PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PES 2012

sad sam pokuso igrat online al nemoze... tamo na njihovoj nekoj stranici pise da je server status down. jel i kod vas tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
maxy0 kaže...

sad sam pokuso igrat online al nemoze... tamo na njihovoj nekoj stranici pise da je server status down. jel i kod vas tako?

A mene su bili upozorili da će server biti "down" zbog nekog održavanja, ali mislim koliko se sjećam da je bilo javljeno da će to bti u utorak , a ne u ponedjeljak...a možda i u ponedjeljak...neznam...bit će da je to to...

15 godina
PES 2012

EDIT: Naso sam patch koji brise Blur u igri i replayu.. ali na scenama kad zabim/fulam gol itd. mi jednostavno cijela slika mutna al bas ono igrac se ni ne vidi.. zna li neko fix za to? 

Kupi Si Tricikl
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 13:14 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PES 2012

Golmani su za k+u+r+a+c!

7 0 hvala 0
14 godina
PES 2012

Player stats su katastrofa,dijeljenje skillova u kategorije,sav se izgubim u tome a vidim da su neke stare skillove izbacili a stavili nove...bezveze {#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

EDIT: Naso sam patch koji brise Blur u igri i replayu.. ali na scenama kad zabim/fulam gol itd. mi jednostavno cijela slika mutna al bas ono igrac se ni ne vidi.. zna li neko fix za to? 

pesedit patch već u sebi sadrži brisani blur tako da nisu potrebi specijalni.

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
13 godina
neaktivan
PES 2012

decki jel mi moze itko rec kako se lobuje u pes 2012?? trazio sam po cjelom netu i nema apsolutno nigdje govora o lobovanju,a nije isto ko u 2011!

0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...

decki jel mi moze itko rec kako se lobuje u pes 2012?? trazio sam po cjelom netu i nema apsolutno nigdje govora o lobovanju,a nije isto ko u 2011!

L1+Kocka

Kupi Si Tricikl
15 godina
Korny1603987 kaže...
Encyanix kaže...

pesedit patch već u sebi sadrži brisani blur tako da nisu potrebi specijalni.

Ma znamo to ali meni je na ti nekim isjescima slika zamagljena nemozes nis vidit.

Kupi Si Tricikl
16 godina
neaktivan
PES 2012

Kako se uzima lopta bez faula u ovoj igrici?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

najjaca :D

potpis :D
14 godina
PlayMaker10 kaže...

zamolis ga da ti da loptu {#}

16 godina
neaktivan
PES 2012

Igrao sam sve PESove do sad ali ovo je katastrofa..Pa loptu nemozes uzet nikako svaki ku*ac sudi. Igraci ko mutavi drzis kocku koja nikakvom presingu ne koristi samo ispadne kreten. Pokusao sam sve stvarno. Ne drzim x kazem mozda se s analogom idem s analogom u tijelo ovaj sudi, neznam vise kako. Pa eto ako imate kakvu tajnu recite.

0 4 hvala 0
14 godina
PlayMaker10 kaže...

Igrao sam sve PESove do sad ali ovo je katastrofa..Pa loptu nemozes uzet nikako svaki ku*ac sudi. Igraci ko mutavi drzis kocku koja nikakvom presingu ne koristi samo ispadne kreten. Pokusao sam sve stvarno. Ne drzim x kazem mozda se s analogom idem s analogom u tijelo ovaj sudi, neznam vise kako. Pa eto ako imate kakvu tajnu recite.

tajna je u tome da se ne zaletavas ko jucer dinamovi igraci na protivnika pa onda ispadnu ko picice.

ti ga lagano pratis i povlacis se unazad kad on krene u prodor onda mu uzmi ljepo loptu.a ako nemozes ni tak

pozovi si sa kockicom igraca da ti pomogne i s tim da ga tvoj igrac pritisce a ti kao osigurac iza njega cekas da protivnik pogrijesi

16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
PlayMaker10 kaže...

tajna je u tome da se ne zaletavas ko jucer dinamovi igraci na protivnika pa onda ispadnu ko picice.

ti ga lagano pratis i povlacis se unazad kad on krene u prodor onda mu uzmi ljepo loptu.a ako nemozes ni tak

pozovi si sa kockicom igraca da ti pomogne i s tim da ga tvoj igrac pritisce a ti kao osigurac iza njega cekas da protivnik pogrijesi

I idem tako i jos idem lagano u nazad i pratim ga ali ili su moji je*eno mutavi i svaki put zakasne s nogom jer idem na Riberya i sa dvojicom pokrije i nema sanse da prođe i on "kao" progura loptu između njih dvojice i neznam na koju foru prođe "kroz" tijelo mog igraca. Neke stvari su smjesne i trebaju to popravit. Ne zelim igrat Fifu jer sam uvijek bio PES igrac. Ali ima stvarno mutavih stvari i neznam kako to uspiju ovi iz Konamija takve osnove zeznut. A sad je dosao patch koji kako tako popravlja golmana ali prije toga uzas je bio.

14 godina
PlayMaker10 kaže...
herc1988 kaže...
PlayMaker10 kaže...

I idem tako i jos idem lagano u nazad i pratim ga ali ili su moji je*eno mutavi i svaki put zakasne s nogom jer idem na Riberya i sa dvojicom pokrije i nema sanse da prođe i on "kao" progura loptu između njih dvojice i neznam na koju foru prođe "kroz" tijelo mog igraca. Neke stvari su smjesne i trebaju to popravit. Ne zelim igrat Fifu jer sam uvijek bio PES igrac. Ali ima stvarno mutavih stvari i neznam kako to uspiju ovi iz Konamija takve osnove zeznut. A sad je dosao patch koji kako tako popravlja golmana ali prije toga uzas je bio.

svi al ama bas svi su rekli da je igrati protiv kompa jako tesko jer zna unaprijed tvoj korak.morat ces se naviknuti ako zelis pobjedivati.tesko je

komp kazni svaku najmanju gresku.i ima da glupih prodora kompa kad mi prode izmedu trojice sa svojim famoznim driblanjem u prostoru od 1 metra i naravo prode.

al nije bogami najbolji malonogometas falcao da tak prode medu trojicu.tu su se zahebao konami kao i s golmanima.sad je red na tebe dsa ti ispravis takve greske konamia svojom igrom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:51 (herc1988).
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
PlayMaker10 kaže...
herc1988 kaže...
PlayMaker10 kaže...

svi al ama bas svi su rekli da je igrati protiv kompa jako tesko jer zna unaprijed tvoj korak.morat ces se naviknuti ako zelis pobjedivati.tesko je

komp kazni svaku najmanju gresku.i ima da glupih prodora kompa kad mi prode izmedu trojice sa svojim famoznim driblanjem u prostoru od 1 metra i naravo prode.

al nije bogami najbolji nogometas falcao da tak prode medu trojicu.tu su se zahebao konami kao i s golmanima.sad je red na tebe dsa ti ispravis takve greske konamia svojom igrom.

E to su mi najjaci driblinzi neki Šiškauškas mi pređe Piquea i Piqula na 20 cm u nemogućoj situaciji. Neznam koji je njima vrag teže ka realnosti a u 6 zadnjih PESova nisu u stanju napravit ono da nakon prednsti ako je teži faul da žuti karton. Kršio sam namjerno da vidim oće li mi dat kasnije žuti ali nema šanse. To je samo jedan od primjera nedostataka. PES je bolji od prošlog ali ima još puno posla. Žalosno je da u ovom PESu igrači iz AEK-a svi imaju taj dribling kao da su svi Messi. Kada su im fanovi napisali da olaksaju driblinge i pojacaju AI nisu bas mislili ovoliko da ti cita misli :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:36 (PlayMaker10).
15 godina
PES 2012

Jos me nes zanima.. dali se vama pri dugim passovima muti teren.. linije na terenu ? to me tako zivcira jos od pesa 2009

Kupi Si Tricikl
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i meni se ovo isto desava....na sekundu se zamuti i onda vrati u normalu.

13 godina
neaktivan
PES 2012

nekuzim cemu ti problemi s uzimanjem lopte, drzis r2 i ides u nazad, sve dok se ne priblizi onda stisnes x

u slucaju boljeg igraca (CR, Messi, Robben...) drzi jos kocku da ti dodje pomoc suigrac.

Vjerovatno si preskocio one treninge na pocetku koji ti lijepo objasne sve

evo video

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 14:41 (CroChef).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

to je lobovanje na blizinu...probo sam sad i radi..hvala sto si mi reko ja pokusavo prije i nije htjelo ,,a kako se lobuje na daljinu ko sto je gomis lobovo kelavu:)??

15 godina

Stisni kocku jace >_>

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
PES 2012

Pozdrav ekipa! kakva su Vam iskustva s onlineom u PES2012, prvenstveno me interesira za PS3 ako netko ima, ali i kakva je situacija na PC-u. Da li ima lag-a, cestih diskonekcija...

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

e jedno pitanje...ja igram na tipkovnici.Sad dali je moguce da za istu funkciju npr. pucanje imam dvije razlicite tipke na tastaturi??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroChef kaže...

nekuzim cemu ti problemi s uzimanjem lopte, drzis r2 i ides u nazad, sve dok se ne priblizi onda stisnes x

u slucaju boljeg igraca (CR, Messi, Robben...) drzi jos kocku da ti dodje pomoc suigrac.

Vjerovatno si preskocio one treninge na pocetku koji ti lijepo objasne sve

evo video

e hvala..sad je bolje :D ali neki igraci izvode vratolomije od kojih bi zapravo postali invalidi.. ali dobar korak naprijed za pes neka poprave neke stvari i to je to.

13 godina
neaktivan
PES 2012

e kak se namjestava u game planu one strijelice kak da se koji igrac krece... kak se to namjestava u pes 12 ,sta treba stisnut??

0 0 hvala 0
17 godina

nema više toga... vjerovatno si kod svoga avatara stavio da je trčanje na automatski, ali se može to i manualno pa upravljati drugim igračima.

To je jedna od novosti da se može igračima reći kuda da trče za vrijeme akcije pa nema potrebe za game planom i strelicama.

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
13 godina
neaktivan
PES 2012

jel igra itko na ps3?

0 0 hvala 0
16 godina

Ljudi pozdrav, ima ko kakav savjet što napraviti na PC verziji kod online igranja , mogu igrat 1 vs 1 quick match i master ligu , drugo nemogu jer mi javlja problem sa ruterom , dmz apply , nat table configure port mapping, nikako da složim kako treba. Probao sam sa port forward (ruter je thomson st780i) , ali bezuspješno.
Ima li itko recept za ovo?

Najviše me boli što nemogu niti community igrat sa bug članovima i cropes-arima :/ 

14 godina
neaktivan

Otkad igram PES, još ni jedanput mi nije dosuđen penal. :/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice