Ne, ja sam presao Raising hell ekspanziju.
Evo s wiki:
Raising Hell was released over official game download websites for the PC[42] and Xbox Live for the 360
Ne, ja sam presao Raising hell ekspanziju.
Evo s wiki:
Raising Hell was released over official game download websites for the PC[42] and Xbox Live for the 360
U moj bed, Raising Hell je expanzija. Dark Legend je za Wii. Znao sam da je nešto takvo. http://www.gametrailers.com/player/45778.html
big ne brini vrtit češ dvojku bar na low ako ne na med
najvažnije je da ide jel da
Ljudi molim vas pomozite došao sam do problema s overlordom. Došao sam u onaj slave camp i cijeloga pretražio, pobio sve što se može i ne znam gdje ću dalje. Jednostavno nema više puta samo kružim u krug.
Daj malo detaljnije opisi, a mozes i neku slikicu baciti. Davno sam igrao, ne sjecam se najbolje, ali to mi lici na mellow hills nivo.
Inace, Overlord nije teska igra, vjerovatno samo nesto nisi otvorio.
Ma ne shvatio sam sad treba se vratiti na mellov hills il kako već ugl. hvala ne treba više riješeno je
Da oživim temu, upravo sam ubio Sir Williama Blacka i nije baš jak boss kao ostali koje sam ubio. Prvo sam ubio Melvina pa Oberona i na kraju Williama. Melvin nije tako jak, ali sam imao sam brownse i bilo ih je malo. Sad ih imam 30 i sve vrste su otključane. Oberon je bio najteži od ova 3 zbog hrpe trolova koji su bili ispred njega. Žrtvovao sam minione za manu i veći dio posla sam ja obavio. Za ženu sam uzeo Velvet :D Skinuo se i Overlord 2, ali njega ću zaigrati tek poslije Overlorda, tj. Raising Hell-a, ako ga nabavim. Jedna od najboljih igara koje sam igrao :D
Horagio, ovo ti je taj oklop u kojem ti ne moze niko nista :)
OK, sad imam steel armor&mace i nadogradio sam onaj stari na sve +10 osim one sposobnosti koju daju crveni minioni(njih imam samo 140-tak). Ubijam sve u areni kad nađem treći smelter da napravim ovo, buzdovan i helmet, kolko god dugo trajalo. Jedino mi je žao što sam novac spiskao na gluposti u dvorcu.
Završio sam igru. Jedino me malo boss Sir William Black razočarao, ostali su odlični. Patuljak Goldo i njegov zlatni Rollie :D Jewelovo nagananje me nasmijalo, Kahn The Warrior je najjači boss poslije starog Overlorda. Svi su bili relativno laki naspram Kahna i Overlorda jer su njima stalno pomogali oni ninje i zli(hmm, i moji su zli) minioni. Ovo su samo moje taktike, vjerojatno nisu najlakše, ali se igra uz pomoć njih može preći.
Melvin- Slati jednog po jednog miniona, kad se počne koturati samo ga treba izbjegavati dugo i onda udri po njemu svom silom. Kad se osvijesti, treba se maknuti inače vas pregazi. Vjerojatno će vam ubiti sve minione, ako ih ne šaljete oprezeno. Kad se počne koturati, ne brinite za njhi nego za sebe, inače ste gotovi.
Oberon- Staviti bluese u odmah ispred Oberona, ostalima ubijati okolo. Žrtvovao sam puno brownsa na onom oltaru za manu i odmah ih respawnao da ubijem trolove kojih je bilo puno. Minioni su sve sami obavili osim trolova. Ima respawn pit za bluese, brownse i oltar za manu koji se nalazi prilično blizu.
Sir William Black- Nema neke taktike, slao sam sve minione na njega i udarao ga.
Goldo Golderson&Rollie- Poslao sam sve minione na njega i udarao ga s leđa. Nije trebalo dugo i počeo se zabušavati. Njega je lako izbjeći, samo treba napraviti polukrug oko njega, trebate biti jako blizu,on će krenuti kad dođete pred kraj, a sigurno će promašiti, teško da vas pregazi. Nastavite ga tuči po leđima.
Jewel The Thief- Postavite na sve manje ulaze osim jednog minione i lako ćete otjerati Jewel.
Kahn The Warrior- Koristite oko 40% redsa da ga gađate iz daljine, zatim malo bluesa(jer će ih brzo ubiti), puno greensa koje treba postavit blizu Kahna. Obavezno staviti na povišeno mjesto. Ovu taktiku sam koristio kada sam ga naganjao. Kada smo došli u zadnju fazu bitke, namamio sam ga do jednog respawn pointa s brownsima, redsi su ga gađali iz daljine. Bluese koji su stajali ispred redsa, a iza greensa je pobio kao i greense, ali sam instantno respawnao brownse i slao ih na njega. Obavezno ih treba staviti na onaj stup(Q). Probajte doći do tog respawn pita. Nalazi se na samom kutu(vaše desno kad se uđete boriti). To je super mjesto jer je uzvišeno i one leteće oči vas vjerojatno neće napadati.
Overlord- Treba stalno respawnat minione i slati ih na ostale minione. Glavno da ima puno miniona, jer ih Overlord pobije u sekundi. Nakon prvog dijela ćete mu smanjiti zdravlje na pola kad si "odmara", cilj je preživjeti do drugog "odmora" gdje ga morate dokrajčiti. Stalno respawnajte minione i šaljite ih na druge. Stalno pritiščite "Space" jer hrpa miniona ide na vas. Po mogućnosti ubijte redse prvo.
Kod svih bosseva prvo iskoristite manu, tj. vatru. Pomažite minionima kad vi niste u opasnosti. Pozovite ih natrag kad vidite da se lik sprema napasti(zamah kod Kahna, skok kod Melvina,...). Prije nego što idete u borbu s Kahnom, obavezno nabavite Arcanium oklop i buzdovan, lakše će biti i uz arcanium helmet, ali ja sam uspio bez toga. Nabavite 300+ miniona iz svake vrste jer vam ih u zadnjih par borbi pogine jako puno. Bilo bi glupo da nemate miniona u važnim situacijama. Najlakše ih dobivate u dungeonu, pomoć miniona vam neće trebati kad ćete osvojiti oklop i buzdovan(arcanium).