem koji ima loptu....jer to je potpuno krivo mišljrnje i način igre...

upravo  tako evo polako ulazim u stos, vjezbam protiv barce najbolji su ucitelji :D hh dok nebude ona ucenik dobio ucitelja neodustajemo ,usput ja igram s dinamom

15 godina
PES 2012

Evo imam jedno pitanje i vezano je za pes na ps2. Dali netko zna di se nalazi (kako se zove) fajl za jezik?

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@crochef
Ako misliš na online, isti problem bio kod mene , sigurno se radi o speedtouch ruteru.
Zbog toga sam izbjegavao online, nisam mogao 2vs2, community , competition , legends niti ništa igrati , pa mi je kolega s posla uskočio u pomoć i dao mi siemens ruter i poof : sve super..
Speedtouchevi su nekako glupi po tom pitanju, portovi se nedaju otključat, probali smo sve živo i ništa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 8:46 (matekws).
14 godina
neaktivan
PES 2012

Može li mi itko reći ima li neki patch sa više timova za DEMO1 i gdje mogu skinuti DEMO2....i još jedno pitanje:Može li se Online igrati ako imaš cd-key(konamijev ID) i imaš "fake" igricu...tj cd,sve radi....cd kupljen za 20 kuna u nekom cd shopu?

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
15 godina
Coutinho kaže...

Može li mi itko reći ima li neki patch sa više timova za DEMO1 i gdje mogu skinuti DEMO2....i još jedno pitanje:Može li se Online igrati ako imaš cd-key(konamijev ID) i imaš "fake" igricu...tj cd,sve radi....cd kupljen za 20 kuna u nekom cd shopu?

Original CD Key + pirate game = Online :)

14 godina
neaktivan
PES 2012

Gdje mogu naći patch za demo1 i gdje mogu instalirati demo2....i koji je demo onaj na bugovom cd-u?

0 0 hvala 0
15 godina
Coutinho kaže...

Gdje mogu naći patch za demo1 i gdje mogu instalirati demo2....i koji je demo onaj na bugovom cd-u?

A sto ce ti pes demo ako je izaso full?

14 godina
neaktivan
PES 2012

Treba mi radi nekih datoteka,i slika...nije vazno zasto ce mi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Dali itko zna kako postelat obranu prije pocetka utakmice u game planu?Meni obrana se razbjezi po cjelom terenu i  vise nisu na pozicijama na kojima bi trebali bit!Desavalo se da mi protivnicki igrac s pol terena krene na golmana a moja cjela obrana iza njega.Kako da im kazem da neprelaze centar ili tak nest ima ko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...

Dali itko zna kako postelat obranu prije pocetka utakmice u game planu?Meni obrana se razbjezi po cjelom terenu i  vise nisu na pozicijama na kojima bi trebali bit!Desavalo se da mi protivnicki igrac s pol terena krene na golmana a moja cjela obrana iza njega.Kako da im kazem da neprelaze centar ili tak nest ima ko kakvu ideju?

Nemoj drzat cijelo vrijeme X nego malo sacekaj pa kad mislis da mu mozes uzet loptu stisni x (drzi)

15 godina
PES 2012

Kako me živcira kad nemogu igraca skrsit, idem ili pored njega ili iza njega on samo u prazno uklize ili izmedu njegovih nogu.. kako glupo, i ne sviđa me se kad igraci koji ima velik speed samo prolaze pored obrambenih.. malo nerealno

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 1:19 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matekws kaže...

@crochef
Ako misliš na online, isti problem bio kod mene , sigurno se radi o speedtouch ruteru.
Zbog toga sam izbjegavao online, nisam mogao 2vs2, community , competition , legends niti ništa igrati , pa mi je kolega s posla uskočio u pomoć i dao mi siemens ruter i poof : sve super..
Speedtouchevi su nekako glupi po tom pitanju, portovi se nedaju otključat, probali smo sve živo i ništa.

Resetirao sam router i sve normalno radi, jedino me muci to sto mi laga nekad... onak igras i stisnes X u kontri i on ne prihvati :(

al nema veze... i da bljuje mi se vise od barci, od 10 igraca 9 ih igra s barcom.

13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Kako me živcira kad nemogu igraca skrsit, idem ili pored njega ili iza njega on samo u prazno uklize ili izmedu njegovih nogu.. kako glupo, i ne sviđa me se kad igraci koji ima velik speed samo prolaze pored obrambenih.. malo nerealno

Što se tiče uklizivanja kao što je već milijun puta rečeno moraš imati pravi tajming za uklizati jer igrač koji ukliziva nije neka navođena letjelica pa da može uklizati u igrača sa ne znam koje udaljenosti. Što se tiče "brzih" igrača naravno da onaj igrač koji ima veći speed od igrača(jednog) koji je u obrani da ga može pretrčati, a sada ako je slučaj da jedan igrač pretrči 3-4 obrambena to je onda pitanje postave obrane i pitanje igranje obrane što je objašnjeno već par puta u ovoj temi a i ima priče o tome par postova iznad.

15 godina
Galiante kaže...
maxy0 kaže...

Što se tiče uklizivanja kao što je već milijun puta rečeno moraš imati pravi tajming za uklizati jer igrač koji ukliziva nije neka navođena letjelica pa da može uklizati u igrača sa ne znam koje udaljenosti. Što se tiče "brzih" igrača naravno da onaj igrač koji ima veći speed od igrača(jednog) koji je u obrani da ga može pretrčati, a sada ako je slučaj da jedan igrač pretrči 3-4 obrambena to je onda pitanje postave obrane i pitanje igranje obrane što je objašnjeno već par puta u ovoj temi a i ima priče o tome par postova iznad.

znam da nije neka navođena letjelica, ja idem tocno iza njega i on mu uklize izmedu nogu ili ga samo malo okrzne, nemogu ga skrsit... a ovo za brzinu npr igrac mphela samo ides ljevo desno s njim i predriblja cijelu obranu

13 godina
neaktivan
PES 2012

Ne znam onda što ti je onda to s tim uklizivanjem, jer kod mene baš lijepo ukliže i to svaki put kada ja to hoću. A što se tiče tog laganog prolaska kroz obranu, ne znam na kojoj težini igraš ali ako možeš povećati povećaj težinu igre pa ćeš onda viditi da ne možeš tako lako proći.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CroChef kaže...
matekws kaže...

@crochef

Resetirao sam router i sve normalno radi, jedino me muci to sto mi laga nekad... onak igras i stisnes X u kontri i on ne prihvati :(

al nema veze... i da bljuje mi se vise od barci, od 10 igraca 9 ih igra s barcom.

Da, znam. Ovisi s kim dođeš, odkud je suparnik i kolki ping ima.
Pričaj mi o Barci, 98% ih igra sa njima, jedan dan sam namjerno turnir s Dinamom odigrao u 3 utakmice (barca barca real) skupio 4 boda :) I onda mi još igraju cijelo vrijeme na istu foru, Messi il ronaldo po krilu x nutra , ma impresionirajuće ..

15 godina
neaktivan
PES 2012

Jeli misle popravit golmane???

"Eppur si muove" (Ipak se kreće)!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Jeli misle popravit golmane???

nee!!

13 godina
neaktivan

nekuzim cemu ti problemi s golmanima... igram svaki dan par sati online i dosad nisam imao ni jedan kiks golmaana...

Jel pratis pravi nogomet... ili samo pogledas golove Barce ili Reala... 

15 godina
Galiante kaže...

Ne znam onda što ti je onda to s tim uklizivanjem, jer kod mene baš lijepo ukliže i to svaki put kada ja to hoću. A što se tiče tog laganog prolaska kroz obranu, ne znam na kojoj težini igraš ali ako možeš povećati povećaj težinu igre pa ćeš onda viditi da ne možeš tako lako proći.

igram online....

15 godina
neaktivan
PES 2012

golman negrijese cesto al ima gluposti npr. primim gol sa 30m kroz noge ,nema smislaa( meni se 2 puta desiloo )

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice