PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: PES 2012
Oprosti onda što sam sudjelovao u temi.

Nisam znao da tu ima uber fudbal gurua s fudbalerskim avatarom, čime je automatski postao autoritet za tematiku.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
PES 2012
@ dreammaker - fifa je miljama ispred PES-a,tvoj je problem što ti igra ne odgovara,zar si ti pametniji od milijuna ljudi koji govore da PES nazaduje a FIFA napreduje ogromnim koracimam? zašto su svi portali koji ocjenjuju igre dali veću ocjenu FIFI nego PES-u? i kažeš da na FIFI ne valjaju šutevi i pasevi? to ti je izjava godine.Znaš li ti da postoje Manual postavke gamepada? očito da ne znaš.Ajdw probaj igrati sa Manual postavkama plus težinu na Legendary pa mi javi kakva ti je igra i kakvi su pasovi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
@ dreammaker - fifa je miljama ispred PES-a,tvoj je problem što ti igra ne odgovara,zar si ti pametniji od milijuna ljudi koji govore da PES nazaduje a FIFA napreduje ogromnim koracimam? zašto su svi portali koji ocjenjuju igre dali veću ocjenu FIFI nego PES-u? i kažeš da na FIFI ne valjaju šutevi i pasevi? to ti je izjava godine.Znaš li ti da postoje Manual postavke gamepada? očito da ne znaš.Ajdw probaj igrati sa Manual postavkama plus težinu na Legendary pa mi javi kakva ti je igra i kakvi su pasovi.

Evo sve ti je rekao,ali dalje će se pes igrat kakav god izađe sigurno,ali fifa ga pere samo tako.Tkđ će i ove godine pobjedit u duelu pes vs fifa,pošto je fifa puno bolja.Nemrem dočekat 1.10 hebote o.O

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
neaktivan
PES 2012

Neda mi se svađat, ja znam šta ću ja igrat više...

Živjeli Pes Edit Patchevi

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

PES producer: "FIFA 12 looks more real than PES 2012"

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PES 2012
pa ok je što ćeš PES igrati više,ali ne mora značiti da je to bolje samo zato što ti igraš.I kakvi su vam to argumenti "gledate li vi ikad pravi nogomet". Što s time želite reći da PES više nalikuje stvarnom nogometu od FIFE? pa da,u pravu ste,posebno kretnje igrača i golman koji se baca na trbuh.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

ni jedno ni drugo nije realno

3 1 hvala 0
15 godina
PES 2012

jesam vam reko da ne uspoređujete papriku i paradajz?? necu vam ponavljat ali ako treba citiram vam ja, nije uopce problem...

šta bi vas ubilo da napišete meni se ne sviđa ovo i ono u pesu, ja bi to napravio tako i tako, nedostaci su mi ovi, super mi je ono... neide a? 99% zna samo doc i napisat, meni je to s*anje, šutevi mi lete preko gola, igrat cu fifu... pa igraj fifu ko ti brani... al onda odi tam u topic FIFA i pričaj o njoj kolko hoces.. ako slučajno ne postoji takav topic, napravit cemo nije problem.. a moze se i napravit Bullshitting room : FIFA vs PES

★★★★★☆
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
PES 2012

Ovaj demo pesa nije loš. Probajte pa sudite. Puno je bolji od PES-a 11.

Pes 11 sam igrao točno 2mjeseca a ovo bi mogao igrati doooosta duže, samo da ga opet ne user* u finalnoj verziji.

Danny probaj demo nečeš zažaliti i možda nakon 2. godine opet zaigraš PES. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 13:32 (amater_2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
pa ok je što ćeš PES igrati više,ali ne mora značiti da je to bolje samo zato što ti igraš.I kakvi su vam to argumenti "gledate li vi ikad pravi nogomet". Što s time želite reći da PES više nalikuje stvarnom nogometu od FIFE? pa da,u pravu ste,posebno kretnje igrača i golman koji se baca na trbuh.

Florescentna trava u fifi me zastrašuje tokom svake tekme. Što se tiče cijelog svijeta koji hvali fifu a kudi pes - ne zanimaju me tuđa mišljenja i ne može netko drugi formirati moj stav. Očito tvoj može pošto takve informacije daješ kao argument. Za Fifu 12 ne znam ni ja ni ti kakva će biti jer ju nismo probali, ja uspoređujem ovaj demo i fifu 11. Ne uspoređujem fifu 11 i pes 2011 jer je fifa bolja tamo. Ja striktno za ovaj demo pričam i ne cvili tu po temi od pesa. Imaš si fifa temu i tamo slinite po njoj, ovdje ostavite da bar dva posta za redom imaju veze sa pesom.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
17 godina
neaktivan
Probao sam. Ovo mi nije dovoljno. Vidi se pomak, ali nije dovoljan.
16 godina
Danny_HR kaže...

Ti si nesretan čovjek ;)

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
Danny_HR kaže...

Istina, ali možda naprave nekakav malo veći pomak do izlaska finalne verzije.

15 godina
neaktivan
PES 2012

Hm, nemojte se bezveze svađati, jer uopće oba demo-a nisu izašli. PES je ove godine napravio nekoliko malih koraka naprijed, i to je za mene sasvim dovoljno da se osvježi igra. Još samo da srede golmane i bit će to super. Ove godine FIFA nije još ni izašla, vi već uspoređujete. Iskreno, meni prošlogodišnja fifa uopće nije legla, jer je baš meni sve to izgledalo plastično, i pokreti igrača, unatoč tolikom hvalisanju, ja sam FIFU izbrisao nakon sat vremena. Ipak je bolje da pričekamo i drugi PES-ov demo, a i FIFA-in, ovako samo izazivamo flame...

mmm... donuts

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Zna se šta je bolje FIFA12 Peace out!

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Hambrle kaže...

Hm, nemojte se bezveze svađati, jer uopće oba demo-a nisu izašli. PES je ove godine napravio nekoliko malih koraka naprijed, i to je za mene sasvim dovoljno da se osvježi igra. Još samo da srede golmane i bit će to super. Ove godine FIFA nije još ni izašla, vi već uspoređujete. Iskreno, meni prošlogodišnja fifa uopće nije legla, jer je baš meni sve to izgledalo plastično, i pokreti igrača, unatoč tolikom hvalisanju, ja sam FIFU izbrisao nakon sat vremena. Ipak je bolje da pričekamo i drugi PES-ov demo, a i FIFA-in, ovako samo izazivamo flame...

WTF? kakvi su pokreti igrača na PES-u onda ako su u FIFI plastični?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bar su meni izgledali plastični, i ni malo nisam uživao igrajući FIFU. Al' dobro, možda sam ja fenomen...

mmm... donuts
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Kolega ajmo u fifa12 temu,pusti njega da priča šta oće..

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Drveni, to smo već utvrdili. ;-)

15 godina
Hambrle kaže...
antimadridista kaže...

Bar su meni izgledali plastični, i ni malo nisam uživao igrajući FIFU. Al' dobro, možda sam ja fenomen...

neznam ja što si ti,ali je ČINJENICA da u PES-u igrači izgledaju i imaju pokrete kao roboti,to je činjenica.Ne govorim to samo ja,pročitaj par reviewa o igrama pa ćeš vidjeti.Ja sam veliki fan PES-a,puno veći nego FIFE,igrao sam PES još od ISS-a,i volio bih da iznova naprave igru jer ovo više nema smisla,napredak se vidi iz godine u godinu,ali je to premalo.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...
antimadridista kaže...

neznam ja što si ti,ali je ČINJENICA da u PES-u igrači izgledaju i imaju pokrete kao roboti,to je činjenica.Ne govorim to samo ja,pročitaj par reviewa o igrama pa ćeš vidjeti.Ja sam veliki fan PES-a,puno veći nego FIFE,igrao sam PES još od ISS-a,i volio bih da iznova naprave igru jer ovo više nema smisla,napredak se vidi iz godine u godinu,ali je to premalo.

Player impact,precision đribling,taktikal defens :D

Di će pes protiv   ovog. HAHAHA.

17 godina
neaktivan
PES 2012

ovaj pes osim demo verzije nece se vise instalirat na mom kompu...

morat cu pocet igrat fifu jer ovo nema smisla...

potpis :D
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nemaš pojma, vidi se da ne razumiješ fudbal i kak se igra...

I meni je ovaj Pes 12 demo bolji od Fife 11, utakmice su tvrde, može se radit puno dobrih pasova i akcija, u fifi nemoraš ni pazit kak dodaješ (ping-pong) prelagano je gol dat u fifi i mislim da će ove godine se ipak više igrat Pes kod mene, jer će i master liga sigurno biti bolja od managera u fifi...

Nogometni velemajstor koji  nije probao manual dodavanja u FIFA-i ? Pfff.

[Ontopic]

Dodavanja mi se definitivno ne sviđaju jer ponekad jačina uopće nije bitna, na punoj jačini pasa on jedva dodaje najbližem suigraču. Ovo zna bit strašno iritantno jer je kretanje igrača na terenu daleko bolje i daje više mogućnosti za izradu akcije. Sudari igrača su čudni, previše umjetni.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 15:30 (PROTECTOR).
14 godina
neaktivan

Evo malo igrao demo.

Nisam se fascinirao ali nadam se da ce full verzija biti bolja(puno bolja)

ivek
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Praetorian1 kaže...

I meni je ovaj Pes 12 demo bolji od Fife 11, utakmice su tvrde, može se radit puno dobrih pasova i akcija, u fifi nemoraš ni pazit kak dodaješ (ping-pong) prelagano je gol dat u fifi i mislim da će ove godine se ipak više igrat Pes kod mene, jer će i master liga sigurno biti bolja od managera u fifi...

[Ontopic]

Dodavanja mi se definitivno ne sviđaju jer ponekad jačina uopće nije bitna, na punoj jačini pasa on jedva dodaje najbližem suigraču. Ovo zna bit strašno iritantno jer je kretanje igrača na terenu daleko bolje i daje više mogućnosti za izradu akcije. Sudari igrača su čudni, previše umjetni.

Kakva manual dodavanja u fifi? Nisam znao za tu opciju!?

Sad se sramim{#}

F.C LIVERPOOL
15 godina
Praetorian1 kaže...
PROTECTOR kaže...
Praetorian1 kaže...

[Ontopic]

Sad se sramim{#}

u FIFI uđi pod Settings pa Controller Settings,tamo ti je sve namješteno na Assisted,samo promjeni sve na Manual pa javi kakva ti je igra onda,znam da je ovo off-topic ali ima dosta ljudi koji FIFU igraju sa Assisted postavkama i onda takvu igru uspoređuju sa PES-om.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 16:40 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
PES 2012

EEe hvala puno idem sad probat to pa ću javit dojmove!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Sad se sramim{#}

Nisu samo dodavanja u pitanju, na manual možeš namjestit i ubacivanja, šuteve itd...

Na tim postavkama FIFA postaje sasvim druga igra. Obavezno probaj ako već nisi.

Zadnji offtopic {#}

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina

E to je već druga priča ;)

Nagovorili ste me da skinem sa Origina fifu po neznamkojiput i dam joj još jednu šansu. Hvala dečki!

15 godina
PES 2012

a isuse.. iz svakog slobodnjaka u zoni šuta dobijem gol {#}

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice