Evo kupio sam PES original pa ocemo nabacit koju tekmu?
Evo kupio sam PES original pa ocemo nabacit koju tekmu?

Za težine Proffesional i Top Player težinu lijek je graditi dugu "mrežu" od svog šesnaesterca pa na dalje.
Samo treba vrijeme staviti barem na 15min.
Da, nakon nekoliko desetaka tekmi PES09 postao mi je puno bolji.
Jednostavno je prerazličit od svih predhodnih naslova...
Samo sa PES 6 imam 6000+odigranih tekmi pa se ne može reći da ne znam kaj je PES!
I 2009. je dobar ali ništa više!
I dalje tvrdim da ga Fifa 09 "pere"
Naravno ne kralja, PES 6
Ma mislio sam i ja da je PES 09 sranje, al onda sam odigro 20 tekmi, i sad mislim da rula (da, cak i nad sesticom), tako da prvo malo odigrajte, onda pocnite srat
Ma mislio sam i ja da je PES 09 sranje, al onda sam odigro 20 tekmi, i sad mislim da rula (da, cak i nad sesticom), tako da prvo malo odigrajte, onda pocnite srat
Također, kolizija ():
PS: Slika 4.0 je zapravo 1.0, (pogreška )

Također, kolizija ():

Također, kolizija ():

Također, kolizija ():

Bas da i lici na njega i nelici.Mislim da si ipak predjero s FIFA-om ako ti je tolko dobro jednostavno je kupi i igraj, a nemoj na svakoj temi dicit tu fifu do neba.Otvori temu FIFA i komentirajte tamo.

@ SOS
Pa sta si se ti na tu Fifu zapalio. Ako ti je dobra igraj ju. Nekima se ocito ne svida. Po meni je nekako dosadna, nema te atmosfere kao PES.
Isto tako taktika mi puno manje igra ulogu. Pomaknem cijelu obranu prema napadu i nista se ne dogodi, obrana stoji gotovo jednako kao da taktiku ni mjenjao nisam.
Uostalom, kakve su ti ove gluposti sa SS-ovima. Kako mislis pokazat fiziku sa slikama. Mogu ti dati gotovo iste slike takve iz PES-a. Sta mislis da tamo igrac ne moze past kao ovaj u FIFA-i ili ?
+ Evo dolje slika Ronaldinha iz PES-a ... meni u Fifi ne izgleda bolje ...
Za mene ce ostati i dalje samo PES. Probao sam i jednu i drugu igru i jednostavno PES mi je daleko ispred. U 2009 je opet nesto otezano zabijanje golova, sto je po meni OK. Koliko god su lijepi, ne volim pretjerano one golove sa 40m koje sam s lakocom zabijao sa Rooney-em ili C. Ronaldom u 2008 ...
@ Armor
Joj kada se sjetim ISS 2. Prelegendarno. Jos ga negdje imam, samo kad bi PS one mogao osposobiti ...
Ovo je tema o PES-u koji je nogometna igra, pa usporedbe s FIFA-om idu, tako da se ne morate truditi prijavljivati "offtopic", ali smanjite tenzije da ne dođe do kartona.
Bas mi je drago da je Bruno stavio ovu sliku jel se jasno vidi razlika u grafici, eto SOS pogledaj samo sliku kako izgleda trava na PES zivlje nego na FIFA-i i kako kopacke leze na travi, a ne na FIFA-i di imas osjecaj da igras na betonu a ne na travi.
Evo igral sam malo PES 2009, odlična mi je ,poboljšana su kretanja igrača,djeluje mi nekak fluidnije,protočnije od FIFE 09. I grafički mi nekak bolje leži... Nije me razočaral,dapače.
E Bruno svaka cast za SS, sad nek fifa ljubitelji vide sta je grafika. I nije mi onda jasno kako neko moze reci da fifia ima bolju grafiku.
Igram demo dok mi dodje puna verzija i mislim da je super.Pes 6 je svetinja ,ali ne bi govorio koja je verzija bolja jer je 2009 drugačiji (nagrađuje sporiji tempo i gradnju akcije) .Ima par stvari koje mi smetaju npr. kad igrač izvede korner ostane kao ukopan na mjestu ,pasevi nekad odu igraču kojem nisam namjeravao dodati(doduše to je možda radi toga što treba biti dosta precizan pri dodavanju),nekad mi se desi da igrač koji vodi loptu jednostavno stane i gradi loptu (hm, možda i pritisnem nešto da to uradi ili gamepad pravi probleme ,ne znam).Ostalo je sve odlično ,korak naprijed u simuliranju nogometa.
Sad o Fifi par riječi :
vidio sam na netu da je ljudi hvale i probao demo , ali na pc platformi jednostavno ne vidim ništa dobro .Za konzole je druga priča ,pogledao sam neke filmiće na youtubeu i igra izgleda dosta dobro(i grafički i mehanika igre).Tako da i pc ekipa zahtijeva direktni port sa konzola (ironično zar ne ) ,a Ea se vadi na to da ljudi u prosjeku nemaju dovoljno snažne kompjutere za next-gen
.
Toliko.
Moram komentirati iako me od Fife 96 i World Cup 98, nogometne igre ne zanimaju previše jer nisu napredovale skoro ništa.
Gamepad možeš nabaviti i za PC pa je nogomet PUNO ugodnije igrati. - Grafički su PC-i puno jači od konzola, a EA priča gluposti. Radi se o razlici u cijeni razvoja za PC i količinama.
imam hajduk na pes 2009 :)
imam hajduk na pes 2009 :)

najbolja nogometna igra do sada