PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 115.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo kupio sam PES original pa ocemo nabacit koju tekmu?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)
Ige kaže...

Evo kupio sam PES original pa ocemo nabacit koju tekmu?

Ja bi rado ali mi je bolji PC na servisu, a na ovoj kanti ne mogu igrati ni na low detaljima. Mršti se
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
 Ne može se dokazati da je jedna lošija od druge. Nekome se sviđa PES nekome FIFA. Samo što ja ne shvaćam kako se FIFA-ljupci konstantno iz godine u godine oduševljavaju kad igraju skoro pa istu igru...
Bebo jedna! Malo si pogrješio; trebalo bi ovako ići: "Samo ja ne shvaćam kako se PES-ljupci konstantno iz godine u godinu oduševljavaju kad igraju skoro pa istu igru."...

Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Kako mi se nešto fora dogodilo u FIFA-i; evo slike:Zabili su mi gol, i to na "užasno" fora način:

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PES 2009 (pc)

Za težine Proffesional i Top Player težinu lijek je graditi dugu "mrežu" od svog šesnaesterca pa na dalje.

Samo treba vrijeme staviti barem na 15min.

Da, nakon nekoliko desetaka tekmi PES09 postao mi je puno bolji.

Jednostavno je prerazličit od svih predhodnih naslova...

Samo sa PES 6 imam 6000+odigranih tekmi pa se ne može reći da ne znam kaj je PES!

I 2009. je dobar ali ništa više!

I dalje tvrdim da ga Fifa 09 "pere"

Naravno ne kralja, PES 6

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Također, kolizija (Belji se):

PS: Slika 4.0 je zapravo 1.0, (pogreška )

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Slika 3 Slika 3
Slika 1.0 Slika 1.0
Slika 2.0 Slika 2.0
Slika 3.0 Slika 3.0
Slika 4.0 Slika 4.0
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 17:42 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ma mislio sam i ja da je PES 09 sranje, al onda sam odigro 20 tekmi, i sad mislim da rula (da, cak i nad sesticom), tako da prvo malo odigrajte, onda pocnite srat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ma mislio sam i ja da je PES 09 sranje, al onda sam odigro 20 tekmi, i sad mislim da rula (da, cak i nad sesticom), tako da prvo malo odigrajte, onda pocnite srat

PES 2009 je očito stvoren samo za prave poznavaoce tog serijala.
Nema tu mjesta pridošlicama i evenualnim igračima-mislim na 2 najteže razine koje čine nogomet, sve ispod je za djecu i rookie!
Isto ko i u Gridu dođu neki "frajeri" pa te "nenamjerno" skrše i onda vele da imaju djecu, rade, a ovo im je samo relaksacija!
Nejde to tako!
Za rookie bi svugdje trebalo posebne servere, gdje god mogu upropastiti one koji se tome posvećuju.
Isto vrijedi i za PES i za sve ostale igre
Nije bolji od šestice i to teško mogu nadmašiti svi ostali nastavci!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Nema tu mjesta pridošlicama i evenualnim igračima-mislim na 2 najteže razine koje čine nogomet, sve ispod je za djecu i rookie!
Isto ko i u Gridu dođu neki "frajeri" pa te "nenamjerno" skrše i onda vele da imaju djecu, rade, a ovo im je samo relaksacija!
Nejde to tako!
Za rookie bi svugdje trebalo posebne servere, gdje god mogu upropastiti one koji se tome posvećuju.
Neslazem se bas s tobom, sta mislim da su od PES do PES2009 igrali samo jedni te isti, a da pocetnici nisu dolazili, PES onda nebi doguro ni do 3 dijela.
Ipak ima to svoju draz, kad se moja ekipa skupi i bacimo turnir i kad nek upise unaprijed tri boda jer igramo sa pocetnikom, i onda ti on u 85min uvali neki krumpir i dobije a tebi sve za sta si se trudio par tekma prije pdne u vodu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 18:23 (cak_Norris).
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

Ništa nećete napisati o koliziji?(?) Ni o fizici? Plač Čini mi se da sam vas prevesl'o (ili ne?).
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
SOS kaže...

Ništa nećete napisati o koliziji?(?) Ni o fizici? Plač Čini mi se da sam vas prevesl'o (ili ne?).
 Frajeru niko te ovdje ocito ne dozivljava, ovo je tema o PES-u, a ne o tom smecu fifi. Mislim na tim tvojim screensima se vidi koliko je igra jadna. Probo sam igrat fifu demo i ne mogu odigrati jednu tekmu koliko je smijesno, a najjaca stvar je ta sto je lopta igracima do koljena WTF ahhahahahahahaahha.
17 godina
neaktivan
Dino89 kaže...
SOS kaže...
SOS kaže...

Frajeru niko te ovdje ocito ne dozivljava, ovo je tema o PES-u, a ne o tom smecu fifi. Mislim na tim tvojim screensima se vidi koliko je igra jadna. Probo sam igrat fifu demo i ne mogu odigrati jednu tekmu koliko je smijesno, a najjaca stvar je ta sto je lopta igracima do koljena WTF ahhahahahahahaahha.
 Wff? Daj ajde. Čak nisi objasnio zašto...
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
SOS kaže...

Po cemu si nas ti preveslo??Po tvojim slikama se nista nevidi.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

"Ronaldinjo"! xD (U FIFA-i.)

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 20:38 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
 Vidi se kolizija (Belji se). "Preveslo" sam vas tako da ništa niste rekli u vezi slika, jer donekle pokazuju da je FIFA odlična. Daj barem isprobajte; i ne lažite.
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Bas da i lici na njega i nelici.Mislim da si ipak predjero s FIFA-om ako ti je tolko dobro jednostavno je kupi i igraj, a nemoj na svakoj temi dicit tu fifu do neba.Otvori temu FIFA i komentirajte tamo.

0 0 hvala 0
17 godina
cak_Norris kaže...
Armor kaže...
Nejde to tako!
Neslazem se bas s tobom, sta mislim da su od PES do PES2009 igrali samo jedni te isti, a da pocetnici nisu dolazili, PES onda nebi doguro ni do 3 dijela.
Ipak ima to svoju draz, kad se moja ekipa skupi i bacimo turnir i kad nek upise unaprijed tri boda jer igramo sa pocetnikom, i onda ti on u 85min uvali neki krumpir i dobije a tebi sve za sta si se trudio par tekma prije pdne u vodu.

Prijatelju, slažem se s tobom ali:

Početnici koji su zaigrali samo jedan ili dva nastavka serijala ne mogu suditi ko ti(valjda) i ja koji smo odigrali sve!
Ja jesam jedan od onih koji je igral ISS-PES od početka!
Što više igram 9-etku, to je bolja-ali za stare znalce, drugima će zadati teške probleme(mislim na 2 najteže razine).
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
cak_Norris kaže...
 Vidi se kolizija (Belji se). "Preveslo" sam vas tako da ništa niste rekli u vezi slika, jer donekle pokazuju da je FIFA odlična. Daj barem isprobajte; i ne lažite.
 Sam naveo u postu prije da je kupijem u cetvrtak pa cemo vidjet tu famoznu FIFA-u.
17 godina
protjeran
SOS kaže...
cak_Norris kaže...
 1. Stavio si samo slike FIFA-e, a ne i PES-a
2. Ovo je tema PES 2009 (pc), ako oćeš pričati o FIFA-i odi na temu FIFA i tamo piši
People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 20:39 (Shady).
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Prijatelju, slažem se s tobom ali:

Početnici koji su zaigrali samo jedan ili dva nastavka serijala ne mogu suditi ko ti(valjda) i ja koji smo odigrali sve!
Ja jesam jedan od onih koji je igral ISS-PES od početka!
Što više igram 9-etku, to je bolja-ali za stare znalce, drugima će zadati teške probleme(mislim na 2 najteže razine).
 Eto tu se slazemo, i ja igram od pocetka(ali na PS), i meni je sto vise je igram sve bolja(evo kupio sam je prije 5dana), samo sam htjeo rec da i ti pocetnici kad igras snjima zna nekad bit izazovno jer bas zbog toga jer neznas kako igra, pa te iznenadi kad najmanje ocekujes.
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

@ SOS

Pa sta si se ti na tu Fifu zapalio. Ako ti je dobra igraj ju. Nekima se ocito ne svida. Po meni je nekako dosadna, nema te atmosfere kao PES.

Isto tako taktika mi puno manje igra ulogu. Pomaknem cijelu obranu prema napadu i nista se ne dogodi, obrana stoji gotovo jednako kao da taktiku ni mjenjao nisam.

Uostalom, kakve su ti ove gluposti sa SS-ovima. Kako mislis pokazat fiziku sa slikama. Mogu ti dati gotovo iste slike takve iz PES-a. Sta mislis da tamo igrac ne moze past kao ovaj u FIFA-i ili ?

+ Evo dolje slika Ronaldinha iz PES-a ... meni u Fifi ne izgleda bolje ...

Za mene ce ostati i dalje samo PES. Probao sam i jednu i drugu igru i jednostavno PES mi je daleko ispred. U 2009 je opet nesto otezano zabijanje golova, sto je po meni OK. Koliko god su lijepi, ne volim pretjerano one golove sa 40m koje sam s lakocom zabijao sa Rooney-em ili C. Ronaldom u 2008 ...

@ Armor

Joj kada se sjetim ISS 2. Prelegendarno. Jos ga negdje imam, samo kad bi PS one mogao osposobiti ...

-The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it -
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 21:40 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ovo je tema o PES-u koji je nogometna igra, pa usporedbe s FIFA-om idu, tako da se ne morate truditi prijavljivati "offtopic", ali smanjite tenzije da ne dođe do kartona.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Bas mi je drago da je Bruno stavio ovu sliku jel se jasno vidi razlika u grafici, eto SOS pogledaj samo sliku kako izgleda trava na PES zivlje nego na FIFA-i i kako kopacke leze na travi, a ne na FIFA-i di imas osjecaj da igras na betonu a ne na travi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo igral sam malo PES 2009, odlična mi je ,poboljšana su kretanja igrača,djeluje mi nekak fluidnije,protočnije od FIFE 09. I grafički mi nekak bolje leži... Nije me razočaral,dapače.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

E Bruno svaka cast za SS, sad nek fifa ljubitelji vide sta je grafika. I nije mi onda jasno kako neko moze reci da fifia ima bolju grafiku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Igram demo dok mi dodje puna verzija i mislim da je super.Pes 6 je svetinja ,ali ne bi govorio koja je verzija bolja jer je 2009 drugačiji (nagrađuje sporiji tempo i gradnju akcije) .Ima par stvari koje mi smetaju npr. kad igrač izvede korner ostane kao ukopan na mjestu ,pasevi nekad odu igraču kojem nisam namjeravao dodati(doduše to je možda radi toga što treba biti dosta precizan pri dodavanju),nekad mi se desi da igrač koji vodi loptu jednostavno stane i gradi loptu (hm, možda i pritisnem nešto da to uradi ili gamepad pravi probleme ,ne znam).Ostalo je sve odlično ,korak naprijed u simuliranju nogometa.

Sad o Fifi par riječi Smijeh:

vidio sam na netu da je ljudi hvale i probao demo , ali na pc platformi jednostavno ne vidim ništa dobro .Za konzole je druga priča ,pogledao sam neke filmiće na youtubeu i igra izgleda dosta dobro(i grafički i mehanika igre).Tako da i pc ekipa zahtijeva direktni  port sa konzola (ironično zar ne Smijeh) ,a Ea se vadi na to da ljudi u prosjeku nemaju dovoljno snažne kompjutere za next-gen Iznenađen.

Toliko.

"Serenity Now!"
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 0:09 (Gaus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moram komentirati iako me od Fife 96 i World Cup 98, nogometne igre ne zanimaju previše jer nisu napredovale skoro ništa.

Gamepad možeš nabaviti i za PC pa je nogomet PUNO ugodnije igrati. - Grafički su PC-i puno jači od konzola, a EA priča gluposti. Radi se o razlici u cijeni razvoja za PC i količinama.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

imam hajduk na pes 2009 :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

imam hajduk na pes 2009 :)

Kako????Cool
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

najbolja nogometna igra do sada

Intel Pentium D 925 2x3.00GHz Pov9600GT EXO edition HDD WD160GB+WD500GB 1,5GB DDRII 667MHz

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice