Path of Exile 2

poruka: 202
|
čitano: 34.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Path of Exile 2

odmah u petak očekujem invite

EDIT: nadovezujem se na klan 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 15:31 (ProTeinZ).
15 godina
Ako je diablo 2 inspired onda mi se odmah svidja
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ako je diablo 2 inspired onda mi se odmah svidja
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Path of Exile 2

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3592012

"At the start of Early Access in Path of Exile 2 each of the 6 Character Classes will have 2 Ascendancy Classes available. To help you choose your path, we’re revealing all 12 Ascendancies in this news post."

Jeste li odlucili s kojom klasom startate :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Path of Exile 2

PoE sam probao u dva navrata, ali nikad me nije zadržao dulje vrijeme. Sve što čujem oko dvojke mi se jako sviđa. Od usporedbi sa Dark Souls, preko gameplay filmića koje sam pogledao. Šta je da je, izgleda stvarno dobro. Zaigrat ću sigurno kad izađe full release.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Path of Exile 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Path of Exile 2

Steam ne daje opciju za ulogiravanje , al zato standalone klijent sa official stranice daje.

Trenutno 8619 po redu.

Éire
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
DukeOs kaže...

Steam ne daje opciju za ulogiravanje , al zato standalone klijent sa official stranice daje.

Trenutno 8619 po redu.

Nema smisla se ulogirat prije...

A i nemam beta key

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 10:35 (keke13).
15 godina
Path of Exile 2

nema šanse se logirati pali svi serveri

Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile 2

Ja kreiro lika i odigro do LV3. Ujutro nastavljam.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Path of Exile 2

Znaci ova igra... pri kraju A1 sam i vec je ocito da je D4 danas umro nepovratno ^^ Ovo je toliko bolje u doslovno svakom smislu... combat, grafika, artstyle, itemizacija, u prva 2 sata igre vec veci variety mapa i neprijatelja nego u cijelom D4... Boss fight SVAKI je bolji nego ijedan u cijelom D4... ovo je game changer

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Ne znam hocu li se nakon ove igre ikad odluciti da pokrenem diablo 4.
Odusevljen sam ne mogu se odljepiti od ekrana
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Path of Exile 2

Sve stima samo da je malo zivlja , prerealna je.

Éire
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Path of Exile 2

Da vidimo sta ce te govorit kad dodete malo kasnije u act 2 zadnji boss i ostalo :D, Zali se dosta ljudi da je teska igrica i da nema loota bas za vidjet, potrosio sam bio 8k golda na rukavice i nijedna rare , onda sam ugrabio jedan lvl 31 wand sa lightning dmg, spell dmg, cast speed spell crit chance mana za 8k golda kasnije(fali mi jos 2 levela za int da ga equipam, svaki character level se refreshuju vendori pa vrijedi pogledat za neki rare item.

Najgore mi je kada se okupe mobovi oko mene pa collision i nemos nigdje pobjec ni dodgat, igram sorc spark isli je ok u vecini slucajevi , imam 65 smrti nakon act2  i to sam sa 2 frenda odradio zadnjeg act 2 bosa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 1:32 (Mr.Natural).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Mr.Natural kaže...

Da vidimo sta ce te govorit kad dodete malo kasnije u act 2 zadnji boss i ostalo :D, Zali se dosta ljudi da je teska igrica i da nema loota bas za vidjet, potrosio sam bio 8k golda na rukavice i nijedna rare , onda sam ugrabio jedan lvl 31 wand sa lightning dmg, spell dmg, cast speed spell crit chance mana za 8k golda kasnije(fali mi jos 2 levela za int da ga equipam, svaki character level se refreshuju vendori pa vrijedi pogledat za neki rare item.

Najgore mi je kada se okupe mobovi oko mene pa collision i nemos nigdje pobjec ni dodgat, igram sorc spark isli je ok u vecini slucajevi , imam 65 smrti nakon act2  i to sam sa 2 frenda odradio zadnjeg act 2 bosa.

Bas je osvjezavajuce da moras i malo obratit pozornost i potrudit se da nesto postignes. Ja sam bio sretan kad sam prvi put umro na drugoj mapi u igri jer sam chatao a dosla neka Vile Witch i 1 shotala me telegrafiranim aoe spellom. Definitivno treba truda i uprezanja mozdanih vijuga i optimizacije builda itd na odredenim dijelovima. Dok sam D4 mogao igrati samo uz audio book ili youtube video na drugom ekranu i mozak na pasu autopilot. Na bossovima jos nijedna smrt, kraj acta 1 sam, iako moram priznati da su prilicno zahtjevni, pogotovo za D4 crowd standarde.

15 godina
Zapoceo sam sa act 2.
Malo me namucio boss na kraju acta 1 pa sam malo farmao iteme sat dva da ojacam. Dropao mi je cak i prvi legendary neke cižme.
Imam osjecaj da igram diablo 2 novu ekspanziju 😅
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Path of Exile 2

trade site you up!

https://www.pathofexile.com/trade2/search/poe2/Standard

also ne svida mi se sto se svi mobovi respawnaju kad crknes, sta nije bilo price da ce se samo boss resetat lol.

TKO nezna ctrl + lijevi click na zonu ili novi area kad zelis ici sa waypointa i mozes resetirati zonu(to jest kreirati novu instancu).

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 14:36 (Mr.Natural).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Path of Exile 2

Kapa doli naklon do poda GGG definira žarn AARPG igara.

Odigrao duo sorc i monk došli do acta II, 8 sati zalipljeni za elran, grafika, fizika, dizajn levela, mobova, bossova, skil gemova i synergije. Malo je rec da sam oduševljen, al to nije sve igra ce 2025 izac i bit free. Ja sam svojih 30$ vec isplatio, i sigurno cu uzet jos nekakav suporter pack da podržim studio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 15:23 (Cakija_ST).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zapeo sam na act 2 kod Balbala bossa, igram sa warriorom ali skinem joj maks pola energije i uvijek crknem ali ne od plina nego ovako od svega sto ina puca skace ludi boss
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 tjedana
Path of Exile 2

Treba li igrati prvo PoE ili se može igrati PoE 2 bez poznavanja priče u prvom dijelu

0 0 hvala 0
15 godina

Ne vidim zasto nebi mogo. Mislim da prica i nije povezana.

Meni ovaj cijeli vibe igre vuce na nesto sto je Diablo 3 trebao bit da se pratio neki skok u kvaliteti igre kao sa D1>D2.

Igra je fenomenalna.

Par puta nam se dogodilo da zapne u loading screen al boze moj Alpha je, al ostalo radi odlicno.

Local coop na steam deck isto jako dobar. 

Za tih 27 eura ja mislim da je ovo pljacka, a da ne pricamo da ce igra bit free kad izadje. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 18:31 (AmonZero).
11 godina
Ne razumijem foru s plaćanjem. Ako će igra biti besplatna kad izađe zašto ju je itko sada kupio?? Jel postoji neki benifit kasnije ak je sad kupiš? Osim što možeš igrat nedovršenu igru. Wow...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ova igra je danas u takvom dobrom stanju da pisa po 90%+ high budzet igara koje izlaze na release date (ne alpha, release date) i onda se krpaju mjesecima/ godinu dana da bude igriva.

Trenutno ima tona kontenta i zabave i ima tu za naigrat se dosta dok bude full release i izbace jos kontenta.

Da ne pricamo da sa ovim support packom podrzavas GGG ekipu koja radi vrhunski posao, a oni te jos nagrade ne samo early access pristupom nego dobijes i za istu vrijednost i in game currencyja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 19:24 (AmonZero).
Moj PC  
7 0 hvala 6
11 godina
Path of Exile 2

Nikad nisam igrao POE 1. Jel trebam početi od tamo?

Od čega ta igra živi ako je đabe? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Path of Exile 2

Od ljubavi, pout mene!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Path of Exile 2

Kaže iznad, skršen upscaling i prezahtjevan global illumination na ultra postavki... s obzirom da je early access to je ok... ali imam blagi osjećaj da je to beta testiranje u biti prevara koja će se odužiti, ukoliko žele da im je igra free to play ili freeware ili što li je onda neka ne naplaćuju igranje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 22:52 (notloB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Kako je džape ako moraš platiti 30€ da možeš igrati.

U biti će se early access odužiti, svi koje igra zanima će ionako kupiti pristup i eto isplativosti.

13 godina
notloB kaže...

Kaže iznad, skršen upscaling i prezahtjevan global illumination na ultra postavki... s obzirom da je early access to je ok... ali imam blagi osjećaj da je to beta testiranje u biti prevara koja će se odužiti, ukoliko žele da im je igra free to play ili freeware ili što li je onda neka ne naplaćuju igranje.

Aha, to objasnjava zasto mi je grafa zakucana na 100% cijelo vrijeme u PoE2, sto nisam nikad prije dozivio... al svejedno se vrti super, nikakvih problema i iznad 100 fps uvijek s DLSS quality.

zrimo kaže...
Azmo kaže...

Kako je džape ako moraš platiti 30€ da možeš igrati.

U biti će se early access odužiti, svi koje igra zanima će ionako kupiti pristup i eto isplativosti.

Pise za PoE1 da je dzabe. I zivi od mikrotransakcija koje su postene, odnosno ak se ne varam jedino konkretno sto se kupuje parama su dodatni stash tabovi, ostalo sve kozmetika. I to vrlo ruzna kozmetika pa bih cak rekao da vecina kupuje vise da podrzi studio nego jer mora imati taj ruzni armor set :P

3 godine
Minneyar kaže...

Aha, to objasnjava zasto mi je grafa zakucana na 100% cijelo vrijeme u PoE2, sto nisam nikad prije dozivio... al svejedno se vrti super, nikakvih problema i iznad 100 fps uvijek s DLSS quality.

Njemu je obrnuto odnosno grafa nikada nije na 100% odnosno njemu je cpu botleneck. Jesi li pogledao video? Kada se upali dlss ili fsr igra izgleda isključi napredne tehnike poboljšanja grafike, lošije su sjene i detalji primjerice, uglavnom sroza kvalitetu slike još i više nego što se to normalno očekuje od upscalinga a u nekim slučajevima uopće ne poboljša fps.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice