Neverwinter Online

poruka: 368
|
čitano: 67.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Neverwinter Online

Zato nemogu uci u igru pise connection to server timed out

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Neverwinter Online
lovvro kaže...

pa ljudi, kad otvoriš launchera piše da je maintenance

13 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Maintaince je sada. Neočekivani :D

A da nije slučajno...?
13 godina
Neverwinter Online

ok ok  kad ce se onda moci ponovno uci u igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovvro kaže...

ok ok  kad ce se onda moci ponovno uci u igru

kada napišeš zadaću

12 godina
Van_Blaster kaže...

cryptic/PW su majstori u navlacenju igraca da potrose gomilu $ ,prave zabavne i zarazne igre, kad igra  bude LIVE,budite sigurni koncept ce biti drugaciji,ili cete grindati u azijskom stilu pola  dana ( ako imate viska slobodnog vremena) ili cete trositi po 50 $ mjesecno (ako ste zaposleni i imate RL)

Samo je download FREE,realnost je P2W ili cete igrati ovo kao SP igru

Bio sam veliki fan STO prije seasson 5 kad je igra transformirana u tzv,F2P,kad sam poceo trositi RL novac na virtualne gluposti  zapitao sam se koji kuratz ja to radim i stavio sam Cryptic / PW na boycott jer je postalo preskupo.A Neverwinter je samo STO po konceptu u skinu fantazijskog D&D.

Igra je solidan mmo ali nazalost pohlebni tandem stoji iza i oni znaju kaoko uzeti vas novac.

Imaš pravo, kriv je Cryptic/PWE koji ljudima otima novac. Postaju ovisni, ostave ženu i djecu i cijelu plaću potroše na otvaranje lockboxeva i tak.

Ali nemojte ni WoW igrati, čak je 40% ljudi ovisno o njemu. Tamo isto stradavaju žene i djeca. 

.

A i Grand Theft Auto vas može potaknuti na ubojstva....

A sad za ozbiljno. Ima novi teaser ovdje. To je novi modul ili u D&D terminima, nova kampanja. Mogla bi biti najava nove klase (ranger).

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 20:54 (DeniZg).
12 godina
Neverwinter Online

Ako hoce netko da me doda u guild.Posto

ne mogu naci vas guild erebor nikako.

Nick/ ByakuyaKuchiki

lvl/5

Klasa/Rogue

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neverwinter Online

evo ko oce da me doda...

username mi je besi6

brijem da cu igrat redovno ovo cudo...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DeniZg kaže...
Van_Blaster kaže...

cryptic/PW su majstori u navlacenju igraca da potrose gomilu $ ,prave zabavne i zarazne igre, kad igra  bude LIVE,budite sigurni koncept ce biti drugaciji,ili cete grindati u azijskom stilu pola  dana ( ako imate viska slobodnog vremena) ili cete trositi po 50 $ mjesecno (ako ste zaposleni i imate RL)

Bio sam veliki fan STO prije seasson 5 kad je igra transformirana u tzv,F2P,kad sam poceo trositi RL novac na virtualne gluposti  zapitao sam se koji kuratz ja to radim i stavio sam Cryptic / PW na boycott jer je postalo preskupo.A Neverwinter je samo STO po konceptu u skinu fantazijskog D&D.

Igra je solidan mmo ali nazalost pohlebni tandem stoji iza i oni znaju kaoko uzeti vas novac.

Imaš pravo, kriv je Cryptic/PWE koji ljudima otima novac. Postaju ovisni, ostave ženu i djecu i cijelu plaću potroše na otvaranje lockboxeva i tak.

Ali nemojte ni WoW igrati, čak je 40% ljudi ovisno o njemu. Tamo isto stradavaju žene i djeca. 

.

nije tu stvar o ovisnoscu nego PW/cryptic  biznis model koji nije F2P  , samo klijent je besplatan njihov model je P2W ili hard core azijski grind ,trece solucije nema.

Kao fan Neverwinter mmo-a sa RL i obavezama trosices 50 $ mjesecno.

13 godina
Neverwinter Online

Sad sam 10lv u neverwinter i trebam otoci negdje za pvp a ja neznam gdje molim pomoc.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neverwinter Online

E to mene zanima. Koliko $ treba potrositi za nekakvo ugodno igranje. Ako se recimo za godinu dana igranja treba potrositi kao npr. godinu dana pretplate za WoW, to mi je jos prihvatljivo ali ako je vise onda nema sanse da to placam. 

I meni je osobno bezveze i konfuzno da postoje 3 valute: Zen, AD i goldi.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

E to mene zanima. Koliko $ treba potrositi za nekakvo ugodno igranje. Ako se recimo za godinu dana igranja treba potrositi kao npr. godinu dana pretplate za WoW, to mi je jos prihvatljivo ali ako je vise onda nema sanse da to placam. 

Da tri...dvije vrste dijamanata(poprilično važno budući da možeš samo određenu količinu rough pretorit u astral), onda zen, onda gold, onda dvije vrste novčića od onih molitvi...ako još uračunamo i glory...

12 godina
Van_Blaster kaže...
DeniZg kaže...
Van_Blaster kaže...

.

nije tu stvar o ovisnoscu nego PW/cryptic  biznis model koji nije F2P  , samo klijent je besplatan njihov model je P2W ili hard core azijski grind ,trece solucije nema.

Evo, ovo je moj zadnji upis u ovoj temi, jer nemam više ni volje ni snage boriti se sa vjetrenjačama (čitaj: neinformiranim ljudima, ljudima sa predrasudama, trollovima, paranoicima itd.). Ideja mi je bila samo ljudima ukazati na kvalitetnu F2P igru, u kojoj se može dobro zabaviti bez uloženih novaca i nadam se da oni koji imaju bar malo razuma su to već shvatili.

Ako zbilja želite znati dojam iz prve ruke nekog tko je "završio" igru (skupio kompletnu T2 opremu), pogledajte ovaj LINK.

Uglavnom, na linku možete pročitati dojmove čovjeka koji je skupio svu opremu, u sveukupno 75 sati igre. Igrao je PVE, igrao je PVP i nije bio u podređenom položaju prema drugim igračima zbog činjenice da nije uložio ništa novaca u igru. Dobro se zabavio, bez da je potrošio i kune, te kako navodi, nije uočio Pay-to-Win princip niti u jednom aspektu igre.

Pozz.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 15:41 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Evo, ovo je moj zadnji upis u ovoj temi, jer nemam više ni volje ni snage boriti se sa vjetrenjačama (čitaj: neinformiranim ljudima, ljudima sa predrasudama, trollovima, paranoicima itd.). Ideja mi je bila samo ljudima ukazati na kvalitetnu F2P igru, u kojoj se može dobro zabaviti bez uloženih novaca i nadam se da oni koji imaju bar malo razuma su to već shvatili.

Ako zbilja želite znati dojam iz prve ruke nekog tko je "završio" igru (skupio kompletnu T2 opremu), pogledajte ovaj LINK.

Uglavnom, na linku možete pročitati dojmove čovjeka koji je skupio svu opremu, u sveukupno 75 sati igre. Igrao je PVE, igrao je PVP i nije bio u podređenom položaju prema drugim igračima zbog činjenice da nije uložio ništa novaca u igru. Dobro se zabavio, bez da je potrošio i kune, te kako navodi, nije uočio Pay-to-Win princip niti u jednom aspektu igre.

Pozz.

LOL. za 3 dana je lik "završio" MMO.

ne znam šta se diga tolka strka. ako želiš plaćat idi igrat wow imho jer ništa drugo ne vrijedi plaćat. ova igra je zabavna i nemam najmeru potrošit ni lipe na nju jer ju uopće ne igram kao mmo.

jer igra kao mmo je yebeno sranje i to malo jače.

*linearna je do zla boga i puna tamnica koje su defakto hodnik do hodnika i nikamo ne možeš.

*sav loot je boe što mi je urnebesno.uopće ne treba reći da svi na sve samo stisnu NEED

*mobovi su zanimljivi ko proljev, imaju jedan special koji se vidi iz aviona i to je to. boss figtovi u dungeonima su još gori jer doslovno svaki boss je obični mob s više hpa i summona addove.

*targeting sistem je bullshit.

*queastanje je užaš jer kad završiš jedan area umjesto da te iz tog area šalju u drugi prvo te šalju u grad pa te lik iz grada šalje u drugi area

*levelanje ne da je lagano nego ono. kad dobiješ companiona si neuništiv. tipa uzeo sam clerica koji heala a još mobovi ni ne idu na mene nego na njega i uopće ne dobivam nikakav dmg.

*talent sistem je živi užaš. nećemo uzet u obzir da ako želiš nešto promijenit trebaš platit, nego jednostavno ovakvi talenti su zastarjeli. moraš uzimat skillove koje ne želiš i koje nikad nećeš koristit da bi otključo nešto što ti treba. GG

*unindefity itemi su takva gnjavaža koje nije trebalo biti jer whats the point. scrollova ima kolko oćeš i samo gubiš vrijeme dok klikaš

sve u svemu zabavna igra gledana kroz jako casual igranje gdje se neću zamarat što je end game(jer kolko vidim atm end game niti ne postoji). zabavno je malo mlatinjat i to je to

15 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ne moraš ništa potrošit. Ja igram sasvim normalno bez da sam dao kune. Ljudi imaju averziju prema F2P igrama pa onda malo pretjeruju kad i nema razloga za to. Skini, probaj, pa ćeš vidjet i sam.

Ja sam stigao do 30lvl i niti u jednom trenutku se nisam osjetio zakinutim za nešto ili da je netko bio bolji od mene. Čak šta više. Sa roguom sam redovito 1-2 po dmg.

Vidjet ćemo kak će bit dalje.

17 godina
protjeran
DeniZg kaže...
Van_Blaster kaže...
DeniZg kaže...
Van_Blaster kaže...

.

Pozz.

izvini ali jel to igra izasla ili je test server?

STO ,tribble(test)server nemoram nista potrositi sve mi je dostupno,imam gomilu zen-a!

Nazivas me neinformiranim  a  sponjinjes kvalitetnu ,,F2P,, igru(u kvalitet ne sumljam ali nije F2P) ,ako cemo tako onda je i EVE ,F2P,nema nikakve razlike sa PW/cryptic grindom i razmjenom za zen, i skupljanjem isk za plex u Eve-u.

Procitaj komentare u navedenom linku a ne samo ono sto zelis da vidis zavaravajuci sam sebe!

Cryptic /PW su pohlepniji od EA ili Activision /Blizzard tandema zajedno.Oni su majstori iluzije.

13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Da li je netko radio quest: The wizard folly" u Tualo street-u. Imam problem ne mogu da nađem Tualo the bright, uđem u onu kući ali nema ništa a na mapi mi pokazuje da je to to?{#}

Druga stvar, dobio sam ovog companiona i sve 5. Da li ovaj moj kompa ide uvijek sa mnom ili ga se mogu otarasiti{#}

ex Quilombo23

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Da li je netko radio quest: The wizard folly" u Tualo street-u. Imam problem ne mogu da nađem Tualo the bright, uđem u onu kući ali nema ništa a na mapi mi pokazuje da je to to?{#}

Druga stvar, dobio sam ovog companiona i sve 5. Da li ovaj moj kompa ide uvijek sa mnom ili ga se mogu otarasiti{#}

sad ne znam jel bug za taj quest ili sam ja bio ćorav, ali išo sam jedno pet puta van unutra iz te kuće da bi se napokon pojavilo ili bi ja napokon vidio. kad uđeš u kuću i pobiješ sve odeš na drugi ili treći kat i tamo su kao zatovrena vrata i netko viče. i tamo sam glavinjo ko nespašen dok nisam skužio da u tom hodniku iz kutija stoji pomićnik od tog wizzarda i s njim moraš pričat i onda se quest nastavlja. teško je možda lika za vidit onak totalno stoji u kutu i ima jedno tri ili četiri kutije pored njega tako da ga je teško za uočit ali kad ga skužiš sve krene dalje.

A kompanjon ide s tobom svuda. čak i u dungeone i skirmishe se lik voli pozvat. a možeš ga se otarasit. mislim kad stisneš na njegov profil da ima unsumon ili da ga pošalješ idle. iako se ja svog clerica nisam riješavao :D

17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

P2W ili ne ma dajdte igra je zabavnija što se tiće gameplaya od većine ostalih  MMORPGa.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Neverwinter Online

Svaka online mmo igra moze bit pay to win, ako si jedan od onih retarda ciji e-peen mora bit vecih od drugih onda se kloni interneta jer uvijek ce bit netko sa vecim... 

Kao da naprimjer nemos platit u wow-u rl money da te neka od top guildi boosta u hc raidu, i imat ces achi, mounta i gear prije obicnih smrtnika, isto vrijedi za rbg i arenu, tako je u svakom mmo-u. No je li to zaista nacin na koji zelis igrat igru? 

Drz se svog lika, svoje grupe prijatelja ingame, ili si casual ili hc igrac, nemos igrat 1h tjedno i ocekivat da ces bit top( ulozeno/dobiveno). Neki to krate ulaganjem rl novca ali ti su jadni, ok je ako si kupio founders pack recimo, pomazes kompaniji da opstane i dobis par kul stvari i to je to, nakon toga ne trosi dalje ionako tih 59$? gledas kao game-cost a nakon toga uzivaj. 

E sad malo iskreno kad sma prvi put vidio igru, kompaniju koja stoji iza svega itd. reko sam si  ma nema sanse da ovo ni pogledam, ali eto jedno popdne bilo dodsadno, probao i isreno mi se svidjela igra. Sad se nac 4 frenda navuklo i laganini levelamo zajedno i super je, igra jos nije ni priblizno gotova sto se sadrzaja tice, kad dodu raidovi i sve ostalo kad se ispegla bit ce jos bolje to sve. 

A target system je takav kakav je, svi su nauceni na wow(stoj i focusaj target koji si odabro i to je to) a ciljenica je da takav nacin combata je zastario is vaki mmo koji je izaso u zadnje vrijeme se temelji na onom target systemu i dodu napada sto pridonosi puno vecoj dinamici. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Nevjerojatno kaj dva Clerica mogu napravitit u PVPu .Mi im doslovno ništa nismo mogli čak niti health spustiti ispod 3/4.

Išao ja 1vs1 u toj rudni protiv Clerica sa Wizardom kako mu ja health makivam on se heala i morao sam se maknuti ko da u kamen udaram:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Neverwinter Online

E ljudi.Cura mi je napravila acc na igri i sada kada

treba uci u igru,trazi je nekakav key.Sta treba napraviti?

Meni nije trazilo nikakav kod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neverwinter Online

{#}

svida mi see u kojem smjeru ide rasprava, ali opet placene igre su popularne zbog reklamiranja

gotovo desetljece wow vec ima u to vrijeme se pojavilo bar nekoliko novih generacija malo odraslijih ljudi koliko dugo reklamiranje odrzava stalan preljev novih "ehm novcanika".

a nije napravljen nikakav korak u znacajnijem redizajnu igre pogedajte koliko tek na video animacija da treba platiti da se stalno pravi,

puno srece ako pronadete od kojih drugih zato ljudi i zaborave na njih a nove generacije niti necuju

(ne negovorim sto su expanzije napravili, iskusniji ce tocno znati na sto, ostali ce shvatiti, a tko neshvaca i davi u postovima ocito nema vise od petnaestak godina)  

s druge strane

mozes prezivjeti sa vecinom opreme kad imas par dobrih ljudi u Pve i u Pvp (ne neke balavce  ili odrasle koji misli da je to ko u jedan klik i gotovo)

mana u pvp nema veze kolko imas iskustva u igranju ili si igrao igru kad ti uleti neki "PRO N00B" sa macro-ima (mislim da nema koga ko zna za od rouge-a u onoj igri)

u pve jedino ako se hoces strsati ko ... khm isticati u raidu medu 20-40 ljudi tank jedina budala svemu tome ("dps" "dps" "dps" a jos gore kada dosao i za healere)

neki jednostavno ili nemogu uzivati u igri ili se sakrivaju iza autoaiming i bootova ili pokusavaju igrati igru kao da je neka "pucačina"

newerwinter jos u razvoju mozda se i bude malo znacajnije redizajnirala, ili ce biti kao u Gw2 toliko najavljivivanja i polemike a sada jedva sto necega

ali opet igra ce se mijenjati na temelju onih zavijanja glasnih razmazenih ljudi koji daju sto developerima{#}{#}

a valjda su se zalili ljudi sto u otvorenom svijetu mora stalno lutati a sjediti i gledati lika kako trci im je tesko jer ih podsjecana na vjezbanje{#}{#}

0 0 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Nevjerojatno kaj dva Clerica mogu napravitit u PVPu .Mi im doslovno ništa nismo mogli čak niti health spustiti ispod 3/4.

Išao ja 1vs1 u toj rudni protiv Clerica sa Wizardom kako mu ja health makivam on se heala i morao sam se maknuti ko da u kamen udaram:).

onda si igrao protiv nooba, odi na 60 vs wizarda, baci stun+ daily i nema te, doslovno ih 2shotam

edit: a da ne govorim o rogima koji 1 shotaju guardiane s dailyom

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 12:34 (acca).
13 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Igram clerica, ali sam nazalost PVE spec, defanzivan sam i previse wizard mi ne moze nista, ja ne znam kako drugi mogu da ubijaju ali meni apsolutno ne moze nista, toliko healinga imam, knockback, slow, stun, bas nista mi ne moze :/ ali roga je uzas koliko udara :| i njega mogu da prezivim bez problema, ali PVP clerica, nema sanse. Jednostavno nema sanse.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Neverwinter Online

Zna mozda netko,zasto mojoj curi trazi da aktivira igru?

Nekakav kljuc joj trazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Zna mozda netko,zasto mojoj curi trazi da aktivira igru?

Nekakav kljuc joj trazi

Pa šta piše,kakav ključ traži? Daj baci print screen.

ex Quilombo23
12 godina
Neverwinter Online

Evo slika.Bas ne kuzim.

Ako vec bi trebao kod,onda je trebao doci sa mailom

ali nema ga u mailu nigdje.Nego link za ovu stranicu.

slika1 slika1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Evo slika.Bas ne kuzim.

Koliko ja vidim, to je Fan site, nemam pojma za šta je taj kod i kako i nema veze sa samom igrom.

Oficijalna stranica i na sign up i tu registruješ nalog, zatim odavde skineš igru , nakon toga instaliraš i pokreneš launcher i uneseš svoj user name/mail i password (ovi podaci su oni kojim si se registrovao na oficijalnoj stranic

ex Quilombo23
16 godina
Endymon kaže...

Evo slika.Bas ne kuzim.

Fail stolječa

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice