PC - AVANTURE ( point and click - ma sve )

poruka: 566
|
čitano: 173.073
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: PC - AVANTURE ( point and click - ma sve )
SebaOS kaže...

Neko odigro l.a. noire? Dosta zanimljiva igra, kao pomješana mafia i obična avantura, gdje vam igra dopušta da preskočite akcijske scene ako ne možete preći, ne morate se vozikat gradom ako to ne želite (za to postoji partner u igri :D), a najbolje od svega, igra vam dopušta da pogriješite, a svejedno dođete na neki drugi način do kraja :) Nije klasična avantura, ali jako dobro!

Zapravo ne dopušta da pogriješiš u ničemu šta je bitno.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
odjavljen
Assassin kaže...

Moja preporuka (pošto su se mnogi zainteresirali za Holmesa sada kad je u kinima drugi dio najnovije ekranizacije, evo par preporuka):

Zaboravio si na prvi nastavak Sherlock Holmes The Case of Silver Earring

17 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Assassin kaže...

Moja preporuka (pošto su se mnogi zainteresirali za Holmesa sada kad je u kinima drugi dio najnovije ekranizacije, evo par preporuka):

Zaboravio si na prvi nastavak Sherlock Holmes The Case of Silver Earring

Niam zaboravio nego ga nisam igrao, posto mi se jako svidja taj element mogucnosti igranja u prvom licu, a u Silver Earring ga nema. Ima jos jedan (nesto s egiptom, nisam siguran kako se zove) koji iz istog razloga nisam igrao.

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
neaktivan

baš igram grimm legacy i odlična je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

istina, ali zanimljivo je kako odigraš jedan slučaj i onda pogledaš recimo walkthrough i shvatiš da ga možeš rješit na više načina... Osim toga, neki razgovori se mjenjaju, pogotovo s onim narednikom, ovisno o tome kako si rješio slučaj

17 godina
neaktivan

Nisam siguran je li navedena na nekim od prethodnih stranica, ali Gemini Rue je dosta dobra igra ovakvog tipa, ima i odličan sf-noir ugođaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
torrente kaže...

jucer mi je bilo zadovoljstvo na akciji pokupiti...

I, sta si odigrao od toga? Ili si kao ja...samo skupljas kao neki hrcak (tako ja radim vec neko vrijeme posto nemam vremena za sve odigrat,  a zao mi je da propadnu tako neke akcije)? {#}

SebaOS kaže...

Neko odigro l.a. noire? Dosta zanimljiva igra, kao pomješana mafia i obična avantura, gdje vam igra dopušta da preskočite akcijske scene ako ne možete preći, ne morate se vozikat gradom ako to ne želite (za to postoji partner u igri :D), a najbolje od svega, igra vam dopušta da pogriješite, a svejedno dođete na neki drugi način do kraja :) Nije klasična avantura, ali jako dobro!

L.A. Noire je igra radi koje sam skoro kupio konzolu da bi me na kraju malo razocarala posto je prelagana, pogotovo kada skuzis fore oko mimike.

No, ipak se radi o jako dobroj igri...neonako dobroj kako sam mislio da ce biti, ali je ok.

Ima inace kakvih novih, zanimljivih avantura?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
odjavljen

Evo počeo sam igrati igru "House of 1000 Doors Family Secrets CE" i mogu reći da je igra stvarno dobra i grafički izgleda pristojno. Evo ako nemate što igrati isprobajte ju ako već niste.

Baš sam sad vidio još jednu jako dobru igru "Dark Parables 3- Rise of the Snow Queen". Igra izgleda jako dobro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 22:33 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ove igre na principu big fish games-a su mogu reći vrlo napredovale... prije su zauzimale oko 200mb na hdd-u a sada i do 1gb... puno je bolje za igrati, ima animacija...

općenito za avanture doba recesije... nikako da izađe nešto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Evo počeo sam igrati igru "House of 1000 Doors Family Secrets CE" i mogu reći da je igra stvarno dobra i grafički izgleda pristojno. Evo ako nemate što igrati isprobajte ju ako već niste.

Baš sam sad vidio još jednu jako dobru igru "Dark Parables 3- Rise of the Snow Queen". Igra izgleda jako dobro.

Iskreno, takva igra za mene nije point n' cklick avantura, ustvari ni avantura, niti ih se može stavljati u isti koš s njima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

evo jedna preporuka: The lost crown

Igra nije nova, stara je nekoliko godina. Najduža avantura koju sam igrao..... nije neki grafički engine, al su prave lokacije.... radnja po meni odlična, traženje izgubljenog blaga u Saxtonu.

Ps: u ovoj bi se temi moglo napisati i ako je negdje neko zapeo u nekoj avanturi pa da mu se pomogne

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
aajduke36 kaže...

evo jedna preporuka: The lost crown

Igra nije nova, stara je nekoliko godina. Najduža avantura koju sam igrao..... nije neki grafički engine, al su prave lokacije.... radnja po meni odlična, traženje izgubljenog blaga u Saxtonu.

Ps: u ovoj bi se temi moglo napisati i ako je negdje neko zapeo u nekoj avanturi pa da mu se pomogne

Čudi me kako nikad nisam čuo za to, vidim ni ocjene nisu loše ( malo povieš prosjeka ).

Mogao bih je probati.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
15 godina
neaktivan

Čini se super igra The Lost Crown, samo će ju bit malo teže nabaviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Igrao sam ju dok je izašla, nju su isto odgađali kao Diabla, ali dok je izašla bila je poprilično dobra. Ja bi jo dao čak i veću ocjenu nego što je  dobila od recezenata

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

većina ih se buni tamo na stranim forumima za grafiku... meni nije loša, jer su lokacije slikane uživo i baš za promjenu dobro dođe...

ipak čekam novog sherlock-a

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dracula 1,2 i 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U manje od 24 sata skupili 400 000 $

Ovo će biti zanimljivo za pratiti (i igrati)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 13:44 (Paolo2612).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zaigrao sam The Lost Crown. Jedino su animacije ljudi dosta loši. Lik s kojim igrate se kreće kao da ima metlu. Sve u svemu odlična igra i super atmosfera.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lost Horizon

-moja ocjena 9/10 

-avantura dosta slična Secret Files, odlična priča

-2.5D grafika

-lake zagonetke, uz nekoliko zanemarivih nelogičnih 

-moja preporuka (gamespot, adventuregamers)

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

igrao sam lost horizon... po meni odlična avantura...

meni je osobiti bitno kad se dođe na neku lokaciju da ima ambijenta, kao ovdje npr: na planini prepuno snijega, nanosa, lavina

moja ocjena 8,5/10

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš gledam slike od Lost Horizonta, djeluje baš atmosferično i zanimljivo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 15:01 (Praetorian1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Inače nisam tip koji obožava avanture no moram priznati da sam odigrao par dobrih...

- Discworld II: Missing Presumed...!?
- Day of the Tentacle
- Professor Layton and The Curious Village

te Fahrenheit koji trenutno igram

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AlternativA

-moja ocjena 5/10

-smještena u pesimističnu budučnost (oko 2045 g.)

-opčenito loša interakcija s predmetima i PDA

-priča 8/10

-nije preteška, kratko traje

-gamespot, adventuregamers

Največi je problem za normalno igranje da su postupci uvjetonani nekim drugim postupkom, npr. :

Printer nema papira. To piše na ekranu. Nije dovoljno pogledati samo ekran nego i u spremnik papira prije nogo je moguče uzeti papir odnekut. Isti se problem javlja s vašim smartphonom.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovdje moram spomenuti alan wake... ako je možemo svrstati u akcijsku avanturu... igra je po meni odlična..... grafika također

svakako odigrati

ps: ipak se čeka sherlock, secret files....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad izlazi novi Sherlock?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

Kad izlazi novi Sherlock?

Prvo je trebao za bozic 2010, pa u jesen 2011, pa za bozic 2011. Trenutno tvrde da ce izaci do ljeta, ali koliko ju odgađaju, sumnjam. Ipak, nedavno su redizajnirali stranicu i stavili na nju dosta materijala, tako da se mozda stvarno pripremaju za izdavanje.

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
neaktivan

trebao bi izaći u 5. ili 6. mjesecu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://adventuregamers.com/article/id,1422

NOVA IGRA OD TVORACA BLACK MIRRORA  ovo je prvo pogled, trebala bi izaći u drugoj polovici ove godine. Na ovom linku je opisana radnja igre koja je po meni odlična, a ima i poneka slika gdje se vidi da ce grafika biti idealna. Moja ocjena 9/10

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ocjenjuješ igru koja nije izašla, i nisi vidio ništa osim slike i onoga što developeri o njoj kažu. To se tako ne radi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 9:27 (thuglife).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pošto je meni jedna od dražih avantura black mirror (svi nastavci) a ovi su njihovi kreatori mislim da nece biti ispod toga ocjena, opet pišem "po meni"...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice