I to se dogodilo. http://sdrv.ms/1a7Dd8E
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i kakva je pila?
i kakva je pila?
Nisam ga vozio. Malo ga dotjerao i bude u garazi.
Daaš krug? :P
Daaš krug? :P
Moze. Al ja ga vozim, ti si suvozač.
Hocu i ja da vozim :D
Nemam polozen vozacki, ali znam voziti :P
Ima da mu iskoci motor ispod haube :D
Hocu i ja da vozim :D
Nemam polozen vozacki, ali znam voziti :P
Ima da mu iskoci motor ispod haube :D
Nee. Neću ga vozit dok nebu sav na ultra. Onda možeš ga i ti isprobat.
Dat cu ti ja nesto ultra dijelova, da ga brze sastavis, pa da onda ide preko 400 km/h :D
Dat cu ti ja nesto ultra dijelova, da ga brze sastavis, pa da onda ide preko 400 km/h :D
Nema potrebe. Imam ja dva koja idu do 400km/h.
Pagani i LP 700
Pagani i LP 700
Razlika je "do" i "preko" :P
Jel iko od vas sto igrate primjetio povecan broj cheatera danas ili sam samo ja peh pa na svakoj utrci naletim na jednog.!?
Vozim b class circuit.
Pagani i LP 700
Razlika je "do" i "preko" :P
Sad tih 5-10km/h nije neka razlika.
Jel iko od vas sto igrate primjetio povecan broj cheatera danas ili sam samo ja peh pa na svakoj utrci naletim na jednog.!?
Vozim b class circuit.
Na klasnim utrkama ih ima najviše.
Ovo se dogodi kad pretjerate u oveklockingu grafičke kartice
Gore nego kada sam ja klokao CPU sa 2.13 na 2.40 (moglo do 2.66 bez problema) pa mi sve i jedna utrka bila DNF
Nisam prije, pa ne mogu ni sad, razumjeti kako ti je zbacivalo DNF zbog overklockinga
Gore nego kada sam ja klokao CPU sa 2.13 na 2.40 (moglo do 2.66 bez problema) pa mi sve i jedna utrka bila DNF
Nisam prije, pa ne mogu ni sad, razumjeti kako ti je zbacivalo DNF zbog overklockinga
Ni meni nije jasno, da je procesoru to bilo tesko, i nije, mogao je ici do 2.66Ghz bez dizanja napona, temperature nisu dostizale 50°C nikako...
Sta sam ja sve radio, reinstalirao igricu, sistem, radio system restore i na kraju skontam da je bio problem u procesoru...
Ovo ne bi ni naucnici znali razumjeti...
Molim vlasnike niž navedenih nickova da mi jave (ovdje ili u inbox) da li su aktivni kako bi ih mogao ukoliko su banani ili neaktivni
ALLNICKCHOOSEN
AXEAWESOME
CHUPSIE
GHOSTOSK
HRZA23
JURICA385
MARGO1991
MIKI9890
STJEPAN17
I da li j enetko od vas MADAZ4?
Ghostosk je moj nick ali nisam u mogucnosti bit online jel nemam internet kuci...Nisam banan ne brini..Ovaj sad tjedan bi trebao net dobit...
Molim vlasnike niž navedenih nickova da mi jave (ovdje ili u inbox) da li su aktivni kako bi ih mogao ukoliko su banani ili neaktivni
ALLNICKCHOOSEN
AXEAWESOME
CHUPSIE
GHOSTOSK
HRZA23
JURICA385
MARGO1991
MIKI9890
STJEPAN17
Ghostosk je moj nick ali nisam u mogucnosti bit online jel nemam internet kuci...Nisam banan ne brini..Ovaj sad tjedan bi trebao net dobit...
ok...
Ni meni nije jasno, da je procesoru to bilo tesko, i nije, mogao je ici do 2.66Ghz bez dizanja napona, temperature nisu dostizale 50°C nikako...
Sta sam ja sve radio, reinstalirao igricu, sistem, radio system restore i na kraju skontam da je bio problem u procesoru...
Ovo ne bi ni naucnici znali razumjeti...
DNF ti baca zbog loše konekcije. Mozda ti mozeš na net i sve to al igra zahtjeva 512 kbps. Ako toliko nemaš, zna se to dešavat.
ALLNICKCHOOSEN
AXEAWESOME
CHUPSIE
GHOSTOSK
HRZA23
JURICA385
MARGO1991
MIKI9890
STJEPAN17
Dakle, do sada su se javila samo dvojica
DNF ti baca zbog loše konekcije. Mozda ti mozeš na net i sve to al igra zahtjeva 512 kbps. Ako toliko nemaš, zna se to dešavat.
Ma jok, to je prije bilo, prije nekoliko mjeseci, i nije bilo do konekcije(Imao sam 512 kbps, ali uploada :P download bio 4Mbps), sve dok nisam vratio proc na default izbacivalo je dnf u svakoj stazi
Ma jok, to je prije bilo, prije nekoliko mjeseci, i nije bilo do konekcije(Imao sam 512 kbps, ali uploada :P download bio 4Mbps), sve dok nisam vratio proc na default izbacivalo je dnf u svakoj stazi
Probaj malo po malo dizati takt procesora. Malo digni, pa odvezi utrku, pa opet tako. MOra negdje biti granica
Probaj malo po malo dizati takt procesora. Malo digni, pa odvezi utrku, pa opet tako. MOra negdje biti granica
Gotovo je sad, prodao sam tu plocu i proc prije 2 mjeseca, a ta procedura bi bila dosta komplikovana :D
Ovaj nema potrebe da dizem, i sa integrisanom ima 60-70 fps-a na low postavkama i 800X600 :d
Prvi put čujem da je nekom bacalo DNF zbog procesora.
Igrali iko vise?
Manje skroz. Osim Bumbileka skoro pa i nema nikog.
Ima,ima nick ADIS131
Prvi put čujem da je nekom bacalo DNF zbog procesora.
Mozda je u pitanju bila integrisana graficka, pa je zbog toga inace je i meni cudno ako ovo nije razlog.
Manje skroz. Osim Bumbileka skoro pa i nema nikog.
Ja samo udjem da pokupim TH, ne zovete, da zovete u temi da igramo ja bi igrao :D
Mozda je u pitanju bila integrisana graficka, pa je zbog toga inace je i meni cudno ako ovo nije razlog.
Nije, graficka je bila nVidia GF 8500GT, sad mi je integrisana koja je mozda i jaca od 8500GT :D
ja stizem za koji dan najvjerovatnije u subotu :))
Ja cu sutra pa do vikenda biti cesto online.