Optimizacija stiže! GTA IV: PC - Patch 1.0.6.0

poruka: 99
|
čitano: 40.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Optimizacija stiže! GTA IV: PC - Patch 1.0.6.0
ivann.n daj mi jos samo reci kad izlazi GTA: EfLC (relase date) i sto mislis otprilike kolko bi bila cijena za ps3.
16 godina

Izalzi 16.04. u Europi. Kontaktiraj naše game shopove pa se raspitaj o tome kada dolazi igra kod njih. Cijena za PS3 bi trebala biti oko 400-450 kn...

Kod game.co.uk cijena za PS3 verziju igre ti košta samo 205kn tako da ponovno preporučam pre-order sa njihove stranice: http://www.game.co.uk/PS3/Action/Adventure/~r346366/Grand-Theft-Auto-Episodes-from-Liberty-City/

15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
franky kaže...
FiCo_Ri kaže...
Kill Frenzy kaže...

Sramota da nakon toliko vremena teskture i dalje nestaju,ceste i dalje nestaju,zgrade znaju zatreperit,nekakve ravne plohe se pojave na tren itd itd.

To mozes popravit sa commandlineom..Namigiva

Bar sam ja tako rijesio.. Nije mi se nista vidjelo, a poslije commandlinea sve super..Osmijeh

Koje naredbe?

-nomemrestrict -availablevidmem 2.0 -norestrictions -percentvidmem 100

Prije pisanja napravit razmak!

a di je taj command line??? jel to u igri stisnem onu tipku iznad taba il?

16 godina
neaktivan
hardwareee kaže...
FiCo_Ri kaže...
 -nomemrestrict -availablevidmem 2.0 -norestrictions -percentvidmem 100

Prije pisanja napravit razmak!

a di je taj command line??? jel to u igri stisnem onu tipku iznad taba il?

Napravi u GTA IV mapi (tamo di ti je instaliran) Text document i nazoviga commandline. Zatim kopiraj ovo sto sam napisao (ovo boldano) al napravi razmak u txt documentu..Namigiva

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina

Ovak imam piratski GTA 4 ali nabavio sam serial od originalne igre i tako se regao preko Live-a... onda sam probavao igrati MP sa 1.0.0.4 patchem ali ni jednom nije uspjelo..... malo prije sam instalirao patch 1.0.6.0 i sada mogu igrati MP jeee, također sjene su dosta bolje, performanse su nešto bolje..... a nez čini mi se da se i objekti/texture nešto brže učitavaju.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo instalirao zadni patch, na loooooooooooooow postavkama radi relativno uredno(1280 1024 ), teksture na medium i sve ostalo low i radi onako, igrivo je zadovoljan sam, ali imam jedno pitanje, kad izvadim mobitel i ocu upisat sifru, nemogu nikako otvorit tipkovnicu, otvori se mobitel i imam mogucnosti multiplayer i neki video record i ako stiskam gore, gore samo se vrte te 2 opcije, nikako da tipkovnicu osposobim'????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zahvaljujem na informacijama
15 godina
neaktivan
lovac82 Koji procesor imas,rama,graficka?
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

evo instalirao zadni patch, na loooooooooooooow postavkama radi relativno uredno(1280 1024 ), teksture na medium i sve ostalo low i radi onako, igrivo je zadovoljan sam, ali imam jedno pitanje, kad izvadim mobitel i ocu upisat sifru, nemogu nikako otvorit tipkovnicu, otvori se mobitel i imam mogucnosti multiplayer i neki video record i ako stiskam gore, gore samo se vrte te 2 opcije, nikako da tipkovnicu osposobim'????

Moraš prvu misiju preč tamo kad dobiješ od nike brata romana u imeniku i onda ideš 2 puta strjelicom gore kada si prešo 1 misiju i pišeš šifru i imaš ju!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
neaktivan

POMOC!

[GTAIV]FILE CHECK FIX ERROR

Supported Versions: 1.0.1us,1.0.2us,1.0.3us,1.0.4us i 1.0.0.4

Ttrazia sam po internetu al nista ne razumin,sve neki falsi linkovi

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ok, dobio sam povratne i kako dosada ispada istinite informacije. Šesti patch (1.0.6.0) vrijedi samo za low-end PC-e. Naime, koliko smo uspjeli saznati na patchu je radio čovjek iz Rockstar Toronta koji je patch gradio na Dual-Core procesoru i nešto slabijoj ATi-jevoj grafičkoj kartici... Ne znam u rangu koje serije kartica no znam da je prosječna kartica dovoljna za pristojan gaming (Ali ne i za GTA IV). To je sve bilo uredu dok nije otkriveno da je patch upropastio performanse na jačim PC konfiguracijama (i7 & i5 i jače serije grafičkih kartica). Naime, priča kao da se obrnula, high-end konfe sada ispaštaju od FPS dropova dok dualci i još neki nešto slabiji quad-core-ovi slave pokrećući GTA IV na zbilja fenomenalnom FPS-u. Ne znam što da vam kažem... Drago mi je da su optimizirali GTA IV za slabije konfiguracije ali nije u redu da su upotpunosti zeznuli i zapostavili nas sa nešto jačim hardwerom (Pogotovo ako je taj jači hardware bio namijenjen upravo GTA četvorci što je slučaj kod mene) Mršti se

5 1 hvala 5
16 godina
neaktivan

Ma daj, pošaljem ih lijepo u 3pm...čini se da ja ni neću staviti ovaj patch ako je stvarno istina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stari to ti je sve skupa smuljano,,,,,ja imam amd-ov procesor x2 2.6,2gb rama,i ati radeon 3600 pro i windows 7,,tako da sumnjam da cu se razveseliti ako uopce pokrenem igricu :)
16 godina
neaktivan
dannycro99 kaže...
Stari to ti je sve skupa smuljano,,,,,ja imam amd-ov procesor x2 2.6,2gb rama,i ati radeon 3600 pro i windows 7,,tako da sumnjam da cu se razveseliti ako uopce pokrenem igricu :)

Oćeš, igrao sam ja i na lošijoj konfi, i to bez ikakvih pečeva.

Doduše, imao sam windows xp, ali nije to važno tu baš.

15 godina
neaktivan
Ma mislim da ima neki utjecaj directx 11,,,,al ipak imam za ps3 gta 4 i tamo je grafika da ne pricam,,pa sam se zainteresirao pa skinuo za pc,,,odjednom su mi zgrade u igri treperile auti su doslovno letjeli po zraku,,,al nisam probao instalirat patch,,,tako da ne znam dal bi pomoglo,,,
16 godina
neaktivan

Ja sam instalirao 1.0.0.4 ponovo, i opet probao 1.0.0.6 ali nista. Stalno mi istu gresku javlja, zna iko problem?

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neutral, koristiš File Check Fix koji nema support za novi (1.0.6.0) patch. U erroru ti je lijepo sve napisano: podržava patcheve: 1.0.1us,1.0.2us,1.0.3us,1.0.4us i 1.0.0.4

Da bi se riješio problema, izbriši sve modove iz GTA IV direktorija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, skuzio sam to Smijeh

Ja nikad ovu igru nisam igrao sa shadowsima. Probao sam sad, malo su bolji al nis xtra.. Gubim previse fps na njih. Kad ih iskljucim e onda tu se vidi napredak patcha. Stvarno igra radi sad na 35 stabilnih FPS!

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima tko link za download?

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina

Evo službenog linka za download novog patcha (1.0.6.0)

Veličina patcha: 160MB

http://updates.rockstargames.com/patches/combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip

0 0 hvala 3
16 godina

Konfa mi je e2180 2.0GHz (clockan na 3.0), 2GB rama, ati x1950

Sjene su dobre ali mi uzmu dosta FPS-a tako da su opet na off... a prije sam ih odmah isključio kada sam vidio kako izgledaju a sada ih bar mogu gledati lol.... reza je 1024x 768 a detalji sve na low, vehicle density na 5 i view/detail distance na 10..... i radi na oko 17-33 FPS-a (ovisi gdje se nalazio)...... jedino padne jako kada su 4-5 policijskih vozila oko mene i dok rafalaju po meni.... ali eto sada bar mogu igrati R* MP, jedino još čekam kada će IV:MP podržavati ovaj zadnji patch

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Super. Možda budem probao Liberty City Stories i taj patch.

Baš da vidim kako radi na dualcu.

Inače igra je svakako loše urađena što se tiče optimizacije.

Priča je super ali uništili je sa (ne)optimizacijom.

Nadam se da će Rockstar Games naučiti lekciju i GTA V lepo odraditi bez gluposti oko flash-a, IE8, Games Live-a i neoptimizovanosti.

Mislim da im ova zezancija sa patchevima nije dobro došla.

Sledeći put kada budu hteli puknuti pare na zaštitu a pri tome da im ode posle 3 dana neka razmisle.Osmijeh

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 5:30 (icecold).

3 0 hvala 0
15 godina

eo ja sam sebi stavio taj pach i na jednojezgrenom procu skroz ureedno vrti, bas gustam hahahahaha, u vezi tipkovnice namobitelju, nakon prve misije sve 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hmm spašava te grafa.... ja imam x1950 256MB a ti hd4670

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivann.n Zahvaljujem na onom linku,,,narucio sam za ps3 (pre-order) i svega me kostalo 28 pounda.Znaci oko 230 kuna,sto je vrlo konkretna cijena za takvu igru.Vozdra
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Evo službenog linka za download novog patcha (1.0.6.0)

Veličina patcha: 160MB

http://updates.rockstargames.com/patches/combined_eflc_gta_patch/titleupdate.en.zip

jel ja taj peč instaliram na običan GTA 4 il na onaj Episodes From.... ?

uskoro na sedmici...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 16:53 (Gamer71).
16 godina
neaktivan

Mozes i na jedno i na drugo..

BTW, evo ja sam instalirao pa evo slika prije-poslije..Smijeh

1.0.0.4. 1.0.0.4.
1.0.0.4. 1.0.0.4.
1.0.6.0. 1.0.6.0.
1.0.6.0. 1.0.6.0.
CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

na ovom 1.0.0.4 fps ti je 2 xD

čini se dobro, evo baš skidam da probam pa bum i ja stavil ss

uskoro na sedmici...
15 godina
protjeran
Gamer71 kaže...
FiCo_Ri kaže...

E baš me zanima kako ce kod tebe ići jer imaš ovu gts250.Daj nam i ss od sjene da vidimo kako je dobra.a uradi benc pa nam posalji PLIZZZ

16 godina
tarankula kaže...
Gamer71 kaže...
FiCo_Ri kaže...

E baš me zanima kako ce kod tebe ići jer imaš ovu gts250.Daj nam i ss od sjene da vidimo kako je dobra.a uradi benc pa nam posalji PLIZZZ

GPU ne priča priču, CPU da. Istina, brža grafulja utječe na perfromanse ali ne toliko koliko utječe sam CPU. Zato ukoliko želite zbilja vidljiva poboljšanja u igri, ne oslanjajte se na grafulju nego si uzmite jači procesor, po mogućnosti quad ili triple core...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice