dobra ideja, ako stavite misije di se može bombardirati Beograd i Ljubljana, skidam zasigurno.

dobra ideja, ako stavite misije di se može bombardirati Beograd i Ljubljana, skidam zasigurno.
Govorim o tome da jedan MIG29 uopće ne mora doći do brda. Novi ruski MT modeli već mogu lockati bilo što pa i Galeba na 250km i gađat ga sa R-27 na skoro 200km... kakvo brdo...
A šta je thread bez slika ;)
ne razumijem ljude koji se vrijeđaju po nacionalnosti i rasi... bio rat i prošao, nemoramo započinjati novi...
A možda je nekima od njih kao npr. meni u ratu poginulo dosta poznanika i par prijatelja izgubilo očeve...ja to jednostavno ne mogu zaboraviti i prijeći preko toga! Ako ovo zaslužuje karton ili ban...samo daj...
ne razumijem ljude koji se vrijeđaju po nacionalnosti i rasi... bio rat i prošao, nemoramo započinjati novi...
A možda je nekima od njih kao npr. meni u ratu poginulo dosta poznanika i par prijatelja izgubilo očeve...ja to jednostavno ne mogu zaboraviti i prijeći preko toga! Ako ovo zaslužuje karton ili ban...samo daj...
Ljudi... ovako... vidim da mnogi misle da je prerano za takve igre... a gledajte, ako vam je to na neki način uvrjedljivo ili vam smeta, pa ne morate igrati.
Niko vas na to ne tjera... I sad se još može skupiti puno podataka do kojih možda za 20-30 godina nećemo moći jer oni koji su to doživjeli iz prve ruke možda neće biti
Ovdje nije cilj samo domovinski rat... više će biti razrađeno JRV I PVO. To je glavna tematika igre... Redosljed je ovakav, igru radimo od najranijih zrakoplova (Dakle 1950 godina sa F-84G Thunderjet-ima, F-86E/D Saberima) pa do danas.... lijepo postepeno... znači domovinski rat ćemo tek na kraju napraviti.... A Griffen i F-16 smo napravili zbog 2 razloga: 1. bilo mi je dosadno, 2. Dok mi napravimo ovaj mod možda će jedan od tih aviona već biti u našem inventaru ;) a uskoro ću napraviti mali preview ovih ranih aviona i uploadat na youtube...
A što se tiče para, mod je sam po sebi besplatan, ali igra koja se modira nije...
..... MIG-29 je zapravo jedino nešto najbolje što je ovdje letjelo pod nekim balkanskim grbom....
Ljudi... ovako... vidim da mnogi misle da je prerano za takve igre... a gledajte, ako vam je to na neki način uvrjedljivo ili vam smeta, pa ne morate igrati.
....
Niko vas na to ne tjera... I sad se još može skupiti puno podataka do kojih možda za 20-30 godina nećemo moći jer oni koji su to doživjeli iz prve ruke možda neće biti....
..... MIG-29 je zapravo jedino nešto najbolje što je ovdje letjelo pod nekim balkanskim grbom....
Ovako, ovdje neće biti tolko rata na zemlji... ovo je AVIONSKA simulacija, dakle samo BORBA SA AVIONIMA... bit će dosta napada na zemlju, ali ljudi, TO JE IGRA... tu se ne borite za život i smrt nego samo da se možete donekle uživjeti u to
kako je to bilo onda... znam da igra nemože prikazati ni 10% realnosti onoga što se desilo, al barem možeš osjetiti kakav je to osjećaj sjesti u MIG-21 sa hrvatskim grbom i u oluji ljepo u ujutro poletjeti i iti bombat srpski HQ u Kninu...
isto tako srbi mogu sjesti u njihov G-4 ili J-22 pa iti bombardirat aerodrom u čakovcu, ili pleso... A bit će i fiktivnih misija gdje se u 60-tima i 70-tima borite sa NATO-m protiv SSSR-a ili suprotno...
nemojte se tolko uzrujavat sa izjavama poput "rane još nisu zarasle"... rane nikada neće do kraja zarasti, ostat će ožiljak... al pomirite se sa time, i nosite taj ožiljak ponosno za daljnije generacije...
A bit će i fiktivnih misija gdje se u 60-tima i 70-tima borite sa NATO-m protiv SSSR-a ili suprotno...
Hoćeš reći da su se sa MIG21bis (to je L17 ako se ne varam) upuštali u dogfight s tada... F-15 (mislim da je to apsolutno nemoguće)? F/A-18? F-16? - S obzirom na apsolutnu moć F-15-tice nekako sumnjam... F-16 možda da ga je provocirao, ali baš borba...
