- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, problem danasnjih simulacija je taj sto nigdi nema greske, nikako nemze niko falit a ode se bas vidi kako je falio xD.
Ali u PESU malo previse falivaju pa su losi golmani.
ako netko zna ili ima ENG. komentatora neka mi se javi na PP,unaprijed tnx.
ako netko zna ili ima ENG. komentatora neka mi se javi na PP,unaprijed tnx.
imaš ih na desatak vrsta.... čekaj reload** ;)
evo ovo mi izbaci kakda idem da raspakujem
jesi ti to do kraja skinoo ?
evo ovo mi izbaci kakda idem da raspakujem
Skini 7zip, desni klik na indi-pesblabla.r00 i extract here
moze li mi netko dat link da skinem spanjolskog komentatora??
moze li mi netko dat link da skinem spanjolskog komentatora??
wtf
zelim da mi spanjolski komentato komentira, a nemogu nac?
zelim da mi spanjolski komentato komentira, a nemogu nac?
Evo :D
http://www.filesonic.com/file/2248255534/pes12comentary_dt00_s.rar
Evo nakon 10tak utakmica mogu zaista potvrditi ... golmani ne da su loši, već to sad prerasta u pravi BUG kojega treba pod hitno ispravit. Ubija mi volju za igranjem.
DeGea CIJELU utakmicu ne može kako treba primit loptu u ruke. Svaki put grizem nokte, kad lopta ide prema njemu.
Valdes samoinicijativno i POTPUNO nepotrebno izlazi i po 10m od gol crte. Ovaj bug je bio i u 2011, ali sad je puno gore. Lob i polulob puši i sa 20 m udaljenosti.
Suđenje je malo poboljšano, jer su konačno uveli PREDNOST i popravili su malo zaleđa. Ali sad suci zato sude skoro svaki sudar kao faul.
Da, problem danasnjih simulacija je taj sto nigdi nema greske, nikako nemze niko falit a ode se bas vidi kako je falio xD.
Ali u PESU malo previse falivaju pa su losi golmani.
Prvo i osnovno pravilo lopta se golmanu nikad ne vraca u okvir gola jer uvijek postoji mogucnost pogreske(u stvarnosti da u pesu nebi trebalo bit tako )..naravno da se salim hahah smjesna sitacija..
Ekipa vozdra, pitanjec...
po netu vidjam svakakve informacije pa nisam uspio razluciti...Da li je izasla sluzbena verzija igre za PC za europu?
tnx
Ekipa vozdra, pitanjec...
po netu vidjam svakakve informacije pa nisam uspio razluciti...Da li je izasla sluzbena verzija igre za PC za europu?
tnx
Ne! Izlazi polovicom ovog mjeseca...
Da li ovaj pes edit patch sadržava i premiership?(dresovi,imena,grbovi)
Da li ovaj pes edit patch sadržava i premiership?(dresovi,imena,grbovi)
Mislim da da, pogle na njihovoj stranici...Izaso je 1.01 pesedit ali nema transfera posto izlazi DLC sljedeci tjedan...
ovako...
kada pocinjem master ligu, igraci nisu oni koji trebaju da budu, sve neki bezveze...
i jos nesto....pricalo se da ce biti club boss, ali ja ga nemogu nigdje naci
ovako...
kada pocinjem master ligu, igraci nisu oni koji trebaju da budu, sve neki bezveze...
i jos nesto....pricalo se da ce biti club boss, ali ja ga nemogu nigdje naci
to moraš sam odključat
jel club boss ili ove igrace...
i kako se to otkljucaje
jel club boss ili ove igrace...
i kako se to otkljucaje
obadvoje, odeš u extra content odabereš mode expansion kits i kupiš zadnja dva
uništili su pes...prvi put u životu ne igram na top player. jel igra tko na najvišoj razini? i najvažnije, jel pobjedjuje?
dajte mi neki tutorijal za obranu... fakat ih nemogu zaustaviti
dajte vi meni pomozite oko ovog patcha
moja taktika je trenutno samo ofenziva,jos ni jednu tekmu nisam zavrsio da nisam popio gol,jednostavno s ovim igracima na master ligi nema sanse da igram defenzivno,a niko mi ne zeli doci
dajte vi meni pomozite oko ovog patcha
znam za 1.01 službeni (http://www.patches-scrolls.de/pes2012.php), al ne znam kakav je taj tvoj 1.1