ja sam za co op igra mi se igra u vise po misijama
btw evo par slikica od mene
meni je grafika odlicna a zvuk da ne pricam kolko je dobar
na kojoj je to rezoluciji igrano?
na kojoj je to rezoluciji igrano?
znaci da si moram neke malo bolje zvucnike nabavit ovo kaj imam sad je sam da se nekaj cuje
ma kakvi zvucnici . dobre slusalice sve znace : btw. igra je predobro optimizirana ja je igram maxed out znaci 1920 x 1200 sve max aa max i af max i sve ostalo na max konstantno od 70 -150 fpsa sve zavisi koja je situacija
Spammeru, baš si spammer. Dakle, igra nema 976692620x979728967296 teksture i 926726 slojeva shadera, kao što nema ni 8807308738707 poligona po modelima, ali zato, za razliku od svih igara s tom veličinom mapa - radi.
Grafički prikaz, nazovimo ga tako, nije isto što i engine. Dapače, to je samo manji dio. Bitno je kako se igra vrti, ima li bugova, i sl.
Igra ispunjava cilj: realističan FPS.
ne bi znao o cemo prvi dio, ali u potpunosti se slazem s ostalim i igra ispunjava realistican FPS, ali opet napominjem da nije ono o cemo se pricalo i pisalo prije izlaska igre, po meni ja sam razocaran, nije ni cudno sta cu davali video gameplay i sl. na kapaljku i imali tezak marketing,
i izgleda da ce mw2 odnijeti titilu :P
Daj mi please recite, pokušao sam igrati sa frendom online co-op i uvijek je pisalo da se nemože joinati k njegovoj igri, znate možda u čemu je problem?
Spammeru, baš si spammer. Dakle, igra nema 976692620x979728967296 teksture i 926726 slojeva shadera, kao što nema ni 8807308738707 poligona po modelima, ali zato, za razliku od svih igara s tom veličinom mapa - radi.
Grafički prikaz, nazovimo ga tako, nije isto što i engine. Dapače, to je samo manji dio. Bitno je kako se igra vrti, ima li bugova, i sl.
ne bi znao o cemo prvi dio, ali u potpunosti se slazem s ostalim i igra ispunjava realistican FPS, ali opet napominjem da nije ono o cemo se pricalo i pisalo prije izlaska igre, po meni ja sam razocaran, nije ni cudno sta cu davali video gameplay i sl. na kapaljku i imali tezak marketing,
te igre nemos uspredivat nikako dvije razlicite igre u potpunosti...
Daj mi please recite, pokušao sam igrati sa frendom online co-op i uvijek je pisalo da se nemože joinati k njegovoj igri, znate možda u čemu je problem?
ajde mene na xfire dodajte pa cemo u troje igrat : xfire : bloodysilent
dakle ja sad nemoram kupit original za multiplayer ili moram. da se nezeznem kad je kupim??????? jer mi je igra pravo dobra i zanimljiva kao neki drugi call of duty jer kakvu god igru naprave cod je cod no ova mu itekako ozbiljno prijeti no tesko ce stic ovu popularnost cod-a i onaj multiplayer radi kojeg svi kupuju igru. i jos pitanje kakv je multiplayer????
Ako misliš na "Modern Warfare 2", malo si fulao priču. Naime, Operation Flashpoint 2: DR je posve druga klasa FPS-a. Jedini konkurent OF2 je ARMA2 koja je... pa recimo podbacila; katastrofa engine u odnosu na ovo, bez obzira što u nekim stvarima vizualno daje ljepšu grafiku.
MW2 je prema OF2 isto što je NFS prema LFS-u odnosno arkadna akcija prema taktičkoj simulaciji. Neusporedivo.
OF2 se najavljivala kao realistični taktički FPS s ogromnim mapama i odličnom grafikom. To je sve ispunjeno, pa ne vidim u čemu je problem?
dajte svi koji imate igru napisite svoj username(na operationu) da vas dodam za frenda i da se lakse povezivamo
moj je :bikarbona
dajte svi koji imate igru napisite svoj username(na operationu) da vas dodam za frenda i da se lakse povezivamo
moj je :bikarbona
moj je HrvacX
Ako sam te dobro shvatio ako ne nezamjeraj.
Ovoliko poligona nema niti cijeli animirani film sa high poli a kamo igra to ni da imaš 20 jezgri nebi mogao pokrenuti i to još po jednom modelu.
EDIT:
:)
Ako sam te dobro shvatio ako ne nezamjeraj.
Ovoliko poligona nema niti cijeli animirani film sa high poli a kamo igra to ni da imaš 20 jezgri nebi mogao pokrenuti i to još po jednom modelu.
loool pa bezveze je piso mogo je napisat 54488745454654678
Moj je Kuky90 pa me addate ako oćete.
Ako sam dobro shvatio, fora je u tome sto su serveri poput onih u gta4, dakle i ja mogu napraviti server ali svi ovise o mom up bandwidth-u, koji je kao sto znamo kod nas banana. Igra je odlicna, svaka cast ''codies'' i njihovom ego engineu koji me sve vise odusevljava...ako sam u pravu sto se servera tice, tj da nema dedicated servera, onda nije ni cudo da su pingovi blesavi..ja sam se cudio kako je moj ping los al sam onda skuzio da skace kad skace i svima na serveru..kontam da je to do uploada host-a..
btw nick mi je PsychoticBaklava i dajte da bacimo nesto jerbo ekipa na koju sam naletavao tamo je katastrofa, teamkillova ko u prici..
stvarno neznam u cem je problem drugi ulaze bez problema a nitko sa foruma mi se nemoze spojit
stvarno neznam u cem je problem drugi ulaze bez problema a nitko sa foruma mi se nemoze spojit
evo sad sam uspio sa frendom igrat ali preko lana mi smo koristili LEAF to je isto ko hamachi sam kaj je manji ping
i za co-op su JAKO pozeljne slusalice sa microfonom
Igra je potpuna fora, jako dorbro optimizirana kao prvo, meni ide sve na high osim aa i vsync, bez štekanja.
Mp je jako realističan jer na daljini sa puškom koja ima scope ili acog moraš dizati nišan gore da bi ga lakše pogodio.
evo TopForumaš i ja odigrali malo sam da vidimo dal radi preko lana sa programom leaf (ista stvar ko hamachi sam sto je preko njega manji ping)
ping nam je bio 50-70 pa ak nam se netko zeli pridruziti nek se javi,
evo kak sa leaf-om
prvo se registrirate
onda mi date svoj id ili nekom drugom vlasniku mreze a mozete i napravit svoju mrezu ali ovdje vlasnik dodaje korisnike a ne kao kod hamachija
kada ste u mrezi napravite ovaj postupak,i nakon toga restartate racunalo i to je to mozete igrat bilo koju igru preko lana
ljudi jel bi moglo to
igrat na mom kompu
ljudi jel bi moglo to
igrat na mom kompu
Bi ako ništa drugo na low.
dakle ja sad nemoram kupit original za multiplayer ili moram. da se nezeznem kad je kupim??????? jer mi je igra pravo dobra i zanimljiva kao neki drugi call of duty jer kakvu god igru naprave cod je cod no ova mu itekako ozbiljno prijeti no tesko ce stic ovu popularnost cod-a i onaj multiplayer radi kojeg svi kupuju igru. i jos pitanje kakv je multiplayer????
može odgovor na moje pitanje
1.dakle ja sad nemoram kupit original za multiplayer ili moram. da se nezeznem kad je kupim???????
2.i jos pitanje kakv je multiplayer????
može odgovor na moje pitanje
1.Nemoraš kupiti original za mp, može se i tako igrati!
2.Mp je odličan, ali nije ko u cod-a.
evo prešao sam do sad 3 misije i igra je apsolutno fenomenalna
vojno realistična a opet sa puno akcije i napucavanje
o ttravi i drveću da ne pričam koliko je dobro izvedeno
starno odlična igra sa zabavnim sp i co-op mp
Da, očito. Na ovom forumu se o piratskim igrama ni ne može raspravljati d3stroy3r_cro.
OF2 uopće ne konkurira COD-u MW2. Nikakve veze igre nemaju.
Ja takoder probao igru i veoma sam zadovoljan.Nemjerljivo je bolja od Arme 2.
Stvarno ne znam, ali ova mi se igra uopće ne čini optimizirana.
Skinuo sam najnovije drivere, stavio sve na low 1024x768 i TRZA.
To mi je stvarno nevjerojatno.
Inače ono koliko sam vidio, igra je ok, ali totalno je neoptimizirana, možda griješim, ali ne vidim gdje bi mogao bit problem osim u igri.
Ima li kakvih prijedloga??
Stvarno ne znam, ali ova mi se igra uopće ne čini optimizirana.
Skinuo sam najnovije drivere, stavio sve na low 1024x768 i TRZA.
To mi je stvarno nevjerojatno.
Inače ono koliko sam vidio, igra je ok, ali totalno je neoptimizirana, možda griješim, ali ne vidim gdje bi mogao bit problem osim u igri.
Ima li kakvih prijedloga??
na koji način ti trza
meni je pomoglo limitiranje fps na 32 jer mi je fps konstantno kod hodanja padao u spori trans
Na svojoj konfi igram igru bez problema.
Sve je do maximuma napucano.
Nisam gledao FPS ali uopce ne osjetim trzaje.
Neznam zasto su autori u Sys.Req stavili Quad Core proc kada uopce nije potreban za glatko igranje?
Evo baš upali fraps kad ono od 10-15 FPS-ova ide!
Pa meni Crysis i Far Cry 2 idu na 1440x900 low na 25-30 FPS-a.
Bili moglo biti do klokanja procesora?.
Ništa pričekat ću neki patch, pa ću vidjet dal išta popravlja, jer nebi briso igru, čini mi se zakon.