4 partije zaredom:
1. 3 Mercy maina u mojoj momčadi (ja jedan od njih)
2. Vodimo 2-1 s time da je protivnik do tada igrao BEZ healera/supporta i totalno se zajebavao (izgubili smo jednu rundu protiv ljudi bez healera ). Promijenili u normalnu kompoziciju i rasturili nas do kraja.
3. Genji smurf u protivničkom timu, nismo mogli iz spawna izaći
4. leaver nakon prvog izgubljenog teamfighta
Što ćeš, nemožeš ništa, igrati dalje dok ne naiđeš na dobro balansiranu partiju. Još uvijek sam na +50% winrate tako da je dobro. Jučer igram meč sa soldierom u svojoj momčadi kojeg je protivnički Lucio 5 puta U ISTOJ RUNDI bacio u provaliju. Ja nisam mogao vjerovati, pitam ga na voicu jel normalan, koji q radi? Jedino kad se je udostojio odgovoriti je bilo nakon 5. puta kad je odgovorio "I was asleep" jer ga je Ana uspavala prije nego ga je Lucio bacio u bunar. No nije se referirao na prijašnja 4 puta. Kakav lik.
No dobro za svaku lošu partiju bude i jedna dobra. Danas sam u timu imao duo tenkova, duo Ana-Genji i pro Sombru. Ja sam igrao Mercy. Slomili protivnike 3:0 iako su zajedno bili negdje 600 levela više od nas. Također danas imao pro Symmetru na Route 66 u obrani i napadu pa neka netko kaže da se Symmetru nemože dobro odigrati. Ali opet jedino ako imaš dobre suigrače jer sam je ja babysitao sa DVa matricom kad god je išla u lov među protvinike, inače nebi izdržala 2 sekunde.
Ma mislim da polako postajem otporan na sav taj bullshit u kompetitivu. Jednostavno prihvatim da je ishod nekih mečeve određen prije samog početka. Više toliko ni ne tiltam niti ne vrijeđam ako netko odabere heroja kojeg nezna igrati. Pitam ga dal želi mjenjati, ako da dobro, ako ne report i idemo dalje jer će kad tad biti u protivničkoj momčadi pa dođe na isto.
No opet sam se počeo vriti u krug, dođem do 2900 pa padnem na 2700 i tako opet. Čim oko 2900 počinjem dobivati trollove u momčadi znam je uzlazna putanja gotova, a čim oko 2700 počinjem dobivati pro Genjie znam da je silazna putanja završila.