Hoćeš reći da su se sa MIG21bis (to je L17 ako se ne varam) upuštali u dogfight s tada... F-15 (mislim da je to apsolutno nemoguće)? F/A-18? F-16? - S obzirom na apsolutnu moć F-15-tice nekako sumnjam... F-16 možda da ga je provocirao, ali baš borba...
nemojte se tolko uzrujavat sa izjavama poput "rane još nisu zarasle"... rane nikada neće do kraja zarasti, ostat će ožiljak... al pomirite se sa time, i nosite taj ožiljak ponosno za daljnije generacije...
Oce bit MilMi-24 Hinda da jurišam na Knin? :D
E da,i prejaka slika,Mig21 Bis i ispod: F15 targeted
Pa MIG-21 je prilično brz avion. Možda tako nadoknadi ostale nedostatke? (Očajnu elektroniku).
Kako da ne, pa daš ga našima i oni ga posalju na "remont" i da vidis miga kako pere :D
Jeste, ipak je poznat kao raketa sa sjedalom i krilima. Preglednost mu je isto bila losa, jedan pilot je udario u Pljesevicu ovdje kod mene, iznad Zeljave, navodno zbog namjernog krivog navodjenja od strane kontrole leta, pred sukob o kojem se ovdje vodi najvise rasprave.
A sto se tice MiG-25 (31), da imam viska 25k $, uplatio bih jedan let s Rusima do 22.000 m, kazu da ti dozvole da upravljas avionom :)
Ocemo pola pola uplatit? Predobro, oduvijek sam kao klinac imao san biti pilot nekog aviona...Da zivim primjerice u nekoj zemlji s malo jacom avijacijom tko zna...Do tad se drzim arhitekture
Jeste, ipak je poznat kao raketa sa sjedalom i krilima
ostale nedostatke? (Očajnu elektroniku).
Pa ubiti zar to nije isto i s ostalim avionima danas u upotrebi? Mislim pogledajmo recimo F-18 prvi let '78. Onda F-16 '74. nadalje F-117 '81. Od novijih modela F-22 (koji je totalni promasaj po nekima, prepreskup jednostavno) prvi let je imao 1990 godine. Dakle svi ti avioni su idalje u sluzbi, naravno da je vecina modernizirana i prosla kroz neke revizije u sustini je ideja i koncept u danasnjim standardima razvoja tehnologija podosta stara. Meni je jako zanimljivo da su danasnji top modeli ubiti dosta stari...Jer prije "prvog leta" bio je period razvoja projekta i slicno.
Tko zna sta sve ameri cuvaju u svojim tajnim bazama Te u kojem smjeru ide razvoj. Svi smo vidjeli bitku izmedju Boenga i Locheeda cini mi se za ugovor o F-35 koji je po nekima jedan od posljednjih borbenih aviona spilotom. Sada vec postoje akcije da pilot "bezicno" kontrolira extadrilu od par 5-6 aviona koji racunalnim programima vec lete u odabranoj formaciji i sinkrono skrecu, pucaju i slicno ovisno o uputama pilota
...Ovdje sam uzeo kao primjer americke avione i lovce jer su najexponiraniji u medijima i slicno, s bombarderima je druga prica ali o tom po tom...
Ocemo pola pola uplatit? Predobro, oduvijek sam kao klinac imao san biti pilot nekog aviona...
Hehe... a čuj, ima jedan pilot, tj. imao je blog... kaže jedva i kacige imaju za helikoptere... uostalom, "predivne" stvari o domaćem zrakoplovstvu pročitajte na http://012station.bloger.hr/ pa ćete vidjeti o čemu se u nas radi. Kriminalac do kriminalca, šarlatan do šarlatana...
F-22 NIJE prmašaj; to pričaju oni koji veze nemaju. F-22 ide u aktivnu službu, daleko je snažniji i brži avion i za posve druge namjene od F-35 koji mijenja posve drugu skupinu. F-22 je tu da zamijeni F-15 i F-16 čak, a F-35 kao zamjena za mornarički F/A-18, A-10, AV-8, i F-16 u određenim situacijama.
F-22 NIJE prmašaj; to pričaju oni koji veze nemaju. F-22 ide u aktivnu službu, daleko je snažniji i brži avion i za posve druge namjene od F-35 koji mijenja posve drugu skupinu. F-22 je tu da zamijeni F-15 i F-16 čak, a F-35 kao zamjena za mornarički F/A-18, A-10, AV-8, i F-16 u određenim situacijama.
Ocemo pola pola uplatit? Predobro, oduvijek sam kao klinac imao san biti pilot nekog aviona...Da zivim primjerice u nekoj zemlji s malo jacom avijacijom tko zna...Do tad se drzim arhitekture