Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

poruka: 449
|
čitano: 264.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
17 godina
RE: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
xxxxx kaže...

Stvarno ne znam, ali ova mi se igra uopće ne čini optimizirana.

Skinuo sam najnovije drivere, stavio sve na low 1024x768 i TRZA.

To mi je stvarno nevjerojatno.

Inače ono koliko sam vidio, igra je ok, ali totalno je neoptimizirana, možda griješim, ali ne vidim gdje bi mogao bit problem osim u igri.

Ima li kakvih prijedloga??

Najvjerovatnije ti trza zato što imaš loš procesor.Koliko ti grafulja ima memorije?

Jedino probaj  klokati procesor

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 13:03 (Wolf88).
16 godina

Ma grafa ti je slaba, a i proc je minimalni 2.4 dual core.

evo kolko vidim u podržanim grafama nema tvoje to je možda problem:

System Requirements
Minimum Specifications

Windows XP SP2
NVIDIA 7600GT 256mb or ATI X1800XL 256mb
2.4GHz Dual Core Processor
DirectX Compatible Sound Device
1 GB Ram
8 GB Hard Disk Space

Dual Layer DVD Rom Drive

Recommended Specifications

Windows XP SP3 or Vista SP2
NVIDIA 8800 Series with 512mb VRAM or ATI 3800 Series with 512mb VRAM
2.4GHz Quad Core Processor
DirectX Compatible Sound Device
2 GB Ram
8 GB Hard Disk Space
Dual Layer DVD Rom Drive

Supported Graphics Cards
ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3650, HD3850, HD3870, HD4850, HD4770, HD4870, HD4870X2
NVIDIA GeForce 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800GX2, GTX260, GTX275, GTX280, GTX295

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 13:45 (Jack Sparrow).
16 godina

Upravo sam napravio account,dodajte me:luckyluke

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo na mp se igra sve bolje i bolje samo treba nac server sa malim pingom i dobrom ekipom

samo mi se cini da kinezi imaju preslaba oruzja bar za onu nocnu stazu 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pingovi su strasno losi na serverima.

Svima na serveru skacu sa npr 60 na 100

Ja imam 50 ms i skace do 120 Neodlučan

Strasno!

Luckyluke!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Pingovi su strasno losi na serverima.

Svima na serveru skacu sa npr 60 na 100

Ja imam 50 ms i skace do 120 Neodlučan

Strasno!

ma to je jos dobro meni znao bit i po 200-300

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina

ja igrao 10 minuta MP i nije mi se svidjelo zbog prevelikih mapa i sve mi nekako drugacije izgleda nego kako sam ocekivao.

ako bas inzistirate da vam se pridruzim u multiju uvijek sam za!Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

upravo sam na 4. misiji i mogu reći da je igra fantastična ali ipak malo preteška

2 0 hvala 0
16 godina

Igra je dobra, za solo, al malo je banana za multy.

moja ocjena ogre je -5. I da naravno teška je teška, ona 3 misija di treba obraniti ono selo na kraju, pas m....... vec 5 puta pokusavam al stalno nas skrse. ima ko kakav savjet!!! help

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ivanec kaže...

moja ocjena ogre je -5. I da naravno teška je teška, ona 3 misija di treba obraniti ono selo na kraju, pas m....... vec 5 puta pokusavam al stalno nas skrse. ima ko kakav savjet!!! help

dobra bi bila za mp kad bi igrao sa ekipom koju poznaznajes i da su manje mape a ko zna kaj ce nam sve patchevi donjet

17 godina
neaktivan

Zašto je 'banana' za multi? Elaboriraj to.

Meni se jako sviđa.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
protjeran

Multi je odlican, samo sto ga dosta ekipe igra, barem pokusava, igrati kao cod lol. Jucer sam napucavao ''heroje'' koji izljecu kao da ce sve sami pobit :P . Dok se ne srede neki serveri biti ce problema s pingom, no sve u svemu meni odlicna zabava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledajte video od naseg forumasa

Suspended Animation

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli itko od vas probao prelaziti igru u co-opu sa nekim, ako je, kako je bilo?

Ili ako je netko još prelazi da se dogovorimo pa da zajedno igramo.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stalk3r kaže...

pogledajte video od naseg forumasa

Taj naš forumaš veze nema. LOL. Pa nije mu ovo Quake ili COD kako igra k'o noob... Bacanje municije i bezglavo jurišanje...

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
15 godina
neaktivan

svi koji žele igrati multiplayer co-op,annahilation ili inflatration nek me addaju

nick mi je hrvac x

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 21:18 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

@naxeem - ista stvar kao kad sam jucer isao online, samo bezglavo jurcanje bez taktike..ne cini igra, koja je odlicna, los multiplayer u ovom slucaju, treba samo naci dobru ekipu i stvari postaju puno puno zanimljivije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni su ti bezglavci super; samo dolaze na metak. Zezne me nedostatak municije iako pucam 1-shot. :D Sinoć sam sjedio u grmlju s IR-om i skidao jednog po jednog, a na ruke nabrojio 78 fragova u pola sata. Tako da, idiota koji jure bezglavo ima previše.

Nažalost, takvi su uglavnom i tvoji, pa sve moraš sam, a to je ipak nemoguće.

16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Kada dođeš na selo, svakog svog čovjeka rasporedi na jedan mounted gun ( možeš i ti stati na jednog, tako je možda i bolje, a pusti jednog svog da trčkara okolo i napucava se s njima )

tako sam ja radio i riješio sam iz prve.

P.S. Nakon nekog vremena češ se vjerojatno morati povući s pozicije na kojoj se nalaziš ( naročito ako si na mountin gunu sa one strane s koje oni naviru ), i tu se obverzno makni, nemoj ni slučajno glumiti heroja i ostati jer si onda garant gotov.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 19:24 (thuglife).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni su ti bezglavci super; samo dolaze na metak. Zezne me nedostatak municije iako pucam 1-shot. :D Sinoć sam sjedio u grmlju s IR-om i skidao jednog po jednog, a na ruke nabrojio 78 fragova u pola sata. Tako da, idiota koji jure bezglavo ima previše.

Nažalost, takvi su uglavnom i tvoji, pa sve moraš sam, a to je ipak nemoguće.

Da, nisu ni tvoji baš najbistiriji, ali ih se dade donekle obuzdati preciznim zadavanjem naredbi, mogu ti reći da mi opće nije problem što nisu genijalci tvoji suborci, jer ipak si ti, tj igrač kojim igraš squad lider.

Btw. Čestitke za frag.

Edit: Sry za dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 19:26 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Najvjerovatnije ti trza zato što imaš loš procesor.

Ne bi smjelo biti do procesora, kad meni na Athlonu 3500+ ide bez problema.

16 godina
meni radi bez problema na mom kompu na rezoluciji 1280x1024...inace igram samo mp bas mi je dobar..kako se zovete u igri ? :)
16 godina

Ma to nikako ne kontam, pa i kriza mi ide na višim postavkama normalno...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel' netko želi u dvoje ili u troje ili pak cijeli tim treću misiju? Treća me umara. Tj. prošao sam sve bez umiranja, ali treća je nemoguća... nas 4 + ? mojih još, ali ovih Kineza ima k'o Kineza i jednostavno mi pobiju tim i onda i mene eliminiraju jer navru u svaku kuću tražeći me.

Napad je sa 3 strane.. osjećam se k'o da Vukovar branim... neobranjivo :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovi koji pitaju kako nabaviti igru:

www.game.co.uk

www.algoritam.hr

www.crovortex.com

...

Sva .torrent pitanja će biti obrisana, a autori eventualno kartonirani.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Jel' netko želi u dvoje ili u troje ili pak cijeli tim treću misiju? Treća me umara. Tj. prošao sam sve bez umiranja, ali treća je nemoguća... nas 4 + ? mojih još, ali ovih Kineza ima k'o Kineza i jednostavno mi pobiju tim i onda i mene eliminiraju jer navru u svaku kuću tražeći me.

ja nisam imao uopće problema s tom misijom

igraš na hardcore?

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Evo mogao bi ja s tobom.

17 godina
neaktivan

Nemam pojma... ali jednostavno ih je k'o Kineza i ne mogu ih sve pobit, a da se ne izložim, a to redovito rezultira metkom u mojoj lubanji.

Usput sam primijetio nekoliko bugova:

- ponekad ih je jako teško ubit: što znači bijeli indikator pogotka? Pogodak u oklop? Pogodak u blizini? Crveni je u meso, to sam skužio, ali bijeli je čini mi se bez štete. Zašto uopće ostanu stajati - pa pogodak u prsluk također baca na zemlju ili barem prepadne pogođenog.

- moji su se dvaput nakog pogotka digli - dakle, bili su mrtvi, ja prođem checkpoint, a ovi se dižu. WTF?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 20:50 (naxeem).
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ovi koji pitaju kako nabaviti igru:

www.game.co.uk

www.algoritam.hr

www.crovortex.com

...

Sva .torrent pitanja će biti obrisana, a autori eventualno kartonirani.

kaj ja kineski pričam?

neznaš čitati ili?

kog vraga brišeš postove

gdje sam ja spomenuo torente ili ikaj da bi imao pravo mi obrisat post?!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
naxeem kaže...

Takav je rat.Svaka greska te moze zivota kostati.Sto mislis kako je nasim vojnicima u ratu bilo?Namigiva

Luckyluke!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